Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Pemandangan Wétan Bandara New Chitose karo para wisatawan lan wong = shutterstock

Pemandangan Wétan Bandara New Chitose karo para wisatawan lan wong = shutterstock

Bandara Chitose Anyar! Akses menyang Sapporo, Niseko, Furano lsp.

Bandara Chitose Anyar minangka bandara paling gedhe ing Hokkaido. Udakara udakara 40 menit kanthi kereta api ekspres JR saka pusat kutha Sapporo. Bandara iki nduweni terminal internasional lan terminal internasional. Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Sapporo, Niseko, Otaru lsp, ing Hokkaido, sampeyan kudu nggunakake New Chitose Airport. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake rincian Bandara New Chitose. Aku ngenalake garis tengah Bandara New Chitose dhisik, sawise iku, aku bakal nerangake sabenere manawa pengin ngerti para tamu saka luar negeri.

Summary

Pekerjaan pangopènan sing ngluncurake pesawat ANA ing Bandara New Chitose, Hokkaido = shutterstock

Pekerjaan pangopènan sing ngluncurake pesawat ANA ing Bandara New Chitose, Hokkaido = shutterstock

Peta Bandar Udara Anyar Chitose

Klik kanggo nampilake Google Maps ing kaca sing kapisah

Bandara Chitose Anyar duwe terminal internasional saliyane penerbangan domestik. Wiwit ana stasiun Bandara JR New Chitose ing bandara, akses apik menyang Sapporo. Ana counter perusahaan mobil sewa ing bandara. Dheweke duwe meja resepsi ing counter lan bis gratis menyang parkir. Yen pindhah menyang Stasiun Chitose Minami sing minangka salah sawijining stasiun ing ngarep stasiun Bandara Chitose JR New sampeyan uga bisa numpak sepur JR ekspres menyang Kushiro, Obihiro lsp.

akses

Menyang Stasiun Sapporo

40 menit kanthi tren ekspres JR

Tumrap Niseko

2 jam nganggo mobil, 2 jam 30 menit - 3 jam 30 menit kanthi bis (gumantung ing resort ski)

Penerbangan internasional

Ing New Chitose Airport, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki.

Bangkok (DON MUEANG), HANGZHOU, Kuala Lumpur, Singapura, NANJING, Manila, Cheongju, Vladivostok, Y - SAKHALINSK, BUSAN, SEOUL, Daegu, BEIJING, Tianjin, SHANGHAI, TAIPEI, HONG KONG, Kaohsiung, HONOLULU, BANGKOK, Muan

Penerbangan domestik (Hokkaido)

Ing New Chitose Airport, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki.

Hakodate, Kushiro, Memanbetsu (Abashiri), Wakkanai, Nakashibetsu

Penerbangan domestik (kajaba Hokkaido)

Ing New Chitose Airport, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki.

Yamagata, Fukushima, Niigata, Toyama, Komatsu, Ibaraki, Matsumoto, Shizuoka, Chubu International (Nagoya), Haneda (Tokyo), Narita (Tokyo), Itami (Osaka), Kansai (Osaka), Aomori, Iwate Hanamaki,, Kobe, Okayama, Hiroshima, Matsuyama, Fukuoka, Okinawa

Kanggo rincian babagan lelungan Hokkaido, klik ing artikel ing ngisor iki.

Hokkaido! 21 Wilayah Wisata Popular lan 10 Bandara

Hokkaido minangka pulo nomer loro paling gedhe ing Jepang sawisé Honshu. Lan minangka wilayah paling lor lan prefektur paling gedhe. Hokkaido luwih adhem tinimbang pulo liyane ing Jepang. Amarga pangembangan dening Jepang wis telat, ana alam sing gedhe lan apik ing Hokkaido. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake outline saka ...

 

Peta lantai Chitose New

Panorama ing Bandara New Chitose, bandara paling gedhe ing Hokkaido, ngladeni wilayah metropolitan Sapporo = shutterstock

Panorama ing Bandara New Chitose, bandara paling gedhe ing Hokkaid

Peta lantai bandhara chitose anyar

Yen sampeyan ngeklik gambar iki, kaca babagan peta lantai New Chitose Airport (situs web resmi) bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

Bandara Chitose Anyar minangka bandara sing cukup gedhe. Wangun gedhung terminal internasional lan gedhung terminal domestik kaya sing katon ing gambar ndhuwur. Iki loro bangunan disambungake.

Yen sampeyan nggunakake sepur saka Stasiun Bandara Chitose JR New, monggo menyang lantai ngisor bangunan terminal domestik.

Yen sampeyan pengin mangan ramka, sushi, lan liyane, Hokkaido, sampeyan bisa menyang lantai katelu ing gedhung terminal domestik.

Yen sampeyan pengin seneng bandara New Chitose On On (Hot Springs), ana ing lantai 4 Bangunan Terminal Domestik. Aku ngenalake babagan Bandara Chitose News Onsen ing ngisor iki.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan jubin Bandara New Chitose, klik ing gambar ndhuwur lan tampilake situs web resmi.

 

Dening Bus Limousine

Saka Bandara Chitose New, bis limosin sing bakal menyang macem-macem bagean Hokkaido dioperasikake, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Saka Bandara Chitose New, bis limosin sing bakal menyang macem-macem bagean Hokkaido dioperasikake, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Akeh bus limosine dilakokno ing antarane New Chitose Airport lan macem-macem bagean Hokkaido. Stop bus limousine dumunung ing lantai pertama bangunan terminal internasional lan bangunan terminal domestik.

Nalika sampeyan tekan Bandara New Chitose, sampeyan bisa uga mlebu counter ing lantai pertama saben gedhung terminal. Sampeyan kudu mriksa bus ing kana lan tuku tiket. Lan ayo mlebu bis mandeg.

>> Kanggo rincian bis limusin, deleng kaca iki ing situs resmi Bandara New Chitose

 

Dening JR Train (saka Stasiun Bandara Chitose Anyar)

Sepur cepet saka stasiun Sapporo lan bandara cepet saben 15 menit = shutterstock

Sepur cepet saka stasiun Sapporo lan bandara cepet saben 15 menit = shutterstock

Ana stasiun JR Hokkaido ing Bandara New Chitose. Stasiun iki ana ing lantai paling ngisor bangunan terminal domestik. Amarga stasiun kasebut ana ing bangunan terminal, sampeyan ora prelu kuwatir udan salju utawa udan lagi wae. Kanthi nggunakake stasiun iki, sampeyan bisa kanthi luwih efisien pindhah menyang stasiun Sapporo lan stasiun Otaru. Yen sampeyan pengin menyang Asahikawa utawa Furano nganggo JR, coba lunga saka stasiun iki menyang stasiun Sapporo lan pindhah menyang sepur.

>> Kanggo jadwal stasiun JR Bandar Udara Chitose Anyar, deleng kaca situs web resmi iki

saka Stasiun Chitose JR Minami

Sepur jR ekspres JR Hokuto mandheg ing Minami Chitose kanggo penumpang mudhun lan ing = shutterstock

Sepur jR ekspres JR Hokuto mandheg ing Minami Chitose kanggo penumpang mudhun lan ing = shutterstock

Njupuk stasiun 1 saka Stasiun Bandara Chitose JR lan sampeyan bakal tekan Stasiun Chitose JR. Saka Stasiun Chitose Minami, sampeyan bisa numpak sepur JR menyang tujuan wisata utama Hokkaido kaya ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa mlebu ing tren ekspres kaya ing ngisor iki.

Hakodate
Tomakomai
Tomamu
Yubari
Obihiro
Kushiro

 

Dening Nyewa Mobil

Kontra perusahaan sewa mobil diantrekake ing lantai 1 bangunan terminal domestik New Chitose Airport. Ana luwih saka 10 perusahaan rent-a-car sing kasedhiya ing bandara iki.

Nanging, sampeyan ora bisa nyilih mobil ing counter iki bebarengan. Ing New Chitose Airport, parkir mobil ing ngarep bangunan terminal dilarang. Dadi, ora preduli perusahaan sewa mobil sing sampeyan gunakake, sampeyan kudu pindhah menyang cabang perusahaan mobil sewa kanthi nggunakake bis gratis. Wektu saka bandara menyang brunch gumantung saka perusahaan mobil mobil, nanging umume 10-15 menit nganggo bis. Sanajan sampeyan mulihake mobil, sampeyan kudu bali karo cabang-cabang kasebut, ora ing bandara.

>> Kanggo sewa mobil Jepang, waca artikel ing kene

 

Bandara Chitose Anyar menyang Sapporo

Yen sampeyan budhal saka Bandara New Chitose menyang Sapporo, mula aku nyaranake nganggo sepur JR. Nalika aku wis ngenalake ing kaca iki, ana Stasiun Bandara Chitose JR New ing ruang paling ngisor ing Bandhara New Chitose.

Kanggo stasiun Sapporo, udakara 37 menit udakara JR Rapid "Bandara" saka Bandara New Chitose. Rega yaiku 1,070 yen kanggo wong diwasa.

Sauntara iku udakara udakara 1 jam kanthi bis. Rega yaiku 1,030 yen kanggo wong diwasa. Ing kasus bus, wektu sing dibutuhake bisa uga luwih dawa.

Nanging, yen tujuane dudu stasiun Sapporo nanging papan sing adoh saka stasiun Sapporo kayata Taman Susukino lan Nakajima, luwih becik digunakake minangka bis. Sampeyan bisa mbukak tanpa ilang caket karo tujuan sampeyan kanthi bis. Utamane yen sampeyan duwe akeh koper, bus bisa uga luwih kepenak.

 

Bandara Chitose Anyar menyang Niseko

Yen sampeyan lunga saka Bandara New Chitose menyang Niseko, luwih becik nggunakake bis utawa mobil sewa. Akeh bus basis leladen sing disiapake dening perusahaan bis lan perusahaan lelungan dioperasi saka Bandara New Chitose. Utamane nalika musim salju, akeh bus. Ayo leladen luwih dhisik.

Sampeyan bisa Book bus ing situs ngisor iki.

>> Bis Hokkaido Chuo
>> Jaringan Akses Hokkaido
>> Ski Liner Putih Bus

Yen sampeyan tetep ing Hilton Hotel ing Niseko Village, luwih becik nggunakake bus sistem leladen ing ngisor iki.

>> Bandara Niseko Village Express

Aku ora bisa nyaranake nggunakake sepur saka Bandara New Chitose menyang Niseko. Yen sampeyan liwat sepur, sampeyan luwih dhisik pindhah menyang stasiun Otaru dening JR Express "Bandara". Wektu perjalanan kira-kira udakara 1 jam 15 menit. Sabanjure, butuh udakara 1 jam 30 menit kanthi sepur biasa saka stasiun Otaru menyang stasiun Niseko. Nanging, nomer sepur cilik. Saka stasiun Niseko sampeyan uga kudu njupuk bis utawa taksi menyang hotel sampeyan.

Kanggo Niseko, waca artikel ing ngisor iki.

Gunung Yotei, sing diarani "Fuji of Hokkaido", saka resort ski Niseko, Hokkaido, Jepang
Niseko! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Niseko minangka wakil saka Jepang. Dikenal ing saindenging jagad, utamane minangka papan sing suci kanggo olahraga musim dingin. Ing Niseko, sampeyan bisa nyenengake ski wiwit akhir November nganti awal Mei. Ana gunung sing apik banget karo Mt. Fuji ing Niseko. Iki "Mt.Yotei" katon ing gambar ndhuwur. ...

 

Bandara Chitose Anyar menyang Furano

Yen pindhah menyang Furano, aku wani menehi saran yen lelungan karo Bandara Asahikawa tinimbang Bandara Chitose New. Saka Bandara Asahikawa tekan Furano, udakara udakara udakara jam langsung. Sampeyan uga bisa pindhah nganggo sepur JR. Kajaba iku, ing rute saka Bandara Asahikawa menyang Furano sampeyan bisa nikmati pemandangan Biei sing ayu.

Yen sampeyan budhal saka Bandara New Chitose menyang Furano, pindhah menyang stasiun Sapporo nganggo kereta api JR utawa bis dhisik. Wektu perjalanan yaiku 37 menit. Sabanjure, bukak ekspres menyang Stasiun Takigawa. Perjalanan njupuk udakara 50 menit. Saka stasiun Takigawa menyang stasiun Furano, udakara udakara 70 menit nganggo sepur normal Nemuro.

Saka Sapporo menyang Furano, sampeyan uga bisa liwat stasiun Asahikawa. Yen sampeyan lunga saka stasiun Sapporo menyang stasiun Asahikawa, wektu sing diperlokake yaiku udakara 1 jam lan 20 menit kanthi ekspres. Saka stasiun Asahikawa menyang stasiun Furano udakara 1 jam kanthi sepur normal Furano. Tampilan saka sepur apik banget ing rute iki.

Ing musim panas, kereta api ekspres "Furano Lavender Express" sing langsung saka Stasiun Sapporo menyang Furano Station bisa dioperasi.

Saka Sapporo menyang Furano, sampeyan uga bisa numpak bis. Kanthi bis langsung "Furano" saka terminal bis ing ngarep stasiun Sapporo, udakara 2 jam lan 50 menit menyang stasiun Furano. Nanging, amarga bis iki ora ngliwati Biei, mula sampeyan ora bisa ngarep-arep pemandangan sing apik banget.

Yen sampeyan lunga saka mobil saka Bandara New Chitose menyang Furano, wektu perjalanan bakal dadi 2 jam nganti 2 jam 30 menit. Mangga gunakake dalan ekspres saka Chitose East IC menyang Shimukappu IC, banjur nglakokake dalan nasional 237. Jarak total jarak udakara 125 km.

 

Toko lan restoran

Toko MUJI to Go ing Bandara Chitose anyar kanggo wisata tuku hadiah utawa cenderamata, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Toko MUJI to Go ing Bandara Chitose anyar kanggo wisata tuku hadiah utawa cenderamata, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Toko segawon Jepang ing njero bandara adol macem-macem panganan segar seger sing didol ing Bandara Internasional New Chitose, Jepang = shutterstock

Toko segawon Jepang ing njero bandara adol macem-macem panganan segar seger sing didol ing Bandara Internasional New Chitose, Jepang = shutterstock

Yen sampeyan pengin tuku sandhangan sing bisa digunakake sajrone lelungan Hokkaido, sampeyan bisa uga pengin menyang bangunan terminal domestik tingkat loro. Ana toko UNIQLO lan MUJI. Toko lan Grosir iki dibukak wiwit jam 8 esuk nganti 8 awan.

Yen sampeyan pengin tuku sandhangan sing bisa digunakake sajrone lelungan Hokkaido, sampeyan bisa uga pengin menyang bangunan terminal domestik tingkat loro. Ana toko UNIQLO lan MUJI. Toko lan Grosir iki dibukak wiwit jam 8 esuk nganti 8 awan.

Uga ana akeh toko souvenir ing Hokkaido ing lantai nomer loro saka gedung terminal domestik. Yen sampeyan bali saka Hokkaido, tulung seneng ing blanja ing lantai iki.

Yen sampeyan pengin mangan sing enak, coba mlaku ing lantai lantai 3. Ana restoran kayata ramen, sup kari, sajian Genghis Khan lan liya-liyane. Mesthi wae uga ana toko permen sing enak.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-11-18

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.