Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Bandara Haneda minangka salah sawijining bandara utami sing nglayani Greater Tokyo Area = shutterstock

Bandara Haneda minangka salah sawijining bandara utami sing nglayani Greater Tokyo Area = shutterstock

Bandara Haneda! Cara menyang Terminal Tokyo / Internasional & Domestik

Bandara Haneda minangka bandara hub Tokyo Metropolis. Sampeyan bisa lelungan Jepang kanthi pesawat internasional teka lan budhal saka bandara Haneda. Lan sampeyan bisa uga ngubengi Jepang nganggo bandara Haneda. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngenalake informasi sing migunani babagan Bandara Haneda.

Bandara Haneda utawa Bandara Narita?

Bandara Haneda luwih cedhak karo pusat Tokyo tinimbang bandara Narita

Bandara Haneda luwih cedhak karo pusat Tokyo tinimbang bandara Narita

Penumpang ngepasi lan mriksa ing counter maskapai ing Bandara Internasional Haneda = shutterstock

Penumpang ngepasi lan mriksa ing counter maskapai ing Bandara Internasional Haneda = shutterstock

Garis Bandara Hanede Airport

Bandara Haneda (jeneng resmi: Bandara Internasional Tokyo) minangka bandara paling gedhe ing Jepang ing sisih kidul-kulon Tokyo. Jarak kira-kira 18 kilometer saka pusat kutha Tokyo. Udakara udakara 30-40 menit kanthi sepur utawa mobil saka Bandara Haneda menyang Stasiun Tokyo.

Bandara Haneda, bebarengan karo Bandara Narita (Prefektur Chiba), dadi peran bandara ing Tokyo Metropolis. Nganti saiki Bandara Narita wis berkembang dadi bandara ing ngendi penerbangan internasional teka lan lunga. Ing sisih liya, Bandara Haneda wis dilakokno minangka bandara ing ngendi penerbangan domestik teka lan mangkat. Nanging, bubar bandara Haneda wis akeh banget. Bangunan Terminal Internasional anyar dibukak. Kanthi cara iki, Bandara Haneda wis wiwit berkembang dadi bandara gedhe sing ora mung penerbangan domestik nanging uga penerbangan internasional teka lan lunga.

Ana telung gedhung terminal penumpang ing bandara Haneda. Salah sijine yaiku bangunan terminal garis domestik. Kekarone isih ana gedhung terminal domestik. Bangunan terminal iki nyambung karo bis gratis.

>> Klik ing kene kanggo situs web resmi Bandara Haneda (penerbangan internasional)

>> Klik ing kene kanggo situs web resmi Bandara Haneda (penerbangan domestik)

Bandara Haneda luwih cedhak lan trep

Yen pindhah menyang Tokyo, sing kudu digunakake Bandara Haneda utawa Bandara Narita?

Yen sampeyan duwe pesawat menyang / saka Haneda ing negara asal, aku menehi saran supaya nggunakake.

Bandara Haneda luwih cedhak karo kutha tengah Tokyo tinimbang bandara Narita. Sampeyan bisa kanthi gampang pindhah menyang stasiun Tokyo utawa stasiun Shinagawa ing ngendi Shinkansen budhal.

Kajaba iku, yen lelungan kanthi pesawat ing Jepang, Bandara Haneda luwih trep kanggo penerbangan domestik tinimbang Bandara Narita.

Nanging, penerbangan internasional menyang lan saka Haneda ora sawetara dibandhingake karo Bandara Narita. Lan ora luwih dhuwur tinimbang penerbangan bandara Narita.

Kanggo Bandara Narita, waca artikel ing ngisor iki.

Bandara Narita Ing Chiba Prefecture, Jepang = Shutterstock
Bandara Narita! Kepiye tekan Tokyo / Explore Terminal 1, 2, 3

Bandara Internasional Narita minangka bandara paling gedhe nomer loro ing jejere Bandara Haneda Tokyo ing Jepang. Bandara Narita, kanthi Bandara Haneda, kanthi operasional minangka bandara hab Metropolitan Tokyo. Yen sampeyan lelungan ing Tokyo, sampeyan bisa nggunakake Bandara kasebut. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake Bandara Narita. Wiwit Narita ...

 

Terminal Internasional

Papan Pasar Edo ing Tokyo, Jepang tanggal 26 November 2013. Bagean bandara internasional Haneda sing adol kabeh jinis produk Jepang kanggo turis = shutterstock

Papan Pasar Edo ing Tokyo, Jepang tanggal 26 November 2013. Bagean bandara internasional Haneda sing adol kabeh jinis produk Jepang kanggo turis = shutterstock

Jembatan kayu kanggo dekorasi ing Bandara Haneda ing Tokyo, Jepang. Haneda minangka bandara paling sibuk nomer telu ing Asia lan nomer lima paling sibuk ing donya = shutterstock

Jembatan kayu kanggo dekorasi ing Bandara Haneda ing Tokyo, Jepang. Haneda minangka bandara paling sibuk nomer telu ing Asia lan nomer lima paling sibuk ing donya = shutterstock

Terminal Internasional Haneda (Terminal 3) minangka fasilitas anyar sing dibukak ing taun 2010. Terminal iki dioperasikake 24 jam saben dinane, lan akeh toko sing mbukak 24 jam. Wi-Fi Gratis (HANEDA-FREE-WIFI) bisa digunakake ing Terminal Internasional.Ringkesan lantai

Ngeklik kasebut bakal nampilake peta lantai situs resmi ing kaca sing kapisah

Ngeklik kasebut bakal nampilake peta lantai situs resmi ing kaca sing kapisah

Saben lantai Bangunan Internasional, kaya ing ngisor iki.

1F: Papan mlebu

Wong sing teka ing bandara kanthi taksi utawa bis mudhun ing kene banjur mlebu bandara. Ana stand taksi lan halte bis ing lantai siji, nanging sampeyan ora bisa langsung tekan kana saka lantai siji. Mangga mudhun saben tangga miturut tandha tandha saka lobi kedatangan ing lantai loro.

2F: Lobi Kedatangan

Nalika tekan Jepang sampeyan bakal teka ing lantai iki. Ing lantai iki ana pusat informasi turis, kantor ijol-ijolan mata uang, ATM, konter tiket bus, konter sewa mobil, toko sewa Wi-Fi saku, kamera Bic (toko alat rumah sing adol kertu SIM), lsp. Yen sampeyan mlebu bis, tulung tuku tiket ing konter tiket bis utawa mesin penjual tiket luwih dhisik. sawise iku, mangga lanjut miturut papan tanda, mudhun tangga banjur mandheg menyang halte bis.

Ana uga kantor tiket Monorail lan Keikyu lan gapura tiket ing lantai iki. Ing jejere gapura tiket monorail, ana Pusat Layanan Pelancongan JR EAST. Yen sampeyan nggunakake Jepang Rail Pass, sampeyan bisa ijolan voucer kanggo Japan Rail Pass ing pusat iki. Mesthi sampeyan uga bisa entuk tiket JR nggunakake Japan Rail Pass ing kene. Jam pambuka Pusat Jasa Perjalanan JR yaiku 6: 45 - 18: 30.

Yen sampeyan pindhah menyang penerbangan domestik ing Bandara Haneda, gumantung maskapai penerbangan sampeyan bisa mriksa ing lantai iki. Kanggo rincian, takon marang staf ing maskapai penerbangan sing sampeyan gunakake.

3F: Lobi mundur

Yen sampeyan lunga saka Jepang, sampeyan kudu mriksa ing lantai iki. Ana uga kantor ijol-ijolan mata uang lan ATM ing lantai iki. Lawang menyang hotel "Royal Park Hotel Tokyo Haneda" sing dipasang ing bangunan iki uga ana ing lantai iki. Babagan hotel, aku bakal ngenalake mengko ing kaca iki.

4F: EDO KO - JI

Ana toko lan restoran. Kaya sing katon ing foto ing ndhuwur, ana dalan sing nganggo tema Tokyo lawas (Edo). Ana toko souvenir, toko barang lelungan, Izakaya (pub gaya Jepang), restoran ramen, kafe, toko toko lan sapanunggalane. Ana akeh toko sing mbukak 24 jam.

5F: TANPA TOKYO POP

Lantai kaping papat nduweni tema Jepang kuno. Kosok baline, lantai kaping lima duwe tema pop Jepang. Halo Kitty lan toko barang-barang karakter liyane, macem-macem toko barang "Don Quijote", cafe planetarium, salon santai lan liya-liyane. Yen sampeyan suwe ing bangunan iki, aku saranake sampeyan menyang planetarium ing kene. Klik ing ndhuwur peta kanggo mbukak peta lantai ing lantai 5. Nalika "Planetarium" ditampilake, penet "detail".

Tiket

Maskapai maskapai sing nganggo penerbangan dijadwal. Penerbangan asring diganti, dadi priksa informasi paling anyar nalika sampeyan bener mlebu.

nuduhake: Klik tombol kanggo ndeleng dhaptar penerbangan

Japan Airlines (JAL): Bangkok - Suvarnabhumi, Beijing - Ibukutha, Guangzhou, Ho Chi Minh City, Hong Kong, London - Heathrow, Manila, New York - JFK, Paris - Charles de Gaulle, San Francisco, Seoul - Gimpo, Shanghai - Hongqiao, Shanghai -Pudong, Singapura, Taipei-Songshan
Kabeh Nippon Airways (ANA): Bangkok - Suvarnabhumi, Beijing - Capital, Chicago - O'Hare, Frankfurt, Guangzhou, Hanoi, Hong Kong, Honolulu, Jakarta - Soekarno Hatta, Kuala Lumpur - Internasional, London - Heathrow, Los Angeles, Manila, Munich, New York-JFK , Paris-Charles de Gaulle, Seoul-Gimpo, Shanghai-Hongqiao, Shanghai-Pudong, Singapura, Sydney, Taipei-Songshan, Vancouver, Wina
AirAsia X: Kuala Lumpur-Internasional
Air Kanada: Toronto-Pearson
Air China: Ibukutha Beijing
Air France: Paris-Charles de Gaulle
Air Selandia Baru: Langkawi
American Airlines: Los Angeles
Asiana Airlines: Seoul-Gimpo, Seoul-Incheon
British Airways: London-Heathrow
Dragon Cathay: Hong Kong
Pasifik Cathay: Hong Kong
China Airlines: Taipei-Songshan
Syarikat Penerbangan China: Shanghai-Hongqiao, Shanghai-Pudong
China Airlines: Guangzhou
Lawang Udara Delta: Los Angeles, Minneapolis / St Paul
Jet Eastar: Seoul-Incheon
Emirat: Dubai-Internasional
AC Air: Taipei-Songshan
Garuda Indonesia: Jakarta-Soekarno-Hatta
Airlines Hainan: Ibukutha Beijing
Hawaiian Airlines: Honolulu, Kailua-Kona
HK Express: Hong Kong
Jeju Air: Seoul-Incheon
Airlines Juneyao: Shanghai-Pudong
Udhara Korea: Seoul-Gimpo, Seoul-Incheon
Lufthansa: Frankfurt, Munich
Oke Airways: Tianjin
Persik: Seoul-Incheon, Shanghai-Pudong, Taipei-Taoyuan
Airlines Filipina: Manila
Qantas: Sydney
Qatar Airways: Doha
Syarikat Penerbangan Shanghai: Shanghai-Hongqiao, Shanghai-Pudong
Singapore Airlines: Singapore
Maskapai Penerbangan: Shanghai-Pudong
Bangkok Airways: Bangkok-Suvarnabhumi
Tianjin Airlines: Tianjin
Tigerair Taiwan: Taipei-Taoyuan
United Airlines: San Francisco
Vietnam Airlines: Hanoi

 

Terminal Domestik: terminal 1

Pusat Terminal Domestik Bandara Haneda = shutterstock

Pusat Terminal Domestik Bandara Haneda = shutterstock

Ana rong bangunan terminal domestik ing Bandara Haneda. Loro terminal domestik ing Bandara Haneda dibukak wiwit jam 5:00 nganti 11:30 wengi. Wi-Fi Gratis (HANEDA-FREE-WIFI) bisa digunakake ing kabeh terminal domestik ing kabeh bangunan.

Ing Terminal 1, sampeyan bisa numpak penerbangan Japan Airlines (JAL), Sky Mark, Japan Trans Ocean Airlines, Star flyer.

Terminal 1 nduwe North Wing lan South Wing. Saka Wing Lor, sampeyan bisa numpak Hokkaido, wilayah Tohoku, wilayah Chubu, penerbangan wilayah Kansai. Lan sampeyan uga bisa numpak penerbangan Sky Mark.

Saka South Wing sampeyan bisa numpak penerbangan ing wilayah JAL's Chugoku, wilayah Shikoku, wilayah Kyushu-Okinawa. Lan sampeyan bisa numpak penerbangan Jepang Trans Ocean Airlines lan Star flyer.

>> Klik ing kene kanggo situs web resmi Bandara Haneda (penerbangan domestik)

Ringkesan lantai

Ngeklik kasebut bakal nampilake peta lantai situs resmi ing kaca sing kapisah

Ngeklik kasebut bakal nampilake peta lantai situs resmi ing kaca sing kapisah

Saben lantai ing Terminal Domestik 1 kaya ing ngisor iki. Bangunan iki nduweni struktur sing rada cilik ing sadhuwure lantai 3.

B1F

Ana stasiun Keikyu lan stasiun monorel Tokyo.

1F: Lobi Kedatangan

Yen lelungan kanthi pesawat saka wilayah liyane ing Jepang menyang Tokyo, sampeyan bakal teka ing lantai iki sawise rawuh. Ing ngisor iki bintik-bintik ing ngisor iki.

counter tiket tiket bus / mesin jual tiket bis / ATM / kantor pos / klinik / dokter gigi / ruang tamu / hotel / kuil

Kuil ditetepake kanggo nglindhungi keamanan langit. Cilik banget. Babagan hotel, aku bakal nerangake mengko ing kaca iki.

Ing njaba terminal ana stasiun bis gratis (kanggo terminal liyane) stasiun bis lan peringkat taksi.

2F: Lobi mundur

Ing lantai iki, konter check-in babagan penerbangan domestik sing ana. Kejaba iki uga ana ATM, ruang bocah, konter hotel pet lan sapanunggalane. Ruang bocah minangka papan sing bisa dimainake bocah nganti 3 taun, umume jembar. Yen bocah-bocah numpak sawise dolanan ing kene, bisa uga turu turu ing pesawat.

3F: Toko lan Restoren

Ana toko kayata alat tulis, sandhangan wanita, sandhangan pria, sandhangan bocah, perhiasan, buku lan cenderamata. Lan ana restoran, kayata ramen, Jepang, Cina, sushi lan kafe.

4F: Toko lan Restoren

Ana toko cilik ing toko departemen Jepang kayata Wako, Takashimaya, Daimaru dll. Ana uga sedulur-sedulur barat lan toko buku, restoran lan kafe Italia.

5F: Wangsulane

Ana restoran bir, restoran soba lan udon udon, restoran sushi lan sapiturute.

6F: Pemulihan lan Dek Pengamatan

Dek pengamatan populer karo para penyayang lan bocah-bocah. Ana uga toko sing adol cemilan lan ombenan ing dek.

RF: Dek Pengamatan

Ndhuwur saka lantai 6, sampeyan bakal bisa nyenengake tampilan sing luwih nggumunake.

Tiket

Wing Utara

Maskapai maskapai sing nganggo penerbangan dijadwal. Penerbangan asring diganti, dadi priksa informasi paling anyar nalika sampeyan bener mlebu.

nuduhake: Klik tombol kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Japan Airlines (JAL)
Hokkaido

Memanbetsu, Asahikawa, Kushiro, Obihiro, Sapporo / Chitose Anyar, Hakodate

Wilayah Tohoku

Aomori, Misawa, Akita, Yamagata

Wilayah Chubu

Nagoya / Chubu, Komatsu

Wilayah Kansai

Osaka / Itami, Osaka / Kansai, Nanki Shirahama

Langit Mark

Sapporo / Chitose Anyar, Osaka / Kobe, Fukuoka, Nagasaki (liwat Osaka / Kobe), Kagoshima, Okinawa / Naha

Wing Kidul

Maskapai maskapai sing nganggo penerbangan dijadwal. Penerbangan asring diganti, dadi priksa informasi paling anyar nalika sampeyan bener mlebu.

nuduhake: Klik tombol kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Japan Airlines (JAL)
Wilayah Chugoku

Okayama, Hiroshima, Yamaguchi Ube, Izumo

Wilayah Shikoku

Tokushima, Takamatsu, Matsuyama, Kochi

Wilayah Kyushu-Okinawa

Kitakyushu, Fukuoka, Nagasaki, Oita, Kumamoto, Miyazaki, Kagoshima, Amami, Okinawa / Naha

Syarikat Penerbangan Jepang Jepang

Miyako, Ishigaki, Kumejima (pertengahan Juli - September mung)

Selebaran lintang

Kitakyushu, Fukuoka

 

Terminal Domestik: terminal 2

Ringkesan lantai

Ngeklik kasebut bakal nampilake peta lantai situs resmi ing kaca sing kapisah

Ngeklik kasebut bakal nampilake peta lantai situs resmi ing kaca sing kapisah

B1F

Ana stasiun Keikyu lan stasiun monorel Tokyo.

1F: Lobi Kedatangan

Yen lelungan kanthi pesawat saka wilayah liyane ing Jepang menyang Tokyo, sampeyan bakal teka ing lantai iki sawise rawuh. Ing ngisor iki bintik-bintik ing ngisor iki.

Mesin tiket karcis / mesin jual tiket bis / ATM / telpon umum / pusat pencegahan bencana

Ing njaba terminal ana mandeg bis gratis (menyang terminal liyane), mandeg bis lan mandeg taksi.

2F: Lobi mundur

Ing lantai iki, priksa para counter ing penerbangan penerbangan domestik. Kajaba iku, ana ruangan ATM, bocah, hotel (Haneda Excel Hotel Tokyu). Ruang bocah minangka papan sing bisa diputer bocah-bocah nganti 3 taun, mula kaget. Dheweke bisa turu mung ing pesawat yen bocah nunggang sawise muter ing kene. Babagan hotel, aku bakal nerangake mengko ing kaca iki.

3F: Toko lan Restoren

Ing lantai 3 ana toko kayata cenderamata, alat tulis, gaun wanita, busana pria, sandhangan bocah, perhiasan lan jam tangan. Ana uga restoran kayata Cina, Jepang, Yakiniku, Tempura, Vietnam, Turki lan Korea. Kafe lan bar anggur uga populer.

4F: Toko lan Restoren

Restoran kaya Italia, Cina, Sushi, Tonkatsu ana ing lantai 4. Ana uga Lounge kanggo anggota kertu kredit.

5F: Pemulihan lan Dek Pengamatan

Ing lantai 5th ana dek pengamatan nyebar. Lan ana sawetara kafe kanthi pandangan sing luar biasa. Ana uga restoran Jepang kayata Tempura lan Izakaya (bar gaya Jepang).

Tiket

Maskapai maskapai sing nganggo penerbangan dijadwal. Penerbangan asring diganti, dadi priksa informasi paling anyar nalika sampeyan bener mlebu.

nuduhake: Klik tombol kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Kabeh Nippon Airways (ANA)
Hokkaido

Wakkanai, Monbetsu, Nakashibetsu, Kushiro, Sapporo / Chitose Anyar, Hakodate

Wilayah Tohoku

Odate Noshiro, Akita, Shonai

Wilayah Kanto

Hachijojima

Wilayah Chubu

Nagoya / Chubu, Toyama, Komatsu, Noto

Wilayah Kansai

Osaka / Itami, Osaka / Kansai, Osaka / Kobe

Wilayah Chugoku

Okayama, Hiroshima, Iwakuni, Ube Yamaguchi, Tottori, Yonago, Hagi · Iwami

Wilayah Shikoku

Takamatsu, Matsuyama, Kochi, Tokushima

Wilayah Kyushu-Okinawa

Fukuoka, Saga, Nagasaki, Oita, Kumamoto, Miyazaki, Kagoshima, Okinawa / Naha, Miyako, Ishigaki

Udhara Sorashid

Miyazaki, Nagasaki, Oita, Kumamoto, Kagoshima

AIRDO

Memanbetsu, Asahikawa, Kushiro, Obihiro, Sapporo / Chitose Anyar, Hakodate

Selebaran lintang

Osaka / Kansai, Yamaguchi Ube

 

Ngendi sampeyan entuk Pass Sepur Jepang?

Nalika aku wis nerangake ing ndhuwur kaca iki, sampeyan bisa entuk Pass Sepur Jepang ing JR EAST Travel Center Center ing lantai 2 ing International Terminal. Nanging, ing musim liburan etc, turis bakal cepet-cepet menyang pusat iki kanggo entuk Pass Sepur Jepang kaya sampeyan. Dadi, supaya entuk Pass Sepur Jepang ing pusat iki, sampeyan bisa uga kudu nyetel garis luwih saka siji jam. Aku mikir iki mbuwang wektu. Yen Pusat Layanan Pelancongan JR EAST akeh, sampeyan bisa njaluk Pass Sepur Jepang ing stasiun JR ing tengah Tokyo.

Wisata manca sing teka ing Jepang bisa tuku lan nggunakake Pass Sepur Jepang. Yen sampeyan duwe Pass iki, sampeyan biasane bisa numpak Jin 's Shinkansen utawa Reguler Express etc tanpa biaya tambahan. Sadurunge menyang Jepang, sampeyan bisa tuku voucer kanggo Japan Rail Pass karo agensi wisata liyane ing negara sampeyan. Nanging, nalika sampeyan teka ing Jepang, sampeyan kudu ijolan voucer kanggo Japan Rail Pass. Kanggo Japan Rail Pass, waca artikel ing ngisor iki.

>> Mangga deleng artikelku babagan Japan Rail Pass

>> Waca ing kene kanggo nilai tukar Jepang Rail Pass

 

Bandara Haneda menyang Tokyo (1) Tokyo Monorail

Garis Bandara Tokyo Monorail Haneda: Garis Bandara Tokyo Monorail Haneda, yaiku sistem monorail sing nyambungake Bandara Haneda menyang Hamamatsucho ing Minato, Tokyo = shutterstock

Garis Bandara Tokyo Monorail Haneda: Garis Bandara Tokyo Monorail Haneda, yaiku sistem monorail sing nyambungake Bandara Haneda menyang Hamamatsucho ing Minato, Tokyo = shutterstock

Sejatine, aku nyaranake sampeyan nggunakake monorail Tokyo nalika pindhah saka Bandara Haneda menyang pusat kutha Tokyo. Ana stasiun monorel ing terminal internasional lan domestik. Monorel iki mundur kira-kira saben patang menit. Yen sampeyan njupuk "Haneda Express" saka Stasiun Terminal Internasional Haneda, sampeyan bakal tekan stasiun Hamamatsucho ing 13 menit. Sampeyan bisa pindhah menyang JR ing Hamamatsucho. Dadi sampeyan bisa pindhah menyang stasiun JR Tokyo udakara 20 menit lan stasiun Shibuya udakara 30 menit.

Nanging, yen sampeyan nggunakake monorail, sampeyan kudu ngganti sepur ing stasiun Hamamatsucho. Yen sampeyan sepisanan menyang Tokyo, ing kasus kasebut, aku mikir yen sampeyan bisa njupuk bis langsung menyang stasiun ing cedhak hotel sampeyan.

>> Klik ing kene kanggo situs resmi Tokyo Monorail

 

Bandara Haneda menyang Tokyo (2) Keikyu (Sepur Keihin Kyuko)

Pamriksan Terminal Uraga Garis Utama Keikyu = shutterstock

Pamriksan Terminal Uraga Garis Utama Keikyu = shutterstock

Ing Bandara Haneda, sampeyan uga bisa nggunakake Keretapi Keikyu saliyane Tokyo Monorail. Ana stasiun Keikyu ing terminal internasional lan domestik. Yen Keikyu trep nalika arep menyang tujuan, luwih becik nggunakake.

Nanging, nalika sampeyan njupuk sepur Keikyu, sampeyan kudu mriksa papan sepur sing lagi arep. Sepur Keikyu budhal saka stasiun Keikyu Kamata menyang pusat kutha Tokyo, lan bisa uga mlebu ing Yokohama. Aja ati-ati

>> Situs web resmi Keikyu saiki kasedhiya

 

Bandara Haneda menyang Tokyo (3) Bus

bus ing wilayah numpak bis kanggo macem-macem tujuan saka Bandara Haneda = shutterstock

bus ing wilayah numpak bis kanggo macem-macem tujuan saka Bandara Haneda = shutterstock

Klik ing peta ing ndhuwur, kaca bis Situs Rasmi Bandara Haneda bakal ditampilake

Klik ing peta ing ndhuwur, kaca bis Situs Rasmi Bandara Haneda bakal ditampilake

Ana akeh bus sing mlaku ing antarane Bandara Haneda lan macem-macem stasiun utama. Mesthi, bis iki mandheg ing Terminal Internasional lan ing Domestik.

Yen sampeyan sepisanan menyang Tokyo, utawa yen sampeyan duwe koper gedhe, aku saranake nggunakake bus kasebut. Sampeyan kudu tuku tiket ing counter tiket tiket utawa mesin vending tiket bis. Banjur pindhah mandeg bis banjur jajar. Ana staf ing bus mandheg ing Bandara Haneda, dadi yen sampeyan duwe perkara sing ora dingerteni, sampeyan kudu takon.

Klik ing peta ing ndhuwur, kaca bis Situs Rasmi Bandara Haneda bakal ditampilake. Kaca sing padha bakal ditampilake sanajan sampeyan klik ing sisih ngisor.

>> Klik ing kene kanggo kaca bis ing Situs Resmi Bandara Haneda

 

Bandara Haneda menyang Tokyo (4) taksi

Taksi sing ngenteni penumpang ing Bandara Internasional Haneda = shutterstock

Taksi sing ngenteni penumpang ing Bandara Internasional Haneda = shutterstock

Taksi mendhoan ing njaba saben terminal. Taksi mendhoan udakara udakara 5,000 yen saka Bandara Haneda tekan stasiun stasiun Tokyo lan udakara 7,000 yen menyang Shinjuku Station. Nanging, butuh luwih akeh manawa dalan kasebut congres.

Kejabi, rego udakara 1,000 yen biaya biaya lebuh. Beya taksi bakal luwih saka 1,000 yen luwih dhuwur tinimbang umume tengah wengi lan awal.

 

Hotel Royal Park Tokyo Haneda (Internasional Terminal)

Klik ing gambar kasebut, situs web resmi The Royal Park Hotel Tokyo Haneda bakal ditampilake ing kaca sing kapisah

Klik ing gambar kasebut, situs web resmi The Royal Park Hotel Tokyo Haneda bakal ditampilake ing kaca sing kapisah

Yen sampeyan bali saka Bandara Haneda esuk, aku nyaranake sampeyan tetep ing The Royal Park Hotel Tokyo Haneda ing Terminal Internasional. Pintu mlebu hotel iki ana ing lantai 3 (lobi keberangkatan). Klik ing gambar ing ndhuwur, situs web resmi The Royal Park Hotel Tokyo Haneda ditampilake ing kaca sing kapisah.

Royal Park Hotel Tokyo Haneda kelas papat lintang. Aku wis nginep kakehan. Kamar tamu sithik sempit. Nanging hotel iki ana ing ngarep lobi sing mangkat. Nalika budhal esuk, ora ana hotel sing kepenak. Ing wengi, mangkat ing wengi pungkasan kanthi nggunakake toko, restoran lan pub ing terminal internasional!

 

Haneda Excel Hotel Tokyu (Terminal Domestik 2)

Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Haneda Excel Hotel Tokyu ditampilake ing kaca sing kapisah

Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Haneda Excel Hotel Tokyu ditampilake ing kaca sing kapisah

Yen sampeyan nggunakake penerbangan domestik esuk saka Bandara Haneda, sampeyan bisa tetep ing Haneda Excel Hotel Tokyu ing Domestik Terminal 2. Pintu ing hotel iki ing lantai 2 (lobi pamitan) ing Terminal 2. Klik ing gambar ndhuwur , situs web resmi Haneda Excel Hotel Tokyu ditampilake ing kaca sing kapisah.

Haneda Excel Hotel Tokyu uga kalebu kelas 4 bintang. Aku tetep nginep banget. Kamar tamu sithik sempit. Nanging, hotel iki uga ana ing ngarep lobi pamindhahan domestik. Nalika budhal esuk, hotel sing paling trep. Yen sampeyan nggunakake pesawat sing mangkat saka Terminal 1, pindhah menyang Terminal 1 kanthi bis gratis.

 

Pungkasan Kaping Haneda Terminal 1

Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Cabin Pertama bakal ditampilake ing kaca sing kapisah

Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Cabin Pertama bakal ditampilake ing kaca sing kapisah

Terminal 1 Kabin Haneda pisanan ana ing pinggir Terminal Domestik 1. minangka hotel jinis kapsul. Ruangane luwih amba tinimbang hotel kapsul ing tengah Tokyo lan ana kualitas kwalitase. Nanging, karo hotel kapsul liyane, ora ana kunci ing kamar kasebut. Tamu bisa nggunakake adus umum. Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Cabin Pertama bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

Hotel iki uga bisa digunakake kira-kira 1,000 yen saben jam. Aku wis nggunakake kaping pirang-pirang. Nyenengake amarga beda karo hotel biasa. Yen sampeyan durung nginep ing hotel kapsul Jepang, coba coba!

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-31

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.