Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

14 Museum paling apik ing Jepang! Edo-Tokyo, Samurai, Museum Ghibli ...

Ana macem-macem jinis museum ing Jepang. Ana sawetara musium sing ngrampungake kaya Amerika Serikat, Prancis, Inggris, nanging museum Jepang unik ing pirang-pirang jinis. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 14 museum sing pengin disaranake khusus.

Museum Edo-Tokyo (Tokyo)

Bangunan "Museum Edo-Tokyo". Dibukak minangka "museum sing ngatur sejarah lan budaya ing Edo lan Tokyo." Bangunan kasebut nduweni bentuk unik saka lantai lantai = shutterstock

Bangunan "Museum Edo-Tokyo". Dibukak minangka "museum sing ngatur sejarah lan budaya ing Edo lan Tokyo." Bangunan kasebut nduweni bentuk unik saka lantai lantai = shutterstock

Boneka ukuran urip ing Pagelaran Tahap Jepang tradisional ing Museum Edo Tokyo, Tokyo = shutterstock

Boneka ukuran urip ing Pagelaran Tahap Jepang tradisional ing Museum Edo Tokyo, Tokyo = shutterstock

Yen sampeyan pengin ndalami pangerten babagan masarakat Jepang sing biasa, museum sing disaranake yaiku museum Edo-Tokyo. Ing museum iki, sampeyan bisa nyenengake pameran konkrit babagan urip masarakat Jepang wiwit jaman Edo (1603-1868) nganti saiki.

Museum Edo-Tokyo ing ngarepe Stasiun JR Ryogoku ing Tokyo wetan. Sabanjure, ana Kokugikan sing dadi gusti Grand Sumo, lan yen sampeyan bejo, sampeyan bisa ndeleng para pegulat sumo.

Museum iki minangka bangunan konkrit sing dikonfirmasi pitung tingkat sing katon banget lan unik, kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ndhuwur. Nalika mlebu ing museum, sampeyan bakal kaget wiwit wiwitan kanthi jembatan kayu gedhe ing ngarep sampeyan. Jembatan iki minangka Reproduksi "Nihonbashi Bridge" sing ana ing tengah Tokyo sajrone jaman Edo. Sampeyan ngliwati jembatan lan mlebu jagad Edo.

Sadurunge mlebu ing museum iki, sampeyan ora perlu nyiapake babagan sejarah Jepang. Ana akeh pameran sing menarik ing museum iki, kayata model pedagang gedhe ing omah Edo. Omah-omahe wong biasa ing jaman Edo uga wis ngasilake lan dipamerake. Nalika sampeyan mlaku-mlaku, uga ana sudut sing ngasilake kulawarga Jepang sing puluhan taun kepungkur. Yen sampeyan ndeleng pameran sing ora kapetung iki, sampeyan bakal luwih ngerteni babagan Jepang.

Museum Edo-Tokyo bisa disenengi sanajan siswa SD lan SMP.

>> Kanggo rincian Museum Edo-Tokyo, waca situs web resmi

 

Museum Nasional Tokyo (Tokyo)

Muséum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang tanggal 9 Januari 2016 Omahé kolèksi khazanah nasional lan barang budaya penting ing negara kasebut = shutterstock

Musem Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang. Omah sing paling akeh ngurmati ngurmati nasional lan barang budaya sing penting ing negara kasebut = shutterstock

Museum Nasional Tokyo minangka museum paling gedhe ing Jepang, sing dumunung udakara 10 menit saka Stasiun JR Ueno. Ana udakara udakara udakara udakara 120,000, sing udakara 80 kalebu bandha nasional, sekitar 640 minangka aset budaya sing penting. Museum iki uga duwe pirang-pirang barang sing wis disimpen. Kira-kira 2 yuta wong ngunjungi museum iki saben taun.

Museum Nasional Tokyo kasusun saka sawetara bangunan gedhe. Bangunan pusat sing katon ing gambar ndhuwur yaiku "Honkan (bangunan utama)". Ing kene, lukisan, ukiran Jepang, kerajinan lan tulisan ditampilake. Pameran khusus asring ditindakake ing Honkan. Yen sampeyan seneng seni utawa sejarah, sampeyan bisa mbutuhake luwih saka setengah dina kanggo nembus bangunan iki.

Kajaba iku, ana bangunan ngisor ing Museum Nasional Tokyo.

Toyokan (House Oriental): Ing bangunan iki, obyek seni kayata China, Korea, Asia Tenggara, India lan Mesir ana ing pameran.

Heiseikan (bangunan anyar Heisei): Ing kene, penggalian Jepang kuno lan liya-liyane padha dipamerake. Ing Heiseikan, pameran khusus uga asring dianakake.

Gallery of Horyuji Treasures: patung Buddha lan lukisan ing abad kaping 7 sing ana ing Kuil Horyuji, dipamerake. Horyu-ji minangka candhi lawas sing mapan ing prefektur Nara, lan didaftar minangka Situs Warisan Donya UNESCO. Patung Buddha sing ditampilake ing kene yaiku sing paling tuwa ing Jepang lan apik banget.

Kabeh pameran ing Museum Nasional Tokyo minangka barang kelas pertama sing makili Jepang. Amarga akeh pameran, yen sampeyan ora duwe akeh wektu kanggo nyisakke, sampeyan bisa uga pengin fokus ing apa sing sampeyan deleng.

Taman Ueno ing Tokyo kanthi Musieum Nasional Tokyo duwe museum sing apik banget. Contone, Museum Nasional Seni Barat, Museum Nasional lan Ilmu Nasional, Museum Seni Metropolitan Tokyo.

>> Kanggo rincian Museum Nasional Tokyo, waca situs web resmi

 

Museum Samurai (Tokyo)

Akeh kostum Samurai sing ditampilake ing bale pameran ing museum Samurai ing Shinjuku = shutterstock

Akeh kostum Samurai sing ditampilake ing bale pameran ing museum Samurai ing Shinjuku = shutterstock

Museum Samurai minangka museum cilik sing bubar dibangun ing area kutha ing Shinjuku, Tokyo. Samurai Museum nduwe konsep sing beda karo museum biasa. Museum iki ora mung sudhut pameran, nanging uga sudhut ing ngendi pengunjung bisa nganggo helm lan waja Samurai kanggo njupuk gambar. Ing museum iki, penampilan kanthi nggunakake pedhang Jepang uga dituduhake. Dadi museum iki pancen misuwur banget ing antarane turis saka luar negeri.

Minangka kanggo Museum Samurai, aku wis ngenalake artikel ing ngisor iki. Yen sampeyan ora ngelingake, goleki artikel ing ngisor iki.

Samurai waja ing Museum Samurai, Shinjuku Jepang = Shutterstock
Pengalaman Samurai & Ninja! 8 Spot Paling Apik sing Disaranake ing Jepang

Bubar macem-macem fasilitas sing bisa ngalami samurai lan ninja entuk popularitas ing antarane turis manca sing teka ing Jepang. Ing Jepang, drama shooting studio jaman Samurai, lsp. Nuduhake acara samurai saben dina. Ing papan-papan kayata Iga lan Koka sing akeh ninja, gaman sing sejatine digunakake dening ...

>> Kanggo rincian Museum Samurai, waca situs web resmi

 

Museum Ghibli Mitaka (Tokyo)

Museum Ghibli minangka papan sing nampilake karya ing studio animasi Jepang Ghibli, fitur bocah-bocah, teknologi lan dekade khusus kanggo teknik seni lan animasi = shutterstock

Museum Ghibli minangka papan sing nampilake karya ing studio animasi Jepang Ghibli, fitur bocah-bocah, teknologi lan dekade khusus kanggo teknik seni lan animasi = shutterstock

Ghibli Museum Mitaka minangka museum sing ngenalake studio animasi Jepang "Studio Ghibli".

Studio Ghibli misuwur ing jagad animasi kayata "My Neighbor Totoro" "The Secret World of Arrietty" "Bisik Jantung" "Bèntèng ing Langit" "Putri Mononoke" "Istana Ngalih Howl".

Ing Museum Ghibli Mitaka, sampeyan bisa ngerteni babagan proses sing digawe. Ing museum iki, sampeyan uga bisa nemoni akeh karakter sing muncul ing karya-karya kasebut. Contone, nalika mlebu ing museum iki, boneka Totoro gedhe sing tampil ing "My Neighbor Totoro" nampani sampeyan. Ing balai kasebut, bocah bisa mlebu ing Catbus sing muncul ing "My Neighbor Totoro".

Museum iki dumunung ing kutha Mitaka ing sisih kulon Tokyo. Perlu udakara udakara udakara udakara 15 menit saka Stasiun JR Mitaka lan udakara 6 menit kanthi bis.

Kanggo mlebu ing Museum Ghibli Mitaka, sampeyan kudu nggawe leladen luwih dhisik. Museum iki banget populer, mula ana risiko yen sampeyan ora bisa nggawe leladen sadurunge. Dadi, aku nyaranake sampeyan menehi buku liwat internet sadurunge budhal menyang Jepang.

>> Kanggo rincian, waca situs web resmi Museum Ghibli Mitaka

 

Museum Shinyokohama Ramen (Kanagawa Prefektur)

Gagak ing Museum Raumen Shinyokohama. Pameran kasebut yaiku tiron saka distrik Shitamachi ing Tokyo lan 1: 1 lan nawakake restoran Ramen regional = shutterstock

Gagak ing Museum Raumen Shinyokohama. Pameran kasebut yaiku tiron saka distrik Shitamachi ing Tokyo lan 1: 1 lan nawakake restoran Ramen regional = shutterstock

Shinyokohama Ramen Museum minangka musium unik ing ngendi ramen toko Jepang kumpul. Yen lunga menyang museum iki, sampeyan bisa mangan ramen sing misuwur ing saindenging Jepang. Umume toko ing museum iki uga bakal nyedhiyakake ramen sing sithik, saengga sampeyan bisa nyenengake sawetara jinis mi.

Museum Shinyokohama Ramen mapan 5 menit saka JR Shinkansen Shin-Yokohama Station ing Kota Yokohama, Prefektur Kanagawa, sisih kidul Tokyo.

Nalika mlebu museum liwat ngleboke ing lantai, sampeyan dipandu menyang lantai ngisor. Kaya sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur, 1958 Jepang diterbitake, nalika Nissin Food's Chicken Ramen (Instan mi) dirilis. Ana sekitar 10 toko ramen sing enak. Toko retro ing wektu kasebut uga diantrekake ing lantai ngisor, dadi uga seneng strolls uga.

Toko ramen ing Museum Ramen Shinyokohama Ramen mboko sithik diganti. Ora ketompo carane misuwur toko ramen, ing museum iki, yen ora nglirwakake kanthi sethithik gaweyan, reputasi kasebut bakal ala lan dheweke bakal dipeksa ninggalake museum kasebut. Aku wis bola-bali menyang museum kanggo nutupi wawancara. Aku krungu manawa staf musiyum tansah lelungan ing saindenging negari kanggo nggoleki ramen sing enak. Karepku, mula aku kaget.

Ing Jepang, kaya museum iki, ana sing nambah akeh taman tema panganan sing nambah toko mi mi sing populer. Contone, ana ing stasiun Tokyo Utara, bangunan stasiun Kyoto, bangunan ing ngarep stasiun Sapporo lsp. Nalika sampeyan lelungan ing Jepang, priksa taman tema panganan kaya ngono.

>> Kanggo rincian Museum Ramen Shinyokohama, waca situs web resmi

 

Museum Terbuka Hakone (Kanagawa Prefektur)

Museum Hakone Open-Air utawa Hakone Chokoku No Mori Bijutsukan minangka museum populer sing nampilake taman patung ruangan & sawetara pameran ruangan ing Hakone, Jepang = shutterstock

Museum Hakone Open-Air utawa Hakone Chokoku No Mori Bijutsukan minangka museum populer sing nampilake taman patung ruangan & sawetara pameran ruangan ing Hakone, Jepang = shutterstock

Museum Open-Air Hakone (Museum Hakone Chokoku-no-Mori) dununge ana ing Hakone sing arupa pegunungan 100 km sisih kidul-kulon Tokyo. Hakone minangka resort spa wakil ing Jepang.

Ana akeh patung kayata Henry Moore lan Rodin ing situs iki udakara sekitar 70,000 meter persegi museum iki. Akeh patung sing ditampilake ing udhara sing mbukak, dadi sampeyan bisa nyenengake patung nalika nonton gunung Hakone sing apik. Ana uga "Picasso Pavilion" sing nglumpukake lukisan Picasso lan liya-liyane.

Tingkat kepuasan wong sing ngunjungi Museum Open-Air Hakone cukup dhuwur. Wis cukup seni nyata ing kene.

Kajaba iku, bocah uga bisa seneng ing musium iki. Ing papan njaba museum iki, ana kriya telung dimensi sing bocah bisa mlebu lan muter. Anak-anakku padha seneng nalika lunga menyang musium iki.

Kajaba iku, Museum Open-Air Hakone duwe fasilitas "Ashi-yu". Ashi-yu minangka fasilitas musim semi sing panas ing ngendi sampeyan bisa anget kaki (ashi). Napa sampeyan ora ngeculake sikil ing spring panas lan ndeleng gunung sing ayu?

>> Kanggo rincian Museum Terbuka Hakone, waca situs web resmi

 

Museum Perusahaan Peringatan Toyota lan Teknologi (Aichi Prefektur)

Modél mobil klasik klasik ing Museum Perusahaan Indhustri lan Teknologi utawa museum Toyota. Nuduhake teknologi produksi mobil wiwit kepungkur nganti ngarep = shutterstock

Modél mobil klasik klasik ing Museum Perusahaan Indhustri lan Teknologi utawa museum Toyota. Nuduhake teknologi produksi mobil wiwit kepungkur nganti ngarep = shutterstock

Pameran model Toyota lan sistem produksi. Dijupuk ing Museum Peringatan Industri lan Teknologi ing Nagoya, Jepang = shutterstock

Pameran model Toyota lan sistem produksi. Dijupuk ing Museum Peringatan Industri lan Teknologi ing Nagoya, Jepang = shutterstock

Yen sampeyan kepengin sinau babagan industri Jepang, ora ana museum sing sampurna kaya Museum Peringatan Industri lan Teknologi Toyota. Tingkat kepuasan turis manca sing lunga menyang musium iki.

Museum Perusahaan Peringatan Toyota lan Teknologi yaiku museum sing dilakokno dening Grup Toyota sing dumunung ing kutha Nagoya, Prefektur Aichi, Honshu tengah. Museum iki nduwèni ruang lantai total udakara 27,000 meter persegi. Akeh mesin, mobil, robot, lan liya-liyane sing dikembangake dening Toyota wis dipamerake nganti saiki.

Ing museum iki, sampeyan bakal ngerti manawa Toyota wis nggedhekake skala ing produksi mesin pemutar sadurunge miwiti produksi mobil. Ing balai pameran mobil, sampeyan bisa uga kepunjulen akeh mobil, saka mobil klasik nganti mobil sing bakal teka.

Komentar lan pameran babagan sejarah pangembangan mobil lan garis besar produksi mobil uga akeh. Butuh sedina bisa ndeleng kabeh pameran museum iki.

>> Kanggo informasi luwih lengkap, waca situs web resmi Toyota Commemorative Museum of Technology and Technology

 

Museum Seni Kontemporer kaping 21, Kanazawa (Prefektur Ishikawa)

Salah sawijining karya seni sing paling kaget ing antarane turis ing Museum Seni Kontemporer 21 ing Kanazawa yaiku ilusi optik kolam renang Leandro Erlich = shutterstock

Salah sawijining karya seni sing paling kaget ing antarane turis ing Museum Seni Kontemporer 21 ing Kanazawa yaiku ilusi optik kolam renang Leandro Erlich = shutterstock

Museum Seni Kontemporer 21, Kanazawa minangka museum seni kontemporer ing tengah Kota Kanazawa, kutha tradisional sing apik ing sisih Laut Jepang ing tengah Honshu. Museum iki saiki dadi salah sawijining museum seni sing paling kuat ing Jepang.

Bangunan iki musium yaiku struktur sing mbukak kanthi gelas total. Akeh seni kontemporer unik sing disusun ing bangunan kasebut. Contone, sampeyan ndeleng "kolam" kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Ana sawetara wong ing kolam renang lan nggoleki sampeyan. Yen sampeyan menyang ruang paling ngisor bangunan, wektu iki sampeyan bakal ndelok wong-wong ing ndhuwur sampeyan saka kamar sampeyan ing endi kaca sing tebal digantung ing langit-langit.

Ing museum iki, pameran khusus kanthi ide inovatif diadegake saben liyane. Ana uga pirang-pirang proyek sing menarik kayata acara ing ngendi warga biasa bisa melu produksi karya seni. Aku uga melu acara sing diatur dening seniman kondhang ing museum iki. Ing wektu kasebut, tampilan nyenengake wong sing melu produksi seni tetep dadi kesengsem. Yen sampeyan seneng seni, aku nyaranake sampeyan menyang museum iki. Sampeyan kudu bisa nggawe kenangan sing nyenengake.

>> Kanggo rincian, waca situs web resmi Museum Seni Kontemporer Abad 21, Kanazawa

 

Museum Seni Ohara (Okayama Prefecture

Museum Seni Ohara (Quarter Sejarah Bikan) = AdobeStock

Museum Seni Ohara (Quarter Sejarah Bikan) = AdobeStock

Museum Seni Ohara minangka salah sawijining musium sing dihormati ing Jepang. Museum Seni Artik Ohara minangka museum seni Kulon Kulon pertama ing Jepang sing diadegake ing taun 1930. Museum iki kanthi aktif tuku lukisan kulon lan patung kayata El Greco, Gauguin, Monet, Matisse, Rodin, lan liya-liyane. Potongan seni Kulon sing misuwur ing Jepang, lan mbukak kanggo umum. Ana akeh wong budaya sing mundhak nonton pameran museum iki. Museum iki wis menehi sumbangan gedhe kanggo pendhidhikan para mudha ing babagan budaya seni.

Museum Seni Ohara dumunung ing Kutha Kurashiki, Prefektur Okayama, Honshu sisih kulon. Kurashiki misuwur amarga kutha sejarah sing apik, lan akeh turis sing ngunjungi. Museum Seni Ohara ana ing tengah kutha sejarah iki.

Karya karya kayata Rodin, Renoir lan Monet ditampilake ing bangunan utama museum iki. Ing annex ing ngendi gudang jaman Edo diowahi, ana juru cetak Jepang lan seni antik ing Asia. Ing blumbang museum iki, lili banyu mekar wiwit musim semi nganti musim panas. Lily banyu iki dipisah saka kebon Jepang Monet ing Giverny, Prancis.

Pendhiri museum iki yaiku Magosaburo OHARA (1880-1943), sawijining pengusaha Jepang sing misuwur ing separo abad kaping-20. Dheweke ngirim pelukis Western Torajiro KOJIMA (1881 - 1929) menyang Eropa nganti pirang-pirang lan njaluk Torajiro milih karya seni. Strategi sing ditindakake dening para bisnis lan ahli seni kanggo musium bebarengan uga ditututi. Sutradara lan kurator musium iki yaiku profesional sing makili Jepang. Dheweke dijaluk kerjasama saka keturunan Magosaburo lan mimpin dunya seni Jepang adhedhasar museum iki. Dheweke uga nyinaoni karya seniman enom kanthi apik lan nyengkuyung para muda.

Aku lunga menyang akeh musium kanggo tujuan liputan. Antarane, aku pancen kagum karo masarakat Museum Seni Ohara. Aku mikir yen sampeyan pindhah menyang museum iki, sampeyan bakal kesengsem ora mung dening karya-karya kasebut nanging uga crita saka wong-wong sing nglindhungi jagad seni.

>> Kanggo rincian Museum Seni Ohara, waca situs web resmi

 

Museum Seni Adachi (Shimane Prefektur)

Taman Jepang saka Adachi Museum = Takamex / Shutterstock

Taman Jepang saka Adachi Museum = Takamex / Shutterstock

Adachi Museum of Art misuwur wiwit ing kebon. Taman iki wis dinilai minangka kebon Jepang sing paling apik ing Jepang dening majalah Amerika, lan luwih akeh wong sing ngunjungi kebon iki. Amarga aku nambani museum iki kakehan, aku ngerti manawa taman iki pancen apik tenan. Aku ngenal taman Taman Seni Adachi ing artikel ing ngisor iki, dadi yen sampeyan minat, waca uga artikel ing ngisor iki. Nanging, Museum Seni Adachi sejatine museum seni lukisan. Museum iki nduwe koleksi lukisan Jepang sing apik banget. Yen sampeyan menyang Museum Seni Adachi, mangga deleng mung taman njaba nanging uga lukisan njero ruangan.

Kanggo taman Jepang Museum Seni Adachi, waca artikel ing ngisor iki.

Museum Seni Adachi ing JAPAN = Shutterstock
5 Kebon Jepang paling apik ing Jepang! Museum Adachi, Katsura Rikyu, Kenrokuen ...

Kebon Jepang beda banget karo kebon UK lan Prancis. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake kebon perwakilan ing Jepang. Yen dideleng buku pandhuan ing luar negeri, Adachi Museum of Art asring dikenal minangka taman Jepang sing apik. Mesthi Museum Adachi kaget banget ...

Lukisan Jepang sing paling misuwur sing dicekel dening Adachi Museum of Art yaiku karya Taikan YOKOYAMA (1868-1958). Contone, "selflessness", "Autumn Daun", "Mountain after a Shower" lsp. Taikan minangka pelukis Jepang sing makili Jepang modern. Dheweke nggambar gambar Gunung Fuji kanthi sumur. Ndeleng gambar dheweke ing Mt. Fuji, sampeyan bisa mbayangake spiritualitas sing dirasakake wong Jepang ing gunung iki.

Artis liyane kayata Seiho TAKEUCHI, Shoen UEMURA, Gyokudo KAWAI dll, uga ana ing musium iki. Pottery kerja kayata Rosanjin KITAOJI lan Kanjiro KAWAI uga apik. Yen pindhah menyang Museum Seni Adachi, sampeyan bisa nyenengake ing lukisan Jepang.

>> Kanggo rincian Museum Seni Adachi, waca situs web resmi

 

Museum Peringatan Damai Hiroshima (Hiroshima Prefektur)

Museum Peringatan Hiroshima Damai ing Jepang kanthi langit biru = shutterstock

Museum Peringatan Hiroshima Damai ing Jepang kanthi langit biru = shutterstock

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe

Loro video ing ngisor iki ngemot gambar slamet A-bom.

Museum Peringatan Damai Hiroshima minangka museum sing ana ing Taman Peringatan Damai Hiroshima ing Kota Hiroshima, Prefektur Hiroshima. Museum iki didegake kanggo mindhah kenangan tragedi sing disebabake dening bom atom mudhun ing 6 Agustus 1945 menyang generasi sabanjure.

Ing museum iki, panguripan warga Hiroshima sadurunge bom atom kasebut dibuwang. Lan apa tragedi sing kedadeyan ing Hiroshima nalika bom atom kasebut diturunake liwat pameran peninggalan gedhe.

Museum Peringatan Damai Hiroshima beda karo museum liyane. Wong-wong sing ngunjungi museum iki kanthi wedi amarga wedi karo bom atom lan pancen kaget banget. Lan dheweke ngerti betapa pentinge perdamaian.

Museum iki dihargai minangka salah sawijining obyek wisata paling dhuwur sing bisa ditemokake ing antarane turis manca ing Jepang. Caket musium kasebut uga ana bangunan dominan kerangka sing isih ana kanggo mèngeti pengetan bom atom kasebut. Napa sampeyan ora mikir babagan perdamaian ing hypocenter ing ngendi bom atom kasebut mudhun?

>> Kanggo rincian Museum Peringatan Perdamaian Hiroshima, waca situs web resmi

 

Situs Art Benesse Naoshima (Prefektur Kagawa lan Okayama)

Objek waluh raksasa dening Yayoi Kusama sing ana ing Naoshima. Naoshima yaiku pulo sing misuwur sing akeh cacahe seni = shutterstock

Objek waluh raksasa dening Yayoi Kusama sing ana ing Naoshima. Naoshima yaiku pulo sing misuwur sing akeh cacahe seni = shutterstock

Naoshima yaiku pulo sing misuwur sing akeh cacahe seni = shutterstock

Naoshima minangka pulo sing misuwur sing akeh seni, Jepang = shutterstock

"Situs Seni Benesse Naoshima" minangka jeneng kolektif kanggo kabeh kegiatan sing gegandhengan karo seni ing pulau-pulau Naoshima lan Teshima ing Prefektur Kagawa lan ing pulau Inujima ing Prefektur Okayama. Kagiyatan kasebut dikelola utawa didhukung dening Benesse Holdings, Inc. lan Fukutake Foundation. Benesse minangka perusahaan Jepang sing ana gandhengane karo pendhidhikan lan penerbitan sing adhedhasar ing Okayama-shi.

Kayane jujur ​​kanggo nerangake kegiatan seni kasebut kanthi cara sing gampang dingerteni. Kagiyatan kesenian iki terus berkembang lan ora ana maneka warna ing pulo sing apik ing Segara Seto Inland. Yen sampeyan menyang pulo kasebut, sampeyan bakal ngerti manawa wilayah kasebut saiki minangka papan sing paling kreatif ing Jepang. Naoshima, Toshima lan Inujima tambah populer ing antarane turis manca sing teka saka luar negeri.

Kegiatan seni iki nduweni sejarah udakara 30 taun. Saiki, ana musium ing wilayah iki kayata Museum Seni Chichu, Museum Benesse, Museum Lee Ufan, ANDO MUSEUM, Museum Seni Teshima. Lan ana akeh karya seni lan karya seni ing desa pulo lan ing sawah. Dheweke nggawe harmoni misterius karo desa lawas lan pemandangan Laut Segara Seto sing apik.

Ana akeh panginepan ing pulo kasebut. Nanging, aku menehi saran supaya sampeyan tetep ing Museum Benesse House. Museum iki uga duwe hotel. Tetep ing hotel sing apik iki, sampeyan bisa tetep diubengi seni.

Leladen advance dibutuhake kanggo Museum Seni Chichu. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Benesse Art Site Naoshima, kalebu akomodasi pesenan ing Museum Rumah Benesse lan pesenan kanggo Museum Seni Chichu, bukak situs web resmi ing ngisor iki.

>> Situs Seni Benesse Naoshima

Ing wilayah kasebut, festival seni kontemporer sing diarani "Setouchi Triennale" dianakake saben telung taun. Sajrone festival iki, akeh wong turis.

>> Kanggo informasi luwih lengkap babagan Setouchi Triennale, waca situs web resmi

 

Museum Seni Otsuka (Tokushima Prefektur)

Museum Seni Otsuka minangka museum ageng kanthi aréa lantai 20,412 meter persegi ing kutha Naruto, Prefektur Tokushima, Shikoku. Museum iki nduwe jumlah akeh keramik keramik kanthi ukuran gedhe.

Luwih saka 1000 lukisan Kulon sing dianakake 190 museum seni ing 25 negara ing saindenging jagad iki diduplikasi lan ditampilake kanthi ukuran sing padha karo sing asale. Yen pindhah menyang museum iki, sampeyan bakal nemokake seni Kulon sing misuwur. Contone, sampeyan bisa menehi penghargaan ing karya seni pelukis kayata Leonardo da Vinci, Rembrandt, Velazquez, Goya, Millet, Renoir, Gogh, Cezanne, Gaughin, Picasso. Sampeyan uga bisa ndeleng lukisan terkenal kayata Sistine Chapel, Scrovegni Chapel.

Otsuka Museum of Art didegaké ing taun 1998 dening Otsuka Pharmaceutical Co, Ltd, perusahaan farmasi Jepang utama, nggunakake teknologi réplika dhewe. Gambar duplikat museum iki ora ngrusak warna luwih saka 2000 taun. Mula, bisa dingerteni manawa iki minangka museum seni berharga kanggo menehi cathetan karya karya ing generasi sabanjure.

Nalika sepisanan mlebu ing Museum Seni Otsuka, aku uga kaget wae. Ana akeh karya ing saindenging jagad kanthi ukuran lengkap. Sanajan aku ngerti manawa dhuwe duplikat, aku kepunjulen karo kekuwatane.

Otsuka Museum Art banget gedhe lan sampeyan kudu mlaku kira-kira 4 km kanthi total kanggo ndeleng kabeh gambar. Dadi, yen bisa, coba sedina sedina wae. Sampeyan bisa uga apike milih karya-karya sing pengin ditampilake luwih dhisik.

>> Kanggo rincian Museum Seni Otsuka, waca situs web resmi

 

Museum Bom Atom Nagasaki (Nagasaki Prefektur)

Museum Bom Atom Nagasaki Nagasaki, Jepang = shutterstock

Museum Bom Atom Nagasaki Nagasaki, Jepang = shutterstock

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Museum Bom Atom Nagasaki dumunung 2 km sisih kulon Stasion JR Nagasaki ing Kutha Nagasaki, prefektur Nagasaki, ing sisih kulon Kyushu. Museum iki didegake kanggo nyathet musibah sing disebabake dening bom atom sing mudhun ing Kota Nagasaki tanggal 9 Agustus 1945. Karo Museum Peringatan Hiroshima ing Kota Hiroshima, dianggep minangka musium khusus ing Jepang. Kaya Museum Peringatan Hiroshima, uga akeh pengunjung saka luar negeri ing Museum Bom Atom Nagasaki.

Maneka warna peninggalan ing kutha Nagasaki sing dirusak dening bom atom ditampilake ing museum iki kanthi akeh foto. Contone, ana timepieces sing pointing ing 11:02 nalika bom atom mudhun, lan baja mbengkongake ditekuk. Ana uga model bom atom sing digugur ing Nagasaki. Sampeyan uga bisa ndeleng macem-macem gambar materi babagan senjata nuklir kanthi subtitle Inggris.

Ing cedhak Museum Bom Atom Nagasaki, uga ana patung Damai kanthi tema kepinginan kanggo perdamaian kaya sing ditampilake ing foto ing ndhuwur. Yen sampeyan ngadeg ing ngarepe patung iki, sampeyan bakal mikir babagan tentrem kanthi tenanan.

>> Kanggo rincian Museum Bom Atom Nagasaki, waca situs web resmi

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.