Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wanita Jepang ing kamar mandi panas panas onsen = Shutterstock

Wanita Jepang ing kamar mandi panas panas onsen = Shutterstock

Onsen Jepang utamane dianjurake kanggo turis manca

Amarga Jepang minangka negara sing duwe akeh gunungapi, banyu soko njero lemah digawe panas dening magma saka gunung geni, Onsen (sumber air panas) metu ana ing kana. Saiki, diarani ana luwih saka 3000 wilayah spa ing Jepang. Antarane, ana akeh papan sing populer ing turis asing. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan sumber air panas paling apik ing Jepang kanthi urutan saka sisih lor. Klik ing peta saben wilayah sumber air panas, peta Google bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

Video ing ngisor iki yaiku Beppu Onsen. Ing Beppu Onsen, uap sing akeh banget tambah apik.

Nyuto Onsen ing Prefektur Akita = Pixta
Foto: Yukimi-Buro -Enjoy spring panas kanthi tampilan salju salju

Saka Desember nganti Maret, Sampeyan bisa nyenengake musim semi panas kanthi tampilan salju. Jepang ngarani "Yukimi-Buro" (雪見 風 呂 = siram nalika nonton salju). Iki foto Onsen saka limang wilayah. (1) Takaragawa Onsen (Prefektur Gunma), (2) Okuhida Onsengo (Prefektur Gifu), (3) Zao Onsen (Prefektur Yamagata), (4) Ginzan Onsen ...

Toyako Onsen (Hokkaido)

Pemandangan Kota Toya saka Tasik Toya (Toyako) ing Hokkaido, Jepang = shutterstock

Pemandangan Kota Toya saka Tasik Toya (Toyako) ing Hokkaido, Jepang = shutterstock

Peta Toyako Onsen

Peta Toyako Onsen

Danau Toya minangka tlaga paling gedhe nomer sanga ing Jepang sing ana ing sisih kidul-kulon Hokkaido. Tlaga iki sekitar bunderan, udakara 11 kilometer ing sisih wétan lan kulon, 9 kilometer ing sisih lor lan kidul. Toyako Onsen (Lake Toya Onsen) dumunung ing sisih kidul tlaga iki. Ana akeh hotel sing cukup gedhe. Saka kamar tamu sampeyan bisa uga ndeleng Tasik Toya. Sampeyan bisa muter kapal ing tlaga.

Hotel mewah sing diarani The Windsor Hotel Toya Resort & Spa dununge ana ing sanjabane kutha spa. Ing hotel iki, puncak G8 dianakake ing taun 2008. Toyako dadi misuwur amarga puncak iki. Windsor Hotel Toya Resort & Spa wis misuwur dadi hotel sing dianakake KTT. Hotel iki uga duwe cabang restoran Prancis sing menang 3 bintang ing Michelin Guide. Fasilitas sumber air panas uga apik. Yen sampeyan pengin nemu sumber banyu panas ing hotel mewah, hotel iki bakal dadi pilihan.

>> Situs web resmi Toyako Onsen ana ing kene

 

Noboribetsu Onasen (Hokkaido)

Noboribetsu, jepang panas kutha Jepang dadi panas = shutterstock

Noboribetsu, jepang panas kutha Jepang dadi panas = shutterstock

Peta Noboribetsu Onsen

Peta Noboribetsu Onsen

Jigokudani ing Noboribetsu Onsen, Hokkaido = Shutterstock 2
Foto: Resor musim panas musim panas sing paling gedhe ing Noboribetsu Onsen -Hokkaido

Musim panas sing paling disaranake ing Hokkaido yaiku Noboribetsu Onsen (登 別 温泉). Iki 1 jam lan 10 menit dening JR ekspres terbatas saka Sapporo. Ing sacedhake kutha musim panas, sing bisa ditemokake ing kaca iki, ana klompok kawah sing diarani Jigokudani (地獄 谷). Jigokudani minangka sumber panas ...

Yen aku milih 3 sing paling apik ing antarane mata air panas ing Hokkaido, sing nomer telu yaiku Yunokawa Onsen (Hakodate), nomer loro yaiku Toyako Onsen, lan sing nomer siji yaiku Noboribetsu Onsen.

Noboribetsu Onsen minangka salah sawijining sumber panas paling populer ing Jepang. Kira-kira 10 jinis sumber panas panas nganti 3000 liter saben menit. Amarga sampeyan bisa ngrasakake macem-macem jinis sumber panas, Noboribetsu Onsen diarani minangka "department store of hot spring". Ana akeh hotel sing dipasang, ana uga macem-macem jinis sumber panas sing kasedhiya. Cukup mlaku saka kutha musim panas, ana kawah sing diarani "Jigokudani (Lembah Neraka)". Promenade disiyapake ing kene. Gandane walirang ngecul, ana kekuwatan.

Nobpribetsu Onsen udakara 1 jam kanthi bis saka New Chitose Airport. Luwih cedhak karo Sapporo, mula aku menehi saran supaya ditambahake menyang jadwal perjalanan Hokkaido.

Situs web resmi Noboribetsu Onsen ing ngisor iki. Sanajan iku sawijining situs sing ditulis ing basa Jepang, yen sampeyan milih basa kayata basa Inggris, basa sing ditampilake bakal ganti.

>> Situs web resmi Noboribetsu Onsen ana ing kene

 

Nyuto Onsen (Prefektur Akita)

Tsurunoyu ryokan, Nyuto onsen, Akita, Jepang = Shutterstock

Tsurunoyu ryokan, Nyuto onsen, Akita, Jepang = Shutterstock

Peta Nyuto Onsen

Peta Nyuto Onsen

Nyuto Onsen dumunung ing gunung ing sisih lor Honshu. Dumunung udakara 50 menit kanthi bis saka Tazawako Station JR Akita Shinkansen. Ora ana kutha spa ing kene. Ryokan independen (hotel gaya Jepang) sumebar ing gunung. Saben Ryokan minangka omah tradisional Jepang lan adus ruangan apik banget. Aku wani menehi saran kanggo mlebu ruangan ruangan "Tsurunoyu" ing antarane Nyuto Onsen. Ryokan iki minangka fasilitas akomodasi lawas saka jaman shogunate Tokugawa. Yen sampeyan lagi siram ruangan ruangan, sampeyan bakal kesengsem karo mata air panas sing putih sumunar saka sikil sampeyan.

Yen lunga menyang Nyuto Onsen, sampeyan bakal ngerti yen wis tekan Jepang. Sampeyan bisa uga kejiret nalika rasa Jepang nalika jaman tuwa Jepang. Ing mangsa adhem, sampeyan bisa menikmati pemandangan salju sing apik.

Nyuto Onsen ditutupi salju ing musim salju, Akita Prefektur 1
Foto: Nyuto Onsen ing Prefektur Akita

Yen sampeyan nggoleki cara sing luwih santai kanggo nikmati obah, luwih dhisik aku bakal menehi saran Nyuto Onsen ing Prefektur Akita. Antarane Nyuto Onsen, Tsurunoyu ing kaca iki utamane para turis saka luar negeri. Tsurunoyu minangka onsen sing digunakake dening para feudal saka klan Akita ing ...

>> Mangga deleng situs iki babagan Nyuto Onsen lsp.

 

Ginzan Onsen (Prefektur Yamagata)

Ginzan Onsen, kaya Nyuto Onsen, dumunung ing gunung ing sisih lor Honshu. Amarga minangka area sing salju salju, yen sampeyan lagi ing musim dingin, sampeyan ora mung bisa ngalami musim panas ing Jepang, nanging uga bisa nikmati pemandangan salju kanthi cekap. Nyuto Onsen dudu kutha spa, nanging Ryokan mandhiri nyebar. Ing Nyuto Onsen, sampeyan bisa rumangsa kebak alam ing Jepang. Ing sisih liya, Ginzan Onsen minangka kutha spa sing dikumpulake Ryokans. Ing kene sampeyan bisa nikmati suasana nostalgia kutha spa lawas. Kanggo Ginzan Onsen, aku uga ngenalake artikel ing ngisor iki, dadi apa wae yen sampeyan ora ngerti.

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ...

Ginzan Onsen, kutha musim semi retro kanthi adegan salju sing apik, Yamagata = AdobeStock 1
Foto: Ginzan Onsen-kutha retro musim panas kanthi retak salju

Yen sampeyan pengin menyang onsen ing wilayah salju, aku nyaranake Ginzan Onsen ing Prefektur Yamagata. Ginzan Onsen minangka kutha musim semi retro sing uga dikenal minangka setting kanggo drama TV Jepang "Oshin." Ing sisih loro kali Ginzan, yaiku cabang saka ...

>> Mangga deleng situs iki babagan Ginzan Onsen

 

Kusatsu Onsen (Prefektur Gunma)

Panggonan iki minangka pusat sumber air panas alami ing kutha sing diarani "Yubatake", Kusatsu Onsen ing Prefektur Gunma Jepang. Pandangan = shutterstock

Panggonan iki minangka pusat sumber air panas alami ing kutha sing diarani "Yubatake", Kusatsu Onsen ing Prefektur Gunma Jepang. Pandangan = shutterstock

Kusatsu Onsen Resort dumunung udakara 190 km sisih lor-kulon Tokyo. Iku resort musim semi sing gedhe sing ngganteni Jepang. Wis digunakake kanggo perawatan medis wiwit biyen.

Ing Kusatsu Onsen, luwih saka 32,300 liter banyu panas lagi cepet-cepet metu. Ing tengah kutha Onsen minangka sumber banyu panas sing diarani "Yubatake" (lapangan banyu panas). Pemandangan ing ngendi akeh sumber banyu panas sing mili metu pancen kuat banget. Amarga suhu banyu panas Kusatsu Onsen luwih saka 50 derajat Celsius, gunakake banyu musim panas sawise adhem sepisan. Ing siram individu, ing jaman kepungkur, dheweke adus banyu panas nganggo piring kayu lan adhem banyu. Malah kanggo turis, para wanita kimono nglumpukake acara kanggo nglakoake banyu panas nganggo papan kayu.

Ana akeh hotel gedhe ing Yubatake. Ana resort ski sing gedhe banget ing sacedhake. Ana akeh turis mlebu musim semi sing panas sawise ngluncur ski lan salju salju ing mangsa.

>> Situs resmi Kusatsu Onsen ana ing kene

 

Hakone (Prefektur Kanagawa)

Owakudani minangka lembah geothermal kanthi bolongan belerang aktif lan sumber panas ing Hakone = shutterstock

Owakudani minangka lembah geothermal kanthi bolongan belerang aktif lan sumber panas ing Hakone = shutterstock

Peta Hakone

Peta Hakone

Hakone minangka wilayah pegunungan sing dumunung udakara 100 kilometer ing sisih kidul-kulon Tokyo. Ing sisih kulon ana Mt.Fuji. Ana akeh ryokan (hotel gaya Jepang) lan hotel kabeh ing wilayah gunung iki. Amarga gampang teka kanthi rame saka Tokyo, mula akeh turis.

Hakone minangka Resor sing nduwe gunung lan tlaga sing apik. Yen sampeyan tetep ing sawijining hotel ing Hakone, sampeyan bisa mlebu ing musim semi panas nalika nikmati pemandangan gunung. Akeh hotel ing Hakone wis nyiapake ruangan ruangan. Saliyane Ryokan lan hotel, ana fasilitas sing darmabakti kanggo sumber panas supaya sampeyan bisa golek musim panas Hakone saka Tokyo ing perjalanan sedina.

Mlebet Hakone yaiku Hakone Yumoto Stasiun Odakyu. Ana akeh hotel kanthi fasilitas musim panas ing stasiun iki, nanging saka stasiun Hakone Yumoto, aku menehi saran supaya sampeyan numpak sepur (Railway Hakone Tozan) lan mobil kabel menyang sisih ndhuwur wilayah pegunungan. Saka stasiun terminal mobil kabel, sampeyan bisa njupuk ropeway menyang Tlaga Ashinoko sing ayu. Ropeway liwat kawah sing diarani Owakudani ing foto ndhuwur. Sampeyan uga bisa mlaku-mlaku ngubengi kawah iki. Amarga ana hotel ing macem-macem papan ing wilayah pagunungan iki, coba coba golek hotel kanthi reputasi apik.

Hakone, Prefektur Kanagawa, misuwur kanggo sumber panas sawijining apik = AdobeStock 1
Photos: Hakone -Recommended area spring panas near Tokyo

Yen sampeyan lagi lelungan ing Tokyo, kenapa ora sampeyan mandheg ing wilayah resort musim semi musim panas? Ing saindenging Tokyo, ana wilayah resort musim panas kayata Hakone lan Nikko sing makili Jepang. Aku sering menyang Hakone. Gunung Fuji sing dideleng saka Hakone ing dina sing srengenge pancen apik banget! Mangga ...

>> Situs web resmi Hakone kasedhiya ing kene

 

Kawaguchiko Onsen

Jepang mbukak spa panas ing Jepang kanthi tampilan gunung Fuji = shutterstock

Jepang mbukak spa panas ing Jepang kanthi tampilan gunung Fuji = shutterstock

Peta Kawaguchiko Onsen

Peta Kawaguchiko Onsen

Kawaguchiko Onsen minangka istilah umum kanggo mata air panas sing nyebar ing Tlaga Kawaguchiko ing sisih lor Mt. Fuji. Lake Kawaguchiko minangka tlaga sing apik udakara 20 km / lap, lan Mt. Fuji bisa katon apik saka tlaga tlaga.

Hotel karo sumber panas dibukak ing saindhenging Tlaga Kawaguchiko wiwit taun 1990-an. Dadi, Kawaguchiko Onsen ora kondhang ing Jepang. Ngomong babagan sumber panas cedhak Mt. Fuji, akeh wong Jepang sing nggandhengake Hakone utawa Atami. Nanging, Kawaggushiko Onsen banget cedhak karo Mt. Fuji lan sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji uga. Amarga saka iku, dadi misuwur ing antarane turis manca sing teka ing Jepang lan akeh wong asing.

Kawaguchiko Onsen minangka istilah umum kanggo hotel sing ana sumber panas, nanging ora duwe kutha spa. Dadi, yen sampeyan pengin pindhah menyang Kawaguchiko Onsen, pilih milih hotel sing apik. Sawetara hotel duwe sumber panas ing ruangan individu. Sampeyan bisa ndeleng Gunung Fuji sing ayu saka musim panas ing kamar sampeyan.

 

Okuhida Onsengo (prefektur Gifu)

Hirayu Onsen, Takayama, Jepang = shutterstock

Hirayu Onsen, Takayama, Jepang = shutterstock

Peta Okuhida Onsengo

Peta Okuhida Onsengo

Wilayah pegunungan ing sisih lor Prefektur Gifu wis diarani "Hida" nganti suwe. Hida minangka tlatah paling pegunungan ing Jepang kanthi Prefektur Nagano. Ana akeh sumber panas ing wilayah kasebut. Antarane Hida, utamane outback diarani "Okuhida" (Hida ing mburi). Desa-musim panas sing ana ing Okuhida wis dikandhani "Oku Hida Onsengo".

Okuhida Onsengo minangka jeneng umum kanggo limang desa musim panas ing musim panas Hirayu, Fukuji, Shin-Hirayu, Tochio lan Hodaka. Okuhida Onsengo misuwur ing wong sing seneng karo Onsen amarga adus ruangan apik sing diubengi alam

Saiki, wilayah musim panas ing sekitar stasiun JR Takayama tambah diarani "Hida Takayama Onsen". Hidatakayama Onsen pancen populer ing antarane turis manca. Sebabe yaiku Takayama minangka kutha sing indah tradisional lan minangka papan sing trep menyang Shirakawago sing misuwur. Akeh turis tetep ing hotel ing sekitar stasiun Takayama. Nanging, Okuhida Onsengo minangka kualitas mata air panas sing luwih apik. Yen sampeyan pengin ngalami Onsen sing apik banget, bukak ing Okuhida Onsengo.

>> Situs web resmi Okuhida Onsengo kasedhiya ing kene

Aku saka Prefektur Gifu, dadi aku kerep lunga menyang wilayah kasebut. Kejabi Okuhida Onsengo, aku uga nyaranake Gero Onsen kanggo sampeyan. Musim panas Gero dumunung ing sekitar stasiun JR Gero. Stasiun iki ana ing sisih kidul stasiun Takayama. Kualitas mata air panas ing Gero Onsen apik lan trep saka Stasiun Nagoya.

>> Situs web resmi Gero Onsen ana ing kene

 

Arima Onsen (Prefektur Hyogo)

Arima Onsen, Kobe, Jepang dadi kutha panas mata air panas = shutterstock

Arima Onsen, Kobe, Jepang dadi kutha panas mata air panas = shutterstock

Peta Arima Onsen

Peta Arima Onsen

Arima Onsen minangka musim panas sing makili Jepang Jepang Kulon. Udakara kira-kira sejam kanthi sepur saka Osaka. Arima Onsen diarani minangka musim panas paling tuwa ing Jepang. Akeh spring abang kalebu wesi lagi sumelang ing kutha spa iki. Kajaba iku, musim panas panas tanpa warna uga spiraling. Ana udakara 30 hotel sing beda-beda, dadi yen sampeyan menyang Osaka, bisa uga nambahake Arima Onsen menyang jadwal sampeyan.

Arima Onsen dumunung ing sisih lor gunung "Rokkosan" sing ana ing pesisir Teluk Osaka sisih lor. Yen pindhah menyang Arima Onsen, aku saranake miwiti karo Rokkosan lan lunga saka Rokkosan menyang Arima Onsen kanthi ropeway. Saka Rokkosan sampeyan bisa ndeleng pemandangan Osaka lan Kobe. Tampilan gunung sing dideleng saka ropeway uga kaget banget. Aku biyen manggon ing Kota Kobe, sing ana ing sisih kidul Rokkosan. Aku sering dolan menyang Rokkosan karo kluwaku nalika plancongan lan seneng ndeleng teluk Osaka. Lan aku kerep njupuk ropeway. Kursus iki minangka rute sing biasa kanggo Jepang sing manggon ing Osaka lan Kobe. Sampeyan kudu nyoba ngalami sumber panas ing kursus iki. Kanggo rincian, bukak situs web resmi ing ngisor iki.

>> Situs web resmi Arima Onsen ana ing kene

 

Kinosaki Onsen (Prefektur Hyogo)

Wit ing wayah wengi kanthi refleksi ing Terusan, Kinosaki onsen, Jepang = shutterstock

Wit ing wayah wengi kanthi refleksi ing Terusan, Kinosaki onsen, Jepang = shutterstock

Peta Kinosaki Onsen

Peta Kinosaki Onsen

Kinosaki Onsen ing Prefektur Hyogo
Foto: Kinosaki Onsen -Popular kutha musim panas tradisional ing Prefektur Hyogo

Kinosaki Onsen (Prefektur Hyogo) minangka kutha musim panas tradisional tradisional sing ana ing Laut Jepang ing sisih Honshu tengah. Perlu udakara udakara 2.5 jam kanthi stasiun ekspres JR sing diwatesi saka Kyoto Station. Ing Kinosaki Onsen, sampeyan bisa nemu macem-macem sumber panas nalika mlaku ngubengi kutha. Ing musim semi, kembang ceri ...

Kinosaki Onsen minangka kutha spa sejarah ing sisih Laut Jepang. Amarga dumunung ing sisih Segara Jepang, ing mangsa adhem, salju salju akeh amarga udakara lembab sing teka saka Segara Jepang. Dadi, yen sampeyan tekan musim semi musim panas ing Kinosaki, sampeyan bisa ndeleng adegan salju. Yen sampeyan ora bisa ndeleng adegan salju ora kudu kuciwa. Ing Kinosaki Onsen, sampeyan bisa mangan ketam sing enak banget nalika musim dingin. Kinosaki Onsen misuwur ora mung kanggo musim panas, nanging uga kepiting dadi enak nalika musim dingin.

Ing Kinosaki onsen, akeh Ryokan (hotel gaya Jepang) sing ana sumber banyu panas diantrekake ngubengi kali cilik. Pemandangan sedhep banget. Aku uga seneng pemandangan ing wayah sore Kinosaki Onsen kanthi sanget.

Kajaba iku, ana pitung komunal sing apik ing kutha iki. Masyarakat wis populer ing turis mlaku-mlaku nganggo adus komunal lan njupuk adus maneka warna. Akeh wong sing mlaku-mlaku nganggo kimono sing diarani "Yukata". Sampeyan bisa nyilih Yukata ing Ryokan sampeyan. Napa sampeyan ora seneng-mlaku ing Kinosaki Onsen?

>> Situs web resmi Kinosaki Onsen ana ing kene

 

Beppu Onsen (Prefektur Oita)

Pemandangan indah cityscape Beppu kanthi uap sing wis diusir saka adus umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock

Pemandangan indah cityscape Beppu kanthi uap sing wis diusir saka adus umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock

Chinoike Jigoku ing Beppu, Jepang. "Neraka blumbang getih", Chinoike Jigoku diarani "neraka blumbang getih" amarga warna abang banyu sing muncul saka lempung abang = shutterstock

Chinoike Jigoku ing Beppu, Jepang. "Neraka blumbang getih", Chinoike Jigoku diarani "neraka blumbang getih" amarga warna abang banyu sing muncul saka lempung abang = shutterstock

Peta Beppu

Peta Beppu

Beppu kutha wengi tampilan = Shutterstock
Beppu! Seneng ing resort musim semi musim panas paling gedhe ing Jepang!

Beppu (別 府), Prefektur Oita, yaiku pusat musim panas musim panas ing Jepang. Yen sampeyan pengin kanthi seneng karo sumber panas Jepang, sampeyan bisa uga pengin nambah Beppu menyang jadwal sampeyan. Beppu duwe banyu panas sing akeh lan ana macem-macem jinis sumber panas. Kajaba ana ing masarakat gedhe ...

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock
Foto: Beppu (1) Resor musim semi musim panas sing apik banget

Beppu, sing dumunung ing sisih wétan Kyushu, minangka pusat musim semi musim panas sing paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan ngunjungi Beppu, sampeyan bakal kaget dhisik karo sumber mata panas sing ana ing kene. Yen sampeyan nyawang kutha ing Beppu saka bukit, sampeyan bisa ndeleng ing kaca iki, ...

Beppu Onsen minangka jeneng umum kanggo sumber panas sing dumunung ing Kutha Beppu, sisih kulon Kyushu. Ing Kota Beppu ana atusan sumber panas ing cilik lan cilik. Jumlah spouting sumber panas dikira paling apik ing Jepang, kanthi total. Ana 8 mata air panas sing amba, yaiku saben macem-macem warna lan kualitas sumber panas.

Kira-kira 8 yuta turis teka ing Beppu Onsen saben taun. Ana akeh hotel sing gedhe kanggo menehi akeh turis. Ana uga akeh fasilitas hiburan kayata boling. Kaya sing katon ing gambar kapindho ing ndhuwur, ana papan-papan sing ana ing papan sing ndhemeni banyu panas sing ngemot wesi, lan kepenak karo turis.

Pemandangan wengi area musim panas sing katon saka Balai Cerap Yukemuri ing kabupaten Kannawa kutha Beppu. Kukus murup ing macem-macem warna, lan nyebar jagad sing hebat banget = Shutterstock

Pemandangan wengi area musim panas sing katon saka Balai Cerap Yukemuri ing kabupaten Kannawa kutha Beppu. Kukus murup ing macem-macem warna, lan nyebar jagad sing hebat banget = Shutterstock

Atraksi turis sing aku arep menehi saran kanggo sampeyan ing kutha Beppu yaiku Balai Cerap Yukemuri ing kabupaten Kannawa. Dek pengamatan iki udakara udakara 20 menit saka taksi saka Stasiun JR Beppu. Ana mung bangku kene. Nanging, ing wayah wengi, sampeyan bisa nyenengake pemandangan kutha spa sing dipadhangi.

Peta saka Observatorium Yukemuri yaiku kene.

Pemandangan wengi "Festival Kebakaran Ogiyama", Beppu, Prefektur Oita, Jepang

Pemandangan wengi "Festival Kebakaran Ogiyama", Beppu, Prefektur Oita, Jepang

Beppu nganakake festival gedhe sing diarani "Festival Beppu Hatto Onsen" udakara seminggu saben taun ing awal April. Ing wektu iki, akeh sumber mata air panas dibukak gratis. Kajaba iku, kaya sing sampeyan deleng ing foto ing ndhuwur, "Fire Fire Ogiyama" uga bakal ditindakake sekitar 1 April kanggo ngobong gunung sing cedhak. Iki minangka prastawa sing wis diwarisake kanggo nambah tuwuhing tanduran. Yen sampeyan menyang papan sing paling dhuwur kayata Balai Cerap Yukemuri, sampeyan mesthi bakal bisa ndeleng pemandangan sing ora bisa dilalekake.

Beppu Onsen gedhe tenan. Beppu minangka wakil saka kutha spa sing dipenuhi unsur hiburan. Beda, Yufuin Onsen lan Kurokawa Onsen ing ngisor iki ora duwe hotel gedhe lan lorong bowling. Yufuin Onsen lan Kurokawa Onsen cocog kanggo sing pengin ngalami Onsen kanthi tenang nalika nonton pemandangan gunung. Apa sampeyan menyang Beppu utawa menyang resort musim panas sing sepi kaya Yufuin, sing bakal dipilih?

>> Situs resmi Beppu Onsen ana ing kene

 

Yufuin Onsen (Prefektur Oita)

Lanskap Yufuin, Jepang = AdobeStock

Lanskap Yufuin, Jepang = AdobeStock

Panas utawa musim panas njaba ing Yufuin, Jepang = shutterstock

Panas utawa musim panas njaba ing Yufuin, Jepang = shutterstock

Peta Yufuin

Peta Yufuin

Yufuin minangka resort musim panas sing populer banget ing sisih kulon sekitar 30 menit kanthi mobil saka Kota Beppu. Yufuin entuk reputasi sing misuwur, utamane ing antarane wanita. Ora ana hotel gedhe utawa distrik hiburan ing resort musim semi sing panas iki. Nanging, ana tampilan alam sing apik lan Ryokan cilik (hotel gaya Jepang). Ana museum cilik, toko modis lan restoran sing enak.

Ryokans individu ing Yufuin ora akeh, nanging kualitase minangka fasilitas akomodasi dhuwur ing ngendi wae. Mandi ruangan apik lan panganan enak. Bisa diarani manawa Yufuin Onsen minangka resort sing ngobati pikiran lan awak sing kesel. Tingkat akomodasi Ryokan umume dhuwur. Nanging isih angel nggawe leladen, mangga reservasi sanalika bisa.

>> Situs web resmi Yufuin Onsen ana ing kene

 

Kurokawa Onsen (Prefektur Kumamoto)

Ing Kurokawa Onsen, sampeyan uga bisa nikmati kaendahan alam sing apik banget = shutterstock

Ing Kurokawa Onsen, sampeyan uga bisa nikmati kaendahan alam sing apik banget = shutterstock

Peta Kurokawa Onsen

Peta Kurokawa Onsen

Kurokawa Onsen minangka pusat musim panas ing wilayah Aso Prefektur Kumamoto ing Kyushu tengah. Kaya Yufuin, musim semi panas sing misuwur banget.

Ing Kurokawa Onsen, sesawangan ing desa sing apik ing Jepang isih ditinggal. Ana Ryokans cilik diantrekake ing lepen sing jelas. Umume Ryokan wis adus ruangan apik, lan wong-wong sing nginep ing resort Onsen iki uga bisa mlebu kamar mandi terbuka Ryokan ing ngendi dheweke ora tetep.

Yen mbandhingake Kurokawa Onsen lan Yufuin, Kurokawa Onsen luwih akeh ing gunung. Yen sampeyan pengin menikmati suasana deso, Kurokawa Onsen luwih apik. Nanging, Kurokawa Onsen duwe transportasi ala tinimbang Yufuin. Kajaba iku, Kurokawa Onsen angel banget kanggo Book akomodasi. Yen sampeyan kepengin menyang Kurokawa Onsen, luwih becik disiapake.

Yen sampeyan pengin mlaku-mlaku ngubengi museum lan toko, aku nyaranake supaya pindhah menyang Yufuin tinimbang Kurokawa Onsen.

>> Situs web resmi Kurokawa Onsen ana ing kene

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Nyuto Onsen ing Prefektur Akita = Pixta
Foto: Yukimi-Buro -Enjoy spring panas kanthi tampilan salju salju

Saka Desember nganti Maret, Sampeyan bisa nyenengake musim semi panas kanthi tampilan salju. Jepang ngarani "Yukimi-Buro" (雪見 風 呂 = siram nalika nonton salju). Iki foto Onsen saka limang wilayah. (1) Takaragawa Onsen (Prefektur Gunma), (2) Okuhida Onsengo (Prefektur Gifu), (3) Zao Onsen (Prefektur Yamagata), (4) Ginzan Onsen ...

Ing Jepang, kethek seneng uga duwe sumber panas!

Ing Prefektur Nagano lan Hokkaido ana papan sing monyet mlebu ing sumber panas
Kewan ing Jepang !! Spots Paling sampeyan bisa muter

Yen seneng kewan, apa ora ngunjungi papan-papan wisata sing bisa diputer karo kewan ing Jepang? Ing Jepang, ana papan kanggo dolanan karo macem-macem kewan kayata manuk kerang, kucing, kelinci, lan kidang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan sing populer ing antarane papan-papan kasebut. Klik ing saben peta, Peta Google ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.