Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay ing Jepang .Pinterplay asring berinteraksi kanggo nggawe subkultur, lan nggunakake istilah "cosplay", Osaka, Jepang = shutterstock

Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay ing Jepang .Pinterplay asring berinteraksi kanggo nggawe subkultur, lan nggunakake istilah "cosplay", Osaka, Jepang = shutterstock

Manga & Anime Jepang !! Wisata Paling apik, Toko, Lokasi!

Ana animasi populer lan manga ing Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh animasi lan manga, kenapa ora menyang fasilitas lan toko sing gegandhengan nalika lelungan ing Jepang? Aku mikir manawa uga menarik kanggo ngunjungi papan ing lokasi hit anime gedhe. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake fasilitas, toko lan lokasi sing ana gandhengane karo animasi lan manga ing Jepang.

cosplayer nyopir kart mario ing dalan tokyo = Shutterstock
Foto: MariCAR -Super Mario katon ing Tokyo!

Bubar, goleti kaya sing ana ing kaca iki asring katon ing Tokyo. Iki minangka layanan sewa mobil anyar sing diwiwiti utamane kanggo tamu manca. Pariwisata manca nganggo busana minangka karakter ing game "Super Mario Bros." mlaku ing dalan umum kayata Shibuya lan Akihabara. Kita Jepang banget ...

Toko lan Toko Anime sing Paling Apik

Prawan cosplay cantik nuduhake pasuryan duka = ​​AdobeStock

Prawan cosplay cantik nuduhake pasuryan duka = ​​AdobeStock

J-WORLD Tokyo

Majalah Langsung Shonen ing J-World, Ikebukuro, Tokyo = shutterstock

Majalah Langsung Shonen ing J-World, Ikebukuro, Tokyo = shutterstock

J-World Tokyo minangka taman tema njero ruangan ing ngendi pengunjung bisa nyenengake majalah komik bocah lanang "Jump" kayata One Piece, Dragon Ball, Naruto.

Taman tema iki dumunung ing lantai 3 Sunshine City · Bangunan Import Mart World ing Ikebukuro, Tokyo. Nalika mlebu, akeh karakter sing katon ing kartun "lompat" ditampilake ing sekitar. Ngluwihi manawa ana macem-macem atraksi sing ngemot jagad One Piece, Dragon Ball, Naruto. Sampeyan uga bisa mangan panganan asli kanthi macem-macem motif karakter.

Ing J - World Tokyo, mesthi wae bocah dolanan, nanging wong diwasa bisa uga muter kanthi seneng.

>> Kanggo rincian J-World Tokyo, waca situs web resmi

 

animasi Ikebukuro, animasi Akihabara

Toko animate ditutupi karo poster pariwara iklan, Akihabara, Tokyo = shutterstock

Toko animate ditutupi karo poster pariwara iklan, Akihabara, Tokyo = shutterstock

animasi yaiku ranté toko khusus sing adol barang-barang animasi, manga, game. Sanajan toko animasi ana ing saindenging Jepang, isih akeh toko ing Akihabara lan Ikebukuro ing Tokyo. Akeh turis saka luar negeri teka menyang loro toko kasebut.

animasi yaiku ranté toko khusus sing adol barang-barang animasi, manga, game. Sanajan toko animasi ana ing saindenging Jepang, isih akeh toko ing Akihabara lan Ikebukuro ing Tokyo. Akeh turis saka luar negeri teka menyang loro toko kasebut.

Ing toko-toko sing gedhe banget, produk kayata animasi lan buku sing gegandhengan karo manga (ana akeh!), Kostum kanggo cosplay lan sapanunggalane banget ngrampungake. Yen sampeyan seneng animasi, manga, game, mesthi bisa mlaku-mlaku ing toko lan seneng banget.

Yen sampeyan pengin njelajah Akihabara, golek toko sing akeh banget kanggo animasi Akihabara. Sanajan sampeyan ora kepengin banget karo animasi utawa manga, sampeyan bakal bisa nikmati swasana budaya pop Jepang ing toko iki.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan animasi, bukak situs web resmi

 

Broadway Nakano

NAKANO BROADWAY: NAKANO BROADWAY yaiku blanja blanja ing bangsal Nakano, Tokyo. Pusat blanja minangka salah sawijining pusat ing subsekultur Jepang = shutterstock

NAKANO BROADWAY: NAKANO BROADWAY yaiku blanja blanja ing bangsal Nakano, Tokyo. Pusat blanja minangka salah sawijining pusat ing subsekultur Jepang = shutterstock

Pengunjung nyawang dolanan sing ditampilake ing Nakano Broadway, Tokyo, Jepang = shutterstock

Pengunjung nyawang dolanan sing ditampilake ing Nakano Broadway, Tokyo, Jepang = shutterstock

Nakano Broadway minangka papan wisata sing diarani papan suci subkultur Jepang. Bangunan iki minangka kompleks lawas sing dawane 5 menit saka Exit Utara Stasion JR Nakano ing sisih kulon Tokyo. Ana akeh toko saka lantai siji nganti lantai papat bangunan iki. Biyen uga akeh toko biasa kayata toko panganan seger, nanging wiwit taun 1990-an toko quirky sing ana gandhengane karo animasi lan manga saya tambah akeh. Dina iki, toko cilik kanggo wong sing seneng animasi, manga lan game kumpul, nggawe suasana sing curiga lan nyenengake (mesthine keamanan banget!).

Broadway Nakano meh padha karo Akihabara ing pirang-pirang toko sing adol barang sing ana kayata animasi lan manga. Sampeyan bisa ngomong Nakano Broadway minangka "Akihabara cilik". Nanging, ing toko Nakano Broadway, akeh barang-barang lawas sing adol luwih saka Akihabara. Ing Nakano Broadway ana suasana retro. Titik iki minangka fitur gedhe saka Nakano Broadway. Pria lan wanita saka pirang-pirang generasi padha kumpul, pengin seneng karo swasana aneh iki.

Kanggo rincian Nakano Broadway, bukak situs web resmi

dhemit wedok kosplay wanita wanita Halloween sing apik banget = shutterstock

dhemit wedok kosplay wanita wanita Halloween sing apik banget = shutterstock

Langsung Toko

Jump Shop minangka toko khusus sing adol barang asli lan barang-barang saka majalah "Jump" kartun sing ngasilake karya-karya kayata One Piece, Dragon Ball, Naruto. Jump Shop dumunung ing kutha-kutha utama ing saindenging negara kalebu Sendai, Tokyo Dome, Tokyo Sky Tree, Tokyo Station, Osaka Umeda, Hiroshima lan Fukuoka.

Kanggo rincian babagan informasi toko Jump Shop, waca situs web resmi ing ngisor iki. Sayange ora ana kaca sing ditulis nganggo basa Inggris ing situs web resmi. Nanging, ngeklik tandha kothak cilik ing saben informasi toko bakal nampilake Google Maps ing kaca sing kapisah. Kanthi Google Maps, sampeyan bisa ngonversi menyang basa sing disenengi.

>> Situs web resmi toko mlumpat ana ing kene

 

Pokemon Pusat

Pokemon Center minangka Toko Khusus kanggo produk sing gegandhengan karo Pokemon. Sampeyan bisa tuku kewan, tokoh, andhuk, saputangan, klambi, lan sapiturute karakter Pokemon ing toko iki.

Pusat Pokemon dumunung ing kutha-kutha utama ing saindenging negara kalebu Sapporo, Sendai, Tokyo, SKYTREE TOWN (Oshiage), Tokyo-Bay (Chiba), Yokohama, Nagoya, Kyoto, Osaka, Hiroshima, Fukuoka. Toko ing Pokok Langit Tokyo rame banget.

>> Kanggo rincian, waca situs resmi Pokemon Center

 

Museum Ghibli Mitaka

Museum Ghibli minangka papan sing nampilake karya ing studio animasi Jepang Ghibli, fitur bocah-bocah, teknologi lan dekade khusus kanggo teknik seni lan animasi = shutterstock

Museum Ghibli minangka papan sing nampilake karya ing studio animasi Jepang Ghibli, fitur bocah-bocah, teknologi lan dekade khusus kanggo teknik seni lan animasi = shutterstock

Patung Robot ing ruang kebon sing kabuka ing museum Ghibli Mitaka, Tokyo, Jepang = shutterstock

Patung Robot ing ruang kebon sing kabuka ing museum Ghibli Mitaka, Tokyo, Jepang = shutterstock

Apa sampeyan tau ndeleng film animasi kayata "My Neighbor Totoro" lan "Howl's Moving Castle" sing diprodhuksi dening Studio Ghibli?

Yen sampeyan penggemar film studio ghibli, aku menehi saran supaya pindhah menyang Museum Ghibli Mitaka ing Mitaka, Tokyo sisih kulon. Ing museum iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye film animasi, proses nyata dienal kanthi cara sing gampang dingerteni. Ana uga pirang-pirang karakter ing museum iki, sing ditampilake ing film Studio Ghibli.

Aku ngenalake Museum Ghibli Mitaka ing artikel ing ngisor iki. Yen sampeyan kepengin weruh, waca artikel ing ngisor iki. Kaya sing dakkandhakake ing artikel kasebut, kudu dicathet yen museum iki kudu dipesen luwih dhisik.

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock
14 Museum paling apik ing Jepang! Edo-Tokyo, Samurai, Museum Ghibli ...

Ana macem-macem jinis museum ing Jepang. Ana sawetara musium sing ngrampungake kaya Amerika Serikat, Prancis, Inggris, nanging museum Jepang unik ing pirang-pirang jinis. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 14 museum sing pengin disaranake khusus. Tabel Isi Museum Museum-Tokyo-Tokyo (Tokyo) Museum Nasional Tokyo (Tokyo) Museum Samurai (Tokyo) Ghibli ...

Kanggo rincian Museum Ghibli Mitaka, bukak situs web resmi

 

Museum Manga Internasional Kyoto

"Phoenix" ing Kyoto, Jepang tanggal 23 Oktober 2014. Digawe ing taun 2009 dening kutha Kyoto kanthi Tetzuka Productions minangka simbol Kyoto International Manga Museum = shutterstock

"Phoenix" ing Kyoto, Jepang tanggal 23 Oktober 2014. Digawe ing taun 2009 dening kutha Kyoto kanthi Tetzuka Productions minangka simbol Kyoto International Manga Museum = shutterstock

Kyoto International Manga Museum minangka museum kartun paling gedhe ing Jepang. Museum iki diadegaké ing taun 2006 dening Universitas Kyoto Seika lan Kota Kyoto kanthi ndandani sekolah ing kutha Kyoto. Universitas Kyoto Seika minangka universitas unik kanthi "Fakultas Manga".

Kyoto International Manga Museum mung 2 menit saka Stasiun Subway Karasuma Oike ing tengah kutha Kyoto. Museum iki nduweni koleksi majalah manga lawas Jepang, buku manga populer kontemporer, buku komik donya, lan liya-liyane. Gunggunge kabeh bakal udakara 300,000.

Ing tembok museum iki ana lemari buku sing ana lengkap 200 meter, udakara 50,000 buku sing dijejeri ana. Sampeyan bisa nompo lan maca manga favorit saka rak buku iki. Ana pirang-pirang buku komik Jepang sing diterjemahkan ing basa Inggris, Cina, Spanyol, Portugis, lsp, dadi sampeyan kudu bisa nikmati.

Gambar ing ndhuwur minangka obyek sing akeh (dawane 4.5 m × jembaré 11 m) ing museum iki. Manuk iki minangka paraga utama sing katon ing karya manga terkenal Osamu TEDUKA sing misuwur "Phoenix (Hai no Tori = manuk api)". Akeh turis sing motret ing ngarep obyek iki.

Kyoto International Manga Museum uga duwe cafe lan toko museum sing adol barang asli.

>> Kanggo rincian Museum Manga Internasional Kyoto, waca situs web resmi

 

Museum Tezuka Osamu Manga

Museum manga Tezuka Osamu ing takarazuka, japan = shutterstock

Museum manga Tezuka Osamu ing takarazuka, japan = shutterstock

Apa sampeyan ngerti karya intine Tezuka Osamu kayata "ASTRO BOY (Mighty Atom)" "Putri Knight (Ribon no Kishi)" "Kimba, singa putih" "Black Jack" "Phoenix (Hai no Tori)"?

Tezuka Osamu minangka seniman manga sing uga diarani "Gusti Allah" ing kalangan para penyayang komik Jepang. Tezuka Osamu tilar donya sawise ninggalake akeh karya ing taun 1989. Sawise iku, Museum Tezuka Osamu Manga diadegake ing Kota Takarazuka, Prefektur Hyogo, lan dheweke urip suwe.

Museum Tezuka Osamu Manga ora kaya museum gedhe. Nanging, akeh penyayang komik sing teka ing museum iki, ora mung saka Jepang, nanging uga saka luar negeri.

Ing museum iki, sampeyan bisa maca babagan 2000 buku sing gegandhengan karo Tezuka Osamu. Kajaba iku, sampeyan bisa nggoleki animasi Tezuka Osamu lan nonton.

Barang sing ana gandhengane karo Tezuka Osamu uga dipamerake. Kajaba iku, uga ana toko museum lan kafe.

>> Situs web resmi umum Tezuka Osamu ana ing kene

>> Kanggo rincian Museum Manga Tezuka Osamu, bukak situs iki

Yen pindhah menyang museum iki, sampeyan kudu mriksa situs iki apa museum iki dibukak.

 

Acara sing gegandhengan karo Anime

Anime Jepang

Ana macem-macem acara animasi sing ana gandhengane ing Jepang. Antarane, sing paling gedhe yaiku "Anime Japan" sing dianakake ing Tokyo Big Sight, sing ana ing Ariake, Tokyo, suwene 2 dina saben taun ing akhir Maret.

Anime Japan dianakaké saben taun wiwit taun 2014. Diwiwiti kanthi nggabungake rong acara sing gegandhengan karo anime. Ing papan ing Anime Jepang, presentasi macem-macem bisnis sing ana gandhengane karo animasi wis rampung. Sepisan, kanggo penggemar animasi, akeh acara animasi lan acara pirembagan ditindakake. Akeh cosplayer teka ing ajang iki. Aku mikir manawa pancen menarik banget kanggo ndeleng kinerja.

>> Kanggo rincian Anime Jepang, waca situs web resmi

 

Adegan Lokasi Paling Luwih

Nalika ngasilake karya animasi, produser asring mutusake crita lan gambar kanthi referensi menyang papan sing apik tenan sing ana. Dadi, ing antarane para penggemar animasi, ana luwih akeh wong sing menyang lokasi sing dadi model animasi sing disenengi. Ing kene, aku bakal ngenalake lokasi kanggo makarya animasi Jepang.

Jeneng Sampeyan (Kimi no na wa) = Tokyo, Hida, lsp.

Ayo menyang Suga Suga ing Tokyo!     Map

Kuil Suga Jinja ing Yotsuya, Tokyo, Jepang

Kuil Suga Jinja ing Yotsuya, Tokyo, Jepang

Apa sampeyan wis ndeleng "Jeneng Sampeyan." (2016)? Film animasi iki minangka kisah cinta bocah lanang Taki sing manggon ing Tokyo lan bocah wadon Mitsuha sing manggon ing Hida ing gunung. Film iki tiba sacara global. Yen sampeyan tau ndeleng "Jeneng Sampeyan", kenapa ora menyang lokasi lokasi film iki ing Jepang?

Babagan lokasi "Jeneng Sampeyan." Aku nulis artikel sing rinci. Yen sampeyan kepincut, waca artikel ing ngisor iki.

Kuil Suga Jinja ing Yotsuya, Tokyo, Jepang
"Jeneng Sampeyan."! 7 model sing disaranake ing crita cinta iki!

Wis sampeyan ndeleng "Jeneng Sampeyan" Makoto SHINKAI? Film animasi iki diprodhuksi karo gambar saka macem-macem papan ing Jepang. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan sing ditampilake ing Film iki. Ing papan kasebut, sampeyan bisa nikmati papan ing kutha paling apik ing Jepang lan tradisional sing paling ayu ...

 

DUNK SLAM = Kamakura

Mungkin sampeyan bakal ketemu Hruko!   Map

Stasiun koko Kamakura saka Enoshima Dentetsu Line minangka papan sing misuwur kanggo lokasi film lan drama

Stasiun koko Kamakura saka Enoshima Dentetsu Line minangka papan sing misuwur kanggo lokasi film lan drama

"SLAM DUNK" minangka karya seni kartunis Takehiko INOUE. Iki serialized ing majalah komik "Langsung" ing taun 1990-an, animasi lan game uga diprodhuksi. SLAM DUNK minangka salah sawijining manga sing paling akeh dijaluk.

Crita SLAM DUNK disetel ing sekolah tinggi ing distrik Shonan prefektur Kanagawa. Karakter utama Hanamichi SAKURAGI diajak bocah wadon Haruko sing ayu lan miwiti basket ing sekolah tinggi iki.

Yen sampeyan ndeleng SLAM DUNK, sampeyan bisa uga bakal ngeling-eling adegan foto ing ndhuwur. Iki minangka karéta sing nyebrang ing jejere stasiun Kanakura-kokomae Railway Electric Enoshima ing Prefektur Kanagawa. Pemandangan iki dadi model adegan sing metu bola-bali kanggo SLAM DUNK.

Yen sampeyan ngadeg sadurunge rute iki, sampeyan mesthi bakal mlebu ing jagad SLAM DUNK. Segara ayu nyebar ing ngarepe sampeyan. Yen ana srengenge, sampeyan bisa ndeleng srengenge ing wayah sore. Wilayah iki misuwur kanthi tujuan wisata. Napa sampeyan ora ngeterake Railway Electric Enoshima lan menyang Kamakura utawa Enoshima ing cedhak?

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Yen sampeyan kepengin weruh, waca uga artikel ing ngisor iki babagan budaya pop Jepang etc.

Cosplay, cah wadon Jepang = Adobe Simpenan
Harmoni saka Tradhisi & Modernitas (2) Modern! Maid Cafe, Restoran Robot, Hotel Kapsul, Konsultan Sabuk Sushi ...

Sanajan akeh budaya tradisional sing isih ana ing Jepang, budaya pop lan layanan kontemporer saiki lair dadi siji lan entuk popularitas. Sawetara turis manca sing teka ing Jepang kaget amarga ana tradhisi lan prekara modern. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake barang-barang sing bener-bener bisa nikmati nalika ...

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.