Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Concierge menehi dokumen kanggo tamu hotel = shutterstock

Concierge menehi dokumen kanggo tamu hotel = shutterstock

Kepiye Book lan tuku tiket lan wisata ing Jepang! Sumo, Baseball, Konser, kegiatan ...

Yen sampeyan ora melu wisata sing makarya karo klompok gedhe lan sampeyan bebas lelungan karo kanca utawa kulawarga ing Jepang, kepiye Book lan tuku tiket kanggo lomba olahraga lan konser. Utawa kepiye carane nduwe wisata kayata kegiatan? Ana situs pesenan tiket lan wisata ing Jepang, nanging umume ditulis nganggo basa Jepang. Dadi, ing kaca iki, aku kepengin ngerteni sampeyan babagan macem-macem tiket lan wisata kanggo lelungan menyang Jepang.

Sampeyan duwe luwih karcis tiket lan wisata populer sadurunge teka ing Jepang

Ing Taman Onuma, sampeyan bisa salju salju lan trek ing tlaga sing froze nalika musim dingin

Ing Taman Onuma, sampeyan bisa salju salju lan trek ing tlaga sing froze nalika musim dingin

Situs leladen utama ora ndhukung Inggris

Ing Jepang, situs-situs pesenan tiket kayata "Lawson Tiket" "Tiket Pia" nalika lelungan tiket kayata konser. Kita bisa nampa tiket leladen ing toko toko sing cedhak. Layanan iki migunani banget. Nanging, umume situs lelungan tiket saiki ora cocog karo Inggris, Cina, lsp. Kanggo nggunakake situs kasebut, kemampuan Jepang dibutuhake.

Ana akeh situs leladen kanggo wisata kayata pendakian gunung ing Jepang, nanging akeh sing padha mung cocog karo Jepang. Sampeyan bisa uga ngadhepi alangan Jepang.

Yen sampeyan nelusuri macem-macem situs leladen ing Jepang sadurunge menyang Jepang lan sampeyan ora bisa nggawe leladen kanthi dhewe, luwih becik maca kanthi cara kaya mangkene.

Konser populer, lomba olahraga, wisata kegiatan banget bakal lengkap kanggo leladen sadurunge teka ing Jepang. Oalah sampeyan kudu tumindak ing ngisor iki.

Gunakake situs leladen ing ngisor iki

Ing Jepang kaya sing kasebut ing ndhuwur, situs leladen kanggo tiket lan wisata ora cocog karo Inggris, Cina, lan sapiturute, situs pesenan ing ngisor iki kompatibel karo Inggris. Situs kasebut duwe ruang lingkup sing winates, nanging aku ngajak sampeyan nyoba dhisik yen bisa menehi templat ing situs-situs kasebut.

Travelko: Sampeyan bisa mriksa macem-macem situs pesenan kanthi cepet

"Travelko" minangka situs perbandingan sing nemokake rencana akomodasi murah cepet saka akeh situs lelungan hotel kaya "trivago" lan "TripAdvisor". Situs iki uga menehi informasi babagan macem-macem wisata saka situs leladen akeh tur lan nawakake. Travelko dioperasikake dening perusahaan kantor pusat ing Tokyo, dhasar masang informasi ing basa Jepang, mula situs Inggris uga diwiwiti. Yaiku situs ing ngisor iki. Aku menehi saran supaya mriksa situs iki.

TRAVELKO - Hotel murah: situs perbandingan rega. Goleki tarif diskon ing hotel sing cukup.
TRAVELKO - Hotel murah: situs perbandingan rega. Goleki tarif diskon ing hotel sing cukup.

TRAVELKO - Nggolek hotel? Telusuran situs kita & ...

Read More

Voyagin: Situs reservasi sing disaranake kanggo turis sing ngunjungi Jepang

"Voyagin" minangka situs leladen kanggo tiket lan tur sing dikelola dening Rakuten Group ing Jepang. Situs iki uga ndhukung basa Inggris.

Voyagin kuat ing wilayah kayata gusti sumo gedhe sing turis ngunjungi Jepang utamane. Situs Voyagin yaiku kene. Mangga priksa manawa wisata sing sampeyan pengin gabung dikirim ing situs iki.

Viator: Situs ing saindenging jagad sing bisa uga mbukak tur Jepang

"Viator" minangka situs leladen wisata ing saindenging jagad sing saiki dilakokno dening grup "TripAdvisor". Maneka kegiyatan lan wisata Jepang uga ditawakake ing basa Inggris ing situs iki. Mangga uga priksa situs iki. Viator ing ngisor iki.

Tiket lan wisata populer diisi pesenan rauh. Oalah, njaluk cepet!

Sing Bakal Dhewe, Tiket, Tur & Objek Wisata | 2021 | Viator
Sing Bakal Dhewe, Tiket, Tur & Objek Wisata | 2021 | Viator

Wisata, prekara sing kudu ditindakake, wisata wisata, lelungan dina ...

Read More

 

Takon concierge ing hotel sampeyan

Gulat sumo rangking rangking akeh karo Tournament Tokyo Grand Sumo = shutterstock

Gulat sumo rangking rangking akeh karo Tournament Tokyo Grand Sumo = shutterstock

Yen sampeyan ngrancang nginep ing hotel mewah ing Jepang, aku menehi saran supaya menehi hotel karo layanan concierge. Sawise ngrampungake akomodasi, sampeyan bisa takon concierge hotel sampeyan kanggo ngganti leladen kanggo macem-macem tiket etc. dening e-mail.

Layanan concierge wis berkembang ing Eropa lan Amerika Serikat, nanging bubar ing Jepang, ana akeh hotel mewah sing mbuwang kanthi mandhiri layanan iki.

Hotel karo layanan concierge

Konspirer Jepang isih durung ngalami pengalaman tinimbang karo Eropa. Nanging dheweke nyambut gawe supaya para tamu wis marem. Aku sadurunge ngewawancarai konser ing Grand Hyatt Tokyo lan Palace Hotel Tokyo. Dheweke banget sadar lan kepengin banget mbantu para tamu. Yen sampeyan arep pindhah menyang Jepang, aku nyaranake supaya Book hotel sanalika bisa lan konsultasi karo concierge.

Minangka hotel kanthi layanan concierge substansial, aku pengin nyebutake hotel ing ngisor iki.

Tokyo: Grand Hyatt Tokyo, Istana Hotel Tokyo, Aman Tokyo, Conrad Tokyo, Tokyo Peninsula, Shangri-La Hotel Tokyo, Imperial Hotel Tokyo, Park Hyatt Tokyo, Hilton Tokyo, Four Seasons Hotel Marunouchi Tokyo, Mandarin Oriental Tokyo

Kyoto: Kabupaten Hyatt Kyoto

Osaka: St. Regis Osaka

Hotel karo lantai klub kaya

Sawetara hotel mewah duwe lantai klub sing tamu bisa entuk layanan concierge. Aku rumangsa ngrampungake ruangan-ruangan kasebut ing lantai klub lan takon karo staf babagan menehi karcis. Nanging, konsep lantai klub beda-beda gumantung saka hotel menyang hotel. Gumantung ing hotel kasebut, uga ana lantai klub, mung ana sudhut sing bisa entuk omben-omben lan gulali.

Minangka hotel kanthi layanan concierge sing cukup gedhe ing lantai klub, aku kepengin nyebutake hotel ing ngisor iki.

Sapporo: Hotel Sapporo Grand

Tokyo: Tokyo, Ritz-Carlton Tokyo, Hotel Tokyo Shangri-La, Grand Hyatt Tokyo, Istana Hotel Tokyo, Tokyo Marriott Hotel, Keio Plaza Hotel Tokyo

Yokohama: Hotel Yokohama Bay Tokyu

Kyoto: Ing Ritz-Carlton Kyoto

Osaka: Ritz-Carlton Osaka

Okinawa: The Ritz-Carlton Okinawa, ANA Crown Plaza Hotel Okinawa Harbour View

Kanggo concierge, aku mikir yen sampeyan bisa takon luwih akeh babagan jadwal sampeyan. Yen concierge hotel sampeyan ora bakal menehi respons marang panjaluk sampeyan, sampeyan bisa uga ngganti hotel kasebut. Nggunakake layanan concierge maksimal penting banget kanggo nggawe perjalanan sampeyan kepenak.

Ora ana tip khusus ing Jepang, dadi sampeyan ora perlu nyerahake cipratan. Nanging, yen sampeyan takon babagan tugas sing angel banget, sampeyan uga bisa menehi kripik.

Concierges duwe jaringan silang dhewe. Dadi, umpamane, sampeyan bisa takon karo wisata Sapporo ing sawijining hotel ing Tokyo. Siji concierge ing hotel Tokyo sing dakkandhakake manawa dheweke wis tuku lelungan kanggo mendhoan Rio kanggo tamu dheweke nalika Olimpiade dianakake ing Brasil. Ayo leladen kanggo macem-macem tiket lan wisata kanthi nggunakake layanan saka concierges iki.

 

Takon marang kanca utawa kenalan

Live Show, FUJI ROCK 2018, Musim Panas, Naeba, Niigata, Jepang = shutterstock

Live Show, FUJI ROCK 2018, Musim Panas, Naeba, Niigata, Jepang = shutterstock

Yen kanca utawa kenalan sampeyan urip ing Jepang, aku menehi saran supaya sampeyan njaluk supaya leladen.

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, akeh situs leladen sing migunani ing Jepang. Yen kanca utawa kenalan bisa ngerteni basa Jepang sithik, bisa nggunakake situs pesenan. Toko sing nyenengake ing Jepang duwe terminal khusus sing pelanggan bisa menehi macem-macem tiket dhewe. Dheweke bisa nggunakake terminal kasebut.

 

Tuku ing toko tiket Jepang

Balon nalika dolanan baseball Jepang (Hawks vs. Buffaloes) = shutterstock

Balon nalika dolanan baseball Jepang (Hawks vs. Buffaloes) = shutterstock

Tuku ing toko kanggo turis manca

Yen sampeyan menehi tiket lan wisata sawise sampeyan teka ing Jepang, tiket lan wisata populer bisa uga ora ana maneh. Yen ngono, sampeyan pengin pindhah menyang toko kanggo turis manca kanggo mriksa lan mriksa apa ana karcis sing menarik etc.

Tiket Dina: Sampeyan bisa tuku karcis sing disaranake ing papan kasebut

Contone, ing Jepang, toko "Tiket Dina" saiki bubar. "Tiket Dina" milih luwih saka 50 pagelaran saben dinten lan adol tiket sing padha lan advance. Kayata, umpamane seni tradisional, anime, musikal, dolanan, nari lan sapanunggalane. "Tiket Dina" bakal mbukak saben esuk ing 9:XNUMX, priksa manawa sampeyan kepengin weruh. Kanggo rincian "Tiket Saiki" waca ing situs web resmi ing ngisor iki.

Nggunakake terminal toko penak

Ana akeh toko penak ing Jepang. Nggoleki toko penak ing kutha Jepang gampang banget. Sampeyan uga bisa tuku tiket nggunakake terminal ing toko penak iki.

Loppi: Ayo tuku tiket miturut pandhuan terminal!

Sing paling misuwur yaiku terminal "Loppi" sing dipasang ing toko serba guna "Lawson". Sampeyan bisa mbayar tagihan sarana, tuku produk asuransi, tuku tiket, lsp. Ing terminal iki. Tututi pandhuan sing ditampilake ing layar terminal, sampeyan bisa tuku tiket kanggo game bal-balan ing Jepang, tiket mlebu Studio Ghibli, paspor Tokyo Disney Resort lan Universal Studios Jepang, lan liya-liyane. Muga-muga sampeyan bisa entuk tiket sing apik!

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.