Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Samurai waja ing Museum Samurai, Shinjuku Jepang = Shutterstock

Samurai waja ing Museum Samurai, Shinjuku Jepang = Shutterstock

Pengalaman Samurai & Ninja! 8 Spot Paling Apik sing Disaranake ing Jepang

Bubar macem-macem fasilitas sing bisa ngalami samurai lan ninja entuk popularitas ing antarane turis manca sing teka ing Jepang. Ing Jepang, drama shooting studio jaman Samurai, lsp. Nuduhake acara samurai saben dina. Ing papan-papan kayata Iga lan Koka sing akeh ninja, senjata sing sejatine digunakake dening ninja dipamerake lan pertunjukan ninja uga ditindakake. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake fasilitas sing disaranake khusus. Latihan samurai ing dojo tradisional, ing Tokyo = Shutterstock

Latihan samurai ing Jepang = Shutterstock

TOEI Kyoto Studio Park (Kyoto)

Desa film Toei ing Kyot, Uzumasa. Demonstrasi sing nuduhake perang tandhing antarane samurais kanthi pedhang = shutterstock

Desa film Toei ing Kyot, Uzumasa. Demonstrasi sing nuduhake perang tandhing antarane samurais kanthi pedhang = shutterstock

Toei minangka perusahaan produksi film utama ing Jepang. Perusahaan film iki wis ngasilake pirang-pirang film ing film Samurai lan ninja muncul. Bagéan saka studio wis digawe masarakat lan wis dadi taman tema. Yaiku Toei Kyoto Studio Park.

Toei Kyoto Studio Park nduwe set gambar udakara udakara 53,000 meter persegi, sing ngasilake dalan-dalan ing Jepang sawetara atus taun kepungkur. Sampeyan bisa mlaku-mlaku ing kutha iki. Yaiku dununge jagad samurai lan ninja. Ing kutha iki, aktor sing nganggo sakurai bakal nganakake pagelaran. Sampeyan uga bisa melu ing acara iki.

Ing Toei Kyoto Studio Park, sampeyan bisa nganggo sandhangan kayata samurai lan geisha sing digunakake kanggo produksi film. Reservasi dibutuhake kanggo nggunakake layanan iki. Sampeyan bisa dadi samurai lan sampeyan bisa mlaku-mlaku ngliwati kutha Jepang lawas kanthi konten ing ati.

Toei Kyoto Studio Park minangka taman tema tradisional sing diadegake ing taun 1975 dening perusahaan produksi film. Aku uga kaping pirang-pirang karo putra-putrane. Aku mikir taman tema iki kudu dibukak. Sampeyan kudu nyoba pengalaman samurai ing Toei Kyoto Studio Park.

Toei Kyoto Studio Park dumunung ing cedhak Arashiyama ing Kyoto. Iki 5 menit mlaku saka stasiun JR Uzumasa.

>> Kanggo rincian Toei Kyoto Studio Park, waca situs web resmi

Teater Samurai Kembu Kyoto (Kyoto)

Teater Samurai Kembu minangka fasilitas turis sing dirancang kanggo ngenalake budaya "Kembu" tradisional Jepang kanggo wong saka luar negeri. "" Apa tarian tradisional nganggo pedhang Jepang. Disebutake manawa Samurai mainake kanggo latihan Kembu semangat. Teater Samurai Kembu dilakokno klompok profesional Kembu.

Teater Samurai Kembu dumunung ing 4 menit saka stasiun subway "Sanjyo Keihan". Macem-macem program kasedhiya ing kene. Antarane wong liya, sing paling populer ing antarane turis yaiku kursus (1 jam, 2 jam) sing peserta bener-bener sinau Kembu dhasar nggunakake pedhang Jepang (ora cetha). Peserta nganggo kostum samurai lan pungkasane gambar. Luwih becik mung mirsani program iki. Kabeh program ing Inggris.

Teater Samurai Kembu misuwur banget ing antarane turis saka luar negeri, mula aku menehi saran supaya luwih awal.

>> Kanggo rincian Teater Samurai Kembu, waca situs web resmi

Museum Samurai (Tokyo)

Akeh kostum Samurai sing ditampilake ing bale pameran ing museum Samurai ing Shinjuku = shutterstock

Akeh kostum Samurai sing ditampilake ing bale pameran ing museum Samurai ing Shinjuku = shutterstock

Samurai Museum mapan 8 menit saka stasiun JR Shinjuku ing Tokyo. Museum iki dilakokno kanggo ngenalake semangat samurai kanthi wiyar.

Nalika mlebu saka lawang, sandhangan (Yoroi) lan helem (Kabuto) sing dipakai samurai dipamerake. Yen sampeyan munggah saka lantai siji menyang lantai kaping loro, pedhang Jepang sing digunakake samurai lan bedhil lawas lan liya-liyane dikenalake kanthi rinci. Uga ana replika helm lan waja saka telung jenderal samurai (Nobunaga ODA, Hideyoshi TOYOTOMI, Ieyasu TOKUGAWA) sing wis sukses nggabungake manunggal Jepang. Gampang dimangerteni apa peran samurai sing dimainake ing sejarah Jepang sajrone udakara 700 taun wiwit abad kaping-12.

Sing paling populer ing museum iki yaiku pojok pengunjung bisa njupuk foto kanthi waja. Yen sampeyan buku luwih dhisik, sampeyan bisa nganggo waja asli lan motret kanthi gaya samurai sing nyata.

Ing Museum Samurai, kinerja gelut nggunakake pedhang Jepang uga dituduhake. Kabeh pameran ditulis ora mung ing basa Jepang nanging uga ing basa Inggris lan Cina.

>> Kanggo rincian Museum Samurai, waca situs web resmi

SAMURAI've (Tokyo)

SAMURAI wis dadi kursus kuliah kanggo para pamula sing dianut para profesional sing mulang para aktor Jepang nggunakake pedhang Jepang. Iki dianakake ing studio sing dumunung udakara udakara 5 menit saka stasiun subway Tokyo "Shinjuku Gyoen".

Ing SAMURAI've, sampeyan pisanan sinau tata cara dhasar babagan samurai lan carane nganggo kimono saka samurai. Banjur, sampeyan sinau babagan nggunakake pedhang Jepang lan mainake kinerja nyata. Pungkasane, sampeyan bakal njupuk foto mengeti. Pedhang Jepang sing digunakake kanggo kursus kasebut digawe saka aluminium lan ora bisa dipotong.

Kursus SAMURAI udakara udakara 70 menit. Kursus iki banget populer. Yen sampeyan kepincut, aku nyaranake sampeyan supaya Book awal.

>> Kanggo rincian SAMURAI, waca situs web resmi

Nikko Edomura = Edo Wonderland (Nikko, Prefektur Tochigi)

Ninjas sawise pagelaran ing Edomura, Jepang. Edomura minangka taman tema paling apik ing Jepang kanthi ninjas lan samurais. Kaget banget kanggo bocah-bocah = shutterstock

Ninjas sawise pagelaran ing Edomura, Jepang. Edomura minangka taman tema paling apik ing Jepang kanthi ninjas lan samurais. Kaget banget kanggo bocah-bocah = shutterstock

Perarakan Geisha ing Nikko Edomura (Edo Wonderland) minangka taman tema sejarah sing nyipta urip ing kutha Jepang nalika Periode Edo 1603-1868 = shutterstock

Perarakan Geisha ing Nikko Edomura (Edo Wonderland) minangka taman tema sejarah sing nyipta urip ing kutha Jepang nalika Periode Edo 1603-1868 = shutterstock

Nikko Edomura (Edo Wonderland) minangka taman tema sejarah mundhak ing kutha kutha Jepang nalika jaman Edo 1603-1868.

Nikko Edomura udakara 140 km sisih lor Tokyo. Wilayah total 49.5 hektar. Ing Nikko Edomura, sampeyan bisa mlaku-mlaku ngliwati kutha Jepang lawas kaya Toei Kyoto Studio Park ing Kyoto. Pria bisa dadi samurai, panguasa lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa melu ing rapat kuliah kanggo sinau prilaku dhasar Samurai. Sampeyan uga bisa nyenengake kinerja kanthi ninja.

Taman tema iki udakara udakara udakara 15 menit saka bis saka resort musim semi sing misuwur sing diarani Kinugawa Onsen. Kanggo Kinugawa Onsen udakara 2 jam kanthi sepur (JR ekspres utawa Tobu Rail way express) saka Tokyo tengah.

Menyang Nikko Edomura, sampeyan bisa nerusake perjalanan sedina saka Tokyo. Nanging, sing rada angel. Dadi, aku nyaranake nginep ing Kinugawa Onsen, nikmati cinyusu panas lan menyang Nikko Edomura.

Sampeyan uga bisa ngunjungi Kuil Nikko Toshogu sing misuwur lan banjur menyang Nikko Edomura. Wisata udakara 40 menit saka Stasiun Nikko Toshogu menyang Nikko Edomura.

>> Kanggo katrangan babagan Nikko Edomura, waca situs web resmi

Museum Iga-ryu Ninja (Kota Iga, Prefektur Mie)

Wong sing nganggo kostum Ninja lan mulang ing Sekolah Ninja ing Iga City, Jepang

Wong sing nganggo kostum Ninja lan mulang ing Sekolah Ninja ing Iga City, Jepang

Iga-ryu Ninja Museum minangka atraksi wisata paling apik babagan ninja. Iga-ryu minangka sekolah paling gedhe ing Ninja ing Jepang. Yen pindhah menyang Museum Iga-ryu Ninja, sampeyan bisa njajahi omah-omah ing omah kulawarga Iga-ryu Ninja. Kanggo mbela nalika mungsuh nyerang, omah iki duwe proteksi kayata traps lan lorong palsu.

Yen sampeyan menyang ruang paling ngisor omah iki, akeh gaman sing digunakake ninja ditampilake. Iki apik banget. Sawise lunga saka omah iki, sampeyan bisa ndeleng kinerja dening ninja. Pertempuran pemain ninja ing ngarep sampeyan kaget banget.

Museum Iga-ryu Ninja ing Iga-shi, Prefektur Mie, ing Honshu tengah. Istana Igaueno cedhak museum iki uga kudu ditonton. Bèntèng iki dianggep minangka salah sawijining dhasar nalika shogunat Tokugawa nyerang kulawarga Toyotomi ing Osaka sing musuhan. Dadi, tembok watu Castle Igaueno gedhe banget. Sawise kulawarga Toyotomi dirusak, mula ora perlu maneh kanggo mbuwang kastil iki, mula benteng menara ora dibangun ing benteng iki. Nanging ing taun 1935, menara kastil kayu dibangun dening sumbangan politikus lokal. Istana Igaueno sing entuk kekuwatan kanthi cara iki uga digunakake ing film film "Kagemusha" sing diarahake dening Akira Kurosawa.

Kanggo museum iki, mbutuhake 1 jam 30 menit kanthi bis langsung saka Pusat Bis Nagoya Meitetsu menyang "Stasiun Kutha Ueno".

>> Kanggo katrangan, waca situs web resmi

Koka Ninja House (Kota Koka, Prefektur Shiga)

Koka-ryu minangka sekolah ninja sing biyen kagungan kekuwatan padha karo Iga-ryu ing Jepang. Ninja Koka-ryu urip ing sawijining papan sing cedhak karo ninja Iga-ryu. Dheweke kerja sama lan nglawan mungsuh nalika mungsuh teka. Nanging, kadhangkala padha perang. Dadi saiki, kartun lan film Iga-ryu Ninja vs Koka-ryu Ninja digawe saka wektu.

Koka Ninja House dumunung ing Kutha Koka, Prefektur Shiga, ing Honshu tengah. Iki udakara udakara 30 kilometer ing sisih lor Kota Iga, Prefektur Mie sing manggon karo Iga-ryu ninja. Udakara udakara 5 menit saka taksi saka Konan Station ing JR Kusatsu Line.

Koka Ninja House minangka omah ing klan utama ninja Koka-ryu. Sampeyan bisa njelajah omah iki. Kaya Museum Iga-ryu Ninja, omah iki uga duwe macem-macem gimik kayata pitfalls sing diinstal kanggo defend nalika diserang dening mungsuh. Dheweke kabeh nyata.

The Koka-ryu ninja duwe kawruh babagan obat. Dadi ing omah iki sampeyan bisa ngombe teh nganggo obat-obatan obat sing diombe ninja sadurunge. Sampeyan uga bisa ndeleng macem-macem gaman sing digunakake ninja.

Sampeyan uga bisa nganggo klambi utawa ninja utawa mbuwang piso Shuriken. Coba coba ngalami jagad ninja nyata kanthi cara.

>> Situs web resmi Koka Ninja House ana ing kene

NINJA DOJO lan STORE (Kyoto)

Yen sampeyan ora bisa entuk wektu menyang Iga utawa Koka, ana obyek wisata sing bisa gampang ngalami jagading Ninja ing tengah Kyoto. Yaiku "NINJA DOJO lan STORE".

NINJA DOJO lan STORE udakara 3 menit mlaku saka stasiun sepur "Shijo" utawa stasiun "Karasuma" ing sepur Hankyu.

Ing NINJA DOJO lan STORE, ing jero omah Jepang lawas diterbitake. Ana gaman sing digunakake ninja ing kana. Lan sampeyan bisa mbuwang Shuriken minangka ninja. Wong diwasa lan bocah (umur 4 taun) bisa melu kursus iki.

>> Kanggo rincian, waca situs web resmi

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.