Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock

12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ing telung bagean. (1) wilayah salju sing abot kayata Shirakawago lan Jigokudan, (2) resor ski kayata Niseko lan Hakuba, (3) perayaan musim dingin kayata Sapporo Snow Festival lan Yokote Snow Festival. Yen sampeyan kepincut, priksa.

Landscape musim dingin ing Hokkaido = AdobeStock 1
Foto: Landscape musim sejuk ing Hokkaido

Ing Hokkaido, papan sing akeh jembar bakal narik kawigaten wong kanthi kembang sing apik nalika musim panas. Lan suket iki ditutupi salju saka Desember nganti Februari. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake adegan salju sing misterius ing Obihiro, Biei, Furano, lsp. Ing Hokkaido tengah. Mangga waca artikel ing ngisor iki kanggo rincian Hokkaido. ...

Foto desa sing nduwèni salju salju salju
Foto: desa sing nduwe salju ing Jepang

Aku kepengin bareng karo sampeyan pemandangan desa salju salju ing Jepang. Iki gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama lan Ouchi-juku. Nang endi wae, sampeyan bakal seneng dunya murni ing desa-desa kasebut! Isi DaftarPotosan desa sing salju salju Apa sing bakal nganggo nalika ngunjungi desa salju yaiku desa desa sing salju ing Shirakawago ...

Titik Wisata Paling Apik ing Area Salju Heavy

Shirakawago, Gokayama (Honshu Tengah)

Situs Warisan Donya Shirakawago desa lan Panerangan Mangsa

Situs Warisan Donya Shirakawago desa lan Panerangan Mangsa

Yen sampeyan pengin menyang wilayah salju salju ing Jepang, sampeyan bisa uga pengin menyang sisih Laut Jepang utawa wilayah gunung. Saka Desember nganti Maret, udhara lembab mili saka Laut Jepang menyang Nusantara Jepang. Amarga ana wilayah pegunungan ing tengah-tengah kepulauan Jepang, udhara lembab tekan wilayah pegunungan iki nalika awan salju. Kanthi cara iki, wilayah ing sisih Laut Jepang lan wilayah pegunungan akeh salju.

Shirakawago lan Gokayama, sing dakkenal ing kene, ana ing wilayah pegunungan ing sisih Laut Jepang. Akeh salju salju ing desa kasebut saben taun. Ana wilayah liyane sing salju, nanging loro desa kasebut isih duwe omah tradisional ing wilayah salju salju. Pemandangan salju ing endi omah-omah tetep.

Yen mbandhingake Shirakawago karo Gokayama, Shirakawago luwih gedhe tinimbang Gokayama. Shirakawa-go dibangun kanthi apik minangka tujuan turis, lan ana akeh wisata bis. Ing sisih liya, Gokayama duwe swasana desa desa sing akeh.

Babagan salju, salju Gokayama luwih abot. Dadi, atap omah Gokayama luwih cetha tinimbang Shirakawa-go supaya bisa nyelehake salju.

Yen ndeleng video ing ngisor iki, sampeyan bakal ngerti sethithik babagan desa kasebut. Perangane udakara 6 jam tumuju menyang desa-desa kasebut saka Tokyo kanthi sepur lan bis. Ing desa kasebut, lampu uga ditindakake ing wayah wengi. Amarga ana fasilitas akomodasi ing desa-desa kasebut, aku menehi saran supaya sampeyan tetep ing kana lan nikmati pemandangan salju sing akeh banget.

Shirakawago (prefektur Gifu)

Kampung Shirakawago nalika musim dingin, Prefektur Gifu = Shutterstock
Foto: Kampung Shirakawago nalika musim dingin

Shirakawago, sawijining desa tradisional sing ana ing wilayah pegunungan Honshu Island, nawakake salju sing apik nalika musim dingin. Wiwit pungkasan wulan Januari nganti awal wulan Pebruari, kayadene ing foto pertama kaca iki, desa kasebut bakal disinari kanthi apik. Ing Jepang, sesawangan salju sing apik bisa dideleng ing Hokkaido lan wilayah pegunungan ...

>> Situs web resmi Shirakawago ana ing kene

Gokayama (Prefektur Toyama)

Desa Gokayama ing Prefektur Toyama = AdobeStock

Desa Gokayama ing Prefektur Toyama = AdobeStock

>> Situs web resmi Gokayama ana ing kene

Desa Gokayama ing Prefektur Toyama = AdobeStock 1
Foto: Desa Gokayama ing Prefektur Toyama

Ana desa kanthi kolektif diarani Gokayama ing sisih kidul-kulon Dataran Tonami, Prefektur Toyama. Desa ing Gokayama kadaptar minangka situs Warisan Donya kanthi Shirakawa-go misuwur. Gokayama ora kaya wisata kaya Shirakawago. Aku nate takon karo sutradara sing nggawe film ing Gokayama. Dheweke mesem, ...

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
Foto: Pelayaran Shogawa Gorge -River cruise ing jagad putih sing murni!

Ana kali ayu sing diarani Shogawa ing cedhak Shirakawa-go lan Gokayama, desa tradisional sing didaftar minangka situs Warisan Dunia. Ing kali iki sampeyan bisa nikmati pelayaran sing diarani "Pelayaran Shogawa Gorge". Pelayaran iki apik sanajan musim ijo sing seger lan godhong musim gugur. Nanging, wiwit akhir wulan Desember nganti akhir Februari, sampeyan ...

 

Jigokudani Yaen-koen (Honshu Tengah, Prefektur Nagano)

Monyet sing seneng golek sumber panas ing Jigokudani. Prefektur Nagano

Monyet sing seneng golek sumber panas ing Jigokudani. Prefektur Nagano

Monkey Salju ing Jigokudani Yaen-koen, Prefektur Nagano = Shutterstock 10
Foto: Jigokudani Yaen-koen - Monyet Salju ing Prefektur Nagano

Ing Jepang, kethek uga wong Jepang seneng karo sumber panas. Ing wilayah pegunungan Prefektur Nagano ing Honshu tengah, ana "resort musim semi panas" khusus kanggo kethek sing diarani Jigokudani Yaen-koen. Monyet anget awak ing musim panas iki, utamane ing mangsa salju. Yen lunga menyang Jigokudani ...

Ing Prefektur Nagano lan Hokkaido ana papan sing monyet mlebu ing sumber panas
Kewan ing Jepang !! Spots Paling sampeyan bisa muter

Yen seneng kewan, apa ora ngunjungi papan-papan wisata sing bisa diputer karo kewan ing Jepang? Ing Jepang, ana papan kanggo dolanan karo macem-macem kewan kayata manuk kerang, kucing, kelinci, lan kidang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan sing populer ing antarane papan-papan kasebut. Klik ing saben peta, Peta Google ...

"Jigokudani" tegese "Lembah Neraka" nalika diterjemahake ing basa Inggris. Ing Jepang, kita asring nyebat papan ing papan kasebut yaiku "neraka" musim panas sing gedhe. Nanging, "Jigokudani Yaen-koen" iki dadi swarga kanggo monyet, dudu neraka. Monyet bisa anget badan kanthi sumber panas panas alami.

Jigokudani Yaen-koen cedhak karo Shiga Kogen, salah sawijining resort ski paling apik ing Jepang. Cahya cedhak ing Laut Jepang, area sing dhuwur 850 meter minangka zona salju abot banget. Monyet bisa urip ing mangsa adhem, kanthi direndhem ing sumber panas.

Monyet seneng karo sumber panas lan mlebu ing sumber panas sanajan ora kadhemen. Jigokudani Yaen-koen mbukak sanajan ing mangsa tanpa salju.

>> Situs web resmi Jigokudani ana ing kene

 

Ginzan Onsen

Ginzan Onsen, Pemandangan Pantai Terkenal Misuwur ing Salju, Obanazawa, Yamagata, Jepang = shutterstock

Ginzan Onsen, Pemandangan Pantai Terkenal Misuwur ing Salju, Obanazawa, Yamagata, Jepang = shutterstock

Ginzan Onsen: kutha musim panas sing misuwur ing Jepang ing musim dingin, Yamagata, Jepang = shutterstock

Ginzan Onsen: kutha musim panas sing misuwur ing Jepang ing musim dingin, Yamagata, Jepang = shutterstock

Apa sampeyan ngerti drama TV Jepang "Oshin" (1983-1984)? "

Oshin "minangka crita babagan bocah wadon Oshin sing lair ing wilayah salju salju ing Jepang luwih saka 100 taun kepungkur. Crita iki kena ing pirang-pirang negara ing Asia. Tahap drama iki yaiku Ginzan Onsen.

Ginzan Onsen udakara 40 menit kanthi bis saka Oishida Station ing JR Yamagata Shinkansen. Cetha, pancen papan sing ora nyenengake. Nanging, iki uga dadi papan sing langka ing Jepang lawas. Ing kutha spa, kaya ing foto ing ndhuwur, ana bangunan kayu 100 taun kepungkur. Katon yen ing wektu kasebut, makmur minangka resort spa. Pemandangan salju sing dideleng saka panginepan lawas minangka sing paling apik.

Ginzan Onsen, kutha musim semi retro kanthi adegan salju sing apik, Yamagata = AdobeStock 1
Foto: Ginzan Onsen-kutha retro musim panas kanthi retak salju

Yen sampeyan pengin menyang onsen ing wilayah salju, aku nyaranake Ginzan Onsen ing Prefektur Yamagata. Ginzan Onsen minangka kutha musim semi retro sing uga dikenal minangka setting kanggo drama TV Jepang "Oshin." Ing sisih loro kali Ginzan, yaiku cabang saka ...

>> Mangga deleng situs iki babagan Ginzan Onsen

 

Rute Alpine Tateyama Kurobe

Ing Tateyama Kurobe Alpine Route, sampeyan bisa ndeleng cedhak ing wilayah pegunungan kanthi dhuwure 3,000 m = Shutterstock

Ing Tateyama Kurobe Alpine Route, sampeyan bisa ndeleng cedhak ing wilayah pegunungan kanthi dhuwure 3,000 m = Shutterstock

Rute Alpine Tateyama Kurobe = Shutterstock
Foto: Tateyama Kurobe Alpine Route

Yen sampeyan rencana kanggo lelungan menyang Jepang wiwit akhir April nganti awal wulan Juni, aku nyaranake wilayah gunung saka Tateyama menyang Kurobe ing Honshu tengah. Saka Tateyama menyang Kurobe, sampeyan bisa gampang pindhah kanthi nyambung bis lan ropeway. Sampeyan mesthi bakal menikmati pemandangan salju sing apik banget. Isi DaftarPotosan ...

Sanajan sampeyan ora bisa teka ing Jepang wiwit wulan Desember nganti Maret, isih ana kesempatan kanggo ndeleng adegan salju. Ing dalan turis "rute alpine Tateyama Kurobe" ngliwati wilayah pegunungan Honshu tengah, sampeyan bisa menikmati "tembok salju" kaya sing ditampilake ing video ing ndhuwur wiwit pertengahan April nganti pertengahan Juni saben taun.

Tateyama Kurobe Alpine Route minangka dalan liwat wilayah pegunungan "Alps Lor" ing dhuwure 3000 meter utawa luwih, lan ekstensi total udakara 37 km. Dalan iki ditutup nalika mangsa. Saben musim semi, salju salju ngilangi salju ing dalan. Tembok salju udakara 20 meter ing dhuwur digawe dibentuk. Sampeyan bisa mudhun bis ing bagean dalan lan lungo nalika nonton tembok salju. Kanggo Tuteyama Kurobe Alpine Route, ketik saka Prefektur Toyama ing sisih Segara Jepang lan tekan sirah kanggo Prefektur Nagano disaranake.

>> Situs web resmi Rute Alpine Tateyama Kurobe ana ing kene

 

Resor Ski Paling apik ing Jepang

Yen sampeyan pengin nyenengake kegiatan kayata ski, salju salju lan slogan, aku nyaranake sampeyan menyang resort ski. Ora apa-apa sanajan sampeyan durung ngalami kegiatan kaya ngono. Malah kanthi bocah cilik bisa nikmati wong liya. Resor ski uga bisa nyilih nganggo sandhangan lan ski, mula, coba coba kanthi cara!

Ana akeh ski ski ing Jepang. Sanajan angel banget kanggo nyuda papan sing disaranake ing antarane, resor ski ing ngisor iki populer utamane kanggo turis manca, lan uga ana pirang-pirang pertunjukan ing Inggris. Kualitas salju uga apik, dadi yen sampeyan ngunjungi resor ski iki, sampeyan mesthi bakal bisa ngelingake.

Niseko

Kolam renang ing bubuk! , Niseko, Jepang = shutterstock

Kolam renang ing bubuk! , Niseko, Jepang = shutterstock

Niseko minangka ski ski utama ing Jepang. Udakara udakara 3 jam nganti 3 jam 30 menit saka Bandara New Chitose ing Hokkaido. Kualitas salju Niseko apik banget, jebul gedhe lan misuwur banget. Utamane akeh wong skiers saka luar negeri kayata Australia. Yen sampeyan pengin pindhah menyang ski ski paling apik ing Jepang, aku bakal menehi saran kanggo Niseko utawa Hakuba iki ing Prefektur Nagano. Yen sampeyan pengin ndeleng wisata ing Sapporo, sampeyan kudu lunga menyang Niseko. Yen sampeyan pengin ndeleng wilayah gunung paling apik ing Jepang, luwih becik sampeyan menyang Hakuba. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Niseko, bukak artikel ing ngisor iki.

Gunung Yotei, sing diarani "Fuji of Hokkaido", saka resort ski Niseko, Hokkaido, Jepang
Niseko! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Niseko minangka wakil saka Jepang. Dikenal ing saindenging jagad, utamane minangka papan sing suci kanggo olahraga musim dingin. Ing Niseko, sampeyan bisa nyenengake ski wiwit akhir November nganti awal Mei. Ana gunung sing apik banget karo Mt. Fuji ing Niseko. Iki "Mt.Yotei" katon ing gambar ndhuwur. ...

Kadhemen ing Resort Ski Niseko ing Hokkaido = Shutterstock 1
Foto: Musim ing Resor Ski Niseko ing Hokkaido -Saya seneng salju bubuk!

Yen sampeyan pengin nyenengake olahraga musim dingin ing Jepang, aku menehi saran Niseko Ski Resort ing Hokkaido dhisik. Ing Niseko, sampeyan bisa nikmati salju salju sing apik tenan. Kejabi ski lan salju salju, sumber panas uga apik. Ana akeh lereng sing bisa dicekel bocah lan pamula bisa dadi kenangan gedhe. Kanggo Niseko, waca ...

 

Rusutsu

Bebarengan karo Niseko, resort ski Rusutsu ing Hokkaido uga tambah popularitas = shutterstock

Bebarengan karo Niseko, resort ski Rusutsu ing Hokkaido uga tambah popularitas = shutterstock

Minangka resort ski ing Hokkaido saliyane Niseko, aku menehi saran menyang resort ski Rusutsu. Resor ski Rusutsu caket ing Niseko, lan kualitas salju ora kalah karo Niseko. Dumunung udakara 2 jam saka Bandara New Chitose, lan transportasi luwih apik tinimbang Niseko. Minangka papan ski sing cocog kanggo pemula, Rusutsu bisa uga luwih cocog tinimbang Niseko.

Nanging, Niseko luwih gedhe tinimbang Rusutsu. Ana kutha ing Niseko, sampeyan bisa nyenengake macem-macem restoran lan sumber panas, nanging ing Rusuts sampeyan bakal mangan luwih akeh ing restoran hotel. Niseko bisa uga luwih wajar tinimbang Rusutsu.

 

Zao

Hutan Beku sing Apik Dijupuk Karo Wulu Salju kaya Raksasa Salju ing Puncak Gunung Zao, Festival, Yamagata, Jepang

Hutan Beku sing Apik Dijupuk Karo Wulu Salju kaya Raksasa Salju ing Puncak Gunung Zao, Festival, Yamagata, Jepang

Yen sampeyan pengin pindhah menyang resor ski ing wilayah Tohoku ing Jepang, saranake Resor Ski Zao. Ing Zao, sampeyan bisa ndeleng "Juhyo" sing cedhak kaya sing bisa dideleng ing foto lan video ing ndhuwur. Juhyo minangka fitur khusus musim salju ing Zao. Iki kawangun liwat kelembapan ing udhara nalika wit Aomori Fir beku lan salju tumpuk. Uga diarani "Ice monster". Yen sampeyan menyang Zao, sampeyan bisa nggeser lereng sing apik banget karo akeh Juhyo. Sampeyan uga bisa ndeleng Juhyo saka njero ropeway.

 

Hakuba

Ing Hakuba sampeyan bisa nyenengake ski nalika nonton gunung sing apik sing makili Jepang = shutterstock

Ing Hakuba sampeyan bisa nyenengake ski nalika nonton gunung sing apik sing makili Jepang = shutterstock

Resor ski Jepang sing paling populer ing antarane turis manca yaiku Niseko ing Hokkaido. Nanging, popularitas Hakuba ing Honshu uga saya tambah akeh. Hakuba ora kalah karo Niseko kanthi kualitas salju lan ukuran. Hakuba dununge ana ing wilayah pegunungan sing paling kenceng ing Jepang. Dadi, nalika geser ing lereng Hakuba, sampeyan bisa menikmati pemandangan gunung sing luwih kuat tinimbang Niseko. Hakuba digunakake kanggo kompetisi nalika Olimpiade Nagano dianakake. Aku uga seneng karo Hakuba, aku wis kaping pirang-pirang ing ski ski Hakuba nganti saiki. Sawise kabeh, sing luwih becik, Niseko utawa Hakuba? Iki pitakonan sing angel banget. Mbokmenawa, akeh wong sing bakal ujar "Niseko". Utamane basa Inggris gampang komunikasi, saengga Niseko bakal bisa mbuwang sepisanan kanthi lancar.

 

Shigakogen

Ing Resor ski Shiga Kogen, sampeyan bisa nyenengake sawetara resor ski = shutterstock

Ing Resor ski Shiga Kogen, sampeyan bisa nyenengake sawetara area ski = shutterstock

Resor ski Shiga Kogen dumadi saka meh 20 resort ski. Wilayah gabungan minangka paling gedhe ing Jepang. Kualitas salju uga apik. Fitur bakal beda-beda gumantung ing resort ski individu supaya sampeyan bisa nemokake lan nikmati slope favorit. Ana uga sumber panas.

Shiga Kogen dadi aku pertama kalina. Ing sekolah SMP saben taun, latihan latihan ski ing Shiga Kogen dianakaké amarga kualitas salju apik. Babagan kasebut, evaluasi Shiga Kogen dhuwur. Nanging, ing pirang-pirang kasus, sampeyan kudu nggunakake bus kanggo mindhah resor ski individu. Aku nyaranake Hakuba minangka Resor ski tunggal ing Prefektur Nagano.

 

Pesta Musim Panas Paling apik ing Jepang

Ing musim dingin, "festival salju" ditindakake ing macem-macem kutha ing Jepang. Antarane, telung salju ing ngisor iki populer banget.

Festival Salju Sapporo

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Taman Sapporo Odori

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Taman Sapporo Odori

Festival salju sing paling misuwur ing Jepang yaiku "Festival Sapporo Salju" sing dianakake ing Sapporo wiwitan wulan Februari saben taun. Ing wektu iki, patung salju sing akeh banget disiapake ing dalan utama Sapporo. Ing wayah sore, patung salju kasebut sithik. Lapisan sing apik, dheweke seneng banget lan nggawe suasana sing hebat banget.

>> Situs web resmi Festival Salju Sapporo saiki kasedhiya

Ing papan liya, bocah bisa nikmati salju. Kanggo Sapporo, waca uga artikel ing ngisor iki.

Pemandangan Sapporo tanggal 2 Februari
Foto: Sapporo ing wulan Februari

Februari minangka musim paling apik kanggo pariwis ing musim dingin ing Sapporo, kutha tengah Hokkaido. "Festival Salju Sapporo" dianakake udakara 8 dina wiwit wiwitan wulan Februari saben taun. Ing wektu iki, sanajan suhu sing paling dhuwur ing wayah awan asring ana ing pembekuan. Iku kadhemen, nanging aku yakin ...

Tampilan Kantor Pamaréntah Hokkaido ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Wisatawan njupuk foto ing Kantor Pamaréntah Hokkaido ing Sapporo, Hokkaido, Jepang ing mangsa salju = Shutterstock
Sapporo! Sing paling apik kanggo nindakake ing mangsa, musim semi, musim panas, musim gugur

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan pariwisata sing disaranake lan apa sing kudu ditindakake nalika sampeyan tindak menyang Sapporo ing Hokkaido. Kajaba ing papan turis sing disaranake sajrone taun, aku bakal nerangake panggonan sing disaranake lan apa sing kudu dilakoni ing saben musim musim semi, musim panas, musim gugur lan mangsa. Tabel ...

 

Obatu Salju Cahaya

Festival salju lilin Otaru kanthi lampu lan lilin refleksi kanggo terusan Otaru = shutterstock

Festival salju lilin Otaru kanthi lampu lan lilin refleksi kanggo terusan Otaru = shutterstock

Otaru minangka kutha plabuhan sing ana kira-kira 40 kilomèter sisih lor-kulon Sapporo. Ngadhepi Laut Jepang lan salju salju ing musim salju. Sawise berkembang kanthi perdagangan, terusan gedhe dibangun. Saiki, sawetara terusan didandani maneh, nanging pemandangan sawijining kutha pelabuhan sing apik isih tetep. "Petunjuk Cahaya Otaru" bakal ditindakake saben pertengahan wulan Februari ing terusan iki. Ora ana pirang-pirang lilin ing kanal, lan akeh lilin sing ditrapake uga ana ing situs sampah sampah kasebut. Ing salju putih putih pemandangan kanthi lilin kasebut pancen hebat lan misuwur banget. Otaru kondhang amarga iwak sing enak. Iwak sing dijupuk ing mangsa ing mangsa iku enak banget. Yen pindhah menyang Otaru, mangga mangan sushi kanthi tenanan!

Otaru ing mangsa = Shutterstock 1
Foto: Otaru ing musim dingin - "Otaru Snow Light Path" disaranake!

Yen sampeyan bakal nemoni Festival Salju Sapporo ing musim dingin, aku bakal menehi saran kanggo ngunjungi Otaru, sawijining kutha pelabuhan ing sisih Laut Jepang, saliyane Sapporo. Ing Pelabuhan Otaru ana kanal, gudang bata, bangunan gaya retro Kulon lan liya-liyane. Saben wulan Februari, festival musim salju kanthi jeneng "Otaru Snow Light ...

>> Situs web resmi Otaru Snow Light Path saiki kasedhiya

 

Festival Salju Yokote

Ing festival Yokote, sampeyan bisa duwe panganan anget ing kubah salju sing diarani Kamakura

Ing festival Yokote, sampeyan bisa duwe panganan anget ing kubah salju sing diarani Kamakura

Dumunung ing sisih Laut Jepang ing wilayah Tohoku, Prefektur Akita Yokote minangka kutha sing apik. Yokote misuwur amarga musim salju sing dhuwur. Ing kene, "Yokote Yuki Festival" bakal ditindakake ing pertengahan Februari saben taun. Ing festival iki, "Kamakura" (kubah salju) kaya gambar ing ndhuwur digawe akeh. kamakura wis dibangun ing wilayah salju yaiku nganti suwe.

Ing Kamakura, bocah-bocah lokal nyiyapake panganan lan minuman anget lan diwenehake marang sing bakal teka. Sampeyan bisa sesambungan karo bocah lokal ing Kamakura. Ing ambane Kamakura, Gusti Allah pretyaya. Sampeyan luwih apik menehi dhuwit sithik.

Nalika aku isih bocah sing urip ing gunung ing prefektur Gifu, aku wis nggawe Kamakura bebarengan karo sedulurku sawise udan salju sing abot. Ing njero Kamakura pancen anget. Aku ngombe wedang panas ing Kamakura, jajan panggang lan nuli mangan. Iku memori sing nyenengake. Mangga seneng muter kamakura tradisional Jepang uga.

"Kamakura" ing Festival salju Yokote, Kota Yokote, Prefektur Akita = AdobeStock 1
Foto: Salju Dome "Kamakura" ing Prefektur Akita

Ing Jepang, nalika salju salju ing musim salju, bocah nggawe domes salju lan dolanan. Kubah salju diarani "Kamakura". Nalika aku isih bocah, dolanan karo kanca-kanca ing Kamakura. Bubar ing Prefektur Akita ing sisih lor Pulo Honshu, akeh Kamakuras sing gedhe lan cilik digawe ing ...

 

Titik Wisata Paling Apik Saka Endha Drift Bisa Ditampilake

Es lan kapal pesiar turis ing Segara Okhotk ing Abashiri, Hokkaido, Jepang

Es lan kapal pesiar turis ing Segara Okhotk ing Abashiri, Hokkaido, Jepang

Wiwit pungkasan wulan Januari nganti awal Maret saben taun, es hanyut bakal mili saka Laut Okhotk ing sisih wetan Hokkaido. Ices hanyal yaiku es sing mabur ing permukaan banyu. És mabur sing mili ing Hokkaido lair kanthi gelombang pembekuan angin sing adhem ing segara sisih Lor. Ing wulan segara Abashiri lan Monbetsu sing ana ing sisih wetan laut Hokkaido bisa uga diisi es sing hanyut. Aku wis ndeleng segara sing kebak es drift saka Abashiri Cliff. Segara sing sepi banget. Ora ana ombak ing kana. Angin lor saya kuwat, awak iki dadi mbeku.

Saliyane ndeleng saka pucuk tebing sing gedhe, es hanyut uga bisa dideleng ing kapal. Ing Abashiri, sampeyan bisa numpak "Aurora". Aurora diterusake kanthi mecah es kanthi bobot kapal kasebut. Ing Monbetsu sampeyan bisa numpak "Garinko". Garinko mecah es ing skru sing dipasang ing sirah kapal lan nerusake. Yen sampeyan bejo, sampeyan bakal bisa nemokake wong tuwa lan anak segel ing es sing hanyut.

Situs resmi Aurora lan Garinko kaya ing ngisor iki.

>> Aurora

>> Garinko

Sanajan situs web Garinko resmi ing Jepang, sampeyan bisa maca panjelasan ukara Inggris kanthi ngeklik "Kanggo nggawe leladen ing basa Inggris".

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.