Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

kolom kembang sing warni lan langit biru ing Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido

kolom kembang sing warni lan langit biru ing Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido, Jepang = shutterstock

5 Taman Kembang paling apik ing Jepang: Shikisai-no-oka, Tomato Ladang, Taman Hitachi Seaside ...

Sampeyan wis krungu babagan kebon kembang sing apik ing Hokkaido, Jepang? Ing kaca iki, aku bakal ngenalake limang pemandangan kembang wakil. Ora mung kembang ijo sing kembang apik ing Jepang. Yen sampeyan menyang Shikisai-no-oka utawa Farm Tomita, sampeyan mesthi bakal pengin ngirim ing Instagram. Ana kebon kembang sing apik saliyane Hokkaido. Taman Laut Hitachi lan kembang ing sikil Mt. Fuji uga apik banget. Secara pribadi, aku kepengin weruh kembang wisteria apik banget saka Ashikaga!

Hydrangeas apik mekar sajrone musim udan = Shutterstock 1
Foto: Hydrangeas -Wong dadi luwih apik ing mangsa udan!

Wiwit wulan Juni nganti wulan pertama wulan Juli, musim udan diarani "Tsuyu" terus ing Jepang, kajaba ing Hokkaido lan Okinawa. Ana akeh udan ing wektu iki, lan kanthi jujur, ora cocog kanggo lelungan. Nanging ing sajrone wektu iki, kembang sing apik welcome sampeyan. Sing ana hydrangeas sing ...

Shikisai-no-oka: Lavender etc,

Traktor njupuk santai wisata ing lapangan kembang warna-warni nalika musim panas ing Shikisai-no-oka tanggal Juli = shutterstock

Traktor njupuk santai wisata ing lapangan kembang warna-warni nalika musim panas ing Shikisai-no-oka tanggal Juli = shutterstock

Shikisai-no-oka minangka kebon pariwisata sing ana ing Biei-cho, Hokkaido. Ana akeh kebon kembang ing situs udakara 7 hektar. Wiwit musim semi nganti musim gugur, udakara 30 jinis kembang mekar dadi siji, kayata lavender, nadeshiko, sunflower, salvia, marigold, kosmos. Lavender saiki bakal katon wiwit akhir wulan Juni nganti awal Agustus. Taman kembang iku kaya karpet sing apik. Wisatawan bisa lelungan kolom kembang iki kanthi bis traktor sing ditunda. Kajaba iku, Shikisai-no-oka duwe ranus alpaca. Sampeyan bisa Feed ing Alpaca ing kana. Saliyane iki, ana restoran lan papan sing adol tetanen langsung. Ing musim dingin, taman kembang dikubur ing salju. Sajrone wektu iki, sampeyan bisa nyenengake salju salju lan sleds. Kanggo rincian, deleng situs ing ngisor iki.

>> Situs resmi Shikisai-no-oka ana ing kene

 

Farm Tomita: Lavender dll,

Lapangan Irodori, Peternakan Tomita, Furano, Jepang. Iki minangka kolom kembang sing misuwur lan apik ing Hokkaido = shutterstock

Lapangan Irodori, Peternakan Tomita, Furano, Jepang. Iki minangka kolom kembang sing misuwur lan apik ing Hokkaido = shutterstock

Petani Tomita minangka sawah ing Pulo Furano, Hokkaido sing jembar sekitar 15 hektar. Setengah saka sawah kasebut yaiku lapangan lavender. Wektu kanggo ndeleng lavender yaiku ing wulan Juli. Kejabi iki, crocuses, barkfish, hyacinths, tulip, grass grass, salvia, marigolds, cosmos lsp.

Ing kafe, sampeyan bisa mangan lavender utawa melon rasa krim alus. Ana uga fasilitas kanggo nampilake kembang garing, sampeyan bisa tuku sewa lsp lan nggunakake kembang garing ing kana. Farm Tomita mbukak wiwit musim semi nganti musim gugur. Kanggo rincian, bukak situs web resmi ing ngisor iki.

>> Situs web resmi Farm Tomita saiki kasedhiya

Artikel ing ngisor iki nampilake foto Biei lan Furano nalika musim panas. Yen sampeyan seneng, waca kene.

Landskap kebon kebon musim panas Hokkaido = AdobeStock 1
Foto: Landskap kebon kebon musim panas Hokkaido

Saben taun wiwit wulan Juli nganti Agustus, lavender Hokkaido lan kebon kembang liya isih paling dhuwur. Utamane ing Furano lan Biei, kembang sing warnane apik kebak mekar. Ayo kula nggawa sampeyan menyang kebon kembang ing Hokkaido ing kaca iki! Foto taman musim panas musim panasHokkaido Landscapes musim panas Hokkaido ...

Esuk sing apik nalika musim panas, Hokkaido, Jepang = Shutterstock
Foto: Biei lan Furano nalika musim panas

Tujuan wisata sing paling populer ing Hokkaido nalika musim panas yaiku Biei lan Furano. Wilayah kasebut, ing tengah Hokkaido, ana dhataran kasar. Kembang warnane mekar ing kana. Ningali owah-owahan alam ing dhataran iki bakal nambani pikiran sampeyan. Kanggo Biei lan Furano, aku wis nulis sawetara artikel. ...

 

Taman Kembang Ashikaga: Wisteria

Katrangan wisteria apik ing Taman Kembang Ashikaga, prefektur Tochigi, Jepang = shutterstock

Katrangan wisteria apik ing Taman Kembang Ashikaga, prefektur Tochigi, Jepang = shutterstock

Taman Kembang Ashikaga minangka taman tema kanthi jembar sekitar 9.4 hektar, udakara 100 km sisih lor Tokyo. Taman Kembang Ashikaga misuwur amarga kembang wisteria sing apik. Wisteria ageng yuswa 150 taun nyebar udakara 1000 kothak persegi lan ngaget pengunjung kanthi kembang ungu sing apik. Ana uga wisteria putih sing dawane 80 meter. Ana 350 wisteria. Iki bakal dadi padhang ing wayah sore. Wisteria iki terus mekar wiwit pertengahan April nganti tengah Mei. Ing musim liyane, kembang kayata kembang mawar, hydrangea lan lili saingan kanggo kaendahan. Saka pungkasan wulan Oktober nganti awal wulan Februari, katerangan sing ora kapetung populer tinimbang kembang.

Kembang wisteria ing Taman Kembang Ashikaga. Prefektur Tochigi
Foto: Taman Kembang Ashikaga ing Prefektur Tochigi

Ing Taman Kembang Ashikaga ing Bandar Ashikaga, Prefektur Tochigi, pirang-pirang kembang wisteria sing gedhe banget wiwit akhir April nganti awal Mei saben taun. Kembang wisteria dipadhangi lampu lan wayah sore sawise sore. Ayo lelungan virtual menyang wisteria jagad iki! Isi DaftarPotosan Ashikaga ...

Menyang Taman Kembang Ashikaga, butuh 20 menit saka stasiun JR Ashikaga kanthi bis shuttle gratis lan 30 menit saka stasiun kutha Ashikaga ing Railu Tobu. Kanggo rincian, bukak situs web resmi ing ngisor iki.

>> Situs web resmi Taman Bunga Ashikaga ana ing kene

 

Taman Laut Hitachi: Nemopila, Tulip, Kochia lsp.

Wong-wong turis sing nyenengake ing Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan pariwisata populer ing Jepang = shutterstock

Wong-wong turis sing nyenengake ing Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan pariwisata populer ing Jepang = shutterstock

Kochia kanthi Mountain Mountain, ing Hitachi Seaside Park ing musim gugur kanthi langit biru ing Ibaraki, Jepang = shutterstock

Kochia kanthi Mountain Mountain, ing Hitachi Seaside Park ing musim gugur kanthi langit biru ing Ibaraki, Jepang = shutterstock

Taman Hitachi Seaside minangka taman sing diduweni negara sing udakara 2 jam lor Tokyo kanthi mobil. Taman iki gedhe banget. Wilayah total 350 hektar sing kaping lima luwih gedhe tinimbang Tokyo Disneyland. Saiki, udakara 200 hektar digunakake minangka taman.

Ana akeh taman kembang ing jembar iki. Sanajan pirang-pirang jinis kembang mekar, utamane misuwur yaiku musim semi nemophila lan coquia musim gugur. Kira-kira 4.5 yuta kembang biru Nemophila bakal mekar wiwit akhir April nganti pertengahan Mei. Wiwit wulan Oktober nganti pertengahan Oktober, Kokia dadi abang lan jagad abang sing padhang.

Ing taman kasebut ana dununge pasir lan alas saliyane kebon kembang, uga ana mobil pengamatan gedhe. Sampeyan uga bisa seneng muter.

Taman Laut Hitachi ing Ibaraki prefcture = Shutterstock 1
Foto: Taman Hitachi Seaside ing prefektur Ibaraki

Yen sampeyan pengin nyenengake kebon kembang sing apik ing sekitar Tokyo, aku nyaranake Taman Hitachi Seaside ing prefektur Ibaraki. Ing taman iki ana 350 hektar, mekar nemophila ing musim semi lan Kokia dadi abang ing musim gugur. Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan kebon kembang Jepang. Isi DaftarPotosan ...

>> Situs web resmi Hitachi Seaside Park saiki

 

Kawaguchiko-cho: Moss Phlox

Mt. Fuji lan Shibazakura (lumut phlox, lumut jambon, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = shutterstock

Mt. Fuji lan Shibazakura (lumut phlox, lumut jambon, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = shutterstock

"Fuji Shibazakura Festival" diadani wiwit pertengahan April nganti akhir Mei saben taun kanthi nggunakake tanah sing jembar sing ana ing lereng gunung Mt. Fuji. Udakara 800,000 saham Shibazakura (Moss Phlox) mekar bebarengan, kanthi Mt. Fuji ing latar mburi. Papan kanggo festival iki sadurunge digunakake dadi dalan sing ora pati rame. Nanging, Shibazakura ditanam ing kana, lan digunakake minangka venue festival ing musim semi.

Shibazakura ing ajang iki pancen indah lan pantes dikunjungi. Nanging akeh turis teka, saengga mobil dadi gedhe banget saka tlaga Kawaguchiko menyang papan ing sajroning wektu kasebut. Wiwit papan iki mbukak jam 8 esuk, aku nyaranake supaya esuk bisa siyap supaya ora kena pengaruh ing senggol lalu lintas.

>> Situs web resmi Fuji Shiba-sakura Festival ana ing kene

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.