Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Bandara Kansai ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Bandara Kansai ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Bandara Kansai (KIX)! Kepiye tekan Osaka, Kyoto / Jelajahi Terminal 1, 2

Yen pindhah menyang Jepang sampeyan duwe pilihan nggunakake bandara ing Osaka saliyane bandara ing Tokyo. Osaka duwe "Bandara Internasional Kansai" sing makarya 24 jam. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake outline bandara iki lan cara menyang Kyoto, Osaka lan liya-liyane saka bandara iki.

Garis Bandara Internasional Kansai (KIX)

Bandara Internasional Kansai utawa KIX minangka bandara paling gedhe nomer loro ing Jepang, sing cedhak karo kutha Osaka = shutterstock

Bandara Internasional Kansai utawa KIX minangka bandara paling gedhe nomer loro ing Jepang, sing cedhak karo kutha Osaka = shutterstock

Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi ing bandara Kansai ing kaca sing kapisah

Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi ing bandara Kansai ing kaca sing kapisah

TCTerms

Bandara Internasional Kansai minangka salah sawijining bandara paling misuwur ing Jepang sing dununge ana ing pulau buatan, lepas pantai 5 km ing sisih kidul Prefektur Osaka. Disambungake menyang sisih liyane kanthi jembatan dawane 3.75 km. Dalan lan kareta liwat jembatan iki. Adohe udakara 40 kilometer saka stasiun Osaka. Antarane Bandara Kansai lan pusat kutha Osaka, JR lan sepur Nankai dioperasikake.

Ana rong bangunan terminal ing Bandara Kansai. Saka Terminal 1 sampeyan bisa numpak penerbangan internasional lan penerbangan domestik maskapai biasa. Saka Terminal 2 sampeyan bisa numpak penerbangan internasional LCC lan penerbangan domestik. Nanging, sawetara LCC uga teka lan mangkat saka Terminal 1.

Terminal 2 luwih gampang tinimbang terminal 1, dadi yen sampeyan nggunakake LCC, aku nyaranake supaya milih LCC sing metu saka Terminal 1.

Bandara Kansai utawa Bandara Itami?

Ana bandara Kansai lan Itami ing Osaka. Sapa sing kudu digunakake luwih apik?

Bandara Kansai> Bandara Itami

Yen sampeyan ngrancang plancongan kaya ing ngisor iki, bukak Bandara Kansai.

Gunakake penerbangan internasional ...

Ing bandara Itami, sejatine mung penerbangan domestik sing dioperasi.

Gunakake LCC ...

LCC mung digunakake ing Bandara Kansai.

Lelungan ing sisih kidul wilayah Kansai ...

Perlu wektu kanggo pindhah saka Bandara Itami sing ana ing sisih lor Osaka ing sisih kidul Osaka, lsp. Luwih becik nggunakake Bandara Kansai ing sisih kidul Osaka. Luwih cepet njupuk Nankai Express saka Bandara Kansai nalika pindhah menyang Namba lan Dotonbori ing sisih kidul Osaka.

Bandara Kansai

Yen sampeyan nimbang trip ing ngisor iki, bisa nggunakake Bandara Itami.

Wisata lor Osaka lan sisih lor wilayah Kansai ...

Bandara Itami luwih trep kanggo mbukak wilayah kasebut.

Bukak Universal Studios Jepang (USJ) ...

Wisata bis 40 menit saka Bandara Itami menyang USJ. Ing tangan liyane, 1 jam lan 20 menit kanthi bis saka Bandara Kansai.

 

Terminal 1

Ringkesan

Terminal 1 minangka terminal utama ing Bandara Kansai. Kapal terbang liyane saka LCC nggunakake Terminal 1 kanggo penerbangan internasional lan domestik. Terminal 1 minangka bangunan kaping papat kanthi North Wing lan South Wing. Terminal 1 wis nyambung karo JR lan stasiun bandara Kansank Nankai, lan Aero Plaza sing duwe hotel dll. Ing lantai pertama Aero Plaza ana stasiun bis bis gratis menyang Terminal 2. Terminal 1 lan Terminal 2 udakara 4 kilometer.

Pandhuan lantai

1F Lobi Kedatangan Internasional

Ana lobi kedatangan internasional. Nalika sampeyan teka ing Jepang, sampeyan bakal teka ing lantai iki. Ana mandeg bis lan mendhoan nang njaba. Yen sampeyan nggunakake sepur mangga ing nduwur.

Gerbang Domestik / Gerbang Domestik

Ana gapura kedatangan omah lan gapura pamitan. Kejabi restoran, bank, klinik lan liya-liyane. Ing njaba ana dek-trek pejalan kaki sing tekan Stasiun Bandara Kansai (JR, Nankai) lan Aero Plaza. Yen sampeyan tekan Terminal 2, gek nganggo bis gratis saka Aero Plaza 1 lantai.

Ana uga ruang istirahat 24 jam "KIX Airport Lounge" sing bisa digunakake. Malah padusan (biaya tambahan) bisa digunakake ing kene. Yen sampeyan ngenteni suwe ing Bandara Kansai, aku nyaranake sampeyan nggunakake ruangan iki.

Toko 3 lan restoran

Ana akeh toko lan restoran ing lantai nomer telu.

Lobi pamulangan lantai 4

Yen bali menyang negara asal, priksa ing lantai 4 banjur lebokake gapura sing budhal. Ing njaba lantai 4 ana bus lan taxi.

Penerbangan internasional (North Wing)

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Kabeh Nippon Airways (ANA): Beijing / Ibukutha, Dalian, Qingdao, Hangzhou, Shanghai / Pudong
Air vanilla: Taipei / Taoyuan
Udhara Korea: Seoul / Incheon, Seoul / Gimpo, Busan, Jeju
Asiana Airlines: Seoul / Incheon, Seoul / Gimpo
Air Busan: Busan, Daegu
Air Seoul: Seoul / Incheon
Penerbangan Penerbangan: Taipei / Taoyuan, Kaohsiung
Penerbangan Penerbangan: Taipei / Taoyuan, Kaohsiung
Penerbangan Shandong: Jinan, Qingdao, Urumqi (liwat Qingdao), Kunming
Tianjin Airlines: Tianjin, Xian
Oke Airways: Tianjin
Udhara Xuzhou
Bangkok Airways: Hong Kong, Taipei / Taoyuan
Penerbangan Hong Kong: Hong Kong
Hong Kong Express: Hong Kong
Airlines Malaysia: Kuala Lumpur
AirAsia X: Kuala Lumpur, Honolulu, Taipei / Taoyuan
Airlines Internasional Thai: Bangkok / Suvarnabhumi
Thailand · Air Asia X: Bangkok / Don Muang
Ngalahake Scoot: Bangkok / Don Muang
Jetstar Pacific Airways: Hanoi
Bettjet Air: Kota Hanoi, Kutha Ho Chi Minh
Jetstar Asia Airlines: Singapura (Taipei / Taoyuan, Manila, liwat Clarke), Taipei / Taoyuan, Manila, Clark
Air India: Delhi (liwat Hong Kong), Mumbai (liwat Hong Kong, Delhi), Hong Kong
Lawang Udara Delta: Langkawi
United Airlines: San Francisco, Guam
Hawaiian Airlines: Langkawi
Air Canada Rouge: Vancouver (penerbangan mangsan)
Lufthansa German Airlines: Frankfurt
Finnair: Helsinki
Penerbangan S7: Vladivostok (penerbangan mangsan)
New Zealand Airlines: Auckland (dioperasional kanthi mangsa)

Penerbangan internasional (South Wing)

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Japan Airlines (JAL): Taipei / Taoyuan, Shanghai / Pudong, Bangkok / Suvarnabhumi, Los Angeles, Honolulu
Jetstar Jepang: Taipei / Taoyuan, Hong Kong, Manila
Paskah Airways: Seoul / Incheon, Busan, Cheongju
Jin Air: Seoul / Incheon, Busan
Maskapai Teh Way: Seoul / Incheon, Busan, Daegu, Jeju, Guam
Airline China: Taipei / Taoyuan, Kaohsiung, Tainan
Tiger Air Taiwan: Taipei / Taoyuan, Kaohsiung
Syarikat Penerbangan Internasional China: Beijing / Ibukutha, Shanghai / Pudong, Tianjin (liwat Dalian), Dalian, Chengdu
Syarikat Penerbangan China: Beijing / Ibukutha, Shanghai / Pudong, Nanjing, Yantai, Qingdao, Kunming (liwat Shanghai utawa Changsha), Xi'an (liwat Qingdao), Chengdu (via Nanjing), Ningbo, Changsha, Yanji, Dalian
China Airlines: Shanghai / Pudong, Dalian, Guangzhou, Shenyang, Harbin, Guiyang, Zhengzhou, Changsha, Sanya (liwat Guangzhou), Shenzhen, Wuhan
Syarikat Penerbangan Shanghai: Shanghai / Pudong, Zhengzhou (liwat Shanghai)
Airlines Juneyao: Shanghai / Pudong, Yinchuan (liwat Shanghai), Nanjing
Airlines Airlines: Beijing / ibukutha kutha, Wuxi, Shenzhen, Nantong
Xiamen Air: Xiamen, Fuzhou, Hangzhou
Peking Capital Beijing: Langkawi
Airlines Sichuan: Chengdu, Xian
Airlines Macau: Macau
Airlines Filipina: Manila, Cebu, Taipei / Taoyuan
Airways Cebu Pacific: Manila
Maskapai Garuda Indonesia: Jakarta, Denpasar
Vietnam Airlines: Hanoi, Kutha Ho Chi Minh, Da Nang
Singapore Airlines: Singapore
Scoot: Singapura, Bangkok / Don Muang, Kaohsiung, Honolulu
Syarikat Penerbangan Emirates: Dubai
Air France: Paris / Charles de Gaulle
KLM Walanda Airlines: Amsterdam
Jetstar Airways: Cairns
Qantas: Sydney
Air Caledonia Internasional: Noumea

Penerbangan domestik

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Japan Airlines (JAL): Sapporo / Chitose Anyar, Tokyo / Haneda
Japan Trans Ocean Airways: Okinawa / Naha, Ishigaki
Jetstar Jepang: Sapporo / Shin Chitose, Tokyo / Narita, Kochi, Fukuoka, Kumamoto, Okinawa / Naha
Kabeh Nippon Airways (ANA): Memanbetsu (musim panas), Sapporo / Chitose Anyar, Tokyo / Haneda, Fukuoka, Okinawa / Naha, Miyako, Ishigaki
Starflyer: Tokyo / Haneda
Air vanilla: Amami

 

Terminal 2

Terminal 2 saka Bandara Kansai minangka bangunan sing sederhana kanggo LCC, Osaka, Jepang

Terminal 2 saka Bandara Kansai minangka bangunan sing sederhana kanggo LCC, Osaka, Jepang

Ringkesan

Terminal 2 mung kanggo LCC. Lokasine udakara 10 menit kanthi bus gratis saka lantai siji Aero Plaza ing jejere Terminal 1. Bis kasebut dioperasikake 24 jam saben dina. Coba ati-ati amarga adoh banget. Terminal 2 ora duwe stasiun sepur. Yen sampeyan nggunakake sepur, bukak Aeroplaza kanthi bus gratis lan gunakake stasiun JR utawa Nankai Kansai.

Pandhuan lantai

Terminal 2 minangka bangunan siji tingkat sing gampang banget. Babagan kasebut dipérang dadi papan kanggo penerbangan internasional lan papan kanggo penerbangan domestik. Ing njero bangunan kasebut ana toko penak, restoran, kafe, kantor ijol-ijolan mata uang asing, ATM, pusat informasi turis, lan sapiturute uga ana toko gratis tugas ing wilayah gerbang minggah penerbangan internasional.

Penerbangan internasional

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Penerbangan Peach: Seoul / Incheon, Busan, Taipei / Taoyuan, Kaohsiung, Shanghai / Pudong, Hong Kong
Cheju Airways: Seoul / Incheon, Seoul / Gimpo, Busan, Cheongju, Muan, Guam
Aviation musim semi musim semi: Shanghai / Pudong, Dalian, Wuhan, Chongqing, Tianjin, Xian, Yangzhou

Penerbangan domestik

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar penerbangan
Penerbangan Peach: Sapporo / Chitose Anyar, Kushiro, Sendai, Tokyo / Narita, Niigata, Matsuyama, Fukuoka, Nagasaki, Miyazaki, Kagoshima, Okinawa / Naha, Ishigaki

 

Aero Plaza

Aero Plaza sing cedhak karo Terminal 1 kalebu Hotel Nikko Kansai Airport lan restoran, Bandara Kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

Aero Plaza sing cedhak karo Terminal 1 kalebu Hotel Nikko Kansai Airport lan restoran, Bandara Kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

Aero Plaza minangka bangunan gedhe ing jejere Terminal 1 lan Stasion Bandara Kansai (JR, Nankai). Iki kanthi nggunakake suplemen Terminal 1. Ing Aero Plaza, saliyane toko lan restoran, fasilitas ing ngisor iki kalebu.

Bis mandheg mandheg ing Terminal 2

Bis sing arep menyang Terminal 2 dilakokno 24 jam sedina. Kanthi ukara liya, ora ana bis langsung ing Terminal 1 lan Terminal 2. Elinga manawa bis bebas saka kene.

Bandara Hotel Nikko Kansai

Hotel Nikko Kansai Airport minangka hotel mewah sing nduwe mayoritas Aero Plaza. Kelas kira-kira 4 lintang. Lawang mlebu ana ing lantai loro.

Hotel iki dumunung ing papan sing paling apik ing Bandara Kansai. Sampeyan bakal bisa nglampahi kanthi kepenak. Nanging, nalika aku tetep nginep, aku rumangsa regane regane dhuwur lan kinerja biaya ora apik.

Hotel iki paling trep yen sampeyan nggunakake pesawat esuk. Nanging, yen ora, aku bakal menehi saran supaya sampeyan manggon ing hotel ing Namba utawa Umeda.

>> Klik ing kene kanggo situs web resmi Hotel Nikko Kansai Airport

Bandara Cabin Kansai Pisanan

Bandara Cabin Kansai Pertama yaiku hotel kapsul jinis cilik ing lantai 3 Aero Plaza. Amarga iku hotel kapsul, ora ana kunci kunci miturut kamar. Kamar kasebut dibagi antarane wong lanang lan wadon. Ana uga adus lan ruang tamu. Wektu check-in wiwit 19, lan biaya akomodasi 7,200 yen (kalebu pajak) saben wong. Sampeyan uga bisa tetep turu ing wayah awan.

>> Situs web resmi Bandara Kabin Pertama Kansai ana ing kene

 

Cara ngaktifake Pass JR Rail ing Bandara Kansai

Ana "Kantor Tiket JR (Midori no Madoguchi)" ing Stasion Bandara Kansai JR. Sampeyan bisa entuk ril Jepang sampeyan ing kana = shutterstock

Ana "Kantor Tiket JR (Midori no Madoguchi)" ing Stasion Bandara Kansai JR. Sampeyan bisa entuk ril Jepang sampeyan ing kana = shutterstock

Ing Jepang, JR nawakake "Japan Rail Pass" kanggo turis manca. Yen sampeyan nggunakake pass iki, sampeyan bisa nggunakake Shinkansen, JR ekspres, mobil biasa lsp. Yen sampeyan nggunakake Jepang Rail Pass, sawise sampeyan tekan ing Bandara Kansai, sampeyan kudu ijolan voucer sing dituku luwih dhisik menyang Japan Rail Pass.

Yen sampeyan pengin entuk Pass Sepur Jepang ing Bandara Kansai, ayo menyang Kantor Tiket JR (diarani "Midori no Madoguchi" ing basa Jepang) ing jejere mesin vending tiket ing Stasion Bandara JR Kansai. Yen sampeyan entuk Pass Sepur Jepang ing Kantor Tiket JR, sampeyan uga bisa entuk tiket sing dipilih JR ing kantor kasebut tanpa biaya tambahan.

Nanging, kantor tiket ing Stasiun Bandara Kansai kadhang rame banget karo turis manca. Ing kasus kaya ngono, sampeyan kudu ngenteni sethithik, utawa ijol-ijolan ing stasiun sing beda.

>> Mangga deleng artikelku babagan Japan Rail Pass

>> Waca ing kene kanggo nilai tukar Jepang Rail Pass

 

Bandara Kansai menyang Osaka, Kyoto, lsp.

Interior Stasiun Bandara Kansai ing 2 Nov 2017 ing Osaka, Jepang. Stasiun Bandara Kansai minangka stasiun sepur sing dituduhake Nankai Electric Railway lan JR West ing Bandara Kansai Int'l = shutterstock

Interior Stasiun Bandara Kansai ing 2 Nov 2017 ing Osaka, Jepang. Stasiun Bandara Kansai minangka stasiun sepur sing dituduhake Nankai Electric Railway lan JR West ing Bandara Kansai Int'l = shutterstock

TCTerms

Tumrap Kyoto, Hiroshima lsp.

Saka Bandara Kansai menyang Osaka utawa Kyoto, sampeyan kudu numpak sepur utawa bis. Yen sampeyan pindhah menyang Kyoto, aku nyaranake JR Limited Express Haruka. Lan yen sampeyan njupuk Shinkansen saka Shin-Osaka Station, JR Limited Express Haruka uga dianjurake.

Tumrap Namba, Dotonbori lsp.

Lan yen sampeyan tetep ing hotel ing sekitar Namba ing Osaka, aku nyaranake sepur Nankai menyang stasiun Namba.

Sejatine, bus dianjurake

Nanging, sejatine luwih becik nggunakake bis. Utamane yen sampeyan nggunakake Terminal 2, aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake bis amarga ora ana stasiun ing kana.

Yen sampeyan budhal saka Bandara Kansai menyang stasiun Nara, sampeyan bisa mlebu Namba kanthi sepur Nankai banjur mlebu stasiun Nara kanthi sepur Kintetsu. Nanging, aku ngira luwih trep menyang Nara kanthi bis langsung.

Ayo kula nggunakake biru kanggo judhul JR lan abang kanggo judhul Nankai. Ing Bandara Kansai, loro stasiun sepur iki saben liyane. Papan mlebu JR dadi biru! Tandha Nankai abang! Muga-muga sampeyan ora nggawe kesalahan!

JR nyebut "Haruka": trep nalika cepet-cepet menyang Kyoto lan Shin Osaka

JR 281 seri seri ekspres "Haruka" ing stasiun Bandara Kansai. Iki ngubungake Bandara Kansai karo wilayah Kyoto lan Osaka

JR 281 seri seri ekspres "Haruka" ing stasiun Bandara Kansai. Iki ngubungake Bandara Kansai karo wilayah Kyoto lan Osaka

Interior saka bandara Haruka Limited Express = shutterstock

Interior saka bandara Haruka Limited Express = shutterstock

JR makaryakke "Haruka" ekspres Limited saka Stasiun Bandara Kansai. Sawise lunga saka Bandara Kansai, Haruka bakal pindhah menyang Stasiun Tennoji, Stasiun Shin - Osaka, Stasiun Kyoto, Otsu Station lan sapiturute udakara 30 menit menyang Tennoji, 50 menit menyang stasiun Shin-Osaka lan 75 menit menyang stasiun Kyoto.

Yen pindhah menyang stasiun Osaka (stasiun Umeda), mangga ganti menyang JR Osaka-loop-line ing stasiun Tennoji. Udakara udakara 20 menit saka Stasiun Tennoji nganti stasiun Osaka.

JR Kansai Airport Rapid Service mandheg ing platform ing stasiun bandara Kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

JR Kansai Airport Rapid Service mandheg ing platform ing stasiun bandara Kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

Yen sampeyan pengin pindhah menyang stasiun Osaka tanpa ganti sepur nganggo kereta api JR, luwih becik nggunakake sepur Rapid menyang Stasiun Kyobashi. Sepur iki lunga saka Bandara Kansai lan mandheg ing Tennoji Station lan Osaka Station. Kira-kira udakara 1 jam lan 10 menit saka stasiun Bandara Kansai menyang stasiun Osaka.

>> Mangga waca situs web resmi JR kanggo rincian

Nankai Limited Express "Rap: t": trep yen lunga menyang Namba

Nankai Limited Express Rap: t ing bandara kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

Nankai Limited Express Rap: t ing bandara kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

Komponen Airport Express Rapi: t ing Osaka, Jepang = shutterstock

Komponen Airport Express Rapi: t ing Osaka, Jepang = shutterstock

Sepur Nankai minangka sepur utama utama ing Osaka kidul. Ekspres terbatas "Rap: t" nyambungake Stasiun Bandara Kansai lan Stasiun Namba ing 34 menit. Stasiun Namba minangka pusat pusat ing Osaka kidul. Saka Stasiun Namba sampeyan bisa mlaku menyang Dotombori sing minangka obyek wisata sing paling populer ing Osaka.

Kejabi iki, Rapid Train nyambungake Bandara Bandara Kansai lan Namba Station sajrone 43 menit. Ekspres "Rap: t" diwatesi kanthi biaya ekspres (720 yen saben wong diwasa), yen sampeyan pengin ngiringan biaya, apike nggunakake Rapid Train.

>> Mangga waca situs web resmi Nankai kanggo rincian

Bus

Terminal bus bandara internasional Kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

Terminal bus bandara internasional Kansai, Osaka, Jepang = shutterstock

Ing Bandara Kansai, akeh bus teka lan budhal. Bis iki lunga menyang macem-macem kutha ing Kansai. Dadi sampeyan bisa langsung menyang tujuan sampeyan yen sampeyan nggunakake bis.

Contone, butuh 1 jam lan 10 menit saka Terminal 1 kanthi bis menyang Herbis Osaka cedhak Stasiun Osaka. Udakara udakara 1 jam lan 30 menit menyang stasiun JR Nara.

>> Rincian bis saka Bandara Kansai ana ing kene

Bis teka saka Terminal 2 lan mara menyang tujuan liwat Terminal 1. Nanging, sawetara bus ninggalake Terminal 1 tanpa nembus ing Terminal 2

Ing Bandara Kansai, bis saka godhong pisanan ing saben terminal. Ana mesin vending tiket bis ing njaba lantai pertama, dadi enten mlebu pesawat sawise tuku tiket. Kaca ing ngisor iki migunani kanggo mriksa saben mandeg bis.

>> Klik ing kene kanggo rincian halte bis Bandara Kansai

Taksi

Sayange ora larang banget kanggo akeh wong sing nggunakake taksi kanggo pindhah saka Bandara Kansai menyang pusat kutha Osaka. Contone, saka Bandara Kansai nganti Osaka Station udakara 15,000 yen kanggo mobil ukuran medium. Aku ora bisa nyaranake sampeyan njupuk taksi.

Ing Bandara Kansai, taxi wis ana ing lantai pertama ing saben terminal. Yen pindhah menyang pusat kutha Osaka, sampeyan bisa nggunakake taksi rata-rata.

>> Kanggo taksi ing Bandara Kansai, monggo klik ing kene

 

Aku uga nulis artikel ing ngisor iki babagan Kertu SIM Jepang lan Rental Pifi Wifi. Kanggo rincian, klik artikel ing ngisor iki.

Kartu SIM vs Pocket Wifi ing Jepang
Kartu SIM vs. Pewa Wi-Fi Pocket ing Jepang! Mana tuku lan nyewa?

Nalika sampeyan tetep ing Jepang, sampeyan bisa uga pengin nggunakake smartphone. Kepiye carane entuk siji? Ana enem pilihan sing bisa ditindakake. Pisanan, sampeyan bisa nggunakake layanan roaming ing rencana saiki nanging priksa karo panyedhiya layanan kanggo tarif. Kapindho, sampeyan bisa nggunakake Wi-Fi gratis nganggo smartphone saiki ...

Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan informasi turis ing Osaka.

Kapal turis ing Dotonbori Terusan lan Glico Running Man sing misuwur ing dalan Dotonbori, Namba, distrik belanja lan hiburan sing populer., Osaka, Jepang = Shutterstock
Osaka! 17 Wisata Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ etc.

"Osaka minangka kutha sing luwih nyenengake tinimbang Tokyo." Popularitas Osaka tambah bubar ing antarane turis saka negara manca. Osaka minangka kutha utama Jepang sisih kulon. Osaka wis dikembangake dening commerce, dene Tokyo minangka kutha sing dibangun Samurai. Dadi, Osaka nduwe suasana populer. Wilayah kutha ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-11

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.