Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

transportasi

Pengangkutan ing Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara lsp.

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa pindhah kanthi luwih irit kanthi nggabungake shinkansen (Sepur peluru), pesawat, bis, taksi, mobil liyane, lan liya-liyane. Yen sampeyan nambah Shinkansen menyang itinerary sampeyan, bakal dadi memori sing nyenengake. Yen ngono, tuku "Japan Rail Pass" bakal cukup wajar. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake ringkesan babagan kasebut. Kaca iki cukup dawa. Yen sampeyan klik "show" tombol ing saben item, isi sing didhelikake kanthi rinci bakal ditampilake. tulung njupuk kauntungan saka dhaptar isi. Sampeyan bisa bali menyang ndhuwur kanthi mencet tombol panah ing sisih tengen ngisor kaca iki.

Jepang sepur

Situs web resmi "Japan Rail Pass". Klik banjur ditampilake ing kaca sing kapisah

Situs web resmi "Japan Rail Pass". Klik banjur ditampilake ing kaca sing kapisah

Ngeklik gambar bakal nampilake peta iki ing situs web resmi Japan Rail Pass ing kaca kapisah

Ngeklik gambar bakal nampilake peta iki ing situs web resmi Japan Rail Pass ing kaca kapisah

About

Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang nggunakake sepur JR kayata Shinkansen, sampeyan bisa uga tuku "Japan Rail Pass" sadurunge budhal. Japan Rail Pass (uga umume diarani JR Pass) minangka rol sepur sing larang regane sing ditawakake JR kanggo turis manca. Sampeyan bisa numpak akeh ing Shinkansen JR lan ekspres normal dll.

Rega Japan Rail Pass yaiku, contone, 33,000 yen saben wong (7 dina, jinis mobil Biasa). Ing Jepang, butuh udakara 28,000 yen siji wong bisa bolak-balik antarane Tokyo lan Osaka ing Shinkansen. Yen sampeyan nggunakake JR, Japan Rail Pass bakal dadi "kanca" sing kuat.

Ing ngisor iki dhaptar Pass Sepur Jepang. bocah sing umur 6-11 kurang saka 50%. Bocah-bocah ing umur 5 taun bisa numpak gratis karo wong diwasa kanthi Jepang Rail Pass.

Koleksi Biasa (Ekonomi) Mobil Ijo (Kelas Pertama)
dina 7 29,110 yen 38,880 yen
dina 14 46,390 yen 62,950 yen
dina 21 59,350 yen 81,870 yen

Nanging, kanthi Japan Rail Pass, sampeyan ora bisa numpak sepur Shinkansen ("Nozomi" lan "Mizuho"). Kajaba iku, nalika nggunakake Japan Rail Pass, sampeyan bakal luwih dhisik njaluk tiket Shinkansen. Yen sampeyan duwe rencana plancongan nalika preinan Taun Anyar kayata nalika Shinkansen rame banget, mula ora bisa dipesan sadurunge. Dadi, priksa manawa Japan Rail Pass cocog kanggo lelungan sampeyan.

Aku bakal ngenalake rincian babagan Japan Rail Pass ing ngisor iki. Yen sampeyan kepengin weruh Pass Rail Japan, klik tombol "show" ing ngisor iki. Banjur, konten rinci bakal ditampilake.

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

Cara nggunakake Japan Rail Pass

Pass Rail Japan bisa digunakake dening wong-wong manca sing ora suwe ing Jepang kanggo tujuan dolan lan sawetara penduduk ing luar negeri Jepang. Bisa digunakake ing prosedur ing ngisor iki.

Tuku voucer sadurunge budhal

Kaping pisanan, mangga tuku voucer Jepang Rail Pass ing negara sampeyan. Bisa dituku agen travel kayata JTB, JAL, ANA lsp. Anyar-anyar iki, Japan Rail Pass wis didol malah ing Jepang, nanging regane regane murah ing Jepang.

Kaya sing ditampilake ing tabel ndhuwur, Japan Rail Pass duwe sawetara jinis.

Jinis ekspresi

Mobil ijo (kelas pertama), mobil biasa (ekonomi)

Periode kesahihan

7 dina, 14 dina, 21 dina

area

Pass Rail Japan bisa digunakake ing saindenging Jepang.

Nampa Pass Sepur Jepang ing Jepang

Terus nggawa voucer yen sampeyan menyang Jepang. Lan ijolan voucer lan Japan Rail Pass ing konter ing stasiun utama JR. Ing wektu kasebut, sampeyan dijaluk nampilake paspor sampeyan.

>> Mangga waca kene kanggo nilai tukar Jepang Rail Pass

Book Shinkansen lsp.

Nalika sampeyan nampa Japan Rail Pass, sampeyan bisa nampa tiket sing ditunjuk kayata Shinkansen ing stasiun JR. Yen sampeyan nampilake Japan Rail Pass kanthi counter sing diarani "Midori no Madoguchi", sampeyan bisa nampa tanpa biaya tambahan. Yen sampeyan nggunakake kursi gratis, mung nuduhake Japan Rail Pass ing gapura tiket. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake macem-macem sepur lan bus JR. Yen sampeyan numpak sepur, bukak kiriman ril Jepang menyang staf stasiun ing gapura tiket.

Titik sing kudu dicathet nalika nggunakake Pass Rail Japan

Yen sampeyan tuku Japan Rail Pass, priksa manawa ing ngisor iki.

Ana garis Shinkansen sing ora bisa numpak

Nalika sampeyan nggunakake Jepang Rail Pass, sampeyan ora bisa nggunakake "Nozomi" (Stasion Tokyo - Stasiun Hakata) lan "Mizuho" (Stasiun Shin Osaka - Stasiun Kagoshima Chuo).

"Nozomi" lan "Mizuho" minangka Shinkansen paling cepet, mula pangisian daya kasebut cukup dhuwur. Isih rame kabeh. Dadi aku ngerti sejatine ora kalebu ing Pass Rail Japan. Nanging, aku pengin tamu saka luar negeri supaya melu "Nozomi"!

Nalika iku, sampeyan bisa tekan Tohoku / Hokkaido Shinkansen "Hayabusa" (Stasion Tokyo - Stasiun Hak Hakate Baru) dening Jepang Rail Pass.

Railway lan sepur pribadi ora dilebokake

Sanajan sampeyan duwe Pass Sepur Jepang, sampeyan ora bisa numpak sepur utawa rute pribadi. Yen sampeyan nunggang, sampeyan kudu mbayar ragad liyane.

Yen sampeyan numpak sepur turu JR, uga kaya ngono, sampeyan uga mbutuhake biaya tambahan.

Lelungan awal angel

Sampeyan ora bisa nampa Pass Sepur Jepang nganti tekan Jepang. Sampeyan mung bisa nampa voucer. Kanggo alasan iki, sadurunge budhal menyang Jepang, umume sampeyan ora bisa Book Shinkansen etc.

Shinkansen seneng banget ing wektu sabanjure. Tiket Shinkansen dirilis sewulan sadurunge nunggang. Kanggo wektu sabanjure, bisa uga didol kanthi bareng karo rilis. Banjur, sampeyan kudu nggunakake kursi gratis sing rame banget.

Nalika Shinkansen pancen rame

27 April liwat Mei 6th
11 Agustus liwat 20 th
28 Desember nganti 6 Januari

Yen sampeyan lelungan ing Jepang ing wektu ndhuwur, sampeyan kudu nglamar tiket Shinkansen luwih dhisik. Yen sampeyan nggunakake Japan Rail Pass, dadi luwih becik ngumpulake informasi babagan cara pra-buku.

Kepiye cara luwih dhisik nalika nggunakake Japan Rail Pass

Karcis ekspres terbatas JR 's Shinkansen lan Regular Express dirilis setaun sadurunge mlebu kapal. Bubar sawetara layanan ing luar negeri wiwit ngidini sampeyan bisa menehi tiket kasebut.

Yen sampeyan nggunakake Japan Rail Pass, sampeyan ora bisa dhasar menehi buku luwih dhisik. Sampeyan kudu nggawe leladen sawise sampeyan teka ing Jepang. Nanging, kanggo sawetara Shinkansen lan Regular Express, sanajan sampeyan nggunakake Japan Rail Pass, sampeyan bisa menehi buku luwih awal kanthi nggunakake situs leladen JR East ing ngisor iki.

>> Klik ing kene kanggo situs resmi reservasi Sepur JT Wétan Jepang

>> Mangga uga deleng kaca iki nalika nggunakake Japan Rail Pass

Aku bakal ngenalake situs iki kanthi panjelasan babagan Shinkansen ing ngisor iki.

Pass ril sing bisa digunakake ing wilayah sing winates

JR dipérang dadi pirang-pirang perusahaan kanggo saben dhaerah. Saben perusahaan uga nawakake jalur rel sing mung bisa digunakake ing wilayah kasebut. Yen sampeyan mung lelungan ing sawetara wilayah, pass rail iki bisa uga luwih cocog. Ragad bocah regane separo padha karo Japan Rail Pass (Ing sawetara kasus luwih diskon). Isi saben pass perusahaan bisa uga diganti. Mangga dipriksa situs web resmi saka link ing ngisor iki kanggo informasi paling anyar.

Hok Rail Rail

Koleksi Biasa Mobil Ijo
dina 3 16,500 yen 21,500 yen
dina 5 22,000 yen 27,000 yen
dina 7 24,000 yen 30,000 yen
Fleksibel 4 dina 22,000 yen 27,000 yen

"Fleksibel 4 dina" minangka jinis sing bisa digunakake sajrone 4 dina saka wektu validitas 10 dina.

>> Situs web resmi Hokkaido Rail Pass saiki kasedhiya

JR East Pass

Area Tohoku 19,000 yen
Nagano, Area Nigata 17,000 yen

sampeyan bisa nggunakake pass iki sawayah-wayah 5 dina sajrone 14 dina diwiwiti tanggal tuku utawa ijol-ijolan ing Jepang. Pass iki mung kanggo mobil biasa. Uga bisa digunakake karo sawetara rel pribadi, kayata ekspres Railway Tobu sing winates. Kayane larang regane yen tuku ing Jepang.

>> Situs web resmi JR East Pass ana ing kene

Pass Arch Tokyo Tokyo-Osaka Hokuriku

dina 7 24,000 yen

JR East lan JR West nyengkuyung nyedhiyakake Tokyo - Osaka Hokuriku Arch Pass. Pass Arch Tokyo Tokyo-Osaka Hokuriku yaiku kanggo wong-wong sing mlaku ing Tokyo lan Osaka nggunakake Hokuriku Shinkansen sing mlaku ing sisih Laut Jepang. Kanthi nggunakake pass iki, sampeyan bisa numpak, umpamane, ing Narita nyebut jog biasa sing lenggah khusus sing nyambungake Bandara Narita lan Tokyo, kursi sing ditunjuk sacara biasa ing Hokuriku Express "Thunderbird". Sampeyan uga bisa numpak mobil gratis "Haruka" mobil biasa sing nyambung karo Bandara Kansai lan Osaka. Ragad kanggo pass iki uga rada luwih dhuwur yen sampeyan tuku ing Jepang.

>> Tokyo-Osaka Hokuriku Situs web resmi Arch Pass ana ing kene

Pass Toris

Wilayah Takayama-Hokuriku 14,000 yen
Wilayah Alpine-Takayama-Matsumoto 17,500 yen
Wilayah Ise-Kumano-Wakayama 11,000 yen
Wilayah Mt.Fuji-Shizuoka 4,500 yen

JR Central nyedhiyakake patang jinis jalur ing ndhuwur. Periode validitas yaiku 5 dina (mung Area Gunung Fuji-Shizuoka yaiku 3 dina). Ing kasus apa wae, sampeyan bisa nggunakake kreta otomatis kanthi kursi gratis lan sepur biasa. Ing "wilayah Takayama / Hokuriku", "Ise · Kumano · Wakayama area" sampeyan bisa nggunakake kursi sing wis ditemtokake nganti kaping 4, lan ing "wilayah Takayama / Hokuriku" sampeyan bisa mlebu ing Hokuriku Shinkansen (Toyama - Kanazawa). Ing saben kasus, kudu dikenani biaya sing beda kanggo mlebu ing Tokaido Shinkansen. Ragad kanggo pass iki uga luwih murah yen sampeyan tuku ing Jepang.

>> Situs web resmi Tourist Pass ana ing kene

JR West Rail Pass

Area Kansai 2,200-6,300 yen 1 Dina, 2 Dina, 3 Dina, 4 Dina
Wide Area Kansai 9,000 yen 5-Dina
Area Kansai-Hiroshima 13,500 yen 5-Dina
Wilayah Sanyo-San'in 19,000 yen 7-Dina
Wilayah Kansai-Hokuriku 15,000 yen 7-Dina
Wilayah Hokuriku 5,000 yen 4-Dina
Wilayah San'in-Okayama 4,500 yen 4-Dina
Wilayah Hiroshima-Yamaguchi 11,000 yen 5-Dina
Wilayah Okayama-Hiroshima-Yamaguchi 13,500 yen 5-Dina

JR West nawakake sangang pas sing beda. Pass iki mung kanggo mobil biasa. Kanggo rincian, waca situs web resmi ing ngisor iki. Kanthi sawetara pass kalebu Shinkansen, sampeyan uga bisa numpak "Nozomi" "Mizuho" sing ora bisa numpak karo Japan Rail Pass. Ragad kanggo pass iki uga luwih murah yen sampeyan tuku ing Jepang.

>> Situs web resmi JR West Rail Pass ana ing kene

ALL Rail Railway SHIKOKU

3 Days 9,000 yen
4 Days 10,000 yen
5 Days 11,000 yen
7 Days 12,000 yen

JR Shikoku nawakake ALL SHIKOKU Rail Pass. Pass iki uga mung kanggo mobil biasa. Kanthi pass iki sampeyan bisa numpak kursi reguler lan kursi sing wis ditemtokake kanggo kereta ekspres utawa biasa ing JR Shikoku (kalebu stasiun Kojima) lan jalur kereta api Tosa Kuroshio. Sampeyan uga bisa mlebu ing Railway Pantai Asa, Railway Elektrik Takamatsu Kotohira, Railway Iyo, Tosaden. Ragad kanggo pass iki uga luwih murah yen sampeyan tuku ing Jepang.

>> Situs web resmi ALL SHIKOKU Rail Pass ana ing kene

JR Railway JR Kyushu

Kabeh Pass Area Kyushu 15,000-18,000 yen 3 Dina, 5 Dina
Pass Area Area Kyushu Lor 8,500-10,000 yen 3 Dina, 5 Dina
Pass Area Shakhra Kyushu 7,000 yen 3 Days
Fukuoka Wide 3,000 yen 2 Days

JR Kyushu nawakake JR ALL SHIKOKU Rail Pass. Pass iki uga mung kanggo mobil biasa. Pass iki duwe patang jinis, Kyushu sacara sakabehe, Kyushu sisih lor, Kyushu kidul, Fukuoka. Ana watesan babagan kaping sampeyan bisa nggunakake tiket sing wis ditemtokake.

>> Situs web resmi JR ALL SHIKOKU Rail Pass ana ing kene
>> Kaca komentar ing kene
>> Kaca komentar Fukuoka Wide Pass ana ing kene

Video sing disaranake

Situs web resmi "Japan Rail Pass" ing ngisor iki. Ana tombol kanggo milih basa ing sisih tengen ndhuwur kaca.

>> Mangga waca situs web resmi kanggo rincian "Japan Rail Pass"

 

Shinkansen (Sepur peluru)

 

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

About

Shinkansen minangka ekspres super sing mlaku luwih saka 200 km / jam. Ing sawetara bagean kayata Tohoku Shinkansen, kacepetan maksimal wis tekan 320 kilometer.

Ing Jepang, jaringan kereta api Shinkansen berkembang. Jarak total jarak kira-kira 3000 km. Ana udakara 110 stasiun ing kabeh stasiun sing mandheg ing pluru peluru. Lan Shinkansen mlaku kanthi tepat miturut jadwal sing diatur sajrone sawetara detik.

Mesthi wae, yen sampeyan lelungan jarak adoh kayata pindhah saka Tokyo menyang Sapporo, luwih becik sampeyan nggunakake kapal terbang. Nanging, Shinkansen nglakokake stasiun ing tengah kutha-kutha gedhe kanthi cepet lan tepat. Dadi, nalika pindhah saka Tokyo menyang Kyoto, Osaka, Sendai etc, sampeyan bakal bisa luwih gampang luwih cepet dening Shinkansen tinimbang nggunakake kapal terbang.

Cara nyiyapake Shinkansen ing advance

Kaya sing wis dakcritakake, kanggo Shinkansen, tiket sing ditetepake bakal dirilis setaun sadurunge dina numpak. Yen sampeyan pengin Book Shinkansen ing basa Inggris kanthi nggunakake internet ing negara sampeyan sadurunge menyang Jepang, coba coba rong leladen online ing ngisor iki. Nanging, ana macem-macem larangan kanggo loro kasebut.

JR East leladen

>> Lokasi reservasi sepur JR Timur ana ing kene

>> Waca cathetan iki

>> Mangga uga maca kaca iki nalika nggunakake Japan Rail Pass

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan bisa nggawe pesenan Shinkansen luwih awal. Nanging, ing situs web iki, sampeyan ora bisa Book Tokaido Sanyo Shinkansen, lan Kyushu Shinkansen.

Sawise sampeyan menehi buku luwih dhisik, sampeyan kudu nampa tiket ing jam 21 (Jepang Standard Time) dina sadurunge dina pesawat. Sampeyan bisa nampa karcis minangka stasiun utama JR East, stasiun JR Hokkaido, lan stasiun Kanazawa lan Toyama ing wilayah JR West.

Tokaido Sanyo Shinkansen Reservation App "EX"

>> Kaca komentar aplikasi "EX" ing kene

JR Central lan JR West nawakake "Tokaido Sanyo Shinkansen Reservation App EX" sing sampeyan bisa menehi buku Tokaido Sanyo Shinkansen. Sayange, area sing bisa digunakake kanggo aplikasi iki diwatesi. Aplikasi iki saiki kasedhiya ing AS, Kanada, Australia, Singapura, Hong Kong, Malaysia, Thailand lan Taiwan. Kanggo rincian, deleng kaca panjelasan ing ndhuwur.

Cara Book lan tuku karcis Shnkansen ing Jepang

Yen sampeyan menehi buku lan tuku tiket Shinkansen sawise tekan ing Jepang, sampeyan kudu nggunakake counter kayata stasiun lan agensi perjalanan. Stasiun utama JR duwe kantor penjualan tiket sing jenenge "Midori no Madoguchi" (tegese jendela ijo ing Jepang). Sampeyan bisa uga tuku ing kana.

Yen sampeyan nggunakake Jepang Rail Pass, waca kene ing kaca iki.

Uga ana mesin penjual tiket saliyane konter ing stasiun JR. Kanthi mesin penjual tiket kasebut, sampeyan bisa tuku tiket nganggo basa Inggris yen sampeyan menet tombol kanggo milih basa Inggris dhisik. Kertu kredit lan awis bisa digunakake karo mesin penjual tiket kasebut. Aku mikir manawa video YouTube ing ndhuwur bakal migunani.

Kanggo rincian Shinkansen, waca artikel ing ngisor iki.

Sepur peluru Shinkansen dijejeri ing pekarangan Torikai, Osaka, Jepang = Shutterstock
Shinkansen (Sepur peluru)! Jepang Pas, Tiket, Pambuka Sepur

Ing Jepang, jaringan Shinkansen (Sepur peluru) nyebar. Shinkansen minangka ekspres super sing ngluwihi 200 km / jam. Yen nggunakake Shinkansen, sampeyan bisa mindhah kanthi cepet ing antarane kutha-kutha utama Jepang kanthi cepet. Yen sampeyan nggunakake kapal terbang, sampeyan kudu ngliwati bandara, mulane ...

 

Airplanes

Ing Jepang, JAL lan ANA ngoperasikake penerbangan biasa antara bandara domestik. Kajaba iku, sawetara maskapai murah (LCC) digunakake ing antarane bandara utama.

Kanggo bandara utama ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki:

Pemandangan Wétan Bandara New Chitose karo para wisatawan lan wong = shutterstock

transportasi

2020 / 5 / 28

Bandara Chitose Anyar! Akses menyang Sapporo, Niseko, Furano lsp.

Bandara Chitose Anyar minangka bandara paling gedhe ing Hokkaido. Udakara udakara 40 menit kanthi kereta api ekspres JR saka pusat kutha Sapporo. Bandara iki ana terminal internasional lan terminal domestik. Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Sapporo, Niseko, Otaru etc ing Hokkaido, sampeyan kudu nggunakake Bandara Chitose New. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake rincian Bandara New Chitose. Aku ngenalake garis besar Bandara New Chitose dhisik, sawise iku, aku bakal nerangake sabenere manawa pengin ngerti para tamu saka luar negeri. Tabel kontenSummaryNew Chitose Airport petaBy Limousine BusBy JR Sepur (saka Stasiun Bandara Chitose New) Kanthi Nyewa Bandara CarNew Chitose menyang Bandara SapporoNew Chitose menyang Bandara NisekoNew Chitose menyang FuranoShops lan restoran Ringkesan buruh sing njaga menyang pesawat ANA ing New Chitose Airport = shutterstock Klik kanggo nampilake Peta Google ing kaca kapisah New Chitose Airport duwe terminal internasional saliyane penerbangan domestik. Wiwit ana stasiun Bandara JR New Chitose ing bandara, akses apik menyang Sapporo. Ana counter perusahaan mobil sewa ing bandara. Dheweke duwe meja resepsi ing counter lan bis gratis menyang parkir. Yen pindhah menyang Stasiun Chitose Minami sing minangka salah sawijining stasiun ing ngarep stasiun Bandara Chitose JR New, sampeyan uga bisa numpak sepur JR ekspres menyang Kushiro, Obihiro lan sapiturute Akses menyang Stasiun Sapporo 40 menit kanthi sepur JR ekspres Kanggo Niseko 2 jam kanthi mobil , 2 jam 30 menit - 3 jam 30 menit kanthi bis (gumantung ing resort ski) Internasional ...

Read More

Bandara Narita Ing Chiba Prefecture, Jepang = Shutterstock

transportasi

2020 / 5 / 28

Bandara Narita! Kepiye tekan Tokyo / Explore Terminal 1, 2, 3

Bandara Internasional Narita minangka bandara paling gedhe nomer loro ing jejere Bandara Haneda Tokyo ing Jepang. Bandara Narita, kanthi Bandara Haneda, operasional lengkap dadi bandara hub Tokyo Metropolitan. Yen sampeyan lelungan ing Tokyo, sampeyan bisa nggunakake Bandara iki. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan Bandara Narita. Amarga Bandara Narita cukup adoh saka pusat kutha Tokyo, priksa akses menyang pusat Tokyo. Daftar Isi Bandara Narita utawa Bandara Haneda? Nampa Jepang Rail Pass Bandara Narita menyang Tokyo Terminal Eksplorasi 1, 2, 3 ing Bandara Narita Bandara Narita utawa Bandara Haneda? Pesawat saka Japan Airlines (JL) ing Bandara Tokyo Narita (NRT). Narita minangka pusat kanggo Japan Airlines (JL) lan All Nippon Airlines ANA (NH) = shutterstock Penerbangan internasional lan basis LCC Maneka penerbangan internasional bisa digunakake Tokyo Metropolis duwe Bandara Haneda sing ana ing kidul-kulon Tokyo lan Bandara Narita ing Narita, Prefektur Chiba. Biyen mung ana bandara Haneda, nanging ing taun 1960-an Jepang berkembang kanthi ekonomi lan jumlah penumpang pesawat saya saya gedhe. Amarga alasan iki, bandara Haneda wae ora bisa ngatasi permintaan sing saya gedhe, lan ing taun 1978 bandara Narita dibukak. Penerbangan internasional Tokyo dipindhah menyang Bandara Narita, lan Bandara Haneda dianggep dadi bandara kanggo penerbangan domestik. Nanging, Bandara Narita luwih saka 60 kilometer adoh saka pusat kutha Tokyo sanajan jarak garis lurus. Jauh banget minangka bandara hub ing Tokyo Metropolis. Sementara, ing Bandara Haneda, ana ekspansi sing signifikan. Penerbangan internasional teka lan mangkat ...

Read More

Bandara Haneda minangka salah sawijining bandara utami sing nglayani Greater Tokyo Area = shutterstock

transportasi

2020 / 5 / 28

Bandara Haneda! Cara menyang Terminal Tokyo / Internasional & Domestik

Bandara Haneda minangka bandara hub ing Tokyo Metropolis. Sampeyan bisa uga lelungan Jepang kanthi penerbangan internasional sing teka lan mangkat saka bandara Haneda. Lan sampeyan bisa uga ngubengi Jepang nggunakake bandara Haneda. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngeterake informasi migunani babagan Bandara Haneda. Daftar Isi Bandara Haneda utawa Bandara Narita? Terminal Internasional Terminal Terminal: terminal 1 Terminal Domestik: terminal 2 Endi sampeyan entuk Japan Rail Pass? Bandara Haneda menyang Tokyo (1) Tokyo Monorail Bandara Haneda menyang Tokyo (2) Keikyu (Keihin Kyuko Train) Bandara Haneda menyang Tokyo (3) BusHaneda bandara menyang Tokyo (4) TaksiThe Royal Park Hotel Tokyo Haneda (Terminal Internasional) Haneda Excel Hotel Tokyu (Terminal Domestik 2) Kabin Pertama Haneda Terminal 1 Bandara Haneda utawa Bandara Narita? Bandara Haneda luwih cedhak karo pusat Tokyo tinimbang bandara Narita Penumpang sing antri lan mriksa ing konter maskapai ing Bandara Internasional Haneda = shutterstock Outline Bandara Hanede Bandara Haneda (jeneng resmi: Bandara Internasional Tokyo) minangka bandara paling gedhe ing Jepang ing sisih kidul-kulon Tokyo. Adohe udakara 18 kilometer saka pusat kutha Tokyo. Udakara 30-40 menit nganggo sepur utawa mobil saka Bandara Haneda menyang Stasiun Tokyo. Bandara Haneda, bebarengan karo Bandara Narita (Prefektur Chiba), dadi bandara hub Tokyo Metropolis. Nganti saiki Bandara Narita wis dikembangake dadi bandara nalika penerbangan internasional teka lan budhal. Saliyane, Bandara Haneda wis dioperasikake kanthi lengkap dadi bandara ing ngendi penerbangan domestik teka lan budhal. Nanging, bubar, bandara Haneda saya akeh. Bangunan Terminal Internasional anyar dibukak. Ing iki ...

Read More

Bandara Kansai ing Osaka, Jepang = Shutterstock

transportasi

2020 / 5 / 28

Bandara Kansai (KIX)! Kepiye tekan Osaka, Kyoto / Jelajahi Terminal 1, 2

Nalika menyang Jepang, sampeyan duwe opsi nggunakake bandara ing Osaka, kajaba bandara ing Tokyo. Osaka nduwe "Bandara Internasional Kansai" sing beroperasi 24 jam. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake garis besar bandara iki lan kepiye carane tekan Kyoto, Osaka, lsp. Saka bandara iki. Daftar Isi Terminal Bandara Internasional Kansai (KIX) Terminal 1Terminal 2Aero PlazaCara ngaktifake JR Rail Pass ing Bandara Kansai Bandara Bandara Kanai nganti Osaka, Kyoto, lsp. Garis Besar Bandara Internasional Kansai (KIX) Bandara Internal Kansai utawa KIX minangka bandara paling gedhe nomer 2 Jepang, dununge cedhak kutha Osaka = shutterstock Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi bandara Kansai ing kaca sing kapisah Points Bandara Internasional Kansai minangka salah sawijining bandara paling misuwur ing Jepang sing dununge ing pulau buatan, 5 km ing lepas pantai ing sisih kidul Prefektur Osaka. Disambungake menyang sisih liyane kanthi jembatan dawane 3.75 km. Dalan lan ril sepur liwat jembatan iki. Adohe udakara 40 kilometer saka stasiun Osaka. Antarane Bandara Kansai lan pusat kutha Osaka, JR lan sepur Nankai dioperasikake. Ana rong bangunan terminal ing Bandara Kansai. Saka Terminal 1 sampeyan bisa numpak penerbangan internasional lan penerbangan domestik maskapai biasa. Saka Terminal 2 sampeyan bisa numpak penerbangan internasional LCC lan penerbangan domestik. Nanging, sawetara LCC uga teka lan mangkat saka Terminal 1. Terminal 2 luwih nyenengake tinimbang terminal 1, mula yen sampeyan nggunakake LCC, disaranake sampeyan milih LCC sing budhal saka Terminal 1. ...

Read More

JAL (maskapai Jepang)

Plancong penumpang Jepang putih lan abang (JAL) Boeing 777 pesawat penumpang Dreamliner wis siyap diluncurake ing bangunan terminal Tokyo International Airport = shutterstock

Plancong penumpang Jepang putih lan abang (JAL) Boeing 777 pesawat penumpang Dreamliner wis siyap diluncurake ing bangunan terminal Tokyo International Airport = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

About

JAL minangka perusahaan maskapai utama ing Jepang. Biyen, akeh penerbangan internasional, nanging saiki, JAL uga ngetrapake pirang-pirang penerbangan domestik kaya sing kasebut ing ngisor iki.

Reservasi / tuku panggonan JAL

Tiket JAL bisa dipesen lan dituku ing bandara JAL lan agensi pelancongan. Ing wektu sing padha, sampeyan uga bisa Book lan tuku ing situs web resmi JAL.

JAL uga adol tiket sing cukup turis kanggo turis manca.

>> Situs khusus JAL kanggo turis asing ana ing kene

>> Situs reservasi / tuku tiket JAL ana ing kene

Bandara domestik kanthi penerbangan JAL sing dijadwal

Hokkaido

Bandara Chitose Anyar
Bandara Okadama
Bandara Rishiri
Bandara Memanbetsu
Bandara Asahikawa
Bandara Kushiro
Bandara Obihiro
Bandara Hakodate
Bandara Okushiri

Wilayah Tohoku

Bandara Aomori (Prefektur Aomori)
Bandara Misawa (Prefektur Aomori)
Bandara Akita (Prefektur Akita)
Bandara Hanamaki (Prefektur Iwate)
Bandara Yamagata (Prefektur Yamagata)
Bandara Sendai (Prefektur Miyagi)

Wilayah Kanto

Bandara Haneda (Tokyo)
Bandara Internasional Narita (Prefektur Chiba)

Wilayah Chubu

Bandara Matsumoto (Prefektur Nagano)
Bandara Niigata (Prefektur Niigata)
Bandara Komatsu (Prefektur Ishikawa)
Bandara Shizuoka (Prefektur Shizuoka)
Bandara Internasional Chubu (Nagoya)
Bandara Komaki (Nagoya)

Wilayah Kansai

Bandara Itami (Osaka)
Bandara Internasional Kansai (Osaka)
Bandara Tajima (Kutha Toyooka, Prefektur Hyogo)
Bandara Nanki Shirahama (Prefektur Wakayama)

Wilayah Chugoku

Bandara Okayama (Prefektur Okayama)
Bandara Hiroshima (Prefektur Hiroshima)
Bandara Yamaguchi Ube (Prefektur Yamaguchi)
Bandara Izumo (Prefektur Shimane)
Bandara Oki (Shimane prefecture)

Wilayah Shikoku

Bandara Tokushima (Prefektur Tokushima)
Bandara Takamatsu (Prefektur Kagawa)
Bandara Kochi (Prefektur Kochi)
Bandara Matsuyama (Prefektur Ehime)

Wilayah Kyushu

Bandara Fukuoka (Prefektur Fukuoka)
Bandara Kitakyushu (Prefektur Fukuoka)
Bandara Oita (Oita Prefecture)
Bandara Nagasaki (Nagasaki Prefecture)
Bandara Kumamoto (Prefektur Kumamoto)
Bandara Amakusa (Prefektur Nagasaki)
Bandara Miyazaki (Prefektur Miyazaki)
Bandara Kagoshima (Prefektur Kagoshima)
Bandara Tanegashima (Prefektur Kagoshima)
Bandara Yakushima (Prefektur Kagoshima)
Bandara Kikai (Kagoshima Prefecture)
Bandara Amami (Kagoshima Prefecture)
Bandara Tokunoshima (Prefektur Kagoshima)
Bandara Okinoerabu (Prefektur Kagoshima)
Bandara Yoron (Kagoshima Prefecture)

Okinawa

Bandara Naha
Bandara Miyako
Bandara Ishigaki
Bandara Kumejima
Bandara Yonaguni
Bandara Tarama
Bandara Kita Daito
Bandara Daito Kidul

ANA (Kabeh Nippon Airways)

Kabeh Nippon Airways (ANA) B767-300 lan B777-300 = shutterstock_452568229

Kabeh Nippon Airways (ANA) B767-300 lan B777-300 = shutterstock_452568229

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

About

JAL minangka perusahaan maskapai utama ing Jepang. Biyen, akeh penerbangan internasional, nanging saiki, JAL uga ngetrapake pirang-pirang penerbangan domestik kaya sing kasebut ing ngisor iki.

Reservasi / tuku papan ing ANA

Tiket kanggo ANA bisa dilindhungi lan dituku ing lembaga perjalanan lan kaunter tiket ANA ing bandara domestik. Ing wektu sing padha, sampeyan uga bisa Book lan tuku ing situs ANA resmi.

ANA uga adol tiket sing cukup turis kanggo turis manca.

>> Situs khusus ANA kanggo turis asing ana ing kene

>> Situs reservasi / tuku tiket ANA saiki

Bandara domestik kanthi penerbangan ANA sing dijadwal

(Kalebu penerbangan mangsan)

Hokkaido

Bandara Chitose Anyar
Bandara Wakkanai
Bandara Rishiri
Bandara Asahikawa
Bandara Monbetsu
Bandara Memanbetsu
Bandara Nakashibetsu
Bandara Kushiro
Bandara Obihiro
Bandara Hakodate

Wilayah Tohoku

Bandara Aomori (Prefektur Aomori)
Bandara Lor Akita (Prefektur Akita)
Bandara Akita (Prefektur Akita)
Bandara Shonai (Prefektur Yamagata)
Bandara Sendai (Prefektur Miyagi)
Bandara Fukushima (Prefektur Fukushima)

Wilayah Kanto

Bandara Haneda (Tokyo)
Bandara Internasional Narita (Prefektur Chiba)
Bandara Hachijojima (pulo adoh ing Prefektur Tokyo)

Wilayah Chubu

Bandara Niigata (Prefektur Niigata)
Bandara Toyama (Prefektur Toyama)
Bandara Komatsu (Prefektur Ishikawa)
Bandara Noto (Prefektur Ishikawa)
Bandara Shizuoka (Prefektur Shizuoka)
Bandara Internasional Chubu (Nagoya)

Wilayah Kansai

Bandara Itami (Prefektur Osaka)
Bandara Internasional Kansai (Prefektur Osaka)
Bandara Kobe (Prefektur Hyogo)

Wilayah Chugoku

Bandara Okayama (Prefektur Okayama)
Bandara Tottori (Prefektur Tottori)
Bandara Hiroshima (Prefektur Hiroshima)
Bandara Yonago (Prefektur Tottori)
Bandara Iwami (Prefektur Shimane)
Bandara Yamaguchi Ube (Prefektur Yamaguchi)
Bandara Iwakuni (Prefektur Yamaguchi)

Wilayah Shikoku

Bandara Takamatsu (Prefektur Kagawa)
Bandara Tokushima (Tokushima)
Bandara Matsuyama (Prefektur Ehime)
Bandara Kochi (Prefektur Kochi)

Wilayah Kyushu

Bandara Fukuoka (Prefektur Fukuoka)
Bandara Kitakyushu (Prefektur Fukuoka)
Bandara Saga (Prefektur Saga)
Bandara Tsushima (Prefektur Nagasaki)
Bandara Goto (Nagasaki prefecture)
Bandara Iki (Prefektur Nagasaki)
Bandara Nagasaki (Nagasaki Prefecture)
Bandara Kumamoto (Prefektur Kumamoto)
Bandara Oita (Oita Prefecture)
Bandara Miyazaki (Prefektur Miyazaki)
Bandara Kagoshima (Prefektur Kagoshima)

Okinawa

Bandara Naha
Bandara Miyako
Bandara Ishigaki

Jetstar Jepang

Kapal terbang jetstar nyiapake pamitan ing bandara Narita = shutterstock

Kapal terbang jetstar nyiapake pamitan ing bandara Narita = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

About

Jetstar Japan ngetrapake penerbangan paling akeh sing dijadwalake LCC ing Jepang. Jetstar Jepang duwe partisipasi modal kanthi JAL.

Jetstar Jepang nggunakake telung bandara minangka bandara hub: Narita Airport (Tokyo), Bandara Kansai (Osaka), Bandara Internasional Chubu (Nagoya).

Panggonan leladen / tuku saka Jetstar Jepang

Tiket Jetstar Jepang bisa dilindhungi lan dituku ing situs web resmi ing ngisor iki. Ati-ati amarga tiket LCC angel dibatalake.

>> Situs web resmi Jetstar Jepang ana ing kene

Bandara domestik kanthi penerbangan Jetstar sing dijadwal

Adhedhasar telung bandara, Jetstar nggawe penerbangan sing dijadwal menyang bandara ing ngisor iki.

Saka Tokyo / Narita
Hokkaido

Bandara Chitose Anyar

Wilayah Kansai

Bandara Kansai (Osaka)

Wilayah Shikoku

Bandara Takamatsu (Prefektur Kagawa)
Bandara Matsuyama (Prefektur Ehime)
Bandara Kochi (Prefektur Kochi)

Wilayah Kyushu

Bandara Fukuoka (Prefektur Fukuoka)
Bandara Oita (Oita Prefecture)
Bandara Nagasaki (Nagasaki Prefecture)
Bandara Kumamoto (Prefektur Kumamoto)
Bandara Miyazaki (Prefektur Miyazaki)
Bandara Kagoshima (Prefektur Kagoshima)

Okinawa

Naha
Bandara Shimojijima (wiwit tanggal 30 Maret 2019)

Saka Nagoya / Chubu

Bandara Chitose Anyar (Hokkaido · Sapporo)
Bandara Fukuoka (Prefektur Fukuoka)
Bandara Kagoshima (Prefektur Kagoshima)
Bandara Naha (Okinawa)

Saka Osaka / Kansai

Bandara Chitose Anyar (Hokkaido Sapporo)
Bandara Kochi (Prefektur Kochi)
Bandara Fukuoka (Prefektur Fukuoka)
Bandara Kumamoto (Prefektur Kumamoto)
Bandara Naha (Okinawa)

Avatar Peach

Airline Peach ing Bandara Kansai = shutterstock

Airline Peach ing Bandara Kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

About

Peach Aviation minangka perusahaan LCC ANA Group. Perusahaan iki makaryakke LCC miturut jeneng merek "Peach".

Peach adhedhasar ing Bandara Kansai (Osaka).

Reservasi / tuku panggonan Peach

Tiket Peach bisa dilindhungi lan dituku ing situs web resmi ing ngisor iki. Ati-ati amarga tiket LCC angel dibatalake.

>> Situs web resmi Peach kasedhiya ing kene

Bandara domestik kanthi penerbangan Peach sing dijadwal

Peach nggunakake Bandara Kansai, Bandara Sendai lan Bandara Fukuoka minangka bandara hab. Peach ngoperasikake penerbangan biasa saka bandara kasebut menyang bandara ing ngisor iki. Peach nambah jumlah penerbangan biasa kanthi cepet, dadi priksa informasi paling anyar ing situs web resmi Peach.

Saka Osaka / Kansai

Bandara Chitose Anyar (Sapporo)
Bandara Kushiro (kutha Kushiro, Hokkaido)
Bandara Sendai (Prefektur Miyagi)
Bandara Niigata (Niigata)
Bandara Internasional Narita (Chiba)
Bandara Matsuyama (Prefektur Ehime)
Bandara Fukuoka (Prefektur Fukuoka)
Bandara Nagasaki (Nagasaki Prefecture)
Bandara Miyazaki (Prefektur Miyazaki)
Bandara Kagoshima (Prefektur Kagoshima)
Bandara Naha (Okinawa)
Bandara Ishigaki (Okinawa)

Saka Bandara Sendai

Bandara Chitose Anyar (Sapporo)

Saka Bandara Fukuoka

Chitose Anyar (Sapporo)
Bandara Internasional Narita (Chiba)
Bandara Naha (Okinawa)

 

Sepur Biasa

Kathah rame ing Jepang. Ing kene, aku bakal ngenalake garis-garis sepur biasa tinimbang Shinkansen. Sepur biasa ing Jepang umume dibagi dadi JR Group lan rel sepur pribadi.

JR

Kacepetan akses bandara internasional Narita Express kanthi cepet (NEX) dening Perusahaan Railway JR East Japan nyambungake Bandara Narita menyang Tokyo Tengah lan Yokohama = shutterstock

Kacepetan akses bandara internasional Narita Express kanthi cepet (NEX) dening Perusahaan Railway JR East Japan nyambungake Bandara Narita menyang Tokyo Tengah lan Yokohama = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

JR minangka perusahaan sepur sing ditetepake kanthi nggawe kareta bekas negara Jepang. Babagan rute penumpang, perusahaan ing ngisor iki makarya sepur ing wilayah masing-masing. Yen sampeyan rencana numpak sepur JR ing sawetara wilayah, waca menyang situs web resmi perusahaan JR sing ditrapake.

Perusahaan Kereta Api Hokkaido (JR Hokkaido)

Operasi wilayah

Hokkaido

Shinkansen

Hokkaidō Shinkansen ing Hokkaido

>> Situs resmi JR Hokkaido

East Rail Rail Company (JR East)

Operasi wilayah

Tohoku, Kanto, bagean Chubu (Yamanashi, Nagano, Niigata, Toyama, Ishikawa, Fukui)

Shinkansen

Tohoku Shinkansen, Yamagata Shinkansen, Akita Shinkansen, Joetsu Shinkansen
Kanthi JR West = Hokuriku Shinkansen

>> Situs web resmi JR East

Perusahaan Kereta Api Jepang Tengah (JR Central)

Operasi wilayah

Bagéyan saka Chubu (Shizuoka, Aichi, Gifu, Mie)

Shinkansen

Tokaido Shinkansen ing Kanto lan Kansai

>> Situs resmi JR Central

Perusahaan Kereta Api Jepang Barat (JR West)

Operasi wilayah

Sawetara Chubu (toyama, Ishikawa, Fukui), Kansai, Chugoku, sawetara Kyushu

Shinkansen

Sanyo Shinkansen ing Kansai, Chugoku lan Kyushu
Kanthi JR East = Hokuriku Shinkansen

>> Situs web resmi JR West

Perusahaan Railway Shikoku (JR Shikoku)

Operasi wilayah

Shikoku

Shinkansen

Ana

>> Situs resmi JR Shikoku

Kyushu Company Railway (JR Kyushu)

Operasi wilayah

Kyushu

Shinkansen

Kyushu Shinkansen ing Kyushu

>> Situs web resmi JR Kyushu

Railways pribadi

Sepur anyar Odakyu'Romance Car 'ing Jepang = shutterstock

Sepur ekspres Odakyu 'Romance Car' ing Jepang = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

Railway pribadi ing Jepang dipérang dadi 15 ril utama pribadi sing dilakokno ing Tokyo lan Osaka, lan sepur cilik cilik liyane. Nalika lelungan kanthi rame, bisa uga seneng nggunakake ril. Nanging, ing kene, aku bakal ngenalake sampeyan menyang kereta api pribadi utama sing bakal sampeyan gunakake.

15 Railways utama

Wilayah Kanto

Aku bakal ngenalake wolung rel pribadi ing Tokyo kanthi urutan saka sisih wétan. Klik ing saben jeneng sepur, situs web resmi ril sepur kasebut bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

Railway Keisei

Sepur Railway Keisei dilakokno ing Prefektur Chiba. Sampeyan uga bisa nggunakake sepur iki antara Bandara Narita lan pusat kutha Tokyo.

Railway Tobu

Kereta Api Tobu minangka kereta api pribadi paling gedhe ing wilayah Kanto. Sampeyan uga bisa nggunakake sepur iki nalika lunga saka pusat kutha Tokyo menyang Nikko.

Railway Seibu

Railway Seibu dilakokno ing Tokyo sisih kulon. Sampeyan bisa nggunakake sepur iki yen sampeyan menyang Chichibu Prefektur Saitama.

Railway Keio

Keio Railway makarya sepur saka Shinjuku ing Tokyo nganti Hachioji lan Mt. Takao ing sisih kulon. Cocog nggunakake sepur iki yen sampeyan lunga menyang Mt. Takao.

Railway Tokyu

Tokyu Railway nganggo sepur ing sisih kidul-kulon Tokyo. Sampeyan bisa nggunakake sepur iki nalika pindhah menyang Yokohama saka Shibuya ing Tokyo.

Railway Odakyu

Odakyu Railway nganggo sepur saka Shinjuku ing Tokyo nganti Enoshima, Odawara lan Hakone. Sampeyan bisa nggunakake sepur iki yen sampeyan banjur bisa wisata. Sepur rél Odakyu sing diwatesi "Mobil Romance" minangka sepur sing apik sing makili sepur swasta Jepang, kaya sing katon ing foto lan video ing ndhuwur.

Sotetsu (Railway Sagami)

Sotetsu ngoperasikake sepur ing prefektur Kanagawa adhedhasar Yokohama.

Keikyu (Keihin KyukoRailway) 

Keikyu ngoperasikake sepur saka Tokyo menyang pesisir Prefektur Kanagawa. Yen pindhah menyang Bandara Haneda, sampeyan nggunakake kereta api iki utawa Tokyo Monorail.

Wilayah Tokai (Sekitar Nagoya)
Meitetsu Limited Express lelungan ing Toyohashi Line ing Jepang. Meitetsu Panorama Express kereta api = shutterstock

Meitetsu Limited Express lelungan ing Toyohashi Line ing Jepang. Meitetsu Panorama Express kereta api = shutterstock

Meitetsu (Railway Nagoya)

Meitetsu nglakokake sepur ing Prefektur Aichi lan Prefektur Gifu. Cocog nggunakake sepur iki yen sampeyan menyang Istana Inuyama utawa kutha Gifu.

Kintetsu (Kereta Api Kinki Nippon)

Kintetsu ngoperasikake sepur ing Osaka, nanging ing wektu sing padha uga nglakokake sepur saka Stasiun Nagoya menyang prefektur Mie kayata Ise Shima. Babagan Kintetsu, aku uga bakal ngenalake wilayah kasebut ing wilayah Kansai ing ngisor iki.

Wilayah Kansai
Kintetsu Express "Hamakaze" = AdobeStock

Kintetsu Express "Hamakaze" = AdobeStock

Kintetsu (Kereta Api Kinki Nippon)

Kintetsu minangka kereta api pribadi paling gedhe ing Jepang. Operasi sepur ing prefektur Osaka, prefektur Nara, prefektur Kyoto, prefektur Mie, prefektur Aichi. Kintetsu nyambungake tujuan wisata sing apik kayata Osaka, Kyoto, Nara, Ise Shima, Nagoya. Yen sampeyan pengin numpak sepur pribadi ing Jepang, aku saranake Kintetsu dhisik.

Railway Nankai

Nankai minangka kereta api pribadi utama ing sisih kidul wilayah Kansai. Iki nyambung karo Bandar Osaka karo Bandara Kansai. Sampeyan uga bakal nggunakake Nankai nalika lunga saka kutha Osaka menyang Koyasan.

Railway Keihan

Keihan minangka ril sepur pribadi sing nyambung karo kutha Osaka lan Kyoto. Malah yen arep menyang wisata ing Kyoto, luwih becik nggunakake Keihan saliyane ing sepur.

Railway Hankyu

Hankyu Railway minangka ril sepur pribadi sing makili wilayah Kansai bebarengan karo Kintetsu. Iki uga nggabung sepur anyar Hanshin. Hankyu nyambungake Kyoto, Takarazuka lan Kobe adhedhasar Umeda ing Osaka. Uga nganggo garis cabang sing mlebu Arashiyama ing kutha Kyoto.

Railway Hanshin

Hanshin minangka ril sepur pribadi sing ngubungaké Umeda lan Kobe Osaka. Bubar mbukak garis namba Hanshin sing dadi saka Amagasaki ing prefektur Hyogo menyang Namba ing Osaka sisih kidul. Sampeyan bisa lunga saka Namba menyang Kobe kanthi Sepur.

Wilayah Kyushu
Sepur ekspres terbatas Nishitetsu, Jepang = AdobeStock

Sepur ekspres terbatas Nishitetsu, Jepang = AdobeStock

Nishitetsu (Railway Nishi-Nippon)

Nishitetsu minangka kereta api pribadi sing didhasarake ing kutha Fukuoka. Sampeyan bisa nggunakake sepur iki yen sampeyan menyang Dazaifu saka kutha Fukuoka.

Video sing Disaranake: Ngenalake Stasiun & Tiket Kereta Jepang

 

Bus

Bus transfer bandara ing Tokyo = shutterstock

Bus transfer bandara ing Tokyo = shutterstock

Sawijining bis ngenteni ing bus mandheg ing stasiun ing Tokyo = shutterstock

Sawijining bis ngenteni ing bus mandheg ing stasiun ing Tokyo = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

Situs telusuran sing disaranake

Ing Jepang, bis dioperasikake ing macem-macem panggonan. Yen sampeyan njupuk bis ing Jepang, sampeyan bisa nggunakake rong situs ing ngisor iki.

>> KANGGO
Ing situs iki, sampeyan bisa nggoleki macem-macem bus lan bus wisata.

>> highwaybus.com
Sampeyan uga bisa nggoleki macem-macem bus raya ing situs iki.

Bis transfer bandara (bis limosin)

Sampeyan bisa nggunakake bus transfer bandara nalika lunga menyang pusat kota dll saka bandara. Ing bandara kayata Tokyo lan Osaka, bus transfer bandara kanthi rute sing beda-beda dioperasikake. Akeh kasus, ana kantor tiket utawa mesin penjual tiket kanggo bis ing bandara. Ayo munggah bis sawise tuku tiket dhisik!

Bis jadwal

Yen sampeyan tekan kutha saka bandara, sampeyan bakal nggunakake bus sing dijadwalake. Ana rong jinis bis sing dijadwalake: mbayar nalika numpak lan mbayar nalika mudhun. Ayo nyiyapake dhuwit dhisik apa wae. Sampeyan kepenginan yen sampeyan duwe duwit receh, nanging sampeyan bisa entuk mancing kanthi dhuwit sewu yen. Ing kutha-kutha gedhe kayata Tokyo lan Osaka, sampeyan uga bisa mbayar nganggo kertu prabayar kanggo digunakake nalika nunggang sepur.

Nanging, yen sampeyan bisa numpak sepur kanggo jenenge bis, aku nyaranake nganggo sepur. Amarga rute bis ing Jepang umume rumit. Kajaba iku, ana risiko kemacetan lalu lintas ing kasus bis. Yen tekan bis ing Kyoto nalika musim dhuwur, senggol banget.

Bus dalan gedhe

Ing Jepang, akeh bus gedhe (bis jarak dawa) arep lunga saka kutha-kutha utama kayata Tokyo menyang papan-papan wisata. Yen sampeyan nggunakake bus-bis iki, sampeyan bisa pindhah menyang tujuan kasebut tanpa ganti. Nanging, ora kaya sepur, bis bisa uga ana ing risiko lalu lintas. Utamane, wiwit pungkasan April nganti wulan Mei, pertengahan Agustus, liburan akhir taun lan Taun Anyar, dalan kasebut bisa dadi rame, mula ati-ati.

Bis wisata

Ana akeh bus wisata ing Jepang. Mangga golek bis wisata sing cocog kanggo sampeyan ing ndhuwur situs loro lsp.

Aku uga nulis artikel ing ngisor iki babagan leladen wisata lan sapiturute Yen sampeyan minat, mangga selehake ing kaca iki uga.

 

taxi

Model Teksi Jepang anyar sing diarani JPN Taxi wis siyap kanggo boom pariwisata 2020 kanthi cab sing bisa diakses lan pembalap internasional = shutterstock

Model Teksi Jepang anyar sing diarani JPN Taxi wis siyap kanggo boom pariwisata 2020 kanthi cab sing bisa diakses lan pembalap internasional = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

Wilayah kutha

Ing wilayah kutha kayata Tokyo lan Kyoto, sampeyan bisa numpak taksi yen sampeyan ngunggahake taksi. Taksi sing diantrekake ing ngarep stasiun lan hotel gedhe. Sampeyan uga bisa numpak.

Lawang taksi kanthi otomatis mbukak lan cedhak. Pembalap taksi Jepang duwe ati sing ora sopan. Akeh sopir taksi sing ora boso Inggris. Nanging dheweke bakal nyoba ngerti tujuane kanthi tulus. Yen sampeyan nulis alamat tujuan sampeyan ing kertas, driver bakal ngerti sanajan ing basa Inggris. Umume taksi dilengkapi sistem navigasi supaya driver nggawa sampeyan menyang tujuan tanpa masalah.

Ing kasus taksi yen ilustrasi kertu kredit disetel ing jendela kursi mburi, sampeyan uga bisa nggunakake kertu kredit. Ing Jepang, kita ora butuh kripik kanggo para supir taksi.

Bayar taksi ing Jepang umume dhuwur. Yen sampeyan keses ing tengah rute sampeyan, mendhoan mendhoan bakal luwih dhuwur. Supaya ngerti babagan biaya mendhoan sing kasar, situs ing ngisor iki migunani. Mung ragad ing Tokyo sing bisa digoleki ing situs iki. Nanging, sampeyan bisa ngerti rega atos tarif taksi Jepang ing situs iki. Bayar taksi regional asring luwih murah tinimbang Tokyo.

>> Situs web sing bisa nggoleki tarif taksi ing Tokyo ana kene

Wilayah negara

Yen sampeyan nggunakake taksi ing sisih negara Jepang, sampeyan bisa uga mriksa luwih dhisik manawa sampeyan bisa nggunakake taksi ing wilayah kasebut.

Ing wilayah deso, sampeyan bisa njupuk taksi ing bandara utawa stasiun utama, nanging ing papan liya, sampeyan ora bisa nemokake taksi. Ana uga perusahaan taxi ing situs negara ing pirang-pirang kasus. Perusahaan taksi kasebut bakal milih sampeyan yen sampeyan nelpon. Nanging, amarga nomer taksi cilik, sampeyan bisa uga tetep ditunggu.

Ing sisih negara Jepang, perusahaan taksi asring ngoperasikake taksi nalika wong tuwa ing wilayah kasebut menyang rumah sakit utawa liya-liyane. Dadi, sampeyan kudu sinau taksi sadurunge ing wilayah kasebut.

Bayar taksi ing sisih negara luwih murah tinimbang ing wilayah kutha. Yen tujuane adoh banget, sampeyan uga bisa menehi tujuan menyang driver lan negosiasi biaya.

 

Nyewa mobil

Kantor Nippon Rent-A-Car ing Tokyo. Nippon Rent-A-Car minangka salah sawijining perusahaan sewa mobil paling tuwa ing Jepang = shutterstock_182362649

Kantor Nippon Rent-A-Car ing Tokyo. Nippon Rent-A-Car minangka salah sawijining perusahaan sewa mobil paling tuwa ing Jepang = shutterstock

Foto pusat sewa mobil toyota ing bandara fukuoka = shutterstock

Foto pusat sewa mobil toyota ing bandara = shutterstock

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng isi rinci

Ana akeh perusahaan sing nyewa mobil ing Jepang. Yen sampeyan duwe lisensi driver lan lisensi driver internasional, sampeyan bisa nyewa mobil ing Jepang. Ing kene, aku bakal ngenalake ringkesan babagan dheweke.

Cara nggunakake sewa mobil

Ana perusahaan sewa mobil utama lan perusahaan sewa mobil murah ing Jepang. Perusahaan sewa-a-mobil utama nawakake layanan sewa mobil ing kutha-kutha utama ing saindenging Jepang. Perusahaan sewa mobil murah ngatasi layanan ing papan-papan wisata ing ngendi akeh permintaan nyewa mobil. Kejabi iki, uga ana perusahaan sewa mobil mewah ing Tokyo. Sembarang perusahaan bisa nggawe pesenan kanthi nggunakake internet utawa telpon.

Sampeyan bisa nggunakake layanan rent-a-car ing prosedur ing ngisor iki.

Reserve ing advance

Aku menehi saran supaya sampeyan pre-book ing situs web resmi perusahaan rent-a-car utawa situs lelungan. Mangga nemtokake tanggal lan wektu sing pengin digunakake, cabang, jinis mobil sing pengin dipinjam. Kanggo nggawe leladen, ing pirang-pirang kasus, sampeyan kudu ndhaptar minangka anggota ing Internet.

Pindhah menyang cabang perusahaan mobil sewa

Ayo menyang cabang perusahaan mobil sewa sing sampeyan simpen ing tanggal lan wektu sing wis ditemtokake. Yen bisa, aku menehi saran supaya sampeyan udakara 10 menit luwih dhisik tinimbang wektu sing wis ditemtokake. Nulis jeneng, alamat etc ing nulis ing counter cabang. Kanggo sewa-mobil luwih becik nggunakake kertu kredit tinimbang awis yen bisa. Sabanjure, pindhah menyang mobil sing sampeyan nyilih lan mriksa mobil kanggo goresan. Ayo mlebu yen sampeyan mriksa mobil. Pungkasan, sampeyan bakal nampa kuliah sing gampang saka staf babagan nyopir mobil kasebut. Ayo miwiti yen ora ana masalah.

Yen sampeyan nyewa mobil ing bandara gedhe, ana asring nyewa mobil ing lantai ing bandara. Mangga menyang counter dhisik. Banjur staf bakal nuntun sampeyan menyang bis anter jemput. Sampeyan bakal numpak bus anter jemput menyang cabang sing paling cedhak.

Wangsul mobil

Sampeyan mulihake mobil menyang cabang perusahaan mobil sewa kanthi tanggal lan wektu sing wis ditemtokake luwih dhisik. Yen sampeyan nemtokake luwih awal, sampeyan uga bisa menehi mobil menyang cabang liyane. Yen sampeyan tekan cabang, staf bakal mriksa keadaan mobil kasebut. Tanpa masalah khusus, sampeyan bisa ninggalake cabang.

Disaranake perusahaan sewa mobil utama

Aku rumangsa perusahaan mobil sewa Jepang umume nawakake layanan berkualitas tinggi. Antarane, aku nyaranake perusahaan ing ngisor iki. Alesan aku nyaranake perusahaan sewa mobil iki amarga, pisanan, dheweke duwe akeh cabang. Kapindho, ing perusahaan kasebut, sampeyan bisa milih mobil favorit saka antarane macem-macem jinis mobil.

Rent-A-Car Nippon

Perusahaan sewa mobil Aku arep menehi saran dhisik yaiku Nippon Rent - A - Car. Kauntungan saka perusahaan iki yaiku sing pertama, yaiku akeh cabang ing saindenging Jepang. Kapindho, ing Nippon Rent-A-Car, sampeyan bisa milih mobil favorit sampeyan ing antarane macem-macem mobil produsen mobil. Sing kaping telu, tambah akeh cabang sing mbukak 24 jam sedina ing wilayah kutha. Aku mesthi golek mobil sing disenengi ing situs web perusahaan. Ing Nippon Rent-A-Car, sampeyan uga bisa nyewa mobil mewah kayata Mercedes lan Audi.

>> Situs web resmi Nippon Rent-A-Car kasedhiya ing kene

TOYOTA Nyewa Mobil

TOYOTA Rent a Car minangka layanan sewa mobil sing ditangani dening perusahaan klompok Toyota. TOYOTA Nyewa Car ana akeh cabang ing saindenging Jepang.

Mobil sing sampeyan bisa nyilih karo TOYOTA Rent Car yaiku mobil Toyota. Iki minangka titik lemah saka perusahaan iki. Sampeyan meh ora bisa milih mobil liyane saka Toyota. Nanging, kendharaan Toyota misuwur amarga misuwur. Sampeyan bisa ngucapake manawa sampeyan bisa nyilih mobil kanthi kualitas dhuwur.

>> Situs web resmi TOYOTA Rent a Car kasedhiya ing kene

Kaping Sewa Mobil

Nyewa mobil Times dikelola dening perusahaan mobil utama sing duwe kantor pusat ing Kota Hiroshima. Nyewa mobil Times sadurunge dilakokno dening Mazda. Dadi, Times Car Rentals isih duwe mobil Mazda akeh. Ing wektu sing padha, uga ana mobil saliyane Mazda kanggo nyewa Times Car.

Aku kerep nggunakake mobil sewa iki. Keuntungan saka sewa mobil Times yaiku, luwih dhisik sampeyan bisa milih mobil beda saka rong perusahaan ing ndhuwur. Utamane mobil Mazda apik banget lan populer. Seneng nyoba numpak mobil Mazda. Kaping kalih, biaya sewa kanggo nyewa Times Car cukup wajar. Aku rumangsa ora apike nggunakake Times Car Rentals.

>> Situs web resmi Rentals Mobil Times saiki

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Cara tali ing Zao = Shutterstock
Foto: Ropeways ing Jepang

Ana akeh ropeways ing Jepang. Yen sampeyan nggunakake ropeways, trip bakal dadi telung dimensi. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake sampeyan menyang sawetara ropewan sing paling populer sing operasi ing tujuan wisata utama. Isi IsiDaisetsuzan (Hokkaido) Otaru (Hokkaido) Hakodate (Hokkaido) Zao (Yamagata) Hakone (Kanagawa) Tateyama (Toyama) Shinhotaka (Gifu) Yoshino (Nara) Kobe (Hyogo) Daisetsuzan (Hokkaido) ...

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa
Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, iku ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.