Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Miyakojima nalika musim panas. Wong sing seneng olahraga laut ing segara sing apik nyebar ing Bandara Shimoji ing Shimojima ing sisih kulon Irabu-jima = Shutterstock

Miyakojima nalika musim panas. Wong sing seneng olahraga laut ing segara sing apik nyebar ing Bandara Shimoji ing Shimojima ing sisih kulon Irabu-jima = Shutterstock

7 Pantai sing Paling Apik ing Jepang! Hate-no-hama, Yonaha Maehama, Pantai Nishihama ...

Jepang minangka nagara pulo, lan akeh pulo. Segara sing resik wis sumebar ing saubengé. Yen sampeyan lelungan ing Jepang, aku uga menehi saran supaya lunga menyang pantai kayata Okinawa. Ana karang karang ing pinggir pante, uga iwak nglangi sing warni. Kanthi snorkeling, sampeyan bisa ngalami jagad sing apik banget. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake pantai Okinawa. Ing Okinawa, musim kanggo nglangi ing segara wiwit sekitar April. Nanging, iklim musim panas sing nyata ing Okinawa yaiku wiwit Mei nganti Oktober. Wong lokal nglangi ing segara biasane wiwit wulan Juni nganti September. Elinga yen sampeyan kudu nganggo setelan udan supaya bisa nglangi musim liyane. Klik ing peta individu, Peta Google bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

Yen sampeyan seneng, waca artikel babagan Okinawa ing ngisor iki.

jepang okinawa ishigaki kabira bay = shutterstock
Paling apik Okinawa! Naha, Miyakojima, Ishigakijima, Taketomijima lsp.

Yen sampeyan pengin menikmati pemandangan segara sing apik ing Jepang, wilayah sing paling disaranake yaiku Okinawa. Okinawa dumunung ing sisih kidul Kyushu. Wangun macem-macem pulo ing perairan sing akeh 400 km sisih lor-kidul lan 1,000 km ing sisih wétan nganti kulon. Ana karang, kristal biru sing cetha ...

Sekolah penyapu langsing ing Miyakojima
Foto: Segara sing apik Okinawa 1 -Menehi banyune sing bening

Saka sudut pandang Jepang, tujuan turis sing paling wakil ing Jepang, kajaba Tokyo lan Kyoto, yaiku Hokkaido lan Okinawa. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake sampeyan menyang segara Okinawa. Segara ing Okinawa pancen apik banget. Punapa panjenengan kersa nambani ...

Pantai Sunayama ing Pulo Miyakojima, Okinawa = Shutterstock 1
Foto: Segara sing apik ing Okinawa 2 -Menehi banyune sayah lan marasake awakmu

Samodra Okinawa ora mung cetha. Nduwe kekuwatan misterius kanggo nambani rasa bosen lan awak sing wis kesel. Wektu sing mili menyang Okinawa, utamane Pulo Ishigaki lan Pulau Miyako, banget santai. Aku arep ngenalake jagad iki resort ing kaca iki. ...

Aharen Beach Island Pulau Tokashiki, Okinawa)

Awaren Beach Island Pulau Tokashiki, Okinawa)

Aharen Beach Island Pulau Tokashiki, Okinawa)

Peta Aharen Beach

Peta Aharen Beach

Pulo Tokashiki kanthi Pantai Aharen minangka pulau paling gedhe ing kepulauan Kerama sing nyebar ing sisih kulon pulau utama Okinawa. Pulo iki udakara kira-kira 25 kilometer. Amarga Pulo Tokashiki mung jarak 30 kilometer saka pulau utama Okinawa, mula sampeyan bisa plancongan sadina.

Menyang Pulo Tokashiki saka plabuhan Tomari ing pulau utama Naha Okinawa, udakara udakara 35 menit kanthi kapal kacepetan "Marine Liner", 1 jam 10 menit kanthi kapal feri. Saka plabuhan Pulau Tokashiki tekan pantai Aharen udakara 20 menit kanthi bis utawa taksi. Sampeyan uga bisa nyewa mobil. Yen sampeyan tetep ing panginepan ing Pulau Tokashiki, staf panginepan bisa nggawa sampeyan kanthi mobil.

Pulo Aharen minangka pantai pasir putih kanthi dawane 800 meter. Segara ing ngarep sampeyan katon biru sing diarani Kerama Biru. Bocah-bocah bisa seneng nglangi ing segara kaya cethek. Mung mlaku kanthi 10 meter ing pesisir, sampeyan bisa ketemu iwak sing cute. Terumbu karang nyebar luwih akeh. Sampeyan bisa nyenengake kegiatan kayata snorkeling, kayaks, boat fly (sampeyan bisa mabur menyang langit!) Lan sampeyan bisa njupuk prau ing jero banyu. Sampeyan uga bisa menyang sawijining pulo sing ora nduwe omah sekitar 800 meter kanthi prau.

Ing pantai iki, staf pengawasan dipasang ing musim kasebut wiwit wulan Juli nganti September. Ana toko segara, restoran, panginepan lan liyane sing ana ing pantai. Mesthi ana jamban lan fasilitas padusan. Yen sampeyan tetep ing tetanggan iki, sampeyan bisa ndeleng langit sing apik banget.

 

Pantai Furuzamami Island Pulau Zamami, Okinawa)

Pantai Furuzamami Okinawa, Jepang = shutterstock

Pantai Furuzamami Okinawa, Jepang = shutterstock

Peta Pantai Furuzamami

Peta Pantai Furuzamami

Pulo Zamami minangka sawijining pulau udakara 23 kilometer sing dununge ana ing tengah-tengah nusantara Kerama. Adohe udakara 40 kilometer saka pulau utama Okinawa. Saka pelabuhan Tomari ing kutha Naha ing Okinawa, pulau utama nganti Pulo Zamamii udakara 50 menit kanthi kapal kecepatan tinggi, 1 jam 30 menit nganggo feri. Sampeyan uga bisa plancongan plancongan saka pulau utama Okinawa menyang pulau iki.

Ana sawetara pantai sing apik ing Pulo Zamami. Pantai Furuzamami misuwur banget ing antarane dheweke. Menyang Pantai Furuzamami, udakara udakara 5 menit nganggo bis utawa taksi saka plabuhan pulo iki.

Pantai Furuzamami minangka pantai putih cethek sing apik, lan segara biru segara sing luar biasa nyebar. Ana karang gedhe banget ing pantai iki. Dadi, iwak tropis sing apik banget nglangi. Sampeyan bisa ndeleng iwak sanajan ing jerone kurang saka 1 meter.

Pantai Furuzamami uga misuwur minangka papan nyilem lan snorkeling. Iki minangka pantai sing bisa uga snorkeling. Ana uga demo snorkeling sing dipandu. Yen begja, bisa nglangi karo kura segara. Ing ngalami snorkeling, sampeyan kudu nganggo jaket urip.

Pantai Furuzamami lengkap karo toko, jedhing, lan fasilitas padusan. Ana uga layanan sewa kayata set snorkel, jaket urip lan payung pantai. Pemandangan sing sampeyan deleng saka srengenge ing pantai iki pancen apik tenan yen sampeyan ndeleng kartu pos. Kaget yen sampeyan bisa nemu pantai sing paling apik iki, sanajan jarak cedhak saka pulo utama Okinawa.

Ing Pulo Zamami, sampeyan bisa tetep ing hotel utawa penginapan. Nanging, bakal dadi rame ing musim panas, saengga luwih becik ditempah luwih awal.

 

Hate-no-hama (Pulau Kume, Okinawa)

Hatenohama ing Okinawa, Jepang = shutterstock

Hate-no-hama ing Okinawa, Jepang = shutterstock

Peta Hate-no-hama

Peta Hate-no-hama

Minangka adoh, sampeyan minangka pantai putih murni, lan segara biru zamrud nyebar tanpa dikira. Ana pantai kaya ngimpi kaya ing Okinawa. Yaiku "Hate-no-hama" dumunung ing sekitar 5 km sisih wetan Pulo Kume.

Pulo Kume minangka salah sawijining pulo sekitar 53 kilometer, ing sekitar 100 kilometer ing sisih kulon pulo Okinawa. Butuh udakara 30 menit kanthi prau saka pelabuhan pulo iki menyang Hate-no-hama.

Hate-no-hama, dadi pas, minangka istilah umum kanggo telung pulo sing ora didunungi. Kabeh pulo sing ora kepenak dadi pesisir putih sing ayu. Pantai pesisir putih iki dawa lan sempit lan dawa udakara 7 km. Malah ing ombak sing dhuwur, pesisir putih ora langsung mlebu segara.

Umume kapal teka ing pantai ing tengah pantai telu. Ing pirang-pirang kasus, pengunjung njupuk gambar lan mlaku-mlaku ing pantai iki. Dheweke uga nglangi nalika musim panas. Nanging, area renang mung kanggo safety. Lan ora akeh banget karang karang ing pantai. Kanggo alasan iki, ora akeh iwak tropis.

Yen sampeyan tekan Hate-no-hama, sampeyan kudu menehi kapal prau sadurunge. Sayange, kanggo pengetahuan sing paling apik, Kume Island ora duwe perusahaan demo karo situs web sing nampa leladen ing basa Inggris. Aku menehi saran supaya luwih dhisik lelungan akomodasi kanggo hotel utawa penginapan banjur tempah prau liwat hotel utawa penginapan sampeyan.

Rekomendasi paling apik kanggo Hotel Kumejima Eef Beach ing ngisor iki. Hotel iki dumunung ing ngarep Pantai Eef sing apik ing Pulo Kume. Hotel iki duwe toko laut "Eef Sports Club" sing nangani tur Hate-no-hama. Ing musim panas, toko iki uga nggawa wisata sing menyang pantai ing jero, sing dianggep paling ayu. Sampeyan kudu ngubungi hotel liwat email utawa telpon. Ayo uga njaluk anter jemput saka hotel menyang port.

>> Situs web resmi Kumejima Eef Beach Hotel ana ing kene

Nalika pindhah menyang Hate-no-hama, aja lali langkah-langkah sunburn kayata krim sunscreen. Ana jamban prasaja ing pantai ing tengah.

 

Pantai Yonaha Maehama Island Pulau Miyakojima, Okinawa)

Miyakojima nalika musim panas. Pemandangan pantai Yonaha maehama = shutterstock

Miyakojima nalika musim panas. Pemandangan pantai Yonaha maehama = shutterstock

Peta Pantai Yonaha Maehama

Peta Pantai Yonaha Maehama

Pantai Yonaha Maehama (Pantai Maebama) minangka pantai sing jembar udakara udakara 7 km, makili Okinawa. Iki nyebar ing sisih kidul-kulon Pulo Miyakojima. Pantai iki minangka pantai cethek sing ditandai karo pasir putih murni sing murni. Amarga pasir putih murni terus saka darat nganti segara nganti puluhan meter, mula diarani "pantai paling putih ing sisih Wétan". Akomodasi kayata hotel resor "Miyakojima Tokyu Hotel & Resorts", uga restoran, toilet, fasilitas shower, parkiran, lan liya-liyane uga lengkap ing pantai iki supaya sampeyan bisa dolanan karo kulawarga kanthi aman.

Pulo Miyakojima minangka salah sawijining pulo udakara 120 kilomèter sing ana udakara udakara 290 km kidul-kulon pulau Okinawa. Kanggo Miyakojima, sampeyan bisa mabur saka Pulo utama Okinawa, Tokyo, Osaka lan sapiturute udakara 40 menit saka Bandara Naha menyang Bandara Miyakojima lan udakara 3 jam 30 menit saka Bandara Haneda ing Tokyo. Pantai Yonaha Maehama udakara 15 menit kanthi bis saka Bandara Miyakojima.

Pantai Yonaha Maehama minangka pantai sing tenang lan apik, nanging ana sawetara karang. Dadi bisa uga ora cocog kanggo snorkeling. Yen sampeyan pengin ndeleng karang karang karo iwak tropis sing apik banget, terus menyang Pantai Yoshinokaigan ing sisih wétan Miyakojima, sing misuwur banget minangka papan snorkeling.

Pasir saka Pantai Yonaha Maehama apik banget, supaya sampeyan bisa mlaku kanthi tliti sanajan nganggo sikil. Wong uga seneng kegiatan kayata ski ski lan fly boat ing segara ing ngarep pantai.

Ana Pulo Kurima udakara 9 kilometer sadurunge Pantai Yonaha Maehama, saengga ombak Pasifik ora langsung mlebu ing Pantai Yonaha Maehama. Pantai Yonaha Maehama tansah tenang. Antarane Pantai Yonaha Maehama lan Pulo Kurima, ana Jambatan Kurima Ohashi, dawane 1690 meter. Nyawang Pantai Yonaha Maehama saka dek pengamatan Pulo Kurima, sampeyan bisa ndeleng kabeh pantai sing apik iki.

 

Pantai Sunayama (Pulau Miyakojima, Okinawa)

Miyakojima nalika musim panas. Saperangan sing ndeleng segara ing pantai Sunayama = shutterstock

Miyakojima nalika musim panas. Saperangan sing ndeleng segara ing pantai Sunayama = shutterstock

Map of Pantai Sunayama

Map of Pantai Sunayama

Pantai Sunayama yaiku pantai cilik ing sisih lor-kulon Pulo Miyakojima. Kira-kira udakara udakara udakara udakara 15 menit saka Bandara Miyakojima. Nanging, ora ana mandeg bis ing tlatah Pantai Sunayama. Kanggo pindhah menyang Pantai Sunayama, sampeyan kudu nyewa mobil lan parkir mobil ing parkir gratis cedhak pantai. Yen parkir iki wis kebak, sampeyan kudu teka maneh ing wayah liya. Yen sampeyan ora bisa nggunakake mobil, sampeyan bakal nyewa sepeda saka Kota Hirara. Kira-kira 4 km saka Kota Hirara tekan Pantai Sunayama. Cara antarane rata.

Mangkono Pantai Sunayama ana ing papan sing ora kepenak. Nanging, pantai iki misuwur banget ing antarane turis. Yaiku amarga Pantai Sunayama minangka papan sing apik banget kanggo fotografi.

Pantai Sunayama duwe pasir putih sing apik nyebar kaya Pantai Yonaha Maehama ing ndhuwur. Sampeyan uga kudu bosen lan nikmati wedhi. Kajaba ana ing pesisir, ana batu sing ana arch sing katon ing gambar ndhuwur. Sampeyan bisa njupuk pantai pasir putih sing ayu, segara biru segara, lan batu sing bentuke pucuk ing gambar siji.

"Sunayama" tegese bukit pasir ing basa Jepang. Kaya sing dingerteni, ana bukit pasir ing antarane pantai iki lan parkir. Amarga lereng kasebut cerak, turis sing lawas, lan liya-liyane, bisa uga rada angel mlaku. Ana toko cilik lan toko sewaan ing pesisir. Ing toko sewa, sampeyan bisa nyilih payung pantai, jaket urip, set snorkel lan liya-liyane. Nanging, wigati yen jamban mung ana ing parkir.

Ing segara ing ngarep Pantai Sunayama, ombak kasebut cukup dhuwur. Pantai iki cethek, nanging ana wektu nalika bakal tiba dadi jero. Ora akeh karang karang cedhak. Nalika aku nginep ing Miyakojima, aku mesthi main ngubengi Pantai Yonaha Maehama lan selehake ing Pantai Sunayama kanggo fotografi. Ing Miyakojima, aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake macem-macem jinis pesisir unik.

 

Pantai Kondoi (Pulau Taketomijima, Okinawa)

Pantai Kondoi (Pulo Taketomi, Ishigaki-shi, Okinawa) = shutterstock

Pantai Kondoi (Pulo Taketomi, Ishigaki-shi, Okinawa) = shutterstock

Pulo Taketomi ing ngendi omah-omah jubin tradisional tradisional dijejeri = shutterstock

Pulo Taketomi ing ngendi omah-omah jubin tradisional tradisional dijejeri = shutterstock

Peta Pantai Kondoi

Peta Pantai Kondoi

Ing samodra ing sisih kidul-kulon Jepang, ana pulau-pulau kanthi kolektipitas Yaeyama. Pulo sing paling misuwur ing wilayah kasebut yaiku Pulo Ishigakijima. Sampeyan bisa mabur menyang Ishigakijima saka pulo utama Okinawa, Tokyo, Osaka dll. Lan mung 10 menit kanthi feri saka Ishigakijima, ana pulo sing apik banget sing diarani Pulo Taketomijima.

Pantai Kondoi minangka pantai sing cethek, cethek ing sisih kulon Taketomijima. Wedhi sing murni putih nyebar ing pantai iki. Minangka pantai sing sepi banget, sampeyan bisa nyenengake swasana pulo sing adoh. Kucing kesasar turu ing pantai.

Ana jamban lan fasilitas padusan. Mung nalika musim panas, toko wis mbukak. Sampeyan bisa nyilih payung pantai, kursi pantai, cincin ngambang, set snorkel dll ing toko iki. Nanging, terumbu karang ora cedhak banget, saengga ora cocog kanggo snorkeling.

Taketomijima yaiku pulo sing rata-rata udakara 9 kilometer, 400 km ing sisih kidul-kulon pulau Okinawa. Ana omah tradisional sing jubin apik ing pulo kasebut. Sewa bis utawa sepeda disaranake kanggo gerakan ing pulo kasebut. Udakara udakara udakara 2.5 kilometer saka plabuhan pulo tekan Pantai Kondoi.

Kanggo Pantai Kondoi, sampeyan bisa nglangi kanggo plancongan sedina saka Pulo Ishigaki. Nanging, aku bakal menehi saran supaya tetep ing hotel utawa Inn ing Taketomijima. Amarga Taketomijima akeh omah tradisional lan budaya urip sing apik. Ing Taketomijima, kendharaan sing digantung dening kebo kanggo wisatawan uga digunakake. Kebo banyu luwih alon tinimbang manungsa. Napa sampeyan ora seneng karo urip alon ing Taketomijima lan sumilir?

Antarane akomodasi ing Taketomijima, aku nyaranake "HOSHINOYA Taketomi Ialand". HOSHINOYA minangka chain hotel resort ing Jepang. Hotel ing Taketomijima dibangun kanthi ndherek budaya tradisional Taketomijima. Sampeyan kudu bisa nyenengake urip resort sing elegan lan intelektual.

>> Situs web resmi HOSHINOYA Taketomi Ialand saiki kasedhiya

 

Pantai Nishihama (Pulau Hateruma, Okinawa)

Pante Nishihama ing Hateruma-jima, Okinawa = shutterstock

Pante Nishihama ing Hateruma-jima, Okinawa = shutterstock

Peta Pantai Nishihama

Peta Pantai Nishihama

Pungkasane, aku bakal ngenalake pantai sing apik ing pulau paling kidul (ora kalebu pulau sing ora manggon) ing Jepang.

Yaiku Pantai Nishihama ing Pulo Hateruma.

Pulo Hateruma minangka salah sawijining pulo udakara 15 kilometer ing sekitar 470 km sisih kidul-kulon pulau Okinawa. Populasi udakara 500 wong. Saka Pulo Ishigakijima tekan Pulo Hateruma, udakara udakara 1 jam lan 10 menit kanthi kapal kacepetan kanthi dhuwur lan udakara 2 jam kanthi ferry. Nanging, iki asring dibatalake amarga gelombang gedhe. Amarga iki minangka pulo sing ora nyenengake, mula ora ana gumpalan lan kesusu.

Pantai Nishihama ing sisih lor Pulo Hateruma uga papan sing rustis lan apik sing ora ana gandhengane karo pangembangan hotel resort sing gedhe lan liya-liyane. Pantai Nishihama udakara 15 menit saka sikil saka plabuhan. Sampeyan uga bisa nyewa sepeda. Ana fasilitas padusan lan jamban ing kene, nanging sejatine ora ngerti, durung ana toko utawa restoran. Nanging, iki ana pantai pasir putih sing ora pati cetho. Samodra langit segara sing sumunar.

Nanging, kanggo ndeleng karang karang, sampeyan kudu lunga menyang pesisir. Dadi, ora akeh iwak tropis ing pantai iki.

Ing Pulo Hateruma, bubar hotel lan panginepan bakal saya mundhak. Lintang kasebut apik banget ing wayah wengi ing pulo iki. Napa sampeyan ora ngenteni wektu santai ing pulo terpencil kasebut?

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Yen sampeyan seneng, waca artikel babagan Okinawa ing ngisor iki.

Pantai Okinawa, Jepang = Adobe Simpenan 1
Foto: Pantai sing apik ing Okinawa

Kaya sing ditulis ing Anne Morrow Lindbergh ing bukune, "Hadiah saka Segara," pantai kasebut nambani ati wong sing bosen. Jepang uga duwe pantai sing apik sing bisa nambani ati sing sayah. Apa sampeyan pengin nyegerake pikiran lan awak? Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake foto akeh sing paling akeh ...

jepang okinawa ishigaki kabira bay = shutterstock
Paling apik Okinawa! Naha, Miyakojima, Ishigakijima, Taketomijima lsp.

Yen sampeyan pengin menikmati pemandangan segara sing apik ing Jepang, wilayah sing paling disaranake yaiku Okinawa. Okinawa dumunung ing sisih kidul Kyushu. Wangun macem-macem pulo ing perairan sing akeh 400 km sisih lor-kidul lan 1,000 km ing sisih wétan nganti kulon. Ana karang, kristal biru sing cetha ...

Sekolah penyapu langsing ing Miyakojima
Foto: Segara sing apik Okinawa 1 -Menehi banyune sing bening

Saka sudut pandang Jepang, tujuan turis sing paling wakil ing Jepang, kajaba Tokyo lan Kyoto, yaiku Hokkaido lan Okinawa. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake sampeyan menyang segara Okinawa. Segara ing Okinawa pancen apik banget. Punapa panjenengan kersa nambani ...

Pantai Sunayama ing Pulo Miyakojima, Okinawa = Shutterstock 1
Foto: Segara sing apik ing Okinawa 2 -Menehi banyune sayah lan marasake awakmu

Samodra Okinawa ora mung cetha. Nduwe kekuwatan misterius kanggo nambani rasa bosen lan awak sing wis kesel. Wektu sing mili menyang Okinawa, utamane Pulo Ishigaki lan Pulau Miyako, banget santai. Aku arep ngenalake jagad iki resort ing kaca iki. ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.