Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Hutan Bambu. Wanita Asia nganggo kimono tradisional Jepang ing Bambu Forest ing Kyoto, Jepang = shutterstock

Hutan Bambu. Wanita Asia nganggo kimono tradisional Jepang ing Bambu Forest ing Kyoto, Jepang = shutterstock

20 Sing paling apik sing kudu ditindakake ing Jepang lan carane nggawe leladen

Ana akeh perkara sing bisa sampeyan lakoni ing perjalanan menyang Jepang. Antarane wong-wong mau, apa tujuane kanggo ngrancang rencana lelungan sampeyan? Ing kaca iki, aku nulis babagan apa sing bisa sampeyan seneng ing Jepang. Klik ing gambar item sing kasengsem lan entuk informasi sing luwih rinci.

Informasi dhasar kanggo pesenan tiket lan wisata

turis manca negara sing ora dikenal nganggo kimono, kostum tradisi nasional Jepang mlaku ing candhi Sensoji sing misuwur ing Tokyo, Jepang = shutterstock

turis manca negara sing ora dikenal nganggo kimono, kostum tradisi nasional Jepang mlaku ing candhi Sensoji sing misuwur ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Sadurunge nerangake apa sing kudu disenengi ing Jepang, kudu dingerteni salah sawijining informasi dhasar supaya perjalanan sampeyan apik. Mangkene carane menehi macem-macem tiket lan wisata. Aku ngenalake titik iki ing artikel ing ngisor iki, mulane ngeculake yen sampeyan kepengin weruh.

 

20 Sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni ing perjalanan menyang Jepang

Banjur, ing ngisor iki, aku bakal dhaptar 20 perkara sing aku saranake kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngeklik saben gambar, sampeyan bisa pindhah menyang artikel sing cocog.

Panganan Jepang

Sukiyaki, Jepang = Shutterstock
9 panganan Jepang sing disaranake kanggo sampeyan! Sushi, Kaiseki, Okonomiyaki ...

Ing kaca iki, aku kepengin nuduhake sampeyan menyang panganan lan ombenan Jepang. Ing Jepang ana akeh panganan sing asale asli saka panganan kelas dhuwur kayata sushi lan daging sapi wagyu nganti panganan massa kayata okonomiyaki lan takoyaki. Ing kaca iki, aku ngirim macem-macem video saliyane gambar. ...

Blanja

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock
6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi blanja ing Jepang, mula sampeyan pengin nyenengake kanthi sepira ing papan sing paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Mangga ...

Tujuan Salju

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ...

Cherry blossoms

Blossoms Cherry lan Geisha = Shutterstock
Spots lan Musim Blossom Paling apik ing Jepang! Istana Hirosaki, Mt.Yoshino ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata kanthi kembang sakura sing apik. Amarga masarakat Jepang nandur kembang cherry ing kana-kene, dadi angel banget milih wilayah sing paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan wilayah sing para wisatawan saka negara manca bisa ngrasakake emosi Jepang kanthi kembang sakura. ...

Bunga

kolom kembang sing warni lan langit biru ing Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido
5 Taman Kembang paling apik ing Jepang: Shikisai-no-oka, Tomato Ladang, Taman Hitachi Seaside ...

Sampeyan wis krungu babagan kebon kembang sing apik ing Hokkaido, Jepang? Ing kaca iki, aku bakal ngenalake limang pemandangan kembang wakil. Ora mung kembang ijo sing kembang apik ing Jepang. Yen sampeyan menyang Shikisai-no-oka utawa Farm Tomita, sampeyan mesthi bakal pengin ngirim ing Instagram. Ana kebon kembang sing apik ...

Loro bocah wadon Jepang sing lungguh ing lantai karpet abang kanggo ndeleng lan nikmati kebon Jepang warna-warni Autumn ing kuil Enkoji, Kyoto, Jepang. Mangkene Sektine Rinzai Zen lan misuwur nalika musim gugur = shutterstock

Loro bocah wadon Jepang sing lungguh ing lantai karpet abang kanggo ndeleng lan nikmati kebon Jepang warna-warni Autumn ing kuil Enkoji, Kyoto, Jepang. Mangkene Sektine Rinzai Zen lan misuwur nalika musim gugur = shutterstock

Autumn godhong

Jembatan kayu ing taman musim gugur, mangsa musim semi Jepang, Kyoto Japan = Shutterstock
7 Spot Godhong Daun Autumn paling apik ing Jepang! Eikando, Tofukuji, Kiyomizudera ...

Ing Jepang, sampeyan bisa nyenengake godhong musim gugur sing apik wiwit pungkasan September nganti awal Desember. Musim musim luruh musim paling apik beda-beda gumantung saka kabeh papan, mula, coba golek papan sing paling apik sajrone sampeyan mlaku ing Jepang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake godhong-godhongan godhong ...

Taman Jepang

Museum Seni Adachi ing JAPAN = Shutterstock
5 Kebon Jepang paling apik ing Jepang! Museum Adachi, Katsura Rikyu, Kenrokuen ...

Kebon Jepang beda banget karo kebon UK lan Prancis. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake kebon perwakilan ing Jepang. Yen dideleng buku pandhuan ing luar negeri, Adachi Museum of Art asring dikenal minangka taman Jepang sing apik. Mesthi Museum Adachi kaget banget ...

Onsen (Musim Panas)

Wanita Jepang ing kamar mandi panas panas onsen = Shutterstock
Onsen Jepang utamane dianjurake kanggo turis manca

Amarga Jepang minangka negara sing akeh gunung berapi, banyu lemah digawe panas dening Magma gunung kasebut, Onsen (sumber panas) bakal metu ing kene. Saiki, nyatakake yen ana luwih saka 3000 wilayah spa ing Jepang. Ing antarane, ana akeh papan sing populer ing turis manca. Nganti ...

Kewan lan iwak

Ing Prefektur Nagano lan Hokkaido ana papan sing monyet mlebu ing sumber panas
Kewan ing Jepang !! Spots Paling sampeyan bisa muter

Yen seneng kewan, apa ora ngunjungi papan-papan wisata sing bisa diputer karo kewan ing Jepang? Ing Jepang, ana papan kanggo dolanan karo macem-macem kewan kayata manuk kerang, kucing, kelinci, lan kidang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan sing populer ing antarane papan-papan kasebut. Klik ing saben peta, Peta Google ...

Hiking

Pegunungan Hotaka lan jambatan Kappa ing Kamikochi, Nagano, Jepang = Shuttersyock
15 Lokasi Pajak paling apik ing Jepang! Kamikochi, Oze, Mt. Fuji, Kumano Kodo, lsp.

Yen sampeyan pengin mlaku-mlaku ing panggonan sing indah ing Jepang, sampeyan menyang endi? Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 15 papan hiking. Meh ora mokal kanggo 15 kaya iki. Nanging, 15 kuthah iki apik banget, mula maca yen sampeyan seneng. Umume saka ...

Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay ing Jepang .Pinterplay asring berinteraksi kanggo nggawe subkultur, lan nggunakake istilah "cosplay", Osaka, Jepang = shutterstock

Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay ing Jepang .Pinterplay asring berinteraksi kanggo nggawe subkultur, lan nggunakake istilah "cosplay", Osaka, Jepang = shutterstock

Taman hiburan lan Taman Tema

Hogwarts Castle Ing USJ = shutterstock
5 Taman hiburan lan Taman Tema Paling apik ing Jepang! Tokyo Disney Resort, USj, Fuji-Q Highland ...

Ing Jepang ana sawetara taman tema ing saindenging jagad lan taman hiburan. Utamane misuwur yaiku Universal Studios Jepang ing Osaka lan Tokyo Disney Resort. Kajaba iku, aku bakal ngenalake bintik-bintik kayata Fuji-Q Highland sing bisa sampeyan lakoni nalika nonton Mt. Fuji. Isi DaftarTokyo Disney ...

Festivals

Festival Nebuta, Aomori, Jepang = Shutterstock
Perayaan Paling Disaranake ing Jepang ing musim dingin, musim semi, musim panas, musim gugur

Kita wis maringi macem-macem festival wiwit dina-dina padha cocog karo musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake festival musiman sing pengin disaranake khusus kanggo sampeyan. Yen wis tekan Jepang, ayo melu festival sing bakal dianakake ing ...

Kuil lan Kuil

Tokoh Fushimi, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
12 Kuil lan Kuil sing paling apik ing Jepang! Fushimi inari, Kiyomizudera, Todaiji, lsp.

Ana akeh kuil lan kuil ing Jepang. Yen sampeyan menyang panggonan kasebut, sampeyan mesthi bakal tenang lan seger. Ana kuil apik lan kuil sing sampeyan pengin dikirimake ing Instagram sampeyan. Ing kaca iki, supaya aku ngenalake sawetara kuil lan candhi sing paling populer ing ...

Kastil

Bèntèng Himeji sing sumunar ing langit biru, kutha Himeji, prefektur Hyogo, Jepang. Kraton Himeji minangka salah sawijining Warisan Budaya Dunia. = Shutterstock
11 Kastil sing paling apik ing Jepang! Istana Himeji, Bèntèng Matsumoto, Bèntèng Matsuyama ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake istana Jepang. Ana istana lawas ing Jepang. Istana sing paling misuwur yaiku istana Himeji lan benteng Matsumoto. Kejabi iki kastil Kumamoto uga populer. Wigati banget, kastil Kumamoto bubar rusak amarga ana gempa gedhe lan saiki lagi ana pemulihan. Matsuyama ...

Pengalaman Samurai & Ninja

Latihan samurai ing dojo tradisional, ing Tokyo = Shutterstock

Latihan samurai ing dojo tradisional, ing Tokyo = Shutterstock

Samurai waja ing Museum Samurai, Shinjuku Jepang = Shutterstock
Pengalaman Samurai & Ninja! 8 Spot Paling Apik sing Disaranake ing Jepang

Bubar macem-macem fasilitas sing bisa ngalami samurai lan ninja entuk popularitas ing antarane turis manca sing teka ing Jepang. Ing Jepang, drama shooting studio jaman Samurai, lsp. Nuduhake acara samurai saben dina. Ing papan-papan kayata Iga lan Koka sing akeh ninja, gaman sing sejatine digunakake dening ...

Museums

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock
14 Museum paling apik ing Jepang! Edo-Tokyo, Samurai, Museum Ghibli ...

Ana macem-macem jinis museum ing Jepang. Ana sawetara musium sing ngrampungake kaya Amerika Serikat, Prancis, Inggris, nanging museum Jepang unik ing pirang-pirang jinis. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 14 museum sing pengin disaranake khusus. Tabel Isi Museum Museum-Tokyo-Tokyo (Tokyo) Museum Nasional Tokyo (Tokyo) Museum Samurai (Tokyo) Ghibli ...

Manga & Anime

Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay ing Jepang .Pinterplay asring berinteraksi kanggo nggawe subkultur, lan nggunakake istilah "cosplay", Osaka, Jepang = shutterstock
Manga & Anime Jepang !! Wisata Paling apik, Toko, Lokasi!

Ana animasi populer lan manga ing Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh animasi lan manga, kenapa ora menyang fasilitas lan toko sing gegandhengan nalika lelungan ing Jepang? Aku mikir manawa uga menarik kanggo ngunjungi papan ing lokasi hit anime gedhe. Ing ...

pesisir

Miyakojima nalika musim panas. Wong sing seneng olahraga laut ing segara sing apik nyebar ing Bandara Shimoji ing Shimojima ing sisih kulon Irabu-jima = Shutterstock
7 Pantai sing Paling Apik ing Jepang! Hate-no-hama, Yonaha Maehama, Pantai Nishihama ...

Jepang minangka nagara pulo, lan akeh pulo. Segara sing resik wis sumebar ing saubengé. Yen sampeyan lelungan ing Jepang, aku uga menehi saran supaya lunga menyang pantai kayata Okinawa. Ana karang karang ing pinggir pante, uga iwak nglangi sing warni. Kanthi snorkeling, sampeyan bisa ngalami ...

Olahraga

Nglangkit ngubengi sendhang Kawaguchiko kanthi gunung Fuji ing latar mburi = Shutterstock
3 Nonton Olahraga Sing Apik lan 5 Aktivitas sing Apike ing Jepang! Sumo, Baseball, Olahraga Musim ...

Yen sampeyan lagi lelungan ing Jepang, nonton olahraga Jepang utawa olahraga dhewe uga pancen narik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake telung jam olahraga sing nyenengake lan limang pengalaman olahraga. Yen sampeyan seneng olahraga, ngapa ora nyoba iki ing Jepang? Tabel karcis lan karcis Tabel kontenBook sadurunge sampeyan ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa
Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, iku ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.