Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Bandara Narita Ing Chiba Prefecture, Jepang = Shutterstock

Bandara Narita Ing Chiba Prefecture, Jepang = Shutterstock

Bandara Narita! Kepiye tekan Tokyo / Explore Terminal 1, 2, 3

Bandara Internasional Narita minangka bandara paling gedhe nomer loro ing jejere Bandara Haneda Tokyo ing Jepang. Bandara Narita, kanthi Bandara Haneda, kanthi operasional minangka bandara hab Metropolitan Tokyo. Yen sampeyan lelungan ing Tokyo, sampeyan bisa nggunakake Bandara kasebut. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake Bandara Narita. Wiwit Bandara Narita cukup adoh saka pusat kutha Tokyo, priksa akses menyang pusat Tokyo.

Bandara Narita utawa Bandara Haneda?

Pesawat saka Jepang Airlines (JL) ing Bandara Tokyo Narita (NRT). Narita minangka papan kanggo Jepang Airlines (JL) lan All Nippon Airlines ANA (NH) = shutterstock

Pesawat saka Jepang Airlines (JL) ing Bandara Tokyo Narita (NRT). Narita minangka papan kanggo Jepang Airlines (JL) lan All Nippon Airlines ANA (NH) = shutterstock

Penerbangan internasional lan pangkalan LCC

Akeh penerbangan internasional bisa digunakake

Tokyo Metropolis duwe Bandara Haneda sing ana ing sisih kidul-kulon Tokyo lan Bandara Narita ing Narita, Prefektur Chiba. Ana mung bandara Haneda, nanging ing taun 1960, Jepang berkembang kanthi ekonomi lan jumlah penumpang pesawat saya tambah akeh. Kanggo alasan iki, bandara Haneda mung ora bisa ngatasi permintaan, lan ing taun 1978 bandara Narita dibukak. Penerbangan internasional Tokyo dipindhah menyang Bandara Narita, lan Bandara Haneda dianggep bandara kanggo penerbangan domestik.

Nanging, Bandara Narita luwih saka 60 kilometer saka pusat kutha Tokyo sanajan ing garis lurus. Suwene uga dadi bandhara hub ing Tokyo Metropolis. Kangge, ing Bandara Haneda, wis ana ekspansi sing signifikan. Penerbangan internasional sing tekan lan budhal saka Haneda saiki lagi dilakokno. Bangunan terminal internasional anyar dibukak ing Bandara Haneda.

Penerbangan LCC wis sumunar

Ing Bandara Narita, saliyane penerbangan biasa, ana penerbangan penerbangan LCC sing saya tambah akeh. Jetstar Jepang lan perusahaan LCC liyane wiwit nggunakake Bandara Narita minangka bandara hub. Mangkono, Bandara Narita wis wiwit duwe aspek lapangan bandara dhasar LCC karo penerbangan internasional.

Bandara Narita adoh saka pusat Tokyo

Bandara Haneda luwih cedhak karo pusat Tokyo tinimbang bandara Narita

Bandara Haneda luwih cedhak karo pusat Tokyo tinimbang bandara Narita

Wong sing mabur menyang Tokyo nganggo pesawat bisa uga mikir apa nggunakake Airport Narita utawa Bandara Haneda. Saka kesimpulan kasebut, aku nyaranake nggunakake Bandara Haneda yen bisa. Bandara Narita minangka bandara sing apik nanging adoh saka pusat Tokyo.

Nanging, Bandara Narita duweke rong kaluwihan. Siji bab iku ana akeh penerbangan internasional. Lan liyane yaiku biaya kasebut cukup murah tinimbang penerbangan Bandara Haneda. Yen ana penerbangan sing apik ing babagan kasebut, sampeyan bisa nggunakake bandara Narita.

Yen ngono, sampeyan kudu ngrancang strategi sadurunge babagan bandara Narita menyang pusat kutha Tokyo. Yen sampeyan tetep ing hotel sing cedhak karo stasiun utama kayata stasiun Tokyo, stasiun Shinjuku, stasiun Shibuya, aku nyaranake "Narita Express" JR langsung menyang stasiun utama iki. Yen sampeyan tetep ing sawijining hotel ing Tokyo wétan kayata stasiun Ueno, "Skyliner" kereta api Keisei uga disaranake.

Yen sampeyan pengin nyuda biaya transportasi kanthi murah, sampeyan bisa numpak sepur JR utawa Keisei utawa bis. Nanging, amarga dheweke butuh wektu menyang pusat kutha Tokyo, ayo pindhah karo wektu.

>> Situs web resmi Bandara Narita kasedhiya ing kene

 

Nampa Pass Sepur Jepang

Ya, aku bakal nuduhake sampeyan carane pindhah menyang Tokyo saka Bandara Narita. Nanging, sadurunge kasebut, ayo menehi panjelasan babagan carane nampa Pass Sepur Jepang.

Wisatawan saka luar negeri bisa tuku lan nggunakake "Japan Rail Pass" sing diwenehake dening JR (Japan Railways Group). Japan Rail Pass minangka mekanisme mung kanggo tuku voucer sadurunge menyang Jepang lan entuk sawise teka ing Jepang. Yen sampeyan nggunakake Japan Rail Pass, sampeyan kudu nampa nalika teka ing Bandara Narita dhisik.

>> Mangga deleng artikelku babagan Japan Rail Pass

>> Waca ing kene kanggo nilai tukar Jepang Rail Pass

Sampeyan kudu baris kanggo nampa ...

Yen sampeyan nggunakake Japan Rail Pass, sampeyan uga bisa numpak Narita Express tanpa biaya tambahan.

Nanging, sayangé, yen sampeyan nyoba nampa Pass Sepur Jepang ing stasiun JR ing bandara Narita, sampeyan asring kudu barisan. Wisatawan akeh sing bakal nyoba nampa Pass Sepur Jepang, kaya sampeyan. Sampeyan kudu ngenteni udakara 30 menit. Ing sawetara kasus, sampeyan kudu ngenteni jam utawa luwih.

Kanggo alasan iki, sawetara turis ora nampa Pass Sepur Jepang ing Bandara Narita nanging ditampa ing tengah kutha Tokyo. Lan padha mbayar Narita Express ...

Aku bakal ngenalake babagan JR, Keisei Railway, bis limosin lan sapiturute wiwit saiki. Kesimpulane, aku rumangsa luwih becik nggunakake Narita Express JR menyang pusat kutha Tokyo. Nanging, yen sampeyan nggunakake Japan Rail Pass, ana risiko yen sampeyan bakal tetep ngenteni suwe sadurunge numpak.

Pass Sepur Jepang minangka pass banget kanggo bathi, nanging yen sampeyan teka, ana masalah kaya ing ndhuwur. Mangga elinga titik kasebut.

 

Bandara Narita nganti Tokyo

JR ekspresi "Narita Express": Gampang menyang Tokyo, Shinjuku, Yokohama lsp.

Kacepetan akses bandara internasional Narita Express kanthi cepet (NEX) dening Perusahaan Railway JR East Japan nyambungake Bandara Narita menyang Tokyo Tengah lan Yokohama = shutterstock

Kacepetan akses bandara internasional Narita Express kanthi cepet (NEX) dening Perusahaan Railway JR East Japan nyambungake Bandara Narita menyang Tokyo Tengah lan Yokohama = shutterstock

Ing NEX (bandara ekspres bandara) = shutterstock

Ing NEX (bandara ekspres bandara) = shutterstock

Yen sampeyan lunga saka bandara Narita menyang pusat kutha Tokyo, aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake JR's Narita Express (N'EX). Sampeyan njupuk saka Bandar Udara Narita menyang Tokyo Station kanthi cepet sajrone 53 menit.

Express winates iki dioperasikake kanthi akurat sajrone interval 15 - 30 menit. Regane 3,020 yen (Mobil Biasa) saka bandara Narita menyang stasiun Tokyo. Yen sampeyan nggunakake Mobil Hijau (kelas siji), bagean sing padha yaiku 4,560 yen. Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang. Klik gambar ing ngisor iki kanggo ndeleng jadwal situs web resmi ing kaca sing kapisah.

Klik gambar ing ngisor iki kanggo ndeleng jadwal situs web resmi ing kaca sing kapisah

Klik gambar ing ngisor iki kanggo ndeleng jadwal situs web resmi ing kaca sing kapisah

Stasiun

Narita Express mandheg ing stasiun ing ngisor iki.

nuduhake: Klik tombol iki kanggo nampilake dhaptar stasiun

Stasiun Bandara Narita 1 (Bandara Narita)
Terminal Bandara Narita 2 · 3 (Stasiun Bandara 2)
Stasiun Narita (sebagian mandheg)
Stasiun Sakura (sebagian mandheg)
Stasiun Yotsukaido (sebilangan mandeg)
Stasiun Chiba (sebagian mandheg)
Stasiun Tokyo
Stasiun Shinagawa
Stasiun Musashi Kosugi
Stasiun Yokohama
Stasiun Totsuka
Stasiun Ofuna
Stasiun Kita Kamakura (mung musim)
Stasiun Kamakura (mung musim)
Stasiun Zushi (mung musim)
Stasiun Yokosuka (mung musim)

Ana sepur sing mandheg ing stasiun ngisor sawise stasiun Shinagawa.

Stasiun Shibuya
Stasiun Shinjuku
Stasiun Ikebukuro
Stasiun Omiya

Salajengipun, sepur-sepur mandheg ing stasiun ngisor sawise stasiun Shinagawa.

Stasiun Shibuya
Stasiun Shinjuku
Stasiun Kichijoji
Stasiun Mitaka
Stasiun Kokubunji
Stasiun Tachikawa
Stasiun Hachioji
Stasiun Takao

Dina Sabtu lan preian ana sepur sing cedhak cedhak Mt. Fuji. Dheweke mandheg ing stasiun ngisor sawise stasiun Shinagawa.

Stasiun Shibuya
Stasiun Shinjuku
Stasiun Tachikawa
Stasiun Hachioji
Stasiun Otsuki
Stasiun Tsuru-Bunka-daigaku-mae
Mt. Stasiun Fuji
Stasiun High Fuji-Q
Stasiun Kawaguchiko

Ngleboke sepur

Ana rong stasiun JR ing Bandara Narita.

Stasiun Bandara Narita 1 (Bandara Narita)
Terminal Bandara Narita 2 · 3 (Stasiun Bandara 2)

Ana kantor tiket lan gerbang tiket ing lantai ngisor bangunan terminal kasebut. Sampeyan uga bisa nampa Japan Rail Pass ing kene.

Elinga yen gapura tiket Keisei Railway uga cedhak.

Terminal 3 ora duwe stasiun. Mangga pindhah menyang Terminal 2 kanthi nggunakake bis gratis lan nggunakake stasiun Bandara Narita Terminal 2 · 3 (Bandara Terminal 2).

Stasiun Bandara Narita 2 · 3 stasiun ing Terminal 2. Cathetan Jepang saka stasiun iki yaiku "Terminal Bandara 2". Nanging, "3" ditambahake ing notasi Inggris. Aku mikir seratan Inggris iki ora apik kanggo wong sing ora ngerti Bandara Narita.

>> Kanggo rincian Narita Express, bukak situs web resmi

 

Keisei Limited Express "Skyliner": Gampang menyang Ueno dll.

Skyliner minangka layanan bandara ekspres terbatas saka Bandara Internasional Narita nganti Tokyo = shutterstock

Skyliner minangka layanan bandara ekspres terbatas saka Bandara Internasional Narita nganti Tokyo = shutterstock

Interior of Keisei Skyliner ing Tokyo, Jepang ing tanggal 19 Mei 2016. Skyliner minangka layanan kereta api bandara ekspres terbatas antarane Bandara Internasional Tokyo lan Narita ing Jepang = shutterstock

Interior of Keisei Skyliner ing Tokyo, Jepang ing tanggal 19 Mei 2016. Skyliner minangka layanan kereta api bandara ekspres terbatas antarane Bandara Internasional Tokyo lan Narita ing Jepang = shutterstock

Kereta Api Keisei minangka kereta api pribadi ing Prefektur Chiba. Gambar rute Railway Keisei dituduhake ing gambar ngisor iki. Klik ing gambar iki, peta rute saka situs web resmi lan jadwal bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

Railway Keisei ngoperasikake "Skyliner" ekspres terbatas udakara 160 kilometer saben jam antara Bandhara Narita lan stasiun Keisei Ueno ing Tokyo. Yen sampeyan nggunakake Skyliner, sampeyan bisa pindhah menyang pusat kutha Tokyo luwih awal tinimbang Narita Express JR. Yen sampeyan metu saka Skyliner ing stasiun Nippori, sampeyan bisa pindhah menyang garis JR Yamanote. Stasiun Bandara Narita 2 - 3 (Stasiun Bandara 2) mung 36 menit saka Stasiun Nippori. Ragad saka Stasiun Narita menyang Nippori lan stasiun Keisei Ueno yaiku 2,470 yen saben wong diwasa. Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang.

Nanging, Skyliner ora kesah akeh stasiun kaya Narita Express. Skyliner mandheg ing stasiun Nippori lan stasiun Keisei Ueno ing Tokyo wétan. Stasiun Nippori minangka stasiun sing bisa diganti dadi garis JR Yamanote, nanging adoh saka stasiun Tokyo lan stasiun Shinjuku. Stasiun Keisei Ueno dumunung 10 menit saka Stasiun JR Ueno. Kanthi tembung liyane, nalika sampeyan nggunakake Skyliner, sampeyan bisa uga mbutuhake wektu kanggo lelungan ing pusat kutha. Mesthi wae, yen sampeyan rencana nginep ing hotel sing cedhak karo Nippori lan Ueno, skyliner paling apik.

Klik ing gambar iki, peta rute saka situs web resmi lan jadwal bakal ditampilake ing kaca sing kapisah

Klik ing gambar iki, peta rute saka situs web resmi lan jadwal bakal ditampilake ing kaca sing kapisah

Stasiun

Skyliner bakal mandheg ing stasiun sabanjure.

Stasiun Bandara Narita 1 (Bandara Narita)
Terminal Bandara Narita 2 · 3 (Stasiun Bandara 2)
Stasiun Nippori
Stasiun Keisei-Ueno

Ngleboke Sepur

Railway Keisei uga duwe rong stasiun ing Bandara Narita.

Stasiun Bandara Narita 1 (Bandara Narita)
Terminal Bandara Narita 2 · 3 (Stasiun Bandara 2)

Kaya JR, ana kantor tiket lan gerbang tiket ing ruang paling ngisor gedhung terminal. Jejere karo jejere JR.

Terminal 3 uga ora duwe stasiun ing Keisei Railway. Kaya Narita Express, gunakake bus gratis menyang Terminal 2 lan nggunakake Terminal Bandara Narita ing lemah 2 · 3 (Stasiun Bandara 2).

Akses Express murah lan disaranake

Saliyane Skyliner, Keisei Railway ngoperasikake sawetara sepur ekspres terbatas. Antarane wong-wong mau, ana kereta api ekspres sing cukup lan saran. Yaiku "Akses Ekspres".

Kanthi nggunakake Access Express, sampeyan bisa tekan stasiun Keisei Ueno saka Bandara Narita udakara 70 menit. Bakal butuh wektu. Nanging, iku ora butuh tuduhan ekspres. Dadi, rega kasebut ana 1,030 yen saben wong diwasa saka Bandara Narita nganti Keisei Ueno Station. Aku ngira yen Access Express Keisei Railway minangka kereta api ekspres terbatas kanthi kinerja biaya paling apik.

>> Kanggo rincian Keisei Railway, bukak situs web resmi

 

Bus: Langsung menyang saindenging Tokyo. Lalu lintas murah, nanging ana risiko

Bus Limousine tumuju Tokyo = shutterstock

Bus Limousine tumuju Tokyo = shutterstock

Ayo golek bis sing cocog karo sampeyan

Ing bandara Narita ana akeh bis sing dioperasikake. Sampeyan bisa nggoleki kabeh bis kasebut ing kaca ing ngisor iki saka situs web Narita Airport. Bubar, ana akeh bus sing langsung saka Bandara Narita menyang kutha-kutha sing adoh kayata Kyoto, Sendai lan Kanazawa. Coba coba golek bis sing cocog kanggo sampeyan.

>> Kanggo katrangan babagan bis ing Bandara Narita, waca kene

Bis murah disaranake

Yen sampeyan rencana nginep ing hotel ing sekitar stasiun Tokyo, aku nyaranake nggunakake bus murah. Yen sampeyan nggunakake bus limosin biasa menyang stasiun Tokyo, beya nganti siji cara rego udakara 3,000 yen saben wong diwasa. Ing tangan liyane, yen sampeyan nggunakake bus murah, regane 1,000 yen saben wong. Bis iki uga sibuk. Nanging, bis iki mung bisa nggawa siji koper saben wong. Yen sampeyan nggawa loro utawa luwih koper, utawa nggawa koper dawa kayata papan pas, sampeyan bisa nggunakake bis limosin biasa.

THE Akses Narita

Aku menehi saran bus murah sing jenenge "THE Access Narita" katon ing video ing ndhuwur. Bis iki dioperasekake antara Bandara Narita lan Stasiun Tokyo / Stasiun Ginza. Rega kanggo siji cara yaiku 1,000 wong diwasa. Anak dadi rega setengah.

Akeh bus sing mangkat saka Bandara Narita kudu tuku tiket ing konter ing njero bandara sadurunge mlebu kapal. Beda karo kasus The Access Narita, sampeyan ora kudu tuku tiket. Sampeyan kudu nyiyapake 1,000 yen saben wong. Kirimake yen 1,000 yen supir ing bus iki.

Bis iki dioperasikake 142 kali dina. Nganggo saben 15 menit sajrone jam puncak awan. Masalah kasebut yaiku wektu lelungan menyang stasiun Tokyo. Didhawuhi udakara siji jam ing situs web resmi. Nanging ora kaya sepur, bis bisa uga ana ing rame lalu lintas. Tulung mbok pikir yen butuh wektu luwih akeh nalika dalane rame.

>> Situs resmi The Access Narita ing kene

Tokyo anter jemput

Ana bis murah sing diarani Tokyo Shuttle ing Bandara Narita. Uga nyambung Bandara Narita lan Tokyo Station / Ginza. Biaya diwasa kanggo Tokyo Shuttle siji cara yaiku 1,000 saben wong. Yen sampeyan buku luwih dhisik ing homepage, beya bakal dadi 900 yen. Nanging, amarga sampeyan bisa teka ing bandara Narita luwih cepet tinimbang dijadwal, aku ora nyaranake pesenan.

Bis iki uga mbukak akeh. Sejatine mlaku saben 20 menit. Mangga tuku karcis ing counter ing bandara lan mlebu.

>> Situs web resmi Tokyo Shuttle ana ing kene

 

Taksi: udakara udakara 20,000 yen nganti tengah Tokyo

Wanita Jepang ngenteni taksi telpon ing Bandara Internasional Narita = shutterstock

Wanita Jepang ngenteni taksi telpon ing Bandara Internasional Narita = shutterstock

Yen sampeyan budhal saka bandara Narita menyang pusat kutha Tokyo, aku ora bisa nyaranake nganggo taksi sing akeh banget. Luwih saka 60 kilometer saka Bandara Narita tekan pusat kutha Tokyo. Biaya taksi iku udakara udakara 20,000 yen. Kajaba iku, biaya ekspres bakal ditambah. Yen dalan wis kongres, bisa uga butuh luwih akeh.

Yen sampeyan nggunakake taksi, aku bakal menehi saran nunggang Taxi Tambang Telpon. Yen sampeyan nggunakake Taxi Taxi tetep, sampeyan ora bakal dibayar kanthi biaya sanajan dalan gedhe banget. Kanggo nggunakake Taxi Taxi Fiare, kirim karo clerk ing kolom taksi ing saben gedhung terminal.

>> Kanggo rincian taksi bandara Narita, bukak situs web resmi

 

Jelajahi Terminal 1, 2, 3 ing Bandara Narita

Bandara Narita JAL Pesawat = shutterstock

Bandara Narita JAL Pesawat = shutterstock

Toko Uniqlo ing bandara Narita terminal 2 ing Jepang = shutterstock

Toko Uniqlo ing bandara Narita terminal 2 ing Jepang = shutterstock

Terminal penumpang dibagi miturut aliansi. Intine, Wing Lor Terminal 1 digunakake dening perusahaan anggota SkyTeam, lan Terminal 1 Wing Kidul digunakake dening perusahaan anggota Star Alliance. Terminal 2 digunakake dening perusahaan anggota sa-dunya. Terminal 3 digunakake dening perusahaan LCC. Nanging, elinga yen ana akeh pangecualian. Aku nyiyapake dhaptar maskapai kanggo saben terminal ing ngisor iki. Penerbangan saben terminal asring diganti, nanging seneng yen sampeyan ndeleng data ing ngisor iki minangka pandhuan sing angel.

Terminal 1

Peta Terminal 1: Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi Narita Airport ing kaca sing kapisah

Peta Terminal 1: Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi Narita Airport ing kaca sing kapisah

Terminal 1 minangka gedhung gedhe kanthi macem-macem toko lan restoran. Ana toko elektronik elektronik "Laox", toko pakaian "UNIQLO", lan liya-liyane. Kanggo informasi toko paling anyar, waca situs web resmi ing ngisor iki.

>> Klik ing kene kanggo informasi nyimpen Terminal 1

Wing Utara (Mung penerbangan internasional)

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng penerbangan kasebut

Udara Korea (KE): Seoul / Incheon, Busan, Jeju, Honolulu, Seoul / Incheon
China Airlines (CZ): Dalian, Changchun, Shenyang, Zhengzhou, Harbin, Changsha
Xiamen Air (MF): Xiamen, Fuzhou
Air Terjun Sichuan (3U): Chengdu
Syarikat Penerbangan Hong Kong (HX): Hong Kong
Vietnam Airlines (VN): Hanoi, Kutha Ho Chi Minh, Da Nang
Thai · Singa · Air (SL): Bangkok / Don Muang
Garuda Indonesia Airlines (GA): Denpasar
Etihad Airways (EY): Abu Dhabi
Talian Udara Lawang (DL): Manila, Singapura, Atlanta, Detroit, Portland, Seattle, Honolulu
Aeromexico Airlines (AM): Mexico City
Udara Prancis (AF): Paris / Charles de Gaulle
Syarikat Penerbangan KLM Dutch (KL): Amsterdam
Alitalia - Aviation Italia (AZ): Roma / Fiumicino, Milan / Malpensa
Aeroflot / Rusia Airlines (SU): Moskow / Sheremetyevo
Aurora Airlines (HZ): Vladivostok, Yuzhno-Sakhalinsk
Maskapai Penerbangan Yakutsk (R3): Yuzhno-Sakhalinsk
Air Caledonia Internasional (SB): Noumea

Wing Kidul

Penerbangan internasional
nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng penerbangan kasebut

Kabeh Nippon Airways (NH): Taipei / Taoyuan, Beijing / Capital, Shanghai / Pudong, Dalian, Qingdao, Guangzhou, Shenyang, Hangzhou, Xiamen, Chengdu, Wuhan, Hong Kong, Manila, Kota Ho Chi Minh, Phnom Penh, Bangkok / Suvarnabhumi, Kuala Lumpur, Singapore, Yangon, Jakarta, Delhi, Mumbai, New York / John F. Kennedy, Washington / Dulles, Chicago / O'Hare, Los Angeles, San Francisco, Seattle / Tacoma, San Jose, Houston / Intercontinental, Mexico City, Dusseldorf, Brussels, Honolulu, Perth (wiwit September 2019)
Udara Jepang (NQ): Hong Kong, Honolulu
AC Air (BR): Taipei / Taoyuan, Kaohsiung
Asiana Airlines (OZ): Seoul / Incheon
Udara Seoul (RS): Seoul / Incheon
Air Busan (BX): Busan, Daegu
China International Airlines (CA): Beijing / Ibukutha, Shanghai / Pudong, Dalian, Tianjin, Chengdu, Chongqing, Hangzhou, Xining (liwat Chengdu)
Penerbangan Shenzhen (ZH): Shenzhen
Syarikat Penerbangan MIAT Mongolia (OM): Uluwatu
Bangkok Airways (TG): Bangkok / Suvarnabhumi
Singapore Airlines (SQ): Singapura, Los Angeles
Syarikat Penerbangan Uzbekistan (HY): Tashkent
Syarikat Penerbangan Turki (TK): Istanbul / Ataturk
United Airlines (UA): New York / Newark, Washington / Dulles, Chicago / O'Hare, Denver, Los Angeles, San Francisco, Houston / Intercontinental, Honolulu, Guam
Air Canada (AC): Vancouver, Calgary, Toronto, Montréal
Syarikat Penerbangan Austrian (OS): Vienna
Syarikat Penerbangan Internasional Swiss (LX): Zurich
LOT Poland Airlines (LO): Warsaw
Syarikat Skandinavia (SK): Copenhagen
New Zealand Airlines (NZ): Langkawi
Mesir Airways (MS): Cairo
Airlines Ethiopian (ET): Seoul / Incheon, Addis Ababa (liwat Seoul / Incheon)

Penerbangan domestik
nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng penerbangan kasebut

Kabeh Nippon Airways (ANA): Sapporo / Chitose Anyar, Sendai, Niigata, Nagoya / Chubu, Osaka / Itami, Fukuoka, Okinawa / Naha
Peach (APJ): Sapporo / Chitose Anyar (Saka September, 2019), Osaka / Kansai, Fukuoka, Amami (wiwit wulan Oktober 2019), Okinawa / Naha (wiwit Juni 2019), Ishigaki (wiwit musim salju taun 2019)
Airlines Airlines (IBX) Sendai (wiwit Juli 2019), Komatsu, Hiroshima

Terminal 2

Terminal 2: Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi Narita Airport ing kaca sing kapisah

Terminal 2: Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi Narita Airport ing kaca sing kapisah

Terminal 2 uga duwe macem-macem toko lan restoran. Ana toko elektronik elektronik "Kamera Bic", toko pakaian "UNIQLO", lan liya-liyane. Kanggo informasi toko paling anyar, waca situs web resmi ing ngisor iki.

>> Klik ing kene kanggo informasi nyimpen Terminal 2

Tiket

Penerbangan internasional
nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng penerbangan kasebut

Japan Airlines (JW): Taipei / Taoyuan, Kaohsiung, Busan, Beijing / Capital, Shanghai / Pudong, Dalian, Hong Kong, Manila, Hanoi, Kota Ho Chi Minh, Bangkok / Suvarnabhumi, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Delhi, New York / John F. Kennedy , Boston, Chicago / O'Hare, Dallas / Fort Worth, Los Angeles, San Diego, Seattle (wiwit Maret 2019), Vancouver, Frankfurt, Helsinki, Moskow / Domodedovo, Honolulu, Kona, Guam, Sydney, Melbourne
China Airlines (CI): Taipei / Taoyuan, Kaohsiung, Honolulu (dioperasional kanthi mangsa)
Maskapai Mandarin (AE): Taichung
Tiger Air Taiwan (IT): Taipei / Taoyuan, Kaohsiung
Paskah Airlines (ZE): Seoul / Incheon
Maskapai Teh Way (TW): Seoul / Incheon, Daegu, Jeju
Syarikat Penerbangan Timur China (MU): Beijing / Ibukutha, Shanghai / Pudong, Nanjing, Xian
Airlines Hainan (HU): Xian
Cathay Pacific Airways (CX): Hong Kong, Taipei / Taoyuan
Hong Kong Express (UO): Hong Kong
Airlines Macau (NX): Macau
Airlines Filipina (PR): Manila, Cebu
Cebu Pacific Airways (5J): Manila, Cebu
Udara Bettjet (VJ): Hanoi
Thai · Air Asia X (XJ): Bangkok / Don Muang
Knock Scoot (XW): Bangkok / Don Muang
Airlines Malaysia (MH): Kuala Lumpur, Kota Kinabalu
AirAsia X: Kuala Lumpur
Scoot (TR): Taipei / Taoyuan, Bangkok / Don Muang, Singapura (via Taipei / Taoyuan, Bangkok / Don Muang)
Air India (AI): Delhi
Sri Lanka Airlines (UL): Colombo
Penerbangan mabur (EK): Dubai
Qatar Airways (QR): Doha
American Airlines (AA): Dallas / Fort Worth, Chicago / O'Hare, Los Angeles
Hawaiian Airlines (HA): Langkawi
British Airways (BA): London / Heathrow
Airlines Iberia (IB): Madrid
Fin Air (AY): Helsinki
Penerbangan S7 (S7): Vladivostok, Khabarovsk, Irkutsk, Novosibirsk
Qantas (QF): Brisbane, Melbourne
Fiji Airways (FJ): Nadi
Udara Tahiti Nui (TN): Papeete

Penerbangan domestik
nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng penerbangan kasebut

Japan Airlines (JAL): Sapporo / Shin Chitose, Nagoya / Chubu, Osaka / Itami, Fukuoka

Terminal 3

Terminal 3: Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi Narita Airport ing kaca sing kapisah

Terminal 3: Klik ing kene kanggo ndeleng situs web resmi Narita Airport ing kaca sing kapisah

Terminal 3 minangka fasilitas anyar sing dibukak kanggo nampa penerbangan LCC. Kanggo alasan iki, ora akeh toko lan restoran. Nanging, Terminal 3 duwe lapangan pengadilan gedhe. Kanggo informasi toko paling anyar, waca situs web resmi ing ngisor iki.

>> Klik ing kene kanggo informasi nyimpen Terminal 3

Tiket

Penerbangan internasional
nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng penerbangan kasebut

Jetstar Jepang (GK): Taipei / Taoyuan, Shanghai / Pudong, Hong Kong, Manila
Udara vanila (JW): Taipei / Taoyuan (nganti Oktober 2019), Kaohsiung (nganti September, 2019), Hong Kong (nganti Mei 2019)
Peach (MM): Taipei / Taoyuan (wiwit musim 2019 taun), Kaohsiung (wiwit musim 2019 taun)

Penerbangan domestik
nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng penerbangan kasebut

Jetstar Jepang (JJP): Sapporo / Chitose Anyar, Osaka / Kansai, Takamatsu, Matsuyama, Kochi, Fukuoka, Nagasaki, Oita, Kumamoto, Miyazaki, Kagoshima, Okinawa / Naha, Shimojijima (Saka Maret 2019)
Udara vanila (VNL): Sapporo / Chitose Anyar (nganti Agustus 2019), Hakodate (nganti Maret 2019), Amami (nganti Agustus 2019), Okinawa / Naha (nganti Mei 2019), Ishigaki (nganti September 2019)
Spring Airlines Jepang (SJO): Sapporo / Chitose Anyar, Hiroshima, Saga

 

Aku nulis artikel ing ngisor iki babagan Kertu SIM Jepang lan Sewa Wifi Pocket. Sampeyan uga bisa nyiyapake iki ing Bandara Narita. Kanggo rincian, klik artikel ing ngisor iki.

Kartu SIM vs Pocket Wifi ing Jepang
Kartu SIM vs. Pewa Wi-Fi Pocket ing Jepang! Mana tuku lan nyewa?

Nalika sampeyan tetep ing Jepang, sampeyan bisa uga pengin nggunakake smartphone. Kepiye carane entuk siji? Ana enem pilihan sing bisa ditindakake. Pisanan, sampeyan bisa nggunakake layanan roaming ing rencana saiki nanging priksa karo panyedhiya layanan kanggo tarif. Kapindho, sampeyan bisa nggunakake Wi-Fi gratis nganggo smartphone saiki ...

Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan informasi turis ing Tokyo.

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe
Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo, riko ing Tokyo lan rasakna energi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan-papan wisata sing populer ing Tokyo. Halaman iki dawa banget. Yen sampeyan maca kaca iki, ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-11

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.