Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock

6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi ing toko ing Jepang, mula sampeyan pengin seneng-seneng ing papan belanja paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Tulung ngerti babagan papan blanja sing paling apik kanggo saben kategori kayata department store, distrik blanja eksklusif, mall outlet, dalan listrik Akihabara dll, yen sampeyan pengin tuku sandhangan sing sampeyan sandhangan ing Jepang, sampeyan pengin blanja kanthi irit kanthi wajar lan paling apik toko merek. Dadi aku bakal ngenalake merek sing disaranake kanggo sampeyan. Kajaba iku, aku uga enomentasi blanja sing apik ing wilayah kasebut, pramila waca.

6 Panggonan Blanja Paling apik ing Jepang

Isetan: Toko departemen paling populer ing Jepang

Bangunan kasebut "Isetan" saka toko departemen sing dawa wis dadi simbol kutha = shutterstock

Bangunan kasebut "Isetan" saka toko departemen sing dawa wis dadi simbol kutha = shutterstock

Yen sampeyan pengin nyenengake blanja ing toko departemen ing Tokyo, aku nyaranake sampeyan menyang Isetan ing Shinjuku. Isetan ing Shinjuku dikenal dadi toko ing ngendi sampeyan bisa tuku produk paling canggih ing toko departemen ing Jepang.

Ana uga Mitsukoshi ing toko Nihonbashi lan Mitsukoshi Ginza minangka toko departemen kanthi barang mewah. Nanging, yen sampeyan pengin tuku barang mewah lan modis, luwih efisien menyang toko Isetan Shinjuku.

Ing toko Isetan Shinjuku, sampeyan bisa tuku aksesoris wanita lan aksesoris wanita ing bangunan utama Isetan. Ing ruang paling ngisor utama bangunan, ana lantai dodol kayata permen lan anggur sing apik. Saliyane bangunan utama, ana uga "bangunan pria" ing ngendi sampeyan bisa tuku sandhangan pria lan persediaan pria. Bangunan wong iki populer banget. Ing departemen busana pria, penjualan gedhung pria iki nganti 40% saka total dodolan toko departemen ing Tokyo. Kejabi, ana sawetara annex ing ngendi sampeyan bisa tuku barang interior dll.

Situs resmi Isetan yaiku kene.

 

Ginza: Distrik blanja paling eksklusif ing Tokyo

Yen sampeyan pengin seneng mlaku ing distrik belanja, aku nyaranake Ginza. Ana telung distrik belanja utama ing Tokyo. Antarane, Ginza minangka kabupaten paling modis. Iki uga populer kanggo turis manca.

Kaping pisanan, aku bakal nerangake babagan telung distrik belanja wakil ing Tokyo.

Tokyo Ginza Chuo, lawang ing Stasiun Subway Ginza nalika senja lan pemandangan bangunan simbolis "Wako" ing Ginza = shutterstock

Tokyo Ginza Chuo, lawang ing Stasiun Subway Ginza nalika senja lan pemandangan bangunan simbolis "Wako" ing Ginza = shutterstock

3 daerah distrik sing disaranake ing Tokyo: Shinjuku, Shibuya, Ginza

Ana akeh distrik blanja ing Tokyo. Ing antawisipun, wilayah sing pengin disaranake yaiku telu.

 Shinjuku

Kutha iki minangka dalan blanja sing paling populer ing Tokyo. Isetan ing ndhuwur uga ana ing Shinjuku. Ana pirang-pirang toko saka toko departemen nganti toko listrik, dadi ana sing seneng blanja. Ana uga distrik hiburan lan lampu abang sing diarani "Kabukicho" kanthi 5 menit.

Shibuya

Ana akeh toko ing kutha iki, utamane kanggo para nom-noman, dibandhingake karo Shinjuku. Wong enom sing sensitif marang wabah kasebut kumpul ing kutha iki. Mesthi wae ana toko departemen sing gedhe kayata Toko Dinas Tokyu lan Toko Gedung Seibu, saengga ana sapa sing bisa blanja.

Ginza

Akeh toko merek dhuwur kanggo wong diwasa ing kutha iki dibandhingake karo Shinjuku lan Shibuya. Yen sampeyan pengin menyang distrik blanja paling dhuwur ing Tokyo, aku nyaranake kutha iki. Nanging, saiki, jumlah toko raksasa sing cocog kanggo merek kayata UNIQLO lan GU, mula sampeyan pengin tuku sandhangan sing sampeyan sandhangan ing Jepang kanthi rega sing berpatutan, sampeyan bisa uga menyang Ginza.

Recommended Shopping Places in Ginza

Peta Ginza, Tokyo

Peta Ginza, Tokyo

Aku bakal ngenalake papan-papan sing disaranake ing Ginza ing ngisor iki. Yen sampeyan klik judhul, situs resmi ing saben toko ditampilake ing kaca sing kapisah.

Ginza Mitsukoshi

Ana telung toko departemen ing Ginza. Ginza Mitsukoshi minangka salah sawijining. Dununge ana ing persimpangan Ginza 4-chome sing dadi pusat Ginza.

Mitsukoshi minangka salah sawijining gedung departemen mewah ing Jepang, toko unggulan dumunung ing Nihonbashi, Tokyo. Ginza Mitsukoshi luwih cilik tinimbang toko kapal penggedhe, nanging ing jero omah ana merek mewah utama. Pojok kosmetik ing lantai siji paling gedhe ing Ginza. Akeh gula-gula sing larang didol ing ruang paling ngisor.

Wako

Kaya Ginza Mitsukoshi, Wako mapan ing persimpangan 4-gome Ginza. Bangunan sing apik kanthi menara jam minangka simbol Ginza.

Ing Wako, jam tangan premium lan perhiasan etc didol. Jendhela pertunjukan sing madhep persimpangan kasebut sithik banget lan ana akeh turis sing njupuk gambar.

Matsuya Ginza

Matsuya minangka toko departemen sing tahan suwe bebarengan karo Ginza Mitsukoshi. Ing toko kasebut, dheweke fokus babagan busana lan aksesoris wanita. Dibandhingake karo Ginza Mitsukoshi, ana pirang-pirang barang modis kanggo pelanggan wanita enom. Uga Ginza Mitsukoshi, lantai penjualan merek mewah utama banget.

Matsuya minangka toko departemen sing tahan suwe bebarengan karo Ginza Mitsukoshi. Ing toko kasebut, dheweke fokus babagan busana lan aksesoris wanita. Dibandhingake karo Ginza Mitsukoshi, ana pirang-pirang barang modis kanggo pelanggan wanita enom. Uga Ginza Mitsukoshi, lantai penjualan merek mewah utama banget.

Saka persimpangan Ginza 4-chome, mlaku rada sisih lor ing dalan "Chuo-dori", sampeyan bakal tiba ing Matsuya. Ing sisih sabalikna saka dalan, merek mewah kayata Chanel diantrekake.

Hankyu Pria ing Tokyo

Hankyu Men's Tokyo minangka toko departemen khusus kanggo busana pria lan persediaan pria. Hankyu minangka toko departemen mewah ing Osaka. Malah ing toko Ginza iki, dheweke duwe sandhangan jeneng merek sing apik banget. Minangka toko jabatan kanggo pria, Isetan ing Shinjuku entuk popularitas ing Tokyo. Nanging, Tokyo Hankyu Pria iki tambah apik lan apik.

Ginza ENAM
Ginza Six minangka kompleks blanja mewah sing ana ing wilayah Ginza ing Tokyo, sing dikembangake bebarengan dening Mori Building Company, Sumitomo Corporation = shutterstock

Ginza Six minangka kompleks blanja mewah sing ana ing wilayah Ginza ing Tokyo, sing dikembangake bebarengan dening Mori Building Company, Sumitomo Corporation = shutterstock

Ginza Six minangka komplek blanja mewah sing dibukak ing April 2017 lan dikepungake karo akeh wong. Fasilitas iki ngadhepi dalan "Chuo-dori". Antarane 13 crita ing ndhuwur lemah (56 meter), ruang paling ngisor ruang paling ngisor 2 nganti 6 yaiku kompleks blanja. Ana udakara 240 toko merek ing kene. Ana restoran kelas tinggi ing lantai 13.

Itoya

Itoya minangka toko alat tulis khusus. Toko kapal penggedhe ana 12 crita, ana ukurane sacedhake udakara 6 crita. Umume lantai dadi departemen alat tulis. Dheweke duwe macem-macem produk kalebu pena banyu mancur, balen pena, potlot, kertas Jepang, notebook, kartu ucapan, cat lan sapanunggalane. Akeh barang sing apik banget sing entuk popularitas kanggo turis manca.

UNIQLO Ginza

UNIQLO minangka merek busana utama Jepang. Ing toko UNIQLO, klambi sing bisa ditindakake nganti suwe bisa didol kanthi rega sing murah. Malah barang sing padha duwe macem-macem warna. Sandhangan berteknologi tinggi sing diarani "Panas Tech" minangka salah sawijining produk populer UNIQLO. Iki ngasilake panas kanthi kringet wong. Yen sampeyan nganggo jeroan panas Tech, cukup panas sanajan ing mangsa.

UNIQLO Ginza minangka toko utama merek busana iki lan ing dalan "Chuo-dori". Kabeh lantai saka 12 crita yaiku lantai penjualan UNIQLO. Aku mikir yen sampeyan bisa nemokake jaket, jumper, sweter, kaos, jeroan, lan sapiturute, yen sampeyan menyang toko iki.

GU Ginza

GU minangka merek adhine UNIQLO. Sandhangan UNIQLO cukup murah, nanging GU malah luwih murah. Sandhangan UNIQLO nutupi kabeh umur, nanging klambi GU dadi target wong enom. Utamane target wanita dadi fitur gedhe. Sandhangan UNIQLO dirancang kanggo bakal digunakake kanggo wektu sing suwe, nanging sandhangan GU nggambarake gaya kasebut. Yen wanita enom pengin tuku sandhangan modis kanthi murah lan pengin tuku sandhangan utama siji-siji, aku nyaranake GU.

GU Ginza ing dalan "Chuo-dori" padha karo UNIQLO Ginza ing ndhuwur. Toko iki uga gedhe banget. Coba eksploitasi rong toko kasebut miturut kabutuhan sampeyan.

Ana pirang-pirang toko ing Ginza saliyane kopi iki. Aku bakal ngenalake toko-toko kasebut ing kaca sing kapisah.

Kanggo UNIQLO lan GU, aku ngenalake separo kaloro kaca iki. Aku dilaporake babagan film kasebut, mula priksa sampeyan yen sampeyan ora mikir.

Ayo ndeleng toko merek mewah ing Ginza!

Toko Bvlgari ing Ginza, salah sawijining distrik blanja paling mewah ing donya. Ana akeh toko merek mewah ing Ginza. = shutterstock

Toko Bvlgari ing Ginza, salah sawijining distrik blanja paling mewah ing donya. Ana akeh toko merek mewah ing Ginza. = shutterstock

Peta Toko Mewah Mewah ing Ginza

Peta Toko Mewah Mewah ing Ginza

Ana akeh toko merek mewah ing Ginza saliyane toko jabatan lan mall blanja kaya ing ndhuwur. Bener, nalika blanja ing Ginza, ana akeh wong sing paling seneng nonton toko merek iki tinimbang toko departemen. Umume merek mewah terkenal ing donya yaiku ing Ginza. Klik ing peta ing ndhuwur kanggo ndeleng peta gedhe ing kaca sing kapisah. Wiwit toko merek ditampilake, priksa posisi kasebut ing Ginza.

Yen pindhah menyang Ginza, aku nyaranake ora mung blanja ing salah sawijining gedhung, nanging mlaku-mlaku ing kabupaten kasebut lan mlebu macem-macem toko.

Ing Ginza, dhuwur kabeh bangunan diwatesi 56 meter utawa kurang. Mula, para wong mlaku mlaku ing Kabupaten Ginza ora krasa tekanan nalika mlaku-mlaku ing dalan-dalan bangunan sing dhuwur. Wong mlaku ngrasakake langit cedhak.

Kutha kabeh dirancang supaya seneng mlaku-mlaku. Kabeh lurung-lurung Ginza pancen unik, mulane mlaku-mlaku lan golek toko favorit.

>> Situs web resmi Distrik Ginza ana ing kene

 

Toko Barang Gotemba: Pusat outlet paling populer ing Jepang

Pemandangan sing apik banget ing wayah surup nalika titik pandeleng Gunung Fuji ing Outlet Premium Gotemba, Shizuoka ing Jepang = shutterstock

Pemandangan sing apik banget ing wayah surup nalika titik pandeleng Gunung Fuji ing Outlet Premium Gotemba, Shizuoka ing Jepang = shutterstock

Ana akeh toko toko ing Jepang.

Produk outlet yaiku barang sing ora bisa didol ing toko biasa amarga ana goresan. Luwih murah tinimbang barang biasa. Amarga akeh produk outlet bisa nganggo tanpa masalah, mula saya misuwur ing Jepang.

Babagan mall sing ana ing saindenging negoro, aku bakal ngenalake kanthi rinci ing artikel liyane. Ing kaca iki, aku kepengin ngrampungake mall sing paling disaranake kanggo sampeyan.

Yaiku "Gotemba Premium Outlets" ing gambar ndhuwur. Toko Barang Gotemba yaiku toko outlet paling gedhe ing Jepang lan nduwe sekitar 210 toko kanthi merek. Gunggunge dodolan kira-kira 45000 meter persegi. Salajengipun, ing musim semi 2020, dheweke rencana nambah 100 toko.

Yen sampeyan menyang mall toko iki, sampeyan bisa tuku barang-barang sing paling murah. Yen sampeyan lunga sajrone wektu adol, sampeyan bisa tuku 50-75% luwih murah tinimbang biasane.

Kajaba iku, toko Gotemba Premium ana ing sacedhake Gunung Mt. Fuji. Sampeyan bisa ndeleng Mt. sing megah Fuji nalika blanja.

Saka Tokyo kanggo Gotemba Premium Outlet, bis langsung dilakokno saben dinane. Yen pindhah menyang Stasiun Gotemba kanthi Stasiun Kereta Api Elektrik Odakyu, sampeyan bisa nggunakake bus anter jemput gratis saka stasiun menyang Gotemba Premium outlet.

Video ing ngisor iki ngenalake Gotemba Premium Outlet kanthi apik.

>> Situs web resmi Gotemba Premium Outlets ana ing kene

 

Toko DAISO Kinshicho: Toko paling gedhe 100 yen ing Jepang

Apa sampeyan ngerti babagan "100 yen" toko Jepang?

"100 toko yen", kaya jenenge, yaiku toko sing akeh barang-barang 100 yen diantrekake. Toko jinis iki populer banget ing turis saka luar negeri.

Ana rong sebab kanggo popularitas. Pisanan, barang kasebut unik banget lan apik. Ana barang-barang kerajinan tradisional Jepang kayata kipas lipatan lan keramik. Alat tulis lan permen manis sing apik banget uga misuwur.

Kapindho, sampeyan bisa tuku kabeh barang kasebut sajrone 100 yen (nanging, konsumsi pajak bakal ditambahake). Amarga barang sing regane murah, bisa tuku pirang-pirang jinis barang. Sampeyan bisa duwe wektu blanja sing nyenengake.

100 toko yen ana ing saindenging Jepang. Antarane, aku nyaranake Toko DAISO Kinshicho ing ngarepe stasiun Kinshicho ing Tokyo utamane. Toko iki minangka toko yen 100 paling gedhe ing Jepang. Wilayah dodolan luwih saka 3000 meter persegi. Toko iki duwe kabeh jinis barang konsumen. Kajaba iku, kanggo turis manca, ana akeh kriya tradisional Jepang sing cocog kanggo oleh-oleh. Aku rumangsa seneng sanajan sampeyan ndeleng. Video ing ndhuwur diringkesake kanthi apik babagan Toko DAISO Kinshicho, pramila waca yen ora kesusu.

Aku seneng toko 100 yen, lan aku wis nulis artikel khusus ing toko 100 yen kakehan ing koran. Aku uga bakal ngowahi artikel fitur 100 toko ing situs iki uga.

Sayange, miturut aku ngerti, ora ana situs web resmi kanggo ngenalake ing basa Inggris babagan toko Daiso Kinshicho. Ing situs ing ngisor iki (PDF), toko Daiso Kinshicho lan toko 100 yen utama liyane didhaptar lan dikenalake, dadi apa wae yen ora kelingan. Peta Daiso Kinshicho Store yaiku kene.

>> Mangga deleng situs iki (PDF) babagan Daiso lsp

 

Kappabashi: Kutha Pariwara paling gedhe ing Jepang

Yen sampeyan bakal nemoni Asakusa ing Tokyo, aku bakal menehi saran supaya menyang blanja unik sing bisa mlaku saka Asakusa. Jeneng dalan blanja yaiku "Kappabashi". Kira-kira udakara 170 toko khusus adol panganan, pisau, panci, alat masak, lsp.

Ing dalan iki, tukang masak profesional ing Jepang teka kanggo tuku. Dadi, lading pawon lan piring sing ditarik ing toko kasebut pancen akeh sing paling dhuwur. Kajaba iku, model pasugatan sing arep diselehake ing lawang restoran kasebut isih njlimet, aku mikir yen sampeyan ora bosen ndeleng.

Bubar akeh turis manca sing teka ing Kappabashi.

>> Situs web resmi Kappabashi ana ing kene

 

Yodobashi-Akiba: Toko Elektronik paling gedhe ing Akihabara

Yodobashi-AKIBA ing ngarep stasiun Akihabara. Yodobashi Camera misuwur ing Jepang. Toko toko iku sadean sade produk elektronik. ana 21 toko ing Jepang = shutterstock

Yodobashi-AKIBA ing ngarep stasiun Akihabara. Yodobashi Camera misuwur ing Jepang. Toko toko iku sadean sade produk elektronik. ana 21 toko ing Jepang = shutterstock

Lantai pertama Yodobashi-AKIBA, Akihabara, Tokyo = shutterstock

Lantai pertama Yodobashi-AKIBA, Akihabara, Tokyo = shutterstock

Ing Akihabara, Tokyo ana akeh toko khusus peralatan khusus. Yodobashi - AKIBA minangka toko paling gedhe ing antarane dheweke. Ing toko iki, juru tulis bakal menehi respons ing Inggris lan Cina kanggo turis sing teka saka luar negeri. Yen sampeyan menyang toko iki, sampeyan bisa uga duwe piranti rumah tangga paling akeh.

Jeneng toko resmi yaiku "Yodobashi Camera Multimedia AKIBA". Gedhe gedhen kanthi sembilan crita ing ndhuwur lan nganti lantai enem ing ruang paling ngisor (area toko sekitar 63,558 meter persegi).

Kajaba ana ing jabatan elektronik omah, gedhung iki uga duwe toko barang travel, toko buku, toko alat tulis, toko rekaman, pusat batting lan sapanunggalane. Ana uga akeh restoran. Ana toko sushi sabuk conveyor lan toko ramen sing enak. Aku seneng karo toko ramen ing kene.

Yen sampeyan mlaku-mlaku ngubengi kutha listrik Akihabara lan blanja, luwih gampang ngrujuk menyang peta ing ngisor iki. Yen sampeyan ngeklik peta, sampeyan bakal weruh peta gedhe ing kaca sing kapisah.

Peta Akihabara, Tokyo

Peta Akihabara, Tokyo

 

4 Broken sing Disaranake ing Jepang

Saka kene, aku kepengin ngenalake merek busana Jepang. Sing arep dakkenal yaiku dudu merek mewah nanging merek nganggo kasual. Yen sampeyan pengin tuku sandhangan ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur ing Jepang, aku mikir yen sampeyan bakal nyelehake ing toko-toko saka merek ngisor iki. Amarga sandhangan merek ngisor iki cukup murah. Aku mikir sampeyan bisa nggunakake sandhangan merek kasebut kanthi kasual. Ana akeh toko saka merek kasebut. Kabeh, coba nggunakake kanthi becik.

UNIQLO

Toko interior UNIQLO. Uniqlo Co, Ltd yaiku perancang busana kasual Jepang, produsen lan pengecer = shutterstock

Toko interior UNIQLO. Uniqlo Co, Ltd yaiku perancang busana kasual Jepang, produsen lan pengecer = shutterstock

Kaping pisanan, merek sandhangan sing aku pengin menehi saran kanggo sampeyan yaiku UNIQLO. Ana telung sebab kenapa aku nyaranake merek iki.

Pisanan, sandhangan UNIQLO bisa nganggo ora kira-kira umur utawa jinis. Sanajan nganggo sandhangan sing padha, para pelanggan bisa milih saka macem-macem warna, saengga kabeh wong duwe kepuasan kanthi dhuwur. Sandhangan kasebut ditata kanthi apik. Ana uga pirang-pirang sandhangan sing nggunakake kain berkarya dhuwur sing disebut "Panas Teknik". Amarga kain kasebut ngasilake panas amarga kringet, sampeyan kudu krasa anget nalika sampeyan nganggo sandhangan iki nalika musim dingin.

Sing nomer loro, sandhangan UNIQLO cukup murah. Ing toko UNIQLO, dheweke sering nggawe penjualan diskon. Yen sampeyan wis sukses tuku sajrone adol, sampeyan bakal bisa tuku sandhangan kanthi murah.

Katelu, toko UNIQLO mapan ing saindenging Jepang. Sampeyan bisa nemokake toko UNIQLO kanthi gampang sajrone lelungan. Toko sing dak karepake yaiku toko unggulan ing Ginza, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur. Yen sampeyan sibuk, sampeyan bisa ngecul ing toko UNIQLO ing bandara.

Situs web resmi UNIQLO ing ngisor iki. Sayange ora ana kaca ing Inggris. Ing ngisor kaca, sampeyan bisa milih negara asal. Contone, yen sampeyan milih Singapura, sampeyan bakal bisa ndeleng kaca babagan toko UNIQLO ing Singapura. Yen sampeyan ndeleng, sampeyan bakal ngerti karakteristik produk nganti ana.

>> Situs web resmi UNIQLO saiki kasedhiya

 

GU

Deleng saka akeh toko pakaian GU gedhe ing Ginza ing tengah Tokyo. GU diduweni dening Fast Retailing sing uga duwe Uniqlo = shutterstock

Deleng saka akeh toko pakaian GU gedhe ing Ginza ing tengah Tokyo. GU diduweni dening Fast Retailing sing uga duwe Uniqlo = shutterstock

GU minangka merek adhine UNIQLO. Malah luwih murah tinimbang sandhangan UNIQLO. Nanging, sandhangan GU mung target wong sing umur 10an nganti 30an. Sandhangan kanggo wanita wis tuntas, nanging ana sawetara jinis sandhangan kanggo pria. Yen sampeyan umur 30 nganti 30an, lan yen sampeyan wong wadon, aku ngajak sampeyan mandheg kanthi nggunakake toko GU. Situs resmi ing ngisor iki. Sayange, ora ana kaca ing Inggris. Amarga sampeyan bisa milih negara omah ing sisih ngisor kaca, pilih negara ngarep sampeyan.

>> Situs web resmi GU saiki kasedhiya

 

MUJI

Tampilan toko MUJI, Tokyo = shutterstock

Tampilan toko MUJI, Tokyo = shutterstock

Kaya UNIQLO, MUJI minangka merek busana sing nyedhiyakake sandhangan murah lan apik. Ing MUJI, kita uga adol prabotan lan alat tulis.

Kanggo sandhangan UNIQLO, sanajan sandhangan sing padha, akeh warna sing kasedhiya. Yaiku karakteristik UNIQLO. Ing tangan liyane, ing MUJI, akeh banget warna ora disiapake. Nanging, sandhangan MUJI duwe kaendahan sing sederhana. Disebutake yen pikirane Zen ana ing latar mburi kesederhanaan kasebut. Aku uga seneng sandhangan alam MUJI.

>> Situs web resmi MUJI ana ing kene

 

BANGSA

Sayange, ora ana situs Inggris resmi. Klik ing peta ing ngisor iki kanggo ndeleng peta Google sing nuduhake toko WORKMAN.

>> Situs web resmi WORKMAN ana ing kene

Peta toko WORKMAN

Peta toko WORKMAN

 

Produk Paling Apik ing Wilayah Jepang

Jeans Biru: Kojima (Kurashiki, Prefektur Okayama)

Stasiun Kojima ing jalan jins Kojima ing Kurashiki, JAPAN = shutterstock

Stasiun Kojima ing jalan jins Kojima ing Kurashiki, JAPAN = shutterstock

Yen sampeyan seneng jins, aku nyaranake sampeyan mandheg nganggo "jalan jins Kojima" ing pinggir Kurashiki, Jepang sisih kulon.

Ing wilayah Kojima kutha Kurashiki, jins sing kualitas dhuwur banget digawe. Ana akeh tukang sing apik ing wilayah kasebut. Kanggo nggoleki jins kasebut, para pecinta jins saka kabeh jagad ngumpul. Ana pirang-pirang toko jins sing saya tambah akeh supaya bisa tuku jins ing wilayah kasebut. Kojima jins werna yaiku panggonan sing akeh kumpul.

Jeans sing digawe ing Kojima umume larang regane, nanging ing dalan jins Kojima, sampeyan bisa tuku kanthi murah. Ing Kojima, ana macem-macem jinis biru uga jins saka taxi kanggo mesin vending, mesthine sampeyan kudu nyenengake kanthi mlaku-mlaku.

>> Situs web resmi jins Kojima kasedhiya ing kene

 

Mutiara: Toba (Prefektur Mie)

Toba udakara udakara 90 menit kidul saka stasiun Nagoya kanthi sepur Kintetsu Express. Sampeyan bakal ngujo segara sing apik lan pulo ing kana. Ing papan iki, mutiara wis dikembangake luwih saka 100 taun kepungkur.

Kokichi MIkimoto, pendiri Mikimoto Corporation saiki, wiwit ngasilake mutiara ing wilayah kasebut. Mula, Toba dadi pusat jagad pertanian mutiara. Yen pindhah menyang Toba, sampeyan bakal bisa ndeleng akeh mutiara sing apik. Mesthi sampeyan uga bisa tuku. Ngerti manawa mutiara dipasrahake ing lingkungan alami sing apik banget, sampeyan bakal bisa nggawe perjalanan sing menarik.

>> Situs web resmi Mikimoto ana ing kene

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.