Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Sepur peluru Shinkansen dijejeri ing pekarangan Torikai, Osaka, Jepang = Shutterstock

Sepur peluru Shinkansen dijejeri ing pekarangan Torikai, Osaka, Jepang = Shutterstock

Shinkansen (Sepur peluru)! Jepang Pas, Tiket, Pambuka Sepur

Ing Jepang, jaringan Shinkansen (Sepur peluru) nyebar. Shinkansen minangka ekspres super sing ngluwihi 200 km / jam. Yen sampeyan nggunakake Shinkansen, sampeyan bisa mindhah kanthi apik ing antarane kutha-kutha utama Jepang kanthi cepet. Yen sampeyan nggunakake pesawat, sampeyan kudu ngliwati bandara, dadi butuh wektu kanggo gawe kaget. Beda karo Shinkansen lelungan antarane stasiun utama, dadi sampeyan bisa lelungan kanthi efisien. Sampeyan kudu seneng nunggang Shinkansen ing Jepang!

Shinkansen nyambungake macem-macem bagean ing Jepang kanthi tepat kaping 1
Foto: Shinkansen ing macem-macem lokasi ing Jepang

Shinkansen dilakokno ing pirang-pirang bagean ing Nusantara Jepang. Ana macem-macem jinis sepur, saka model paling anyar kanggo "Dokter Kuning", sing mriksa trek kasebut. Shinkansen mlaku kanthi tepat wektu. Dadi kenapa ora nggunakake ing perjalanan sampeyan? Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan Shinkansen ing saindenging ...

Outline jaringan Shinkansen

Ngeklik gambar bakal nampilake peta Shinkansen iki ing situs web resmi Japan Rail Pass ing kaca kapisah

Ngeklik gambar bakal nampilake peta Shinkansen iki ing situs web resmi Japan Rail Pass ing kaca kapisah

Kepiye Book lan tuku tiket Shinkansen

Babagan cara tuku tiket shinkansen lan prosedur tuku, aku ngenalake rincian ing artikel ing ngisor iki. Kalebu Japan Rail Pass, waca artikel iki kanggo rincian.

transportasi
Pengangkutan ing Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara lsp.

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa obah kanthi efisien kanthi nggabungake shinkansen (Sepur Bullet), pesawat, bis, taksi, sewa mobil lan sapiturute. Yen sampeyan nambah numpak Shinkansen menyang jadwal, sampeyan bakal dadi memori sing nyenengake. Yen ngono, tuku "Japan Rail Pass" pancen cukup. Ing kaca iki, aku bakal ...

Nozomi, Hikari, Kodama ... Apa bedane?

Jaringan Shinkansen kasusun saka siji rute sing dawa sing nembus nusantara Jepang lan sawetara rute sing nyembur saka ing kono.

Ing rute Shinkansen, ana sepur sing mung mandheg ing stasiun utama lan sepur sing mandheg ing saben stasiun. Contone, ing Tokai Shinkansen sing nyambungake Tokyo lan Osaka, ana "Nozomi" "Hikari" mung mandheg ing stasiun utama lan "Kodama" ing saben stasiun. Saben sepur, kendaraan sing digunakake meh padha. Nanging, amarga jumlah stasiun sing mandheg beda, wektu sing dibutuhake bakal beda.

Ing ngisor iki saben mandheg ing Tokaido Shinkansen. Saliyane stasiun sing mandheg Nozomi, Hikari mandheg ing sawetara stasiun. Stasiun apa sing mandheg Hikari gumantung karo sepur. Wektu sing dibutuhake saka stasiun Tokyo menyang stasiun Shin-Osaka udakara 2 jam 33 menit karo Nozomi, udakara 2 jam 53 menit nganggo Hikari, udakara 4 jam lan 4 menit liwat Kodama. Amarga Kodama ngenteni nganti Nozomi lan Hikari ngliwati stasiun, wektu mandheg ing stasiun kasebut dawa. Nozomi lan Hikari asring nemoni bagean sing cukup dawa. Contone, nalika mangkat saka Tokyo, Nozomi lan Hikari asring menyang Hiroshima utawa Hakata.

Stasiun Nozomi Hikari Kodama
Tokyo mandheg mandheg mandheg
Shinagawa mandheg mandheg mandheg
Shinyokohama mandheg mandheg mandheg
Odawara --- (mandeg) mandheg
Atami --- (mandeg) mandheg
Mishima --- (mandeg) mandheg
Shin Fuji --- --- mandheg
Shizuoka --- (mandeg) mandheg
Kakegawa --- --- mandheg
Hamamatsu --- (mandeg) mandheg
Toyohashi --- --- mandheg
Mikawa Anjo --- --- mandheg
Nagoya mandheg mandheg mandheg
Gifu Hashima --- (mandeg) mandheg
Maibara --- (mandeg) mandheg
Kyoto mandheg mandheg mandheg
Shin Osaka mandheg mandheg mandheg

 

Kursi sing disaranake ing sepur peluru

Kursi pungkasan saben kendharaan

Shinkansen, sayangé, ora duwe papan kanggo nglebokake koper gedhe. Yen sampeyan numpak Shinkansen kanthi tas gedhe, aku menehi saran supaya sampeyan lenggah ing kursi ing mburi saben kendharaan. Yen sampeyan lenggah ing kursi pungkasan, sampeyan bisa nyelehake tas ing njero kursi.

Kursi ing sisih endi Mt. Fuji katon

Yen sampeyan pindhah saka Tokyo menyang Osaka utawa Kyoto, aku menehi saran supaya sampeyan lenggah ing kursi sing bener. Mt. Fuji katon ing sisih tengen. Kosok baline, yen sampeyan pindhah saka Osaka utawa Kyoto menyang Tokyo, lungguh ing sisih kiwa kiwa luwih gampang kanggo ndeleng MT.Fuji.

Sampeyan bisa nyritakake kepinginan sampeyan nalika tuku tiket Shinkansen ing Jepang. Malah mesin vending tiket sing dipasang ing stasiun JR, sampeyan bisa nemtokake kursi sing dipilih. Yen sampeyan ora bisa entuk kursi sing dikarepake sadurunge budhal menyang Jepang, mula dhisik lenggahan ing ngendi wae. Banjur, luwih becik takon karo para rawuh kanggo ngganti kursi sampeyan ing stasiun Jepang.

 

Tokaido Shinkansen

Tokyo - Shin-Osaka: Garis dawa 515.4 km

Sepur peluru Tokaido Shinkansen ngliwati Gunung Fuji lan jembatan Fujikawa kanthi latar langit biru = shutterstock

Sepur peluru Tokaido Shinkansen ngliwati Gunung Fuji lan jembatan Fujikawa kanthi latar langit biru = shutterstock

Trains

Nozomi (cepet)

Nozomi minangka kereta api paling cepet ing Tokaido Shinkansen. Sing mandheg ing Stasiun Tokyo, Stasiun Shinagawa, Stasiun Shin-Yokohama, Stasiun Nagoya, Stasiun Kyoto, Stasiun Shin Osaka mung. Ana pirang-pirang sepur sing mandheg ing stasiun Okayama, stasiun Hiroshima, stasiun Hakata, lsp, ing stasiun Sanyo Shinkansen ing sisih kulon Shin - Osaka.

Hikari (semi cepet)

Hikari minangka sepur paling cepet sawise Nozomi. Kendaraan Hikari padha karo Nozomi, nanging mandheg ing stasiun liyane tinimbang Nozomi. Sing mandheg beda kanggo saben sepur. Sawetara Hikari mlayu menyang stasiun Okayama ing Sanyo Shinkansen.

Kodama (lokal)

Kodama mandheg ing kabeh stasiun. Kodama ngenteni ing stasiun nganti Nozomoi utawa Hikari lewat, saengga bakal entek sawetara wektu. Yen pindhah menyang stasiun sing Kodama mung mandheg, sampeyan kudu pindhah menyang stasiun sing cedhak karo Nozomi utawa Hikari banjur pindhah menyang Kodama.

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun

Wangsulan: mandheg Nozomi

Stasiun Tokyo
Stasiun Shin-Yokohama
Stasiun Odawara
Stasiun Atami
Stasiun Mishima
Stasiun Shin-Fuji
Stasiun Kakegawa
Stasiun Hamamatsu
Stasiun Toyohashi
Stasiun Nagoya
Stasiun Gifu-Hashima
Stasiun Maibara
Stasiun Kyoto
Stasiun Shin-Osaka

 

Sanyo Shinkansen

Shin-Osaka - Hakata: Garis dawa 553.7 km

Trains

Nozomi (cepet)

Nozomi minangka sepur paling cepet sing mlaku ing garis-garis Tokaido Shinkansen lan Sanyo Shinkansen.

Mizuho (cepet)

Mizuho minangka sepur paling cepet sing mlaku ing garis Sanyo Shinkansen lan Kyushu Shinkansen. Iki nyambungake Stasiun Shin-Osaka lan Stasiun Kagoshima-Chuo ing Prefektur Kagoshima sing dumunung ing kidul Kyushu. Ing Sanyo Shinkansen, kabeh sepur mandheg ing stasiun Shin-Osaka, Shin-Kobe, Okayama, Hiroshima, Kokura lan Hakata, lan sawetara sepur uga mandheg ing stasiun Himeji. Mizuho ora mandheg ing stasiun Fukuyama, stasiun Tokuyama, stasiun Shin Yamaguchi sing mandheg sawetara Nozomi.

Sakura (semi cepet)

Sakura minangka sepur sing padha karo Hikari ing Tokaido Shinkansen. Nalika Sakura mandheg ing sawetara stasiun liyane tinimbang Nozomi, Sakura mandheg ing sawetara stasiun liyane tinimbang Mizuho. Sakura mandheg kanthi akeh stasiun, utamane ing bagean Kyushu Shinkansen. Stasiun ing ngendi Sakura mandheg luwih saka Mizuho bakal beda-beda gumantung saka sepur.

Hikari (semi-cepet / lokal)

Ana 2 jinis Hikari sing mlaku ing Sanyo Shinkansen. Salah sijine yaiku jinis sing mlebu ing Sanyo Shinkansen saka Stasiun Tokyo. Cepet saka stasiun Tokyo menyang stasiun Shin-Osaka ing jejere Nozomi, nanging mandheg ing saben stasiun ing sisih kulon saka stasiun Shin-Osaka. Nanging, ing Hikari mlebu Sanyo Shinkansen saka Nagoya, ana sepur sing liwat akeh stasiun kaya Sakura.

Sepur liyane yaiku sepur sing mlaku mung ing bagean Sanyo Shinkansen. Liwat liwat akeh stasiun kaya Sakura.

Kodama (lokal)

Kodama mandheg ing saben stasiun uga Kodama Tokaido Shinkansen.

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun

Bold: mandheg Nozomi lan Mizuho

Kadhangkala Nozomi mandheg ing sawetara stasiun Himeji, stasiun Fukuyama, stasiun Tokuyama, stasiun Shin Yamaguchi

Stasiun Shin Osaka
Stasiun Shin-Kobe
Stasiun Nishi-Akashi
Stasiun Himeji
Stasiun Okayama
Stasiun Shin-Kurashiki
Stasiun Fukuyama
Stasiun Shin-Onomichi
Stasiun Mihara
Stasiun Higashi-Hiroshima
Stasiun Hiroshima
Stasiun Shin-Iwakuni
Stasiun Tokuyama
Stasiun Shin-Yamaguchi
Stasiun Kokura
Stasiun Hakata

 

Kyushu Shinkansen

Hakata - Kagoshima-Chuo: Garis dawa 256.8 km

Trains

Mizuho (cepet)

Mizuho minangka kereta api paling cepet kanggo lelungan ing Kyushu Shinkansen lan Sanyo Shinkansen. Kabeh sepur mandheg ing Stasiun Hakata, Stasiun Kumamoto, Stasiun Kagoshima-Chuo ing Kyushu Shinkansen, lan sawetara sepur sepur uga mandheg ing stasiun Kurume lan Kawauchi. Saka stasiun Shin-Osaka menyang stasiun Kagoshima-Chuo yaiku sepur paling cepet sajrone 3 jam 42 menit. Iki setunggal jam lan 17 menit saka stasiun Hakata menyang stasiun Kagoshima-Chuo.

Sakura (semi cepet)

Sakura minangka sepur sepur cepet sing mlaku ing Kyushu Shinkansen lan Sanyo Shinkansen. Iki mandheg ing sawetara stasiun liyane tinimbang MIzuho. Ing Kyushu Shinkansen, kabeh sepur mandheg ing Stasiun Hakata, Stasiun Shin Taursu, Stasiun Kurume, Stasiun Kumamoto, Stasiun Kawauchi lan Stasiun Kagoshima-Chuo. Lan, uga mandheg ing sawetara stasiun liyane. Stasiun gumantung ing kereta api.

Tsubame (lokal)

Tsubame mandheg ing kabeh stasiun Kyushu Shinkansen.

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun

Bold: Stasiun sing mandheg Mizuho

Stasiun Hakata
Stasiun Kurume
Stasiun Shin-Omuta
Stasiun Shin-Tamana
Stasiun Kumamoto
Stasiun Shin-Yatsushiro
Stasiun Shin-Minamata
Stasiun Izumi
Stasiun Sendai
Stasiun Kagoshima-Chuo

 

Tohoku Shinkansen

Tokyo - Shin Aomori: Garis dawa 674.9 km

Kendaraan Shinkansen rute liyane asring nyambung karo kendharaan rute utama lan dioperasikake bebarengan menyang stasiun ing dalan, Tokyo, Jepang = shutterstock

Kendaraan Shinkansen rute liyane asring nyambung karo kendharaan rute utama lan dioperasikake bebarengan menyang stasiun ing dalan, Tokyo, Jepang = shutterstock

Tohoku Shinkansen budhal saka stasiun Tokyo menyang arah sisih lor. Liwat liwat stasiun Fukushima, stasiun Sendai, stasiun Morioka, lan sapiturute lan tekan stasiun Shin Aomori ing sisih lor sisih lor Honshu. Saka stasiun Shin Aomori, Hokkaido Shinkansen tetep. Ana rong garis cabang ing Tohoku Shinkansen. Yaiku Akita Shinkansen lan Yamagata Shinkansen. Sepur iki nyambung karo kereta api utama Tohoku Shinkansen menyang stasiun sing ngepang saka Tohoku Shinkansen. Dadi, yen sampeyan nggunakake Shinkansen kasebut, kudu ati-ati supaya ora kesalahan nalika sepur.

Trains

Hayabusa (cepet)

Hayabusa minangka Shinkansen paling cepet sing mlaku ing bagean kasebut saka Tohoku Shinkansen lan Hokkaido Shinkansen (Saka stasiun Tokyo nganti stasiun Shin-Hakodate-Hokuto). Iki mlaku kanthi kecepatan maksimal 320 km / jam. Hayabusa mung duwe kursi sing lungguh. Ana mobil biasa (ekonomi), mobil ijo (kelas pertama) lan kelas Grand ing Hayabusa. Gerbang Karangan Kelas mung ana telung kursi saben larik.

Yamabiko (semi cepet)

Yamabiko minangka sepur cepet sing dilakokno ing antarane stasiun Tokyo - stasiun Sendai lan stasiun Morioka (ana rong jinis titik akhir, Sendai lan Morioka). Nanging mandheg ing stasiun Ueno, Stasiun Omiya, Stasiun Utsunomiya, Stasiun Koriyama, Stasiun Fukushima lan Stasiun Sendai - Stasiun Morioka.

Hayate

Hayate minangka sepur sing angel dimangerteni saiki. Minangka sepur paling cepet sadurunge. Nanging, wiwit Hayabusa metu, ana posisi minangka kereta api sing nglengkapi Hayabusa. Ing mangsa cedhak, misale jek ora bakal ana layanan biasa ing Tohoku Shinkansen. Bakal dilakokno utamane ing sekitar Hokkaido Shinkansen.

Komachi (Akita Shinkansen)

Komachi minangka kendharaan Akita Shinkansen. Nalika pindhah menyang Tokyo saka Akita, bakal dilakokno bareng karo Hayabusa, kendaraan Tohoku Shinkansen, ing bagean Tohoku Shinkansen. Banjur dipisah saka Hayabusa ing stasiun Morioka lan dilakokake menyang stasiun Akita.

Tsubasa (Yamagata Shinkansen)

Tsubasa minangka kendharaan Yamagata Shinkansen. Nalika pindhah menyang Tokyo menyang Yamagata, bakal dilakokno bareng karo Yamabiko yaiku mobil Tohoku Shinkansen ing bagean Tohoku Shinkansen. Banjur dipisah saka Yamabiko ing stasiun Fukushima lan dilakokno menyang prefektur Yamagata. Ana rong jinis titik mburi: stasiun Yamagata lan stasiun Shinjo.

Nasuno (lokal)

Nansuno minangka sepur lokal sing mlaku ing antarané stasiun Tokyo - Nasushiobara lan stasiun Koriyama. Sampeyan cocog banget kanggo njaluk antarane Prefektur Tochigi - kutha tengah Tokyo esuk lan sore.

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun

Kadhemen: Stasiun sing mandegake Hayabusa. Sawetara uga mandheg ing stasiun liyane

Stasiun Tokyo (Tokyo)
Stasiun Ueno (Prefektur Tokyo)
Stasiun Omiya (Prefektur Saitama)
Stasiun Oyama (Prefektur Tochigi)
Utsunomiya Station (Prefektur Tochigi)
Stasiun Nasushiobara (Prefektur Tochigi)
Stasiun Shin Shirakawa (Prefektur Fukushima)
Stasiun Koriyama (Prefektur Fukushima)
Stasiun Fukushima (Prefektur Fukushima)
Stasiun Shiroishi-Zao (prefektur Miyagi)
Stasiun Sendai (Prefektur Miyagi)
Stasiun Furukawa (Prefektur Miyagi)
Stasiun Kurikomakogen (Prefektur Miyagi)
Stasiun Ichinoseki (Prefektur Iwate)
Stasiun MIzusawa-Esashi (Prefektur Iwate)
Stasiun Kitakami (Prefektur Iwate)
Stasiun Shin Hanamaki (Prefektur Iwate)
Stasiun Morioka (Prefektur Iwate)
Stasiun Iwate-Numakunai (Prefektur Iwate)
Stasiun Ninohe (Prefektur Iwate)
Stasiun Hachinohe (Prefektur Aomori)
Stasiun Shichinohe-Towada (Prefektur Aomori)
Stasiun Shin Aomori (Prefektur Aomori)

 

Akita Shinkansen

Morioka - Akita: Garis dawa 127.3 km

Cabang Akita Shinkansen ing stasiun Morioka saka Tohoku Shinkansen lan mlaku ing Prefektur Akita. Lumaku saka Stasiun Tokyo menyang Stasiun Morioka kanthi Hayabusa sing nyambung karo kacepetan maksimal 320 kilometer. Nanging, amarga mlaku liwat trek sepur biasa saka stasiun Morioka menyang stasiun Akita, kecepatan maksimal diwatesi 130 kilometer.

Trains

Komachi

Komachi minangka kendharaan Akita Shinkansen. Nalika pindhah menyang Tokyo saka Akita, bakal dilakokno bareng karo Hayabusa, kendaraan Tohoku Shinkansen, ing bagean Tohoku Shinkansen. Banjur dipisah saka Hayabusa ing stasiun Morioka lan dilakokake menyang stasiun Akita.

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun

Stasiun Morioka
Stasiun Shizukuishi
Stasiun Tazawako
Sasi Kakunodate
Stasiun Omagari
Stasiun Akita

 

Yamagata Shinkansen

Fukushima - Yamagata - Shinjo: Garis dawa 148.6 km

Yamagata Shinkansen cabang saka stasiun Fukushima saka Tohoku Shinkansen lan mlaku ing Prefektur Yamagata. Nganggo stasiun Tokyo menyang stasiun Fukushima sing nyambung karo Yamabiko. Nanging, amarga mlaku saka stasiun Fukushima menyang stasiun Shinjo kanthi trek sepur biasa, kecepatan maksimal ing bagean iki diwatesi 130 kilometer.

Trains

Tsubasa

Tsubasa minangka kendharaan Yamagata Shinkansen. Nalika pindhah menyang Tokyo menyang Yamagata, bakal dilakokno bareng karo Yamabiko yaiku mobil Tohoku Shinkansen ing bagean Tohoku Shinkansen. Banjur dipisah saka Yamabiko ing stasiun Fukushima lan dilakokno menyang prefektur Yamagata. Ana rong jinis titik mburi: stasiun Yamagata lan stasiun Shinjo.

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun

Stasiun Fukushima
Stasiun Yonezawa
Stasiun Tahakata
Stasiun Akayu
Stasiun Kaminoyama-Onsen
Stasiun Yamagata
Stasiun Tendo
Stasiun Sakuramoto-Higashime
Stasiun Murayama
Stasiun Oishida
Stasiun Shinjo

 

Hokkaido Shinkansen

Shin Aomori - Shin-Hakodate-Hokuto: Rute jarak 360.3 km

Saiki, stasiun Shinkansen paling sisih lor yaiku Stasiun Shin-Hakodate-Hokuto ing Hokkaido kidul. Bagean saka stasiun Shin-Aomori nganti stasiun Shin-Hakodate-Hokuto ing sisih paling lor Honshu diarani Hokkaido Shinkansen. Nalika menyang Hokkaido saka Honshu, Shinkansen ngliwati trowongan ing sisih ngisor segara. Ditulis manawa Hokkaido Shinkansen bakal ditambah menyang Sapporo udakara taun 2031.

Trains

Hayabusa (cepet)

Hayabusa minangka Shinkansen paling cepet sing mlaku ing bagean kasebut saka Tohoku Shinkansen lan Hokkaido Shinkansen (Saka stasiun Tokyo nganti stasiun Shin-Hakodate-Hokuto). Iki mlaku kanthi kecepatan maksimal 320 km / jam. Hayabusa mung duwe kursi sing lungguh. Ana mobil biasa (ekonomi), mobil ijo (kelas pertama) lan kelas Grand ing Hayabusa. Gerbang Karangan Kelas mung ana telung kursi saben larik.

Hayate (lokal)

Hayate dilakokno antarane Morioka - Shin Aomori - Stasiun Shin-Hakodate-Hokuto.

Stasiun

Stasiun Shin-Hakodate-Hokuto (Hokkaido)
Stasiun Shin-Aomori (Aomori Presarat)

 

Hokuriku Shinkansen

Tokyo - Takasaki - Kanazawa: Rute jarak 345.5 km (Takasaki - Kanazawa)

Hokuriku Shinkansen mlaku ing Kanazawa ing sisih Laut Jepang, Prefektur Ishikawa, Jepang = shutterstock

Hokuriku Shinkansen mlaku ing Kanazawa ing sisih Laut Jepang, Prefektur Ishikawa, Jepang = shutterstock

Hokuriku Shinkansen minangka Shinkansen sing anyar direncanakake saka Stasiun Tokyo menyang Stasiun Shin - Osaka liwat wilayah Laut Jepang (diarani Hokuriku ing Jepang). Saiki Hokuriku Shinkansen duwe bagean saka stasiun Tokyo menyang stasiun Kanazawa ing prefektur Ishikawa dibukak. Iki mlaku saka stasiun Tokyo menyang stasiun Takasaki ing dalan, sing padha karo Joetsu Shinkansen, lan cabang ing sisih kulon saka stasiun Takasaki.

Trains

Kagayaki (cepet)

Kagayaki minangka kréta paling cepet ing Hokuriku Shinkansen. Sing mandheg ing Stasiun Tokyo, Stasiun Ueno, Stasiun Omiya, Stasiun Nagano, Stasiun Toyama lan Stasiun Kanazawa. Kanthi nggunakake Kagayaki, butuh wektu 2 jam lan 28 menit saka stasiun Tokyo menyang stasiun Kanazawa.

Hakutaka (semi cepet)

Hakutaka minangka kreta cepet ing jejere Kagayaki ing garis Hokuriku Shinkansen. Iki pindhah saka stasiun Tokyo menyang stasiun Nagano kanthi kacepetan sing padha karo Kagayaki, nanging saka stasiun Nagano menyang stasiun Kanazawa mandheg ing saben stasiun.

Asama (lokal)

Asama minangka sepur sing dilakokno ing antarane stasiun Tokyo lan stasiun Nagano. Sejatine mandheg ing saben stasiun ing bagean iki. Amarga ana akeh penumpang ing bagean iki, Asama nanggapi kebutuhan kasebut.

Tsurugi (lokal)

Tsurugi minangka sepur lokal sing mlaku saka stasiun Toyama menyang stasiun Kanazawa.

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun
Kadhemen: mandheg Kagayaki

Stasiun Tokyo
Stasiun Ueno
Stasiun Omiya
Stasiun Kumagaya
Stasiun Honjo-Waseda
Stasiun Takasaki
Stasiun Annaka-Haruna
Stasiun Karuizawa
Stasiun Sakudaira
Stasiun Ueda
Stasiun Nagano
Stasiun Iiyama
Stasiun Joetsu-Myoko
Stasiun Itoigawa
Stasiun Kurobe-Unadukionsen
Stasiun Toyama
Stasiun Shin-Takaoka
Stasiun Kanazawa

 

Joetsu Shinkansen

Tokyo - Omiya - Nigata: Rute jarak 269.5 km (Omiya - Nigata)

Joetsu Shinkansen minangka garis Shinkansen sing mlaku saka stasiun Tokyo menyang stasiun Niigata ing sisih lor. Sing tegas, dudu Stasiun Tokyo, nanging asale saka stasiun Omiya, nanging amarga kabeh sepur nyopir menyang stasiun Tokyo, umume dianggep Shinkansen dilakokno saka Tokyo Station lan Niigata Station.

Trains

Toki (Utama)

Joetsu Shinkansen minangka garis Shinkansen sing mlaku saka stasiun Tokyo menyang stasiun Niigata ing sisih lor. Sing tegas, dudu Stasiun Timur, nanging asale saka stasiun Omiya, nanging amarga kabeh sepur nyopir menyang stasiun Tokyo, umume dianggep Shinkansen sing dioperasake saka Stasiun Tokyo menyang Stasiun Niigata.

Tanigawa (lokal)

Tanigawa minangka sepur sing ana ing antarane Tokyo Station lan Echigo Yuzawa Station lan mandheg ing saben stasiun.

Tanigawa uga duwe kendharaan rong tingkat saliyane jinis kendharaan biasa. Sepur kalih papan kasebut diarani "Max Tanigawa".

Stasiun

nuduhake: Klik tombol iki kanggo ndeleng dhaptar stasiun

Stasiun Tokyo
Stasiun Omiya
Stasiun Kumagawa
Stasiun Honjo-Waseda
Stasiun Takasaki
Stasiun Jomo-Kogen
Stasiun Echigo-Yuzawa
Stasiun Urasa
Stasiun Nagaoka
Stasiun Niigata

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-31

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.