Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Blossoms Cherry lan Geisha = Shutterstock

Blossoms Cherry lan Geisha = Shutterstock

Spots lan Musim Blossom Paling apik ing Jepang! Istana Hirosaki, Mt.Yoshino ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata kanthi kembang sakura sing apik. Amarga masarakat Jepang nandur kembang cherry ing kana-kene, dadi angel banget milih wilayah sing paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan wilayah sing para wisatawan saka negara manca bisa ngrasakake emosi Jepang kanthi kembang sakura.

Mangga uga deleng artikel ing ngisor iki kanggo kembang ceri Jepang.

Kembang Cherry ing Jepang
Foto: Sakura- Cherry mekar ing Jepang

Kira-kira ing April 2020, nalika jinis infeksi coronavirus anyar nyebar ing saindenging jagad, aku darmabakti, liwat Facebook, foto kembang ceri sing apik kanggo kabeh wong sing nandhang susah. Foto ing kaca iki digunakake ing wektu kasebut. Aku bakal seneng yen bisa gawe serep maneh kanthi adus ...

Miharu Takizakura ing prefektur Fukushima
Foto: The Miharu Takizakura -Tanduran wit sing paling apik ing Jepang!

Yen sampeyan takon babagan apa kembang sing paling ayu ing Jepang, aku bakal ujar Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima. Wit Miharu Takizakura umur luwih saka 1000 taun. Wit wit sing éndah iki wis suwe dilindhungi lan disenengi dening masarakat lokal. Ayo pindhah virtual ...

Cherry mekar ing cangkir
Foto: 11 Kunci tembung kunci kanthi nyenengake Jepang Blossoms Cherry

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan seneng kembang ceri, sing diwarisake saka Jepang lawas. Gabung karo 11 tembung kunci. Aku bakal nerangake babagan tembung kunci kasebut kanthi foto kembang sing akeh cherry. Mangga uga deleng artikel ing ngisor iki kanggo ceri Jepang ...

Tanduran Blossom Cherry paling apik ing Jepang

Jepang pancen seneng karo kembang cherry. Ing Jepang, kembang ceri mekar wiwit pungkasan Maret nganti awal April kajaba wilayah sing adhem kayata Hokkaido lan Tohoku. Nalika kembang ceri kasebar ora suwe, wong Jepang bakal njagong jog ing ngisor wit cherry nalika kembang ceri, lungguh ing ndhuwur lan ngayahi pesta. Yen sampeyan ngunjungi Jepang nalika kembang ceri mekar, sampeyan bakal bisa ndeleng pihak kaya ing kene. Kembang ceri wiwit mekar wiwit saka sisih kidul Jepang. Kembang Cherry ing sisih lor wilayah Tohoku lan Hokkaido pungkasan ing wulan April nganti awal Mei. Dadi, yen sampeyan tekan Jepang, sampeyan kudu menyang wilayah ing ngendi kembang ceri mekar ing wektu kasebut. Coba coba nguber kembang ceri!

 

Benteng Hirosaki (Kota Hirosaki, Prefektur Aomori)

Cherry mekar ing Taman Puri Hirosaki ing Hirosaki, Aomori, Jepang

Cherry mekar ing Taman Puri Hirosaki ing Hirosaki, Aomori, Jepang

Hirosaki minangka kutha sing apik banget ing sisih lor wilayah Tohoku. Ing tengah kutha iki ana Istana Hirosaki, sing misuwur amarga kembang ceriane. Nalika kembang ceri mekar, benteng kabeh ditutupi kembang ceri. Aku paling seneng mekar kembang ing kene.

Kastil Hirosaki saiki uga diarani Taman Hirosaki. Festival kembang ceri dianakake wiwit akhir April nganti awal Mei saben taun ing kene. Sawetara kembang ceri mekar ing pertengahan April, dadi cahya sing bakal ditindakake wiwit pertengahan April nganti wengi.

Kembang ceri ing Istana Hirosaki luwih alon tinimbang Tokyo lan Osaka. Yen sampeyan rawuh ing Jepang sawise pertengahan April, aku menehi saran supaya nambah Istana Hirosaki menyang jadwal sampeyan.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca situs ing ngisor iki.

>> Situs web resmi kastil Hirosaki saiki kasedhiya

 

Taman Hanamiyama (Kota Fukushima)

Tampilan ayu kembang Sakura lan kembang Peach pink ing taman Hanamiyama (Mountain of) ing kutha Fukushima, prefektur Fukushima, Jepang = shutterstock

Tampilan ayu kembang Sakura lan kembang Peach pink ing taman Hanamiyama (Mountain of) ing kutha Fukushima, prefektur Fukushima, Jepang = shutterstock

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 1
Foto: Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima

Ing Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima, plum, peach, kembang ceri lan kembang-kembang liyane dadi siji ing musim semi kaya sing ditampilake ing kaca iki. Taman iki sejatine gunung cilik sing diduweni wong tani. Nanging, petani mutusake manawa mbuwang sampek monopoli lanskap iki, lan dibukak ...

Hanamiyama ana ing prefektur Fukushima ing distrik Tohoku. Sanajan iku sawijining gunung cilik, nalika musim semi saben taun, plum, magnolia, kembang ceri, kacang polong lan kembang liyane terus tuwuh.

Kembang ceri perwakilan sing jenenge "Someiyoshino" mekar wiwit pertengahan April nganti akhir April saben taun. Nanging, mekar kembang saliyane kembang Bloom sawetara sawetara saka awal April nganti awal Mei. Dadi ing Hanamiyama, sampeyan bisa nyenengake kembang ceri kanthi suwe.

Ing Hanamiyama, tanduran wis diterusake meh 100 taun kanggo adol wit kembang dening petani lokal. Iki wiwit mbukak kanggo umum sekitar 60 taun kepungkur lan banjur dikenal minangka papan mekar kembang ceri. Tontonan ing endi gunung kasebut kebungkus kembang sing apik ing musim semi iku apik banget. Tumrap Hanamiyama, bis langsung bakal dioperasekake saka Stasiun JR Fukushima wiwit wiwitan wulan April nganti udakara 22 April. Bus iki udakara udakara 20 menit. Cukup kliwat, butuh wektu maneh.

>> Kanggo rincian Hanamiyama, waca situs iki

 

Taman Ueno (Tokyo)

Taman Ueno minangka taman gedhe sing makili Tokyo lan ukurane udakara 530,000 meter persegi. Ana kebon binatang lan museum ing taman iki. Lan ing musim semi, meh 1000 kembang ceri mekar lan wis rame karo akeh wong. Yen sampeyan teka ing Taman Ueno nalika kembang mekar lagi mekar, sampeyan uga bisa ngerteni wong Jepang sing ngobrol lucu ing sangisore wit ceri kasebut. Ing Taman Ueno, kembang cherry mekar saben taun wiwit pungkasan Maret nganti wiwitan April.

>> Kanggo rincian Taman Ueno, waca situs iki

 

Taman Nasional Shinjuku Gyoen (Tokyo)

Musim Cherry Blossom ing Shinjuku Gyoen, Tokyo Jepang = shutterstock

Musim Cherry Blossom ing Shinjuku Gyoen, Tokyo Jepang = shutterstock

Taman Nasional Shinjuku Gyoen ing Tokyo = Shutterstock 1
Foto: Taman Nasional Shinjuku Gyoen ing Tokyo

Yen sampeyan pengin njelajah taman ing Tokyo, aku nyaranake Taman Nasional Shinjuku Gyoen. Taman iki ana ing Shinjuku, wilayah kota paling gedhe ing Tokyo. Sawise pindhah menyang taman iki, sampeyan bakal digawe seger dening jagad sing apik lan tenang. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan Shinjuku ...

Taman Nasional Shinjuku Gyoen minangka taman sing cedhak karo Shinjuku sing minangka pusat kutha paling sibuk ing Tokyo. Shinjuku minangka kabupaten sing akeh bangunan, nanging yen sampeyan mlebu ing Shinjuku Gyoen, taman modern sing apik kanggo sampeyan. Taman iki minangka salah sawijining taman kulawarga Kaisar. Saiki, akeh warga Tokyo sing lenggah ing sangisoring wit ing taman kasebut kanthi luwih saka 10,000.

Ana udakara 65 jinis wit cherry ing Shinjuku Gyoen, udakara 1100 wit. Ana kembang ceri jinis sing diwiwiti wiwitan ing pertengahan Februari, lan sawetara jinis kembang ceri mekar nganti akhir April. Dadi, ing Shinjuku Gyoen, sampeyan bisa nikmati kembang ceri sajrone wektu sing suwe. Wit-witan wit ceri modern "Someiyoshino" mekar wiwit pungkasan Maret nganti awal April. "Ichiyo", wit cherry utama Shinjuku Gyoen, bakal mekar wiwit pertengahan April nganti akhir April. Ichiyo minangka wit gedhong gedhene. Yen sampeyan seneng kembang ceri ing Shinjuku Gyoen, aku menehi saran supaya nonton Ichiyo iki.

>> Kanggo rincian Shinjuku Gyoen, waca situs iki

 

Chidorigafuchi (Tokyo)

Chidorigafuchi minangka kolam ing sisih lor-kulon Istana Kaisar. Iki dibangun ing abad kaping 17 nalika mbangun Edo Castle (saiki Istana Imperial). Chidorigafuchi minangka landmark ceri kembang sing makili Tokyo. Ing kene, kembang ceri bakal mekar wiwit akhir Maret nganti awal April. Ing wektu kasebut, udakara 260 kembang ceri bakal mekar ing dalan sing dawa 700 meter. Iku apik banget, amarga kembang ceri mekar kanthi padhet. Sampeyan bisa numpak prau ing kapal kasebut. Kembang ceri sing sampeyan deleng saka prau kasebut uga apik banget.

>> Kanggo rincian Hanamiyama, waca situs iki

 

Taman Ruin Takato (Kutha Ina, Prefektur Nagano)

Wisatawan sing ngunjungi Taman Runtuhan Kastil Takato sing dumunung ing bukit ing Prefektur Nagano, Jepang = shutterstock

Wisatawan sing ngunjungi Taman Runtuhan Kastil Takato sing dumunung ing bukit ing Prefektur Nagano, Jepang = shutterstock

Taman Runtuhan Takato nduwe udakara udakara 1,500 kembang sing diarani "Takato-Higanzakura". Wit wit ceri iki luwih pink tinimbang kembang ceri biasa. Kembang ceri lawas sing mekar ing reruntuhan kraton kuat banget.

Ing abad kaping 16 Bèntèng Takato ana ing sangisoré panguasa misuwur sing diarani Shingen TAKEDA. Nalika dheweke tiwas lan putrane Morinobu NISHINA dadi pemilik kastil, kastil iki diserang dening Nobunaga ODA sing meh nyawiji Jepang. Morinobu duka sawise gelut. Kacariyos yen kembang ceri Kastil Takato wernane abang nganggo getih.

Takato - Higanzakura mekar wiwit wiwitan wulan April nganti akhir April. Bubar, amarga efek pemanasan global, bisa uga ngalami pucuk ing awal April.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca situs ing ngisor iki. Sanajan situs iki ditulis nganggo basa Jepang, sampeyan bisa maca nganggo basa Inggris yen sampeyan milih basa terjemahan Google ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur situs.

>> Kanggo rincian Taman Reruntuhan Kastil Takato, waca situs iki

 

Dalan Falsafah (Kyoto)

Philosopher's Walk ing musim semi

Philosopher's Walk ing musim semi

Ing sisih wétan kutha Kyoto, ana Universitas Kyoto sing dadi universitas nasional utama ing Jepang. Ing kono ana filsuf terkenal sing jenenge Kitaro NISHIDA ing Universitas iki. Ngandika yen dheweke mlaku-mlaku kanthi becik nalika mikir. Iki "Path Falsafat" (Tetsugaku-no-michi) dheweke seneng mlaku.

Dalan Philosopher udakara 2 km saka Ginkakuji ing sisih wetan Kyoto tekan Nanzenji sisih kidul. Kali cilik (hidrofobik) mili ing pinggir dalan iki. Akeh kembang ceri mekar ing dalan lan stream ing pungkasan Maret nganti awal April.

Aku seneng karo Filosopher Path lan aku asring mlaku. Kyoto rame banget sajrone musim ceri lan godhong musim gugur. Dalan iki uga rame ing musim semi, nanging para turis mlaku kanthi tenang kaya para filsuf. Path Filsafat minangka dalan sing apik banget kaya sing mlaku-mlaku kasebut cocog.

>> Kanggo rincian Path Philosopher, waca situs iki

 

Taman Maruyama (Kyoto)

Taman Maruyama ing Kyoto, Jepang nalika festival kembang musim semi = shutterstock

Taman Maruyama ing Kyoto, Jepang nalika festival kembang musim semi = shutterstock

Wong akeh seneng kembang semi musim semi kanthi melu ing wayah wengi usum Hanami musiman ing Maruyama Park = shutterstock

Wong akeh seneng kembang semi musim semi kanthi melu ing wayah wengi usum Hanami musiman ing Maruyama Park = shutterstock

Taman Maruyama minangka taman gedhe udakara 90,000 meter persegi nyebar ing mburi Yasaka Shrine ing kutha Kyoto. Taman Yasaka lan Maruyama minangka salah sawijining papan sing paling akurat kanggo warga Kyoto. Ing akhir minggu, akeh warga sing seneng mlaku ing kene. Aku kerep nyelehake ing taman iki nalika lunga menyang Gion dll, saiki uga ana wisatawan manca. Sawetara wong teka sewaan sewa kimon sing ayu.

Taman Maruyama misuwur amarga kembang ceri kasebut. Ing tengah Taman Maruyama, ana kembang ijo sing nggumunake kaya gambar ing ndhuwur, lan ing wayah sore bakal dipadhangi. Ana 700 wit kembang ceri ing taman iki, lan nalika kembang ceri mekar akeh wong sing seneng "Hanami" (pesta kanggo ngormati kembang ceri). Coklat mekar ing Taman Maruyama mekar wiwit pungkasan Maret nganti awal April saben taun.

>> Kanggo rincian Taman Maruyama, waca situs iki

 

Taman Kema Sakuranomiya (Osaka)

Kembang ros ing kebon kebon karo wong liya ing Jepang. Taman Kema Sakuranomiya misuwur ing taman sakura = shutterstock

Kembang ros ing kebon kebon karo wong liya ing Jepang. Taman Kema Sakuranomiya misuwur ing taman sakura = shutterstock

Osaka duwe akeh kali lan diarani kutha banyu. Taman Kema Sakuranomiya dawane udakara 4.2 kilometer ing pinggir kali Okawa cedhak cedhak Kastil Osaka. Akeh warga Osaka sing nginep ing taman iki lan seneng jog lan sapanunggalane, ana 4,800 wit cherry sing dideleng ing kene. Kembang ceri bakal mekar wiwit akhir Maret nganti awal April. Ing ngisor wit mekar iki, akeh wong sing lenggah, lenggah lan mbukak Hanami (ndeleng kembang mekar). Kanggo pindhah menyang Taman Kema Sakuranomiya, luwih gampang mandheg saka Stasiun JR Sakuranomiya utawa Stasiun Keihan · Metro Temmabashi.

>> Kanggo rincian Taman Kema Sakuranomiya, waca situs iki

 

Kastil Osaka (Osaka)

Osaka Castle ing Spring

Osaka Castle ing Spring

Kastil Osaka minangka kastil ageng sing dadi pusat politik Jepang ing pungkasan abad kaping 16. Sampeyan iki dirusak dening shogunate Tokugawa ing Edo (saiki Tokyo) ing abad ka-17, saengga isih ana tembok lan tembok watu sing dibangun sawise iku. Menara benteng dibangun maneh ing taun 1931.

Osaka Castle saiki mbukak minangka taman. Kasedhiya babagan 3000 wit cherry ing Kastil Osaka. Kembang ceri mekar saben taun wiwit akhir Maret nganti awal April. Bakal dipadhangi ing wayah wengi. Ing wektu iki, rame karo akeh wong. Ana dek observasi ing lantai 8 menara kastil, lan tampilan kembang ceri saka dek pengamatan iki apik banget.

Osaka Castle ing tengah kutha Osaka. Menara benteng dibangun maneh ing taun 1931, nanging tampilan saka lantai ndhuwur iku apik banget = Shutterstock 1
Foto: Istana Osaka -Menake pemandangan sing apik banget saka lantai ndhuwur!

Salah sawijining acara penting ing Osaka yaiku Osaka Castle. Menara Benteng Osaka bisa dideleng saka kadohan ing kutha Osaka. Ing wayah wengi, cemlorot nganggo cahya lan uga ayu banget. Sayange, benteng kastil Osaka sing paling anyar yaiku ...

 

Mt.Yoshino (Yoshino Cho, Prefektur Nara)

Yoshinoyama, Nara, Jepang ndeleng wit kutha lan wit cherry nalika musim semi = shutterstock

Yoshinoyama, Nara, Jepang ndeleng wit kutha lan wit cherry nalika musim semi = shutterstock

Kembang ros ing Mt. Yoshino = Shutterstock 1
Foto: Mt. Yoshino -30,000 wit cherry mekar ing musim semi!

Yen sampeyan pengin ngunjungi papan sing indah kembang ceri ing Jepang, aku nyaranake menyang Mt. Yoshino ing Prefektur Nara. Ing gunung iki, 30,000 wit cherry mekar ing musim semi. Mt. Yoshino dumunung udakara 1 jam 40 menit kidul saka Stasiun Kyoto dening Kintetsu Express. Muga-muga sampeyan ...

Mt. Yoshino minangka gunung sing paling dhuwur 350 meter sing udakara udakara 1 jam 40 menit kidul saka Stasiun Kyoto dening Kintetsu Express. Iki misuwur banget minangka papan kembang ceri wiwit jaman biyen. Ana udakara udakara udakara udakara udakara 30,000. Akeh sing kalebu kembang ceri saka jinis "Shiro-yamazakura". Kembang ceri macem-macem iki dawa banget, lan umure luwih saka atusan taun. Wiwit awal April saben taun, kembang ceri wiwit mekar kanthi tliti saka sikil gunung.

Wit ceri ing sisih ngisor gunung diarani "Shita-senbon" (iki tegese 1000 wit cherry ing ngisor). Lan kembang ceri ing tengah-tengah gunung yaiku "Naka ​​- senbon" (1,000 wit wit ing tengah), kembang ceri ing ndhuwur gunung yaiku "Ue - senbon" (1,000 kembang ceri ing ndhuwur), lan kembang ceri ing sisih mburi yaiku "Oku - senbon" (1,000 kembang kembang ing mburi). Pamirsa gunung kasebut ditutup karo kembang ceri sing apik banget. Mt. Yoshino duwe akeh Ryokan (hotel gaya Jepang), dadi yen sampeyan tetep ing Mt. Yoshino, tetep ing Ryokan.

>> Kanggo rincian Mt. Yoshino, waca situs iki

 

Istana Himeji (Kutha Himeji, Prefektur Hyogo)

Bèntèng Himeji Jepang, Castle Heron Putih ing musim bunga sakura sing ayu = shutterstock

Bèntèng Himeji Jepang, Castle Heron Putih ing musim bunga sakura sing ayu = shutterstock

Kutha Himeji udakara udakara 50 menit ing sisih kulon Kyoto kanthi sepur peluru. Istana Himeji minangka istana sing paling populer ing Jepang. Menara kastil lawas, gapura, Ishigaki dll, isih ana utuh, lan didaftar minangka warisan donya. Bèntèng putih lan elegan banget. Yen sampeyan teka ing Jepang, aku menehi saran sampeyan menyang Himeji Castle.

Lan Bèntèng Himeji uga dikenal minangka papan kembang ceri. Ing Istana Himeji, udakara udakara udakara udakara mekar ing awal April. Akeh kembang ceri sing kontras apik karo menara istana putih lan tembok putih. Cahya rampung ing wayah sore.

>> Kanggo rincian Kastil Himeji, waca situs iki

 

Pulau Miyajima (Kutha Hatsukaichi, Prefektur Hiroshima)

Miyajima, Hiroshima, Jepang lanskap spring = shutterstock

Miyajima, Hiroshima, Jepang lanskap spring = shutterstock

Pulo Miyajima ing Hiroshima minangka obyek wisata sing populer kanggo turis manca ing samping kuil Fushimi Inari ing Kyoto. Ing Miyajima ana kuil sing apik uga didaftar minangka pamilikan budaya jagad Hisukushima Shinto. Ana meh 2,000 kembang ceri ing wilayah kuil iki lan saubenge. Kembang ceri iki bakal mekar wiwit akhir Maret nganti awal April saben taun. Kanthi kontras kembang lan kuil ceri, sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing luar biasa.

>> Situs web resmi Miyajima kasedhiya ing kene

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Kembang Cherry ing Jepang
Foto: Sakura- Cherry mekar ing Jepang

Kira-kira ing April 2020, nalika jinis infeksi coronavirus anyar nyebar ing saindenging jagad, aku darmabakti, liwat Facebook, foto kembang ceri sing apik kanggo kabeh wong sing nandhang susah. Foto ing kaca iki digunakake ing wektu kasebut. Aku bakal seneng yen bisa gawe serep maneh kanthi adus ...

Cherry mekar ing cangkir
Foto: 11 Kunci tembung kunci kanthi nyenengake Jepang Blossoms Cherry

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan seneng kembang ceri, sing diwarisake saka Jepang lawas. Gabung karo 11 tembung kunci. Aku bakal nerangake babagan tembung kunci kasebut kanthi foto kembang sing akeh cherry. Mangga uga deleng artikel ing ngisor iki kanggo ceri Jepang ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.