Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Hogwarts Castle Ing USJ = shutterstock

Hogwarts Castle Ing USJ = shutterstock

5 Taman hiburan lan Taman Tema Paling apik ing Jepang! Tokyo Disney Resort, USj, Fuji-Q Highland ...

Ing Jepang ana sawetara taman tema ing saindenging jagad lan taman hiburan. Utamane misuwur yaiku Universal Studios Jepang ing Osaka lan Tokyo Disney Resort. Kajaba iku, aku bakal ngenalake bintik-bintik kayata Fuji-Q Highland sing bisa sampeyan lakoni nalika nonton Mt. Fuji.

Tokyo Disney Resort (TDR)

Lampu Ngimpi Listrik Listrik Elektronik ing Tokyo Disneyland = shutterstock

Lampu Ngimpi Listrik Listrik Elektronik ing Tokyo Disneyland = shutterstock

Peta Tokyo Disney Resort

Peta Tokyo Disney Resort

Tokyo Disneyland, Tokyo DisneySea, lan Hotel Apik

Tokyo Disney Resort minangka taman tema paling populer ing Jepang sing dumunung ing kutha Urayasu, Prefektur Chiba, ing sisih wetan Tokyo. Kira-kira 21 menit kanthi baris JR Keiyo saka stasiun Tokyo, lan udakara 45 menit liwat stasiun Tokyo saka stasiun Shinjuku.

Tokyo Disney Resort duwe rong taman tema, Tokyo Disneyland (TDL) lan Tokyo DisneySea (TDS). Ing jejere taman tema ana 4 hotel sing ngatur langsung. Hotel Duta Disney, Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta, Hotel Tokyo Disneyland, Perayaan Tokyo Disney. Ana uga mall. A monorel mlaku ing antarane taman tema.

Yen pindhah menyang Tokyo Disney Resort, sampeyan rumangsa wis mlebu ing jagad film Walt Disney. Hotel sing diduweni langsung, kaya taman tema, apik digawe supaya para tamu bisa seneng ing jagad khayalan. Antarane hotel sing wis digunakake, Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta misuwur amarga tamu bisa ndeleng acara Tokyo DisneySea saka sawetara ruangan. Angel banget kanggo Book kamar ing Hotel MiraCosta.

Bentenane antara Tokyo Disneyland lan Tokyo DisneySea

Sampeyan bisa mindhah antarane Tokyo Disney Land lan Tokyo Disney Sea yen sampeyan numpak Tokyo Disney Resort Line, Jepang = Shutterstock

Sampeyan bisa mindhah antarane Tokyo Disney Land lan Tokyo Disney Sea yen sampeyan numpak Tokyo Disney Resort Line, Jepang = Shutterstock

Parade Character Street Sambutan kabeh pengunjung ing Disney Sea Tokyo, Jepang = shutterstock

Parade Character Street Sambutan kabeh pengunjung ing Disney Sea Tokyo, Jepang = shutterstock

Yen pindhah menyang Tokyo Disney Resort, sampeyan bisa uga kelangan amarga bisa main ing Tokyo Disneyland utawa Tokyo DisneySea. Dadi aku bakal nerangake babagan bedane Tokyo Disneyland lan Tokyo DisneySea saka macem-macem sudhut.

Klompok umur target

Nalika Tokyo Disneyland nganggep bocah minangka tamu utama, Tokyo DisneySea utamane target wong diwasa. Tokyo Disneyland babar pisan ora adol alkohol, nanging Tokyo DisneySea nawakake alkohol ing restoran. Nalika Tokyo Disneyland nganggep bocah minangka tamu utama, Tokyo DisneySea utamane target wong diwasa. Tokyo Disney Land babar pisan ora adol alkohol, nanging Tokyo DisneySea nawakake alkohol ing restoran. Ana akeh bangunan sing nggambarake jagad dongeng sing apik ing Tokyo Disney Land, dene Tokyo DisneySea duwe akeh bangunan modis sing nggawe sampeyan rumangsa swasana asing.

arakan

Ing Tokyo Disneyland, perarakan asring ditindakake, nanging parade ora ditindakake ing Tokyo DisneySea.

Saben dina pertunjukan kasebut dianakake ing Tokyo Disneyland utawa ing Tokyo DisneySea. Ing Tokyo DisneySea, pagelaran kasebut dianakake ing tlaga ing tengah taman.

Congestion

Sayange, loro kasebut rame. Sampeyan kudu antrian supaya bisa narik kawigaten sing populer.

Nanging, saka sudut pandang relatif, bisa uga dingerteni manawa Tokyo DisneySea luwih akeh tinimbang Tokyo Disneyland. Ana akeh obyek wisata ing Tokyo Disneyland, saéngga tamu padha buyar.

Ing Tokyo Disneyland, sampeyan bisa nikmati obyek wisata kanthi cepet, utamane nalika ana perarakan. Yen ora kepincut populer, sampeyan bisa uga ora butuh baris akeh.

10 Wisata Paling apik ing Tokyo Disneyland

Tokyo Disneyland dipérang dadi pitung tema, lan saben wilayah duwe atraksi sing cocog karo tema. Yen aku ngenalake wisata sing populer ing Tokyo Disneyland kanthi rangking rangking, mula kaya mangkene.

No.1: Gunung Splash

Sing paling populer yaiku "Splash Mountain" ing ngendi para tamu lagi lelungan petualangan prau.

No.2: Monsters, Inc: Nunggang lan Go Golek!

Atraksi "Monsters, Inc: Ride and Go Seek!", Ing ngendi para tamu sing nggoleki monster monsters sing katon ing film "Monsters, Inc" uga misuwur banget.

No.3: Gunung Guntur Gedhe

Big Thunder Mountain dadi daya tarik sing tamu nglewati tambang sampah ing roller coaster. Kacepetan maksimal udakara 40 kilogram, nanging mlaku kanthi peteng, saengga nyenengake lan nyenengake.

Objek wisata ing sepuluh paling ndhuwur ing Tokyo Disneyland

Ing Tokyo Disneyland, ana uga macem-macem atraksi liyane. Aku kepengin nulis artikel anyar maneh. Ing kene, aku mung bakal nduwe jeneng wisata ing format peringkat.

No.4: Astro Blaster Buzz Lightyear

No.5: Pooh Madu Pooh

6: Gunung Spasi

7: Iku Donya Cilik

No. 8: Penerbangan penerbangan Peter Pan

No. 9: Sihir Mickey'sPhilhar

Nomer 10: Gedung Girang

10 Wisata Paling apik ing Tokyo DisneySea

Sabanjure, aku bakal ngenalake wisata populer Tokyo DisneySea ing ngisor iki uga format format uga.

No.1: Dolanan Mania!

Nalika sampeyan ngetik cangkeme Woody sing gedhe ing film "Toy Story," sampeyan dumadakan dadi luwih cilik lan sampeyan bisa nyenengake petualangan kaya alas. Sampeyan bisa nganggo kacamata 3D, numpak trem lan nyenengake game shooting.

No.2: Perjalanan menyang Pusat Bumi

No.2: Perjalanan menyang Pusat Bumi
Ing Perjalanan menyang Pusat Bumi, sampeyan bisa njelajah ing njero lemah.
Yen sampeyan numpak kendharaan bawah tanah sing unik lan obah ing peteng, dumadakan ana gunung geni sing cedhak.

No.3: Menara Teror

Ing atraksi kasebut sampeyan bakal duwe perjalanan wektu menyang New York ing taun 1912. Sampeyan bakal ana ing hotel lawas sing diarani "Terrible Hotel". Nalika numpak elevator lan menyang lantai ndhuwur, donya sing nggumunake banget nunggu sampeyan.

Objek wisata ing sepuluh paling ndhuwur ing Tokyo DisneySea

No.4: Dhiskusi Penyu

No.5: Gondolas Venetian

6: Roh Raging

7: Teater Lampu Piandel

8: Indiana Petualangan Indiana

9: 20,000 Liga ing Segara

Nomer 10: Teater Mermaid Lagoon

Situs web resmi Tokyo Disney Resort ing ngisor iki. Ing situs iki, sampeyan bisa entuk informasi babagan obyek wisata Tokyo Disney Resort lan hotel Disney kayata Hotel MiraCosta. Aku saranake sampeyan supaya leladen hotel ing situs iki uga.

>> Situs web resmi Tokyo Disney Resort ana ing kene

 

Gunung Fuji-q

Eejanaika Roller kupuk ing FUJI-Q HighLand "= Shutterstock

Eejanaika Roller kupuk ing FUJI-Q HighLand "= Shutterstock

Peta Fuji-Q Highland

Peta Fuji-Q Highland

Napa sampeyan ora ndeleng Mt. Fuji saka taman hiburan iki

Fuji-Q Highland minangka taman hiburan sing ana ing sikile Gunung Fuji. Sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji ing ngarep sampeyan ing taman hiburan iki Wiwit diakoni gratis ing kene, nalika sampeyan mlaku-mlaku ing sekitar Mt. Fuji, sampeyan mung bisa nikmati obyek sing apik kanthi efisien.

Ing Fuji-Q Highland sampeyan bisa nemu roller lemek sing radikal banget. Salajengipun, omah angker ing taman hiburan iki medeni banget. Kajaba iku, uga ana taman tema "Thomas & Friends" kanggo bocah cilik. Sampeyan bisa numpak lokomotif Thomas karo bocah.

Fuji-Q Highland uga ditulis minangka Fujikyu Haighland. "Fujikyu" asalé saka perusahaan induk Fujikyu Railway.

Pesisir gulung kayata "FUJIYAMA" "DoDoDonpa" kondhang

Ana papat pesisir roller radikal ing Fuji-Q Highland. Aku bakal nyelehake saben video YouTube ing ngisor iki, dadi priksa video kasebut yen sampeyan seneng.

FUJIYAMA: Atraksi sing diarani King of Roller Coasters

Ing Fuji-Q Highland sing ana akeh pesisir roller, "FUJIYAMA" minangka pelatih sing paling populer. Suntikan endhas maksimal yaiku 70 meter. Sampeyan bisa ngalami sensai kasebut mudhun saka lantai 20 bangunan.

DoDoDonpa: Akselerasi nganti 180 km / jam mung 1.56 detik!

"DoDoDonpa" minangka coaster roller paling anyar ing Fuji-Q Highland. Coaster roller iki nyepetake nganti 180 kilometer saben jam mung 1.56 detik. Sampeyan bisa ngalami percepatan paling cepet ing jagad.

EEJANAIKA: Badan awak terus di muter maneh

Kursi pelatih roller muter akeh sajrone mlaku. Sampeyan bisa nemu rasa wedi ngambang.

TAKABISHA: Sudut sing maksimal yaiku 121 derajat!

Sudut sing paling gedhe saka 121 derajat diijinake minangka rekor ing jagad, lan isih gumunggung ing donya. Sampeyan bisa ngrasakake rasa wedi tiba.

>> Kanggo rincian Fuji-Q Highland, waca situs web resmi

 

Nagashima Spa Land

pemandangan wengi menara gulung karo coaster roller sing diarani naga baja 2000 lan langit wengi sing jelas nalika musim dingin minangka latar mburi taman hiburan Nagashima spa = shutterstock

pemandangan wengi menara gulung karo coaster roller sing diarani naga baja 2000 lan langit wengi sing jelas nalika musim dingin minangka latar mburi taman hiburan Nagashima spa = shutterstock

Peta Nagashima Spa

Peta Nagashima Spa

Pusat outlet sing misuwur wis jejer

Nagashima Spa Land minangka taman hiburan ing prefektur Mie. Udakara kurang luwih 50 menit kanthi bis langsung saka stasiun Nagoya. Taman hiburan iki minangka bagéan saka resort umum "Nagashima Resort". Saliyane taman hiburan iki, Nagashima Resort duwe mall outlet "Mitsui Outlet Park Jazz Dream Nagashima" lan sawetara hotel musim panas. Ing sacedhake, ana kebon kembang sing misuwur "Nabana no Sato" kanthi katerangan sing apik.

Ana luwih saka 10 pesisir roller!

Nagashima Spa Land, kaya Fuji - Q Highland, misuwur amarga pesisir roller radikal banget. Ana luwih saka 10 pesisir roller ing kene.

Baja Naga 2000: Salah pesisir roller paling apik ing donya

Sing paling populer ing antarane pesisir roller Nagashima Spa Land yaiku pelatih sing jenenge "Steel Dragon 2000". Steel Dragon 2000 dawane dawane 2479 meter. Kecepatan maksimal yaiku 153 km / jam. Tiba paling dhuwur yaiku 93.5 meter. Ana sawetara pesisir roller kaya ing saindenging jagad.

Acrobat: Sampeyan katon kaya senam!

Acrobat minangka roller coaster aneh. Sampeyan bakal nari kanthi apik ing udara, kaya tumindak akrobatik. Coba goleki video YouTube ing ndhuwur.

ARASHI

Coaster "ARASHI" roller iki uga unik banget. Nalika sampeyan lenggah ing kursi, coaster roller iki mundhak kanthi dawa. Sawise iku, coaster iki bakal mulai mlaku kaya stream. Nalika iku kursi sampeyan wiwit muter. Sampeyan bisa ngalami pesawat udara sing misterius.

Panylametan musim salju ing Nabana no Sato uga disaranake!

Nabana ora Sato taman ing wayah wengi ing mangsa, Prefektur Mie, Jepang = Simpenan Adobe

Nabana ora Sato taman ing wayah wengi ing mangsa, Prefektur Mie, Jepang = Simpenan Adobe

Panjerukan Nabana ora ana Sato = Shutterstock 1
Foto: Nabana ora Sato -Jangan ora lali ing katrangan mangsa!

Ing Jepang, mangsa adhem bakal terus nganti akhir wulan Februari. Sajrone wektu kasebut, katerangan ngucapake salam ing macem-macem papan. Saka pertengahan Oktober nganti awal Mei saben taun, katerangan sing apik banget ditindakake ing Nabana no Sato, sing ana 40 menit kanthi bis saka Nagoya. Panerangan iki pancen apik banget. Mangga deleng ...

Yen sampeyan menyang Resort Resort Nagashima ing musim dingin, bukak ing cedhak Nanaba no Sato kanthi kabeh. Nabana no Sato dilakokno dening perusahaan sing padha karo Nagashima Spa Resort. Ing Nabana no Sato, sampeyan bisa ndeleng salah sawijining murup paling apik ing Jepang. Panerangan iki bubar ditindakake wiwit akhir wulan Oktober nganti awal Mei.

Sabanjure ing Nagashima Spa Land, kaya sing kasebut ing ndhuwur, ana sawetara hotel musim panas. Antarane, hotel Hanamizuki minangka hotel sing mewah banget. Bener, wilayah iki misuwur amarga sumber panas sing apik lan konstruksi macem-macem fasilitas resort wiwit. Dadi, sawise ngalami sensai ing roller coaster, apa sampeyan ora tetep ing hotel iki lan nikmati musim semi sing panas?

>> Kanggo rincian, waca situs web resmi

 

Universal Studios Japan

Vising Hogwarts, zona Harry Potter, USJ = shutterstock

Vising Hogwarts, zona Harry Potter, USJ = shutterstock

Peta Universal Studios Jepang

Peta Universal Studios Jepang

Harry Potter, Minion, Taman Jurassic ...

Toko "HAPPY MINION MART", adol Barang Minion, sing ana ing Universal Studios JAPAN, Osaka, Jepang

Toko "HAPPY MINION MART", adol Barang Minion, sing ana ing Universal Studios JAPAN, Osaka, Jepang

Universal Studios Japan (USJ) minangka taman hiburan gedhe ing Osaka, sing populer ing jejere Tokyo Disney Resort ing Jepang. USJ minangka salah sawijining taman sing paling sukses ing antarane taman tema Universal Studio ing saindenging jagad.

Papan kasebut dipérang dadi 9 tema kayata Harry Potter, Minion, Jurassic Park, Hollywood. sampeyan bisa ketemu Woody, Minion, Snoopy, Hello Kitty lsp. Sampeyan bisa nemu macem-macem atraksi nalika mlaku-mlaku ing saben wilayah.

Universal Studios Japan (USJ) ing Osaka, Jepang = Shutterstock 2
Foto: Universal Studios Japan (USJ) ing Osaka

Osaka's Universal Studios Japan (USJ) minangka salah sawijining taman tema sing paling populer ing Jepang, ing samping Tokyo Disney. Yen sampeyan ngunjungi Osaka karo bocah-bocah, kekasih utawa kanca, aku menehi saran menyang USJ. Nanging, USJ akeh banget, kaya ing Tokyo Disney. Lan amba banget, dadi luwih dhisik, ...

10 Wisata Paling Apik USJ

Universal Studios Japan (USJ) duwe akeh atraksi. Osaka, Jepang = Shutterstock

Universal Studios Japan (USJ) duwe akeh atraksi. Osaka, Jepang = Shutterstock

USJ duwe akeh obyek wisata. Aku bakal menehi saran kanggo wisata ing antarane. Ayo kula ngenalake format peringkat.

No.1: Dispicable Me Minion Mayhem (Nunggang Hachamecha)

Ing 2017, wilayah minion paling gedhe ing "Minion Park" dibukak ing USJ. Antarane, "Despicable Me Minion Mayhem" banget populer. Ing atraksi kasebut, sampeyan bakal lungguh ing kursi lan mlebu ing jagad sing bakal ditampilake ing layar gedhe. Sampeyan bakal ambruk karo wong cilik. Pengalaman sing nyenengake kaya sing tiba banget nunggu sampeyan!

No.2: Dinosaurus Flying

Objek sing ana ing Taman Jurassic USJ iki pancen apike! Sampeyan bakal digulung dening coaster roller ing postur sing katon kejiret ing mburi dening dinosaurus sing terbang. Coaster roller dawane dawane 1124 meter lan tiba maksimal 37.8 meter ing stroke.

No.3: Ngimpi Hollywood - Ride

Nalika ngetik USJ, roller coaster sing katon pisanan yaiku "Hollywood Dream - The Ride". Ing coaster roller iki, jog kasebut ing posisi sing dhuwur, saéngga sampeyan ora bakal mudhun. Dadi, nalika roller coaster mlaku, sampeyan bisa nemu rasa wedi yen sampeyan mabur ing langit. Minangka musik sing mili saka mburi kursi, sampeyan bisa ngrungokake musik.

No.4: Harry Potter lan Perjalanan Larangan

"Harry Potter lan Perjalanan Larangan" iki uga misuwur. Ing atraksi kasebut, sampeyan bisa mlebu ing donya gaib Harry Potter tanpa nggunakake kacamata 3D. Kursi sampeyan goyang kanthi kasar. Sampeyan bisa nyenengake pengalaman kayata mabur ing langit lan diserang naga sing ngobong geni.

No.5: JAWS ™

Ing atraksi kasebut, sampeyan ditabuh hiu gedhe, dawane 10 meter, kakehan. Sampeyan bisa uga wis diwenehi banyu, dadi kudu ati-ati.

Objek wisata ing sepuluh paling ndhuwur ing USJ

Universal Studios Jepang duwe akeh atraksi liyane. Atraksi sing mlebu sepuluh paling apik yaiku ing ngisor iki.

No.6: Jurassic Park - The Ride ™

No.7: Penerbangan Hippogrif ™

No.8: Petualangan Luar Biasa Spider-Man - The Ride 4K3D

No.9: Snoopy's Great Race ™

No.10: Snoopy Terbang

>> Kanggo rincian, waca situs web resmi

 

Huistenbosch

Huis Ten Bosch minangka taman tema ing Nagasaki, Jepang, sing ngrampungake Walanda kanthi nampilake salinan ukuran nyata bangunan Walanda lawas = shutterstock

Huis Ten Bosch minangka taman tema ing Nagasaki, Jepang, sing ngrampungake Walanda kanthi nampilake salinan ukuran nyata bangunan Walanda lawas = shutterstock

Peta Huistenbosch

Peta Huistenbosch

Huis Ten Bosch ing Prefektur Nagasaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock 1
Foto: Huis Ten Bosch ing Prefektur Nagasaki, Kyushu, Jepang

"Huis Ten Bosch" minangka taman tema apik sing makili Kyushu ing Jepang. Nanging dudu "Jepang", iku "Walanda". Jepang sinau teknologi lan budaya Kulon saka Walanda, sanajan ing jaman sepi. Amarga kekancan sing dawa iki, taman tema gedhe dibukak ing Sasebo, Prefektur Nagasaki, sing sampeyan bisa ...

Seneng cityscape sing apik ing Walanda

Telung perspektif kanggo nglaras Huis Ten Bosch

Huis Ten Bosch (HTB) minangka salah sawijining taman tema ing Kutebo City, Prefektur Nagasaki, sing ana ing sisih kidul-kulon Kyushu. Ing papan ing Tokyo Disney Resort 1.5 kaping kaping, kutha kutha Eropa, utamane Walanda, wis malalekake maneh. Kanthi bantuan saka Walanda, kutha tradisional Walanda digawe kanthi setya. Yen mlebu ing Huisten Bosch, sampeyan bakal bingung apa sampeyan ana ing Jepang utawa Walanda. Sampeyan bisa seneng lurung-lurung nyata Walanda.

Jepang wis domestik wiwit ing abad kaping 17 nganti abad kaping 19. Nanging, ing wektu kasebut, Jepang terus dagang karo Walanda ing Pelabuhan Nagasaki lan wis sinau babagan teknologi lan budaya Walanda. Ing latar mburi Huis Ten Bosch dibangun ing Prefektur Nagasaki, ana sejarah lan ijol-ijolan budaya kasebut.

Kekuwatan paling gedhe Huis Ten Bosch ana ing pemandangan kutha sing apik iki. Sampeyan bisa nyenengake kutha iki saka telung sudhut sabanjure. Aku bakal ngenalake video YouTube sing relevan kanggo saben item ing ngisor iki. Yen ora mikir, mangga nonton dheweke.

1. Ngajeni bangunan sing apik

Lurung-lurung Huis Ten Bosch pancen apik banget. Yen sampeyan pengin nyenengake kabeh kutha iki, aku nyaranake sampeyan supaya paling ora 1 wengi ing kutha iki. Huis Ten Bosch wis langsung ngoperasikake hotel. Ing antawisipun, tigang hotel Hotel Eropa, Hotel Amsterdam, Forest Villa nduwe swasana elegan ing Walanda. Film resmi ing ngisor iki ngenalake telung hotel sekaligus.

Yen sampeyan ora bisa nginep wektu nginep ing hotel kasebut, coba kaping elegan ing restoran lan kafe hotel. Kanggo nyenengake kabeh Huis Ten Bosch, sampeyan kudu nolak tumindak kanthi sregep. Nalika ora kepenak, sampeyan uga bakal bisa ngrasakake keindahan wong Walanda.

2. Seneng menehi katerangan

Yen sampeyan pengin nyenengake kabeh Huis Ten Bosch, sampeyan kudu nonton macem-macem katerangan sing ditindakake ing wayah wengi. Ing wanci awan, tampilan Jepang rada komplotan sanajan ing Huis Ten Bosch. Nanging ing wayah sore, Huisten Bosch bakal dadi kutha Walanda sing cukup. Pertunjukan cahya sing nggumunake ditindakake ing kutha gedhe.

Kaya sing ditampilake ing video ing ngisor iki, katerangan warna warna ing kutha Huis Ten Bosch kanthi nggunakake teknologi berteknologi tinggi.

3. Delengen taman kembang sing akeh

Huis Ten Bosch duwe kebon kembang sing akeh. Tulip bakal mekar wiwit tengah wulan Februari nganti pertengahan April. Mawar bakal mekar wiwit akhir April nganti awal wulan Juni. Akeh hydrangea mekar ing wulan Juni. Lily bakal mekar ing wulan Juli. Sunflowers apik wiwit pungkasan Juli nganti akhir Agustus. Ing September, terusan bakal diwarnai karo kembang musim gugur. Mawar bakal mekar maneh nalika wulan November. Lan ing musim sejuk anggrek Phalaenopsis apik banget. Sajrone taun kasebut, sampeyan bisa ndeleng kembang ing Huisten Bosch. Kembang kasebut warnane kutha sing apik.

Seneng kegiatan lan obyek wisata ing Huis Ten Bosch

Ing ndhuwur minangka bagean sing paling nyenengake ing Huis Ten Bosch. Nanging, bubar Huis Ten Bosch duwe layanan liyane kanggo ngalami kegiatan unik. Objek anyar uga dilahirake siji liyane. Sampeyan bisa nyenengake iki. Nanging, Huis Ten Bosch pancen ekstensif, dadi ayo milih kegiatan lan atraksi apa sing pengin sampeyan alami. Yen ora, sampeyan bakal kesel sawise mlaku suwe.

Sejatine, dibandhingake karo Tokyo Disney Resort lan Universal Studios Jepang, Huisten Bos isih ana ing proses pangembangan. Antarane wong sing ora seneng karo Huisten Bosch, ana akeh wong sing mlaku-mlaku mung akeh obyek wisata tanpa kudu seneng kutha sing indah ing ndhuwur. Aja ati-ati

Antarane kegiatan lan obyek Huis Ten Bosch, aku menehi saran ing ngisor iki.

Terusan Cruis

Ing latar Huis Ten Bosch sing akeh, ana kanal sing dawane 6 kilometer. Sampeyan bisa ngliwati terusan iki ing prau klasik. Sampeyan bisa ndeleng kutha sing apik ing Huis Ten Bosch. Yen sampeyan mlaku-mlaku kanthi ngliwati Huisten Bosch, sampeyan bakal kesel, dadi aku saranake dhisik njupuk kapal pesiar iki lan ngrebut kabeh Huisten Bosch lan mutusake apa wae sing bakal ditarik.

VR-KING

Ing atraksi kasebut, sampeyan bisa nikmati pengalaman roller coaster kanthi kacepetan sing ora mungkin kanthi kasunyatan, kanthi teknologi realita virtual. Ing video YouTube ing ndhuwur, sing diucapake nganggo basa Jepang.

Ayo komunikasi karo macem-macem robot!

Bubar macem-macem robot wis dikenalake menyang Huisten Bos. Objek kesengsem "Robot Kingdom" uga dibukak. Sejatine, aku rumangsa sempurno atraksi kasebut isih kurang, nanging aku rumangsa apik kanggo nganut robot anyar.

Ing njaba Huis Ten Bosch, ana uga ohttps langsung: //youtu.be/y20wH6quACkperated hotel sing jenenge "Hen - na Hoteru" (Hotel Strange). Ing kene robot aktif minangka staf hotel. Hotel iki dikenalake ing video ing ngisor iki. Yen sampeyan kepengin weruh robot, sampeyan bisa uga nyoba tetep kasedhiya ing kene.

>> Situs web resmi Huis Ten Bosch ana ing kene

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.