Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Disaranake Situs Lokal Jepang! Jepang Tengah (Chubu)

Saiki, ayo ngenalake luwih akeh! t Sabanjure ana situs sing ana gandhengane karo wilayah Chubu (Mt. Fuji lsp) lan wilayah Kansai (Ana Kyoto, Nara, Osaka lsp.). Mangga golek informasi liyane ing saben situs.

Situs web sing gegandhengan karo wilayah Chubu

MT. Fuji

Ana telung situs sing disaranake kanggo MT. Fuji kaya ing ngisor iki. Kaping pisanan, yen sampeyan pengin menek ing puncak gunung Mt. Fuji nalika musim panas, waca dhisik ing situs web resmi. Sabanjure, kanggo pariwisata umum, aku nyaranake situs kapindho. Situs iki minangka situs resmi Prefektur Yamanashi ing sisih lor Mt. Fuji. Aku mikir yen Mt. Fuji sing paling apik ing sisih lor saiki. Pancen wis akeh turis sing menyang wilayah sisih lor kayata Tlaga Kawaguchiko. Yen sampeyan nyedhaki Mt. Fuji saka sisih kidul, waca situs web Prefektur Shizuoka, sing aku dhaptar ing ngisor iki.
>> Kanggo pendakian Gunung Fuji, waca situs iki
>> Kanggo informasi ing sisih lor Mt.Fuji, monggo bukak situs iki
>> Kanggo informasi ing sisih kidul Gunung Fuji, mangga kunjungi situs iki

Nagano

Kanggo informasi babagan papan wisata ing Prefektur Nagano kayata Hakuba lan Matsumoto, waca situs web ing ngisor iki. Yaiku situs pariwisata ing Prefektur Nagano.
>> Kanggo informasi wisata ing prefektur Nagano, deleng situs iki

Kanazawa

Kutha Kanazawa ing Prefektur Ishikawa ing sisih Segara Jepang minangka kutha sing apik ing endi kutha budaya lan budaya tradisional. Babagan Kanazawa, aku nyaranake situs web resmi ing ngisor iki.
>> Kanggo informasi turis kanazawa, bukak situs iki

Shirakawago

Kanggo Shirakawago sing misuwur banget ing antarane turis manca, situs web resmi Shirakawa-go Tourist Association migunani.
>> Mangkene situs web resmi Asosiasi Turis Shirakawa-go

 

Situs web sing ana hubungane karo wilayah Kansai

Kyoto

Ana akeh situs informasi babagan wisata babagan Kyoto. Ing antarane, situs resmi Kyoto ing ngisor iki.
>> Situs web resmi Asosiasi Pariwisata Kota Kyoto saiki kasedhiya

Nara

Babagan Nara, aku nyaranake "Ngunjungi Nara Jepang" sing dilakokno dening kantor wisata ing Prefektur Nara. Situs iki menehi informasi njelajah sing rinci ora mung kanggo Nara City, nanging uga papan wisata ing wilayah kidul Prefektur Nara kayata Mt. Yoshino lan Odaigahara.
>> Situs web resmi Visit Nara Jepang ana ing kene

Osaka

Ing Osaka ana Biro Konvensi & Pariwisata Osaka sing diadegake dening Prefektur Osaka lan Kota Osaka. "OSAKA INFO" sing dioperasikake dening organisasi iki migunani. Situs iki, kalebu informasi acara paling anyar, ngenalake Osaka kanthi rinci.
>> OSAKA INFO wis ana.

Kobe

Ing Kobe ana situs web "Feel KOBE" sing ditetepake dening perusahaan lan kotamadya anjog lokal. Ing situs iki, sampeyan bisa entuk informasi pariwisata, gourmet lan akomodasi ing Kobe lan tlatah sekitarnya.
>> Rasakna KOBE wis ana

Koyasan

Babagan Koyasan ing prefektur Wakayama, ana situs web "Welcome to KOYASAN" sing dilakokno dening Shukubo, ing Koyasan. Yen sampeyan ngunjungi situs iki, sampeyan bisa entuk kawruh babagan Koyasan saliyane informasi akomodasi ing Koyasan.
>> Sugeng rawuh ing KOYASAN wis ana

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-08-13

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.