Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Hakodate, kutha sing misuwur ing Hokkaido = Shutterstock

Hakodate, kutha sing misuwur ing Hokkaido = Shutterstock

Tujuan Wisata Paling apik ing Jepang! musim dingin, musim semi, musim panas, musim gugur

Ing situs iki, aku duwe kaca kanggo ngenalake kanthi masing-masing ing macem-macem bagean ing Jepang. Sampeyan bisa mbukak kaca kanthi nonton menu lan ngeklik judhul sing disenengi. Nanging, aku dhaptar ing ngisor iki. Katon ing ngisor iki lan yen ana kaca sing paling disenengi, klik ing kana lan pindhah menyang kaca kasebut. Amarga Jepang minangka negara sing amba ing sisih lor lan kidul, Hokkaido ing sisih lor lan Kyushu lan Okinawa ing sisih kidul cukup beda. Muga-muga sampeyan bakal nemokake Jepang favorit ing situsku.

10 Itineraries Paling Apike: Sampeyan arep menyang endi?

Yen sampeyan pengin Ringkesan apa jenis papan wisata ing Jepang, waca kaca ing ngisor iki.

Itinerary Best = Simpenan Adobe
10 Itineraries Paling apik kanggo lelungan ing Jepang! Tokyo, Mt.Fuji, Kyoto, Hokkaido ...

Yen pindhah menyang Jepang, sampeyan kudu mutusake ngendi sampeyan pengin pindhah ing Jepang. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngenalake tujuan sing umume dadi papan wisata utama ing Jepang. Yen sampeyan duwe papan sing pengin dituju, mula ...

 

Tujuan paling apik nalika lelungan ing Jepang

Tujuan sing paling populer ing Jepang yaiku ing ngisor iki. Deleng gambar slide banjur klik ing papan sing kasengsem ing.

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe

Tokyo

2020 / 6 / 21

Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo teka lan bukak Tokyo lan rasakake tenogo. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan wisata sing populer ing Tokyo. Kaca iki dawa banget. Yen maca kaca iki, sampeyan bisa mriksa kabeh papan wisata utama ing Tokyo. Gunakake dhaptar isi ing ngisor iki kanggo ndeleng area sing sampeyan minat. Sampeyan bisa bali menyang sisih ndhuwur kaca iki kanthi ngeklik tombol panah ing sisih tengen ngisor. Aku masang link menyang artikel sing gegandhengan, dadi yen sampeyan duwe minat, mangga maca artikel sing gegandhengan. >> Apa sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji ing kadohan ing video << Table of ContentsOutline saka TokyoAsakusaTokyo Skytree (Oshiage) Tokyo CruiseUenoRikugien GardenYanesen ngisor: Yanaka, Nezu, SendagiRyogokuAkihabaraNihonbashiImperial Palace (Tokyo) MarunouchiGinzaTokyo Tower (Kamiyacho) RoppongiAkasakaOdaibaIkebukuroShinjuku Gyoen National GardenShinjukuMeiji Jingū ShrineJingu GaienHarajukuOmotesandoShibuyaEbisuTokyo Disney Resort (Maihama, Prefektur Chiba) Garis Besar Tokyo Peta Tokyo rute Peta Sepur JR Yen sampeyan teka ing Tokyo lan ndeleng lanskap Tokyo saka jendhela sepur utawa bis, sampeyan bakal kaget amarga iku kutha sing jembar banget. Kutha Tokyo terus berkembang wiwit pungkasane abad kaping 20 lan, asile, meh gabung karo kutha sekitar kayata Yokohama, Saitama lan Chiba. Asile, metropolitan Tokyo (kutha mega) sing pusaté ing Tokyo saiki lair. Populasi Metropolitan Tokyo udakara 35 yuta wong. Ana jaringan JR (mantan negara ...

Read More

Hokkaido

2020 / 6 / 29

Hokkaido! 21 Wilayah Wisata Popular lan 10 Bandara

Hokkaido minangka pulo nomer loro paling gedhe ing Jepang sawisé Honshu. Lan minangka wilayah paling lor lan prefektur paling gedhe. Hokkaido luwih adhem tinimbang pulo liyane ing Jepang. Amarga pangembangan dening Jepang wis telat, ana alam sing gedhe lan apik ing Hokkaido. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake garis besar Hokkaido. Yen sampeyan ndeleng artikel sing dawa nganti pungkasan, sampeyan meh bisa ngerti Hokkaido sacara sakabehe. Yen sampeyan duwe area sing sampeyan minat, deleng tabel isi ing ngisor iki lan deleng wilayah kasebut. Daptar IsiTelusuri HokkaidoCentral Hokkaido (Douo) Northen Hokkaido (Douhoku) Southen Hokkaido (Dounan) Hokkaido Wétan (Douto) 1: TokachiEheast Hokkaido (Douto) 2: KushiroEheast Hokkaido (Douto) 3: Okhostk Outline of Hokkaido A bukit sing ayu pilih, Hokkaido = Peta Saham Adobe Hokkaido Poin Hokkaido, bebarengan karo Honshu, Shikoku lan Kyushu, minangka salah sawijining patang pulo utama sing dadi kepulauan Jepang. Kaya dene pulau Jepang liyane, ana gunung geni ing Hokkaido. Dadi akeh resort spa. Yen sampeyan menyang Hokkaido, utamane aku nyaranake rong perkara. Pisanan, kenapa sampeyan ora seneng karo wisata ing kutha-kutha unik Hokkaido? Ana kutha sing apik sing makili Jepang kayata Sapporo, Hakodate, Otaru. Kutha-kutha kasebut uga misuwur amarga entuk panganan sing enak kayata sushi lan ramen. Kaloro, ngapa sampeyan ora seneng karo sifat Hokkaido sing apik tenan? Hokkaido ora dikembangake nganti separo awal abad kaping-20, saengga akeh alam liar sing isih ana. Sehat kembang lan suketan sing wis dibangun sawise iku ...

Read More

Mt. Fuji = Adobe Simpenan

Gunung Fuji

2020 / 6 / 12

Gunung Fuji: 15 papan paling apik ing Jepang!

Ing kaca iki, aku bakal nuduhake sudut pandang paling apik kanggo ndeleng Mt. Fuji. Mt. Fuji minangka gunung paling dhuwur ing Jepang kanthi dhuwure 3776 meter. Ana tlaga sing digawe dening kegiyatan gunungapi gunung Mt. Fuji, lan nggawe lanskap sing apik ing saubenge. Yen sampeyan pengin ndeleng akeh Mt. Fuji, aku ora nyaranake menyang Mt. kaping lima berturut-turut. Fuji. Amarga sampeyan ora bisa ndeleng Mt. Fuji ing kana. Titik sing paling disenengi yaiku danau Motosu sing sepi banget. Ing endi, sampeyan pengin ndeleng Mt. Fuji? >> Klik gambar peta ing ngisor iki kanggo ndeleng peta ing kaca sing kapisah << Peta Mt. Daftar Isi FujiAksesFuji-Q HighlandArakurayama Sengen ParkLake KawaguchikoGotemba Premium OutletsOshino HakkaiLake YamanakakoSaiko Iyashino-Sato NenbaLake MotosukoVenue Fuji Shibazakura HighivalAsagirikogen HighlandMiho no matsubaraAround Enoshima Island. Stasiun Fuji kaping 5 Surat kabar saka Mt. Stasiun Fuji Access Kawaguchiko, Turis nggunakake layanan bus tur. Transportasi trep banget kanggo sepur lan bis = shutterstock Bus Wiwit lingkungan Mt. Fuji jembar banget, ana macem-macem rute nalika arep saka Tokyo. Umume, sampeyan bisa kanthi gampang menyang macem-macem titik kanthi nggunakake bus. Kanggo rincian bis sing arep menyang Mt. Fuji, waca situs Fujikyuko Bus ing ngisor iki. Saka pusat kutha Tokyo nganti titik-titik ing sacedhake Mt. Fuji, udakara udakara 2 jam nganggo bis. Sanajan sampeyan lelungan ngubengi obyek wisata ing Mt. Fuji, sampeyan kudu nggunakake bis. Fujikyuko Bus nyopir bus bundaran sing ngubengi turis ...

Read More

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe

Kyoto

2020 / 6 / 11

Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing apik lan nduweni budaya tradisional Jepang. Yen sampeyan menyang Kyoto, sampeyan bisa nikmati budaya tradisional Jepang miturut konten sing disenengi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake obyek wisata sing paling disaranake ing Kyoto. Kaca iki dawa, nanging yen sampeyan maca kaca iki nganti pungkasan, sampeyan bakal entuk informasi dhasar sing dibutuhake kanggo tamasya ing Kyoto. Aku uga masang link kayata situs web resmi kanggo saben tamasya, gunakake. >> Yen sampeyan ngeklik video ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake manawa Kyoto apik sanajan wayah bengi << Dhaptar KontenOutline KyotoPhotos Kuilushimi Inari TaishaSanjusangendoKiyomizudera TempleKinkakuji Temple = Pavilion EmasGandiakuakuakuji = Paviliun PerakMlakune Filsafat (Tetsugaku no Michi) Kuil Eikandojijijijijijijijijijijijijijijijijijijijijijiji RiverPontocho districtNishiki MarketKodaiji TempleTofukuji TempleToji TempleByodoin TempleDaitokuji TempleRyoanji TempleKyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) Nijo CatsleKatsura RikyuArashiyamaToei Kyoto Studio ParkKifune Shrine Outline of Kyoto Beautiful Bambu Grove in Arashiyama Tokyo Kyoto, Tokyo Kyoto is a city Kyoto, Tokyo Kyoto is a city Kyoto, Tokyo Kyoto is Tokyo Kyoto Udakara 368 jam 2 menit kanthi Shinkansen paling cepet saka Tokyo. Kyoto minangka ibukutha Jepang udakara 15 taun nganti ibukota pindhah menyang Tokyo ing 1000. Budaya unik Jepang wis dibangun ing kutha iki. Malah saiki, ana akeh kuil lan kuil ing Kyoto. Uga ana omah kayu tradisional sing diarani "Kyo-Machiya" ing kana-kene. Yen sampeyan menyang Gion lsp, sampeyan bakal weruh wanita sing nganggo klambi sing ayu, Maiko lan Geiko. Nalika sampeyan ngunjungi kuil lan kuil ing Kyoto, sampeyan bakal kaget yen wit lan ...

Read More

Kapal turis ing Dotonbori Terusan lan Glico Running Man sing misuwur ing dalan Dotonbori, Namba, distrik belanja lan hiburan sing populer., Osaka, Jepang = Shutterstock

Osaka

2020 / 6 / 20

Osaka! 17 Wisata Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ etc.

"Osaka iku kutha sing luwih nyenengake tinimbang Tokyo." Popularitas Osaka saiki saya tambah akeh saka turis saka negara manca. Osaka minangka kutha tengah Jepang sisih kulon. Osaka wis dikembangake kanthi perdagangan, dene Tokyo minangka kutha sing dibangun dening Samurai. Dadi, Osaka duwe swasana sing populer. Wilayah kutha Osaka akeh banget. Panganan ing dalan murah lan enak. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan Osaka sing nyenengake. http://japan77.net/wp-content/uploads/2018/06/Dotonbori-Osaka-Japan-Shutterstock.mp4 Daftar IsiOutline OsakaMinami: Dotonbori, Namba, ShinsaibashiAbenoShinsekaiUmedaOsaka CastleUnivarsal Studuo Japan (USR) Tempozan Harbor Osaka Dotonbori Walking Street, Osaka, Jepang = shutterstock Klik ing gambar peta ing ngisor iki kanggo ndeleng Google Maps ing kaca sing kapisah. Deleng ing kene kanggo peta rute Sepur JR, sepur pribadi lan kereta bawah tanah. Peta Osaka Ana rong wilayah kutha ing Osaka, Minami (tegese basa Jepang Kidul) lan Kita (tegese Lor). Ing tengah Minami, Ana distrik sing misuwur kayata Dotonbori lan Namba. Ing kene, neon flashy narik perhatian para turis, kaya sing katon ing gambar ing sisih ndhuwur. Ing wilayah iki, sampeyan bisa ngrasakake akeh panganan lurung-lurung sing enak kayata Takoyaki. Yen sampeyan menyang Osaka, nyaranake mlaku-mlaku ngubengi Dotonbori lan Namba. Ing jantung Kita ana distrik sing diarani Umeda. Umeda bisa uga rada elegan tinimbang Dotonbori lan Namba. Swasana Umeda padha karo Tokyo. Ana akeh gedung pencakar langit ing wilayah iki. Saliyane rong wilayah pusat kutha kasebut, bubar iki, Universal Studios Jepang (USJ) sing dununge ing Bay Area wis ...

Read More

jepang okinawa ishigaki kabira bay = shutterstock

Okinawa

2020 / 6 / 19

Paling apik Okinawa! Naha, Miyakojima, Ishigakijima, Taketomijima lsp.

Yen sampeyan pengin ndeleng pemandangan pantai sing apik ing Jepang, wilayah sing paling apik yaiku Okinawa. Okinawa dununge ing sisih kidul Kyushu. Dumadi saka macem-macem pulau ing banyu sing jembar 400 km sisih lor-kidul lan 1,000 km sisih wétan nganti mangulon. Ana terumbu karang, segara biru bening kristal, pantai pasir putih, lan pemandangan alam sing asri. Budaya Ryukyu sing unik uga apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan turis sing paling disaranake ing Okinawa. Daftar IsiOutline OkinawaPulo Utama OkinawaPulo YiyakojimaIline Pulau Okinawa Okinawa Tari tradisional Okinawa karo kastanet = shutterstock Peta Okinawa Ringkesan Prefektur Okinawa umume dipérang dadi telung klompok pulau, Kapuloan Okinawa ing sekitar pulau utama Okinawa, Kapuloan Miyako ing sekitar Pulo Miyakojima, lan Pulo Yaeyama ing sekitar Pulo Ishigakijima. Dadi, nalika lelungan ing Okinawa, sampeyan kudu milih itinerary, apa sampeyan bakal tetep ing pulau utama Okinawa, nikmati pulau utama Okinawa lan pulau liyane sing adoh, utawa tetep ing pulau sing adoh. Total pedunung Okinawa udakara 1.45 yuta wong, sing udakara 90% manggon ing pulau utama Okinawa. Pulo utama Okinawa udakara udakara 470 km, lan wis wiwit tuwuh wiwit biyen, umume ing sisih kidul. Ibukutha prefektur ana ing Naha City, sisih kidul Pulo iki. Ing sisih lor pulo iki, sampeyan bakal nemokake alam sing liar. Dadi, yen sampeyan pengin tetep ing pulau utama Okinawa, sampeyan kudu milih itinerary sampeyan, apa tetep ing sisih kidul utawa tetep ing resor ing sisih lor ...

Read More

 

Ing ngisor iki ana artikel sing gegandhengan karo wilayah.

 

Hokkaido

Peta Hokkaido = shutterstock

Hokkaido! 21 Wilayah Wisata Popular lan 10 Bandara

Hokkaido minangka pulo nomer loro paling gedhe ing Jepang sawisé Honshu. Lan minangka wilayah paling lor lan prefektur paling gedhe. Hokkaido luwih adhem tinimbang pulo liyane ing Jepang. Amarga pangembangan dening Jepang wis telat, ana alam sing gedhe lan apik ing Hokkaido. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake outline saka ...

Disaranake tujuan

  • Sapporo
  • Hakodate
  • Furano / Biei
Tampilan Kantor Pamaréntah Hokkaido ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Wisatawan njupuk foto ing Kantor Pamaréntah Hokkaido ing Sapporo, Hokkaido, Jepang ing mangsa salju = Shutterstock

Hokkaido

2020 / 6 / 20

Sapporo! Sing paling apik kanggo nindakake ing mangsa, musim semi, musim panas, musim gugur

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan pariwisata sing disaranake lan apa sing kudu ditindakake nalika sampeyan tindak menyang Sapporo ing Hokkaido. Kajaba ing papan turis sing disaranake sajrone taun, aku bakal nerangake panggonan sing disaranake lan apa sing kudu dilakoni ing saben musim musim semi, musim panas, musim gugur lan mangsa. Dhaptar Paraga Babagan Paling Sadurunge kanggo SapporoBest Apa sing kudu ditindakake ing Sapporo nalika musim dinginBest Perkara sing kudu ditindakake ing Sapporo ing SpringBest Perkara sing kudu ditindakake ing Sapporo ing SummerBest Perkara sing kudu ditindakake ing Sapporo ing Autumn. ing senja = Stasiun JR Sapporo. Ana hotel mewah "JR tower Hotel Nikko Sapporo" sing paling apik ing Sapporo ing ndhuwur stasiun. Tamu hotel uga bisa nyenengake sumber mata panas Sapporo minangka kutha sing paling gedhe ing Jepang lan ibukutha pulo sisih lor Hokkaido. Wis kurang saka rong atus taun, Sapporo ngrasakake wutah kanthi cepet saka pamukiman mung pitung individu menyang metropolis sing berkembang maju. Ing basa wong Ainu, pendhudhuk pribumi ing sisih lor Jepang, tembung Sapporo tegese Kali penting sing mili menyang dhataran. Dina iki Sapporo luwih dikenal tinimbang kali kasebut. Festival salju diselenggarakake saben taun, lan Sapporo uga misuwur amarga ramen lan bir. Perjalanan menyang Sapporo kanthi sepur kanthi dilebokake kanthi ril Jepang. Sapporo khas saka sistem persegi panjang, adhedhasar gaya Amérika Lor. Sistem iki bakal mbantu sampeyan ing ...

Read More

Gunung Yotei, sing diarani "Fuji of Hokkaido", saka resort ski Niseko, Hokkaido, Jepang

Hokkaido

2020 / 6 / 16

Niseko! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Niseko minangka resor wakil Jepang. Dikenal ing saindenging jagad, utamane minangka papan suci kanggo olahraga musim salju. Ing Niseko, sampeyan bisa seneng ski wiwit akhir November nganti wiwitan Mei. Ana gunung sing apik banget padha karo Mt. Fuji ing Niseko. Iki minangka "Mt. Yotei" sing katon ing gambar ing ndhuwur. Ana gunung liyane sing bisa ngadhepi gunung iki ing sabrange kali. Yaiku "Niseko Annupuri" sing katon ing gambar ing ngisor iki. Ing lereng Niseko Annupuri, dikembangake papat resor ski gedhe. Resor ski kasebut narik kawigaten para pemain ski lan papan salju lan domestik lan asing kanthi kualitas salju sing luar biasa. Kajaba iku, Niseko duwe sumber banyu panas sing apik banget. Ing kaca iki, aku pengin ngenalake apa sing kudu sampeyan lakoni ing Niseko. Ing kaca iki, aku bakal crita babagan Niseko nalika musim semi, musim panas, musim gugur uga Niseko ing musim salju. Ing Niseko, musim salju dawa banget, lan musim semi, musim panas, musim gugur kaya yen mlaku banter. Nanging, sampeyan bisa nikmati akeh kegiyatan ing musim iki. Aku bakal ngenalake musim semi, musim panas, musim gugur Niseko ing separo kapindho artikel iki. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan musim iki, waca dhaptar konten ing ngisor iki lan klik ing item sing sampeyan minat. Daftar Isi 4 alasan utama kenapa Niseko disenengi ing saindenging jagad. Nikmati 4 resort ski ing Niseko! Sing paling apik sing kudu ditindakake nalika musim semi, musim panas, musim gugur3 papan sing paling apik kanggo nikmati godhong musim gugur ing Niseko! 4 sebab utama kenapa Niseko disenengi ing saindenging jagad Ana gunungan sing diarani Niseko Annupuri, madhep karo Mt. Yotei ing ndhuwur. ...

Read More

Deleng wengi wengi Hakodate saka Gunung Hakodate, mangsa mangsa, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Hokkaido

2020 / 5 / 28

Hakodate! 7 Daya Tarik Wisata lan Bab sing Paling Apik

Hakodate ing Hokkaido minangka kutha plabuhan sing apik banget lan populer para turis. Aku uga tresna lan lunga asring. Pasar esuk mung cedhak Stasiun Hakodate, sampeyan bisa nyenengake wektu sing enak lan enak. Pemandangan wengi saka Hakodateyama uga paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake Hakodate. Dhaptar Isi Bab sing bisa ditindakake ing HakodateKapa sampeyan ora ngunjungi Taman Onuma utawa Matsumae? Sing paling apik ing Hakodate Hakodate yaiku kutha sing ana ing pucuk kidul Hokkaido. Kutha iki minangka kutha nomer telu ing Hokkaido, sawise Sapporo lan Asahikawa. Akeh turis sing turis ing kutha iki saben taun. Amarga Hakodate duwe akeh papan wisata sing apik. Ayo goleki jinis pemandangan sing dideleng konkrit. Klik saben judhul kanggo nampilake situs web resmi! Gunung Hakodate Nganti pucuk ndhuwur Hakodateyama bisa dicapai 3 menit nganggo mobil kabel, Hakodate, Hokkaido Bisa uga Mt. Hakodate sing turis sing ngunjungi Hakodate luwih dhisik. Hakodate misuwur amarga pemandangan wengi sing apik banget. Diubengi segara, lampu kutha dadi cemlorot. Mt. Hakodate minangka papan sing bisa dideleng ing wengi iki kanthi apik. Mt. Hakodate minangka gunung cilik kanthi dhuwur kurang luwih 334 meter. Gunung iki dilahirake kanthi kegiyatan gunung berapi. Wiwitane, gunung iki dadi pulo. Nanging, amarga bumi lan wedhi sing metu saka pulau kasebut, wilayah Hakodate saiki lair. Ing sisih ndhuwur Mt. Hakodate ana platform pengamatan gedhe ...

Read More

Taman Onuma minangka taman nasional ing Semenanjung Oshima ing sisih kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman iki nyakup gunung Semagat Hokkaido uga kolam kolam Onuma lan Konuma = Shutterstock

Tujuan Salju Hokkaido

2020 / 5 / 28

Taman Onuma! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Yen sampeyan pengin ngunjungi Hakodate lan nikmati alam sing luwih apik banget, aku nyaranake menyang Taman Onuma. Onuma Park minangka papan wisata ing 16 km sisih lor saka pusat Hakodate. Ing kana, sampeyan bisa nyenengake alam ing musim semi, musim panas, musim gugur, lan musim dingin. Maneka kegiyatan kayata kapal pesiar, prahu, fishing, muter, camping lan ski bisa ditrapake ing Taman Onuma. Mangga ngunjungi Taman Onuma kanthi cara apa wae. Tabel Isi Babagan Paling Mboten sadhengah ing Taman OnumaOnuma: Babagan sing paling apik sing bakal ditindakake ing musim semiOnuma Park: Paling apik sing kudu ditindakake ing musim semi, musim panas, musim gugur, Paling apik sing kudu ditindakake ing Taman Onuma Kanggo Onuma, udakara 20 menit kanthi nyebut "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa) Ing tengah Taman Onuma, ana Mt. Komagadake. Dhukun kuwe bolongan aktif 1131 meter. Akeh rawa-rawa rawa sing dibentuk ing saubenging gunung amarga kegiatan gunung gunung iki. Wakil siji yaiku Onuma. Ana luwih saka 100 pulo cilik Onuma. Onuma misuwur amarga pemandangan sing ayu. Menyang Taman Onuma, udakara 20 menit kanthi nyebut "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa). Yen sampeyan nggunakake bis, udakara 60 menit saka Stasiun JR Hakodate tekan Taman Onuma. Banget cedhak saka Hakodate saengga bisa plancongan sedina menyang Taman Onuma. Ana sawetara hotel resort sing apik ing sekitar Taman Onuma, dadi sampeyan bisa nantang macem-macem kegiatan kanthi tetep ing ...

Read More

Bèntèng Matsumae kanthi mekar kembang ing Hokkaido, Jepang

Hokkaido

2020 / 5 / 28

Matsumae! Ayo menyang Istana Matsumae dibungkus kembang cherry!

Matsumae-cho minangka pucuk sisih kidul kidul Hokkaido. Akeh turis teka ing kene saben musim semi kanggo ndeleng kembang cheri ing kastil Matsumae. Istana Matsumae minangka salah sawijining kastil sing isih ana ing Hokkaido karo Goryokaku saka Hakodate. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake Bèntèng Matsumae. Isi Isi BèntèngMatsumae minangka kastil Jepang ing HokkaidoCherry sing mekar ing kraton Matsumae sing sampeyan kudu ndeleng ing Istana Matsumae-cho Matsumae Istana Jepang mung ing Hokkaido Gapura kastil lawas sing berkembang ing abad kaping-19, Matsumae, Istana Hokkaido Matsumae dibangun dening Matsumae Clan ing taun 1606. Nanging, amarga kapal asing asring katon ing wilayah kasebut ing abad kaping 19, kastil sing wutuh dibangun nganggo dhawuhe Tokugawa shogunate sing mrentah Jepang ing wektu kasebut. Dadi ing taun 1854, lair Kastil Matsumae sing saiki wis lair. Ing taun 1867, shogunate Tokugawa ambruk ing Jepang, pamrentah anyar diadegake. Ing wektu iki sawetara pasukan shogunate Tokugawa mimpin armada lan mlayu menyang Hokkaido. Dheweke nguwasani Hakodate lan uga nyerang Istana Matsumae. Bèntèng Matsumae dijupuk sawetara jam mung. Pasukan saka shogunate Tokugawa diserang dening pasukan pemerintah anyar ing Hakodate lan nyerah. Bebarengan karo iki, Istana Matsumae uga mlebu ing kontrol tentara pemerintah anyar. Amarga Gudokaku Hakodate minangka istana gaya Kulon, Bèntèng Matsumae diarani minangka siji-sijine istana gaya Jepang sing isih tetep ana ing Hokkaido. Kastil Matsumae uga ...

Read More

 

Wilayah Tohoku (sisih lor-wetan Honshu)

Peta Tohoku = shutterstock

Aliran Oirase nalika musim panas, Prefektur Aomori, Jepang Shutterstock
Tohoku Region! Sing paling apik sing kudu ditindakake ing 6 Prefecture

Ing wilayah Tohoku Jepang, kadhemen abot nalika musim salju, salju salju sering banget. Wong-wong wis sabar nggawe macem-macem cara supaya bisa urip ing lingkungan iki. Yen sampeyan lelungan ing wilayah Tohoku, sampeyan bakal ngrasakake urip wong ing wilayah Tohoku. Pemandangan ing wilayah Tohoku ...

Disaranake tujuan

  • Sendai (Prefektur Miyagi)
  • Towada, Oirase (Prefektur Aomori)
  • Aizuwakamatsu (prefektur Fukushima)
Pesisir Sanriku Jepang kanthi rute wilayah Sanriku. Tanohata Iwate Japan = shutterstock

Tohoku

2020 / 5 / 30

Gempa Gempa Gempa Raya Timur Raya: Pariwisata kanggo ngunjungi wilayah bencana

Apa sampeyan eling babagan Gempa Jepang Wétan Gedhe sing kedadeyan tanggal 11 Maret 2011? Luwih saka 15,000 wong tiwas ing gempa bumi lan tsunami sing nyerang wilayah Tohoku Jepang. Kanggo wong Jepang, iki minangka tragedi sing ora bisa dilalekake. Saiki, wilayah Tohoku ngalami rekonstruksi kanthi cepet. Kosok baline, turis sing ngunjungi wilayah bencana saya akeh. Pelancong ngrasakake rasa wedi karo alam sing ngrampok akeh wong lan ing wektu sing padha kaget amarga alam kasebut pancen apik banget. Nalika penduduk ing wilayah sing apikan ngeling-eling rasa wedi karo alam, dheweke ngerti manawa alam menehi akeh sih lan kerja keras kanggo rekonstruksi kasebut. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake Sanriku (Pantai Timur wilayah Tohoku), sing rusak utamane ing kabupaten Tohoku. Ing kana, samodra sing bali katon alus banget, lan eseme para warga sing urip kanthi kuat nyengsemake. Napa sampeyan ora lelungan menyang wilayah Tohoku (Utamane Sanriku) kanggo ketemu warga kaya ngono? Daftar Isi Tsunami ngrusak akeh kuthaMiki sing tilar donya kanggo nylametake wargaRegenerasi wilayah TohokuSanriku isih asri lan masarakat grapyak Tsunami ngrusak akeh kutha Gempa Jepang Timur Besar tanggal 11 Maret 2011 = Shutterstock Jam 14:46 11 Maret 2011, gempa kasebut ngilangi urip tentrem masarakat ing wilayah Tohoku kanthi cepet. Nalika semana, aku kerja ing perusahaan koran ing Tokyo. Aku ing ...

Read More

Kali Oirase, sing ana ing Prefektur Aomori Jepang = Shutterstock

Aomori

2020 / 7 / 24

Prefektur Aomori! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Aomori dununge ing sisih paling lor Honshu ing Jepang. Wilayah iki adhem banget lan salju sugih kajaba sisih Pasifik. Isih, Aomori narik wisatawan. Iki amarga ana akeh obyek wisata kayata Kastil Hirosaki lan Oirase Stream, sing dadi perwakilan Jepang. Festival Nebuta sing bakal dianakake wulan Agustus uga apik tenan! Daftar Isi Outline AomoriKastil HirosakiOirase Stream / Lake TowadaHakkoda MountainNebuta Festival Spesialisasi Lokal Aomori Orange Train Sepur ing trek sing ditutupi salju jalur kereta api Tsugaru nalika pertengahan musim salju ing stasiun Goshogawara, Aomori, Tohoku, Jepang = Peta shutterstock prefektur Aomori Aomori ngadhepi Samodra Pasifik ing sisih wétan, Segara Jepang ing sisih kulon, lan Selat Tsugaru ing sisih lor. Kutha-kutha utama yaiku Kutha Aomori, Kutha Hirosaki, Kutha Hachinohe. Yen sampeyan menyang Aomori saka Tokyo utawa Osaka, luwih gampang nggunakake pesawat. Prefektur Aomori duwe Bandara Aomori lan Bandara Misawa. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake Tohoku Shinkansen. Ing Prefektur Aomori ana Stasiun Shin Aomori, Stasiun Shichinohe-Towada, Stasiun Hachinohe. Prefektur Aomori ditetepake minangka wilayah salju sing akeh ing saindenging prefektur, sawetara sing ditetepake minangka wilayah salju sing deres banget. Wilayah pegunungan sing jembar nyebar ing wilayah iki. Utamane ing gunung, ing musim salju angel. Ana akeh panggonan sing mbebayani ing musim salju, mula aja meksa dhewe. Kastil Hirosaki Kastil Hirosaki Putih lan jembatan kayu abang nalika musim salju, Aomori, Tohoku, Jepang = shutterstock Amarga Prefektur Aomori pancen ...

Read More

Kuil Chusonji ing mangsa = Shutterstock

Iwate

2020 / 6 / 19

Prefektur Iwate! Objek lan Panganan Paling Apik, Spesialisasi

Ing pungkasan abad kaping 13, saudagar Italia, Marco Polo, marang wong-wong ing Eropa manawa ana negara emas ing Timur Jauh. Pancen, nalika semana, emas lagi diproduksi ing Jepang. Marco Polo kayane wis krungu saka wong yen Hiraizumi saka Iwate Prefecture minangka kutha sing sugih banget. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan menyang Iwate Prefecture, sing maune dingerteni malah kanggo wong Eropa. Dhaptar Isi Outline IwateHiraizumi: Kuil Chusonji Farm Koiwai mie Wankosoba Spesialisasi lokal Kampung Iwate Tono Furusato ing endi pemandangan deso gaya kuna, Tono, prefektur Iwate, Jepang = Peta shutterstock Prefektur Iwate Iwate ana ing wilayah Tohoku lan ngadhepi Samodra Pasifik. Kutha iki ana ing sisih kidul Prefektur Aomori. Lan iku prefektur nomer loro nomer loro sawise Hokkaido. Populasi Prefektur Iwate udakara 1,250,000 wong, sing luwih saka 70% konsentrasi ing Cekungan Kitakami, pusaté ing Kota Morioka. Tegese, sawetara wong urip ing wilayah liyane sing jembar. Yen sampeyan bener-bener nganggo prefektur Iwate nganggo mobil, sampeyan bakal kaget yen pemandangan sing apik banget bakal nderek kaya Hokkaido. Iki minangka wilayah sing kurang akeh, nanging yen mbiyen, ana jaman nalika wilayah iki makmur ing sekitar Hiraizumi. Napa sampeyan ora lelungan kanggo nggoleki kekayaan Hiraizumi sing wis tekan Eropa? Akses Ana Bandara Hanamori ing Cekungan Kitakami, Prefektur Iwate. Udakara udakara 45 menit nganggo bis saka bandara menyang Morioka sing dununge ana kantor prefektur. Ana 7 stasiun Tohoku ...

Read More

Topeng namahage, topeng raksasa tradisional - budaya kuno Akita kasampurnaan, Tohoku, Jepang

Akita

2020 / 8 / 1

Prefektur Akita! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ana akeh "Jepang lawas" ing Prefektur Akita! Contone, ing desa-desa desa ing Semenanjung Oga, acara taunan sing diagem para pria dhemit raksasa sing diarani Namahage wedi yen bocah-bocah sing sombong isih diwarisake. Kediaman samurai sing apik ditinggalake ing Kakunodan. Napa sampeyan ora seneng Jepang lawas ing sisih kulon Akita? Daftar Isi Outline AkitaOga Semenanjung lan "Namahage" Kakunodate lan desa SamuraiNyuto OnsenFestivalsAkita Dog Outline lapangan Akita Rice kanthi kutha desa ing Akita, Jepang. Jepang minangka produsen beras nomer sanga paling gedhe ing jagad = Peta shutterstock saka prefektur Akita Akita dununge ing sisih lor wilayah Tohoku ing sisih Laut Jepang. Cacahé udakara 980,000 jiwa. Ing wilayah iki produksi beras saya subur lan nyebar sawah jembar. Beras sing dijenengi "Akitakomachi" sing diproduksi ing wilayah iki pancen enak banget. Ing sisih wétan Prefektur Akita, Pegunungan Ou wiwit saka lor nganti kidul. Kajaba dataran kaya dataran Akita lan dataran Noshiro, ana cekungan kayata cekungan Odate lan cekungan Yokote. Iklim lan cuaca ing Prefektur Akita Prefektur Akita ana ing sisih lor wilayah Tohoku ing sisih Laut Jepang. Ing mangsa adhem, udhara lembab asale saka Laut Jepang, tekan ing pegunungan pedalaman lan salju. Ing mangsa adhem, dina mendhung terus. Ana akeh wilayah salju sing deres ing wilayah pedalaman. Ing mangsa panas, "Fenomena Fern" sing angin panas rada mudhun saka gunung pedalaman ...

Read More

Matsushima, lanskap ing Jepang saka Mt. Otakamori = shutterstock

Miyagi

2020 / 6 / 15

Prefektur Miyagi! Objek lan Bab sing Paling Apike

Yen sampeyan lelungan kaping pisanan ing wilayah Tohoku ing Jepang, luwih becik sampeyan luwih dhisik menyang prefektur Miyagi. Prefektur Miyagi nduwe Kutha Sendai, kutha paling gedhe ing Tohoku. Sampeyan bisa nikmati piring sing enak saka saindenging Tohoku ing kutha sing apik iki. Teluk Matsushima sing nyebar ing sisih lor-wétan Kutha Sendai misuwur amarga kaendahane sing apik. Sampeyan bisa ngubengi jagad kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur liwat kapal. Wilayah sing diarani Sanriku iki diserang banget dening Gempa Jepang Timur Besar sing kedadeyan tanggal 11 Maret 2011. Nanging, masarakat isih seneng banget ing segara sing menehi berkah lan urip bebarengan karo segara. Daftar Isi Outline MiyagiSendai Garis Besar Miyagi Esuk saka Teluk Shimotsu Minami Sanriku-cho = Peta shutterstock prefektur Miyagi Miyagi ana ing sisih Pasifik wilayah Tohoku, lan sisih kulon kasebut ana hubungane karo Pegunungan Ou. Udakara 350 km sisih lor Tokyo. Prefektur Miyagi duwe pedunung udakara 2.3 yuta jiwa lan dadi pusat wilayah Tohoku wiwit biyen. Pusat iki yaiku Kutha Sendai. Saklawasé setengah wong ing prefektur Miyagi manggon ing kutha iki. Sadawane Samodra Pasifik ing prefektur Miyagi, garis pesisir sing inden terus ana. Wilayah iki kena tsunami gedhe nalika ana gempa gedhe wiwit biyen. Nanging, ana akeh iwak lan cangkang sing manggen ing teluk sing jero, mberkahi berkah sing sugeh. Iklim lan cuaca ing Prefektur Miyagi Teluk Matsushima ing musim salju, ...

Read More

Hutan Beku sing Apik Dijupuk Karo Wangi Salju kaya Raksasa Salju ing Pinggir Gunung Zao, Zao, Yamagata, Jepang = Shutterstock

Yamagata

2020 / 6 / 19

Prefektur Yamagata! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake Prefektur Yamagata sing ana ing sisih kidul-kulon wilayah Tohoku ing Jepang. Ing kene akeh gunung. Lan ing mangsa salju, akeh salju tiba. Gambar ing ndhuwur yaiku Mt. Lanskap mangsa Zao. Tulung delengen! Wit-witan dibungkus salju lan malih dadi monster salju! Daftar Isi Outline YamagataZaoYamadera (Candi Risshakuji) Ginzan Onsen Garis Kali Mogami Resor Ski Yamagata Zao Onsen lan Monster Monster, Yamagata, Jepang = shutterstock_11784053381 Peta Prefektur Yamagata Yamagata minangka wilayah ing sisih kidul-kulon wilayah Tohoku, madhep karo Laut Jepang ing sisih kulon. Udakara 85% saka total wilayah ing prefektur iki minangka wilayah pegunungan. Banyu sing mili metu saka pegunungan nglumpuk ing Kali Mogami lan diwutahake menyang Segara Jepang. Akeh wong ing prefektur Yamagata manggon ing cekungan kali iki. Ana akeh salju ing Prefektur Yamagata. Yen sampeyan menyang prefektur Yamagata ing musim salju, sampeyan bisa ndeleng pemandangan salju sing apik banget. Sanalika, sampeyan uga bakal weruh wong-wong sing berjuang mbuwang salju ing gendheng nganggo scoop lsp. Akses Bandara Prefektur Yamagata dipérang dadi pirang-pirang wilayah kanthi pagunungan. Antarane, yen sampeyan lelungan ing kutha Yamagata, luwih becik sampeyan menyang Bandara Yamagata kanthi pesawat. Udakara udakara 35 menit kanthi bis menyang Bandara Yamagata menyang Stasiun JR Yamagata. Ing Bandara Yamagata, penerbangan sing dijadwalake dioperasikake karo bandara ing ngisor iki. Shin Chitose (Sapporo) Haneda (Tokyo) Komaki (Nagoya) Itami (Osaka) Yen sampeyan ...

Read More

Bèntèng Tsuruga utawa Bèntèng Aizuwakamatsu dikubengi atusan wit sakura, Aizuwakamatsu, Prefektur Fukushima, Jepang = Shutterstock

Fukushima

2020 / 6 / 8

Prefektur Fukushima! Objek lan Bab sing Paling Apike

Yen wong Jepang nyatakake prefektur Fukushima kanthi tembung siji, mula akeh wong sing jenenge "sabar". Wong ing prefektur Fukushima wis suwe ngalami akeh kasusahan lan wis ngatasi. Bubar, gambar peteng nyebar ing jagad amarga kacilakan loji tenaga nuklir sing gandhengane karo Gempa Gempa Great East Jepang (2011). Saiki wong ing prefektur Fukushima nyoba banget ngatasi kasusah kasebut. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata sing disaranake adhedhasar latar mburi ing prefektur iki. Isi DaftarOutline of FukushimaTsuruga CastleOuchijukuJR Tadami LineSpa Resort Hawaiians Outlines of Fukushima Fukushima cityscape park from Hanamiyama park, in Fukushima, Tohoku, Japan. Taman iki misuwur ing papan pandang Sakura = shutterstock Peta Sejarah Fukushima lan kahanan saiki Prefektur Fukushima Fukushima ana ing sisih kidul wilayah Tohoku, lan sisih wétan ngadhepi Samodra Pasifik. Prefektur iki nduwe populasi lan kekuwatan ekonomi nomer loro mung kanggo prefektur Miyagi ing distrik Tohoku. Ing jaman shogunate Tokugawa, ana klan Aizu ing prefektur iki kanggo ndhukung shogunate Tokugawa. Samurai saka klan Aizu dilatih kanthi becik lan wani banget. Klan Aizu tetep nglawan tentara pemerintah anyar nganti pungkasan kanggo nglindhungi shogunate kasebut. Asile, akeh klan Samurai saka Aizu sing tiwas ing paprangan kasebut. Ing taun 2011, tanduran tenaga nuklir sing ana ing pesisir wilayah iki dirusak dening tsunami sing ana gandhengane karo Gempa Great East Japan, lan kacilakan pencegahan radiasi. Ing wektu iki, warga sekitar nuklir ...

Read More

 

Wilayah Kanto (sekitar Tokyo)

Peta Kanto = shutterstock

Gerbang Yomeimon ing Kuil Toshogu, Nikko, Jepang
Ngubengi Tokyo (Wilayah Kanto)! Sing paling apik ditindakake ing 7 Prefecture

Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo ing Jepang, kenapa ora seneng karo trip cendhak ing Tokyo? Ana akeh papan-papan wisata sing apik ing wilayah Kanto Plain (Wilayah Kanto) ing Tokyo. Ing wilayah kasebut, sampeyan bakal bisa ngalami macem-macem jagad sing beda karo pusat kutha Tokyo. Aku seneng ...

Disaranake tujuan

  • Tokyo
  • Hakone (Prefektur Kanagawa)
  • Kamakura (Prefektur Kanagawa)
Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe

Tokyo

2020 / 6 / 21

Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo teka lan bukak Tokyo lan rasakake tenogo. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan wisata sing populer ing Tokyo. Kaca iki dawa banget. Yen maca kaca iki, sampeyan bisa mriksa kabeh papan wisata utama ing Tokyo. Gunakake dhaptar isi ing ngisor iki kanggo ndeleng area sing sampeyan minat. Sampeyan bisa bali menyang sisih ndhuwur kaca iki kanthi ngeklik tombol panah ing sisih tengen ngisor. Aku masang link menyang artikel sing gegandhengan, dadi yen sampeyan duwe minat, mangga maca artikel sing gegandhengan. >> Apa sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji ing kadohan ing video << Table of ContentsOutline saka TokyoAsakusaTokyo Skytree (Oshiage) Tokyo CruiseUenoRikugien GardenYanesen ngisor: Yanaka, Nezu, SendagiRyogokuAkihabaraNihonbashiImperial Palace (Tokyo) MarunouchiGinzaTokyo Tower (Kamiyacho) RoppongiAkasakaOdaibaIkebukuroShinjuku Gyoen National GardenShinjukuMeiji Jingū ShrineJingu GaienHarajukuOmotesandoShibuyaEbisuTokyo Disney Resort (Maihama, Prefektur Chiba) Garis Besar Tokyo Peta Tokyo rute Peta Sepur JR Yen sampeyan teka ing Tokyo lan ndeleng lanskap Tokyo saka jendhela sepur utawa bis, sampeyan bakal kaget amarga iku kutha sing jembar banget. Kutha Tokyo terus berkembang wiwit pungkasane abad kaping 20 lan, asile, meh gabung karo kutha sekitar kayata Yokohama, Saitama lan Chiba. Asile, metropolitan Tokyo (kutha mega) sing pusaté ing Tokyo saiki lair. Populasi Metropolitan Tokyo udakara 35 yuta wong. Ana jaringan JR (mantan negara ...

Read More

Pegunungan Pegunungan saka Gunung Takao, kanthi godhong Abang = Adobe Stock

Metropolitan Tokyo

2020 / 5 / 28

Tokyo Metropolitan: Mt. Takao disaranake!

Ing pinggiran kutha Tokyo, ana MT. Takao kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Gunung iki wis menang telung lintang kanthi Pandhuan Michelin. Sampeyan bisa kanthi gampang menyang puncak kanthi mobil kabel. Ana kuil misterius lan alam sing apik. Daftar Isi Output Tokyo MetropolitanShowa Kinen ParkMt. Takao Garis Besar Tokyo Metropolitan Peta Tokyo Showa Kinen Park Mt. Takao Aku seneng sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kanto Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Mt. Takao- Tujuan wisata bintang 3 Michelin 9 panganan Jepang disaranake kanggo sampeyan! Sushi, Kaiseki, Okonomiyaki ... 6 Tempat Belanja Paling Apik lan 4 Merek sing Direkomendasikan ing Jepang Onsen Jepang utamane disaranake kanggo turis asing pengalaman Samurai & Ninja! 8 Spots Paling Apik sing Disaranake ing Jepang Situs sing migunani Disaranake nalika nyiyapake plancong menyang Jepang, situs sing disaranake migunani kanggo pesenan hotel ing Jepang, Situs Lokal Jepang! Jepang sing Disaranake (Chubu) Situs sing disaranake! Restoran lan festival Jepang "Jeneng Sampeyan."! 7 Model model crita katresnan iki sing disaranake! Festivals Paling Disaranake Jepang ing musim salju, musim semi, musim panas, musim gugur Situs lokal sing disaranake! Jepang Wétan (Hokkaido, Tohoku, Kanto)

Read More

Buddha Agung ing Kamakura Jepang. Watesan ngarep yaiku kembang ceri.Muncul ing Kamakura, Prefektur Kanagawa Jepang = Shutterstock

Kanagawa

2020 / 6 / 15

Prefektur Kanagawa: Yokohama, Kamakura, Enoshima, Hakone, lsp.

Prefektur Kanagawa ana ing sisih kidul Tokyo. Ana akeh tujuan wisata sing populer kayata Yokohama, Kamakura, Enoshima lan Hakone ing prefektur iki. Daftar Isi Outline KanagawaYokohamaKamakura Garis Besar Hakone Gunung Kanagawa, Fuji, lan, Enoshima, Shonan, Kanagawa, Jepang = shutterstock Lake Ashi lan Mount Fuji minangka Latar, Hakone, prefektur Kanagawa, Jepang Peta Kanagawa Yokohama Kamakura Hakone Aku seneng nalika maca nganti pungkasan . Bali menyang "Best of Kanto Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Kuil Hakone ing Prefcture Kanagawa: Kamakura ing Prefektur Kanagawa -Daibutsu, Enoden, lan liya-liyane Foto: Hakone -Tempat panas sumber air panas sing disaranake ing cedhak Foto Tokyo: Foto Yokohama: Shonan -Rekomendasi kanggo plancongan saka Tokyo Foto: Snow Kubah "Kamakura" ing Akita Prefecure ing Sekitar Tokyo (Wilayah Kanto)! Sing paling apik sing kudu ditindakake ing 7 Prefektur Situs lokal sing disaranake! Jepang Wétan (Hokkaido, Tohoku, Kanto) Prefektur Shizuoka: Atraksi paling apik sing bisa ditindakake Prefektur Mie: Objek Wisata lan Objek Wisata Foto: Kuil Ise Jingu ing Foto Prefektur Mie: Dina udan ing Jepang -Musim udan yaiku wulan Juni, September lan Maret

Read More

Wisata tur Jepang mlaku ing lemah Naritasan Shinshoji. Candhi iki nduwe sejarah luwih saka 1000 taun kanthi pagoda sing apik banget telung = Shutterstock

Chiba

2020 / 5 / 28

Prefektur Chiba: Kuil Naritasan Shinshoji, lsp.

Prefektur Saitama ana ing sisih wetan Tokyo. Ana Bandara Narita ing prefektur iki. Ing cedhak bandara ana Candi Naritasan Shinshoji kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Kajaba iku, Mt. Nokogiriyama uga misuwur. Garis besar mekar rudo pekso Chiba mekar kanthi apik ing sadawane "Railway Isuimi" ing Peta Prefektur Chiba Chiba, aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kanto Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Prefektur Saitama: ChiChibu, Nagatoro, Taman Hitsujiyama, lsp. Prefektur Fukui: Atraksi lan Hal-Hal Paling Apik sing kudu Disaranake Situs! Restoran lan festival Jepang Prefektur Miyazaki: Atraksi paling apik lan Prefektur Shizuoka: Objek wisata lan Hal-hal sing paling apik sing kudu ditindakake Prefektur Ibaraki: Hitachi Seaside Park patut dikunjungi! Prefektur Mie: Atraksi paling apik lan sing kudu ditindakake Situs pesawat, kereta api, bus lan taksi sing migunani ing Jepang lelungan Prefektur Kanagawa: Yokohama, Kamakura, Enoshima, Hakone, lan liya-liyane. Sinau Musim Semi lan Salju Jauh: Saka 10 gambar sing apik! Foto: Kuil Kodaiji ing Kyoto 2019 Prakiraan Cherry Blossom Jepang: rada luwih dhisik utawa padha karo biasane

Read More

Landskap "Taman Hitsujiyama" ing ngendi Moss Phlox mekar kabeh. Wiwit April nganti Mei, bukit-gunung kasebut kebak kembang pink lan putih = Shutterstock

Saitama

2020 / 6 / 19

Prefektur Saitama: ChiChibu, Nagatoro, Taman Hitsujiyama, lsp.

Prefektur Saitama dununge ing sisih lor Tokyo. Ing ngisor iki akeh taman lan kutha sing bisa gampang dikunjungi saka Tokyo. Bubar populer yaiku Kutha Kawagoe sing akeh bangunan lawas ing jaman Edo dilestarekake. Daftar Isi Outline SaitamaChichibuMetropolitan Area Underground Discharge Outline Outline Saitama Peta Saitama Chichibu Seni es ing Lembah Onouchi ing Prefektur Saitama sajrone musim salju sing angel = Wilayah Metropolitan Shutterstock Area Output Discoal Underground Area Metropolitan Area Hault Underground Luar Negeri ing Prefektur Saitama Prefektur Saitama = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kanto Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Icicle ing Chichibu ing musim salju sing apik banget Prefektur Gifu: Atraksi lan Objek Wisata Foto: Mt. Takao- Michelin tujuan wisata bintang 3 Prefektur Tottori! Atraksi lan Objek Wisata Paling Apik: Kuil Chusonji ing Hiraizumi, Prefektur Iwate Prefektur Shizuoka: Objek wisata lan Hal-hal sing paling apik sing kudu ditindakake Prefektur Mie: Atraksi lan Objek Wisata sing Paling Apik: Marunouchi -Kabupaten bisnis modis ing sekitar Stasiun Tokyo Prefektur Ibaraki: Taman Hitachi Seaside pantes dikunjungi! Prefektur Shiga! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu dilakoni Prefektur Yamanashi: Atraksi paling apik ...

Read More

Autumn ing Oze highland, Prefektur Gunma, Jepang = Simpenan Adobe

Gunma

2020 / 6 / 11

Prefektur Gunma: Oze, Kusatsu Onsen.etc.

Prefektur Gunma dununge ing sisih lor mangulon saka wilayah Kanto. Dadi industri seramik lan tekstil ing wilayah iki sepisan, nyumbang banget kanggo modernisasi Jepang. Ana Oze ing Prefektur Gumma. Taman nasional iki dianjurake banget kanggo hiking. Daftar Isi Outline GunmaOze Garis Besar Gunma Oze Gunma Udakara Mei, akeh "Mizubasho" putih cilik tuwuh sawise salju lebur ing rawa Oze = AdobeStock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kanto Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Rute Ziarah Kumano Kodo ing Prefektur Wakayama, Prefektur Wakayama Jepang! Atraksi lan Prekara paling apik sing bisa ditindakake Prefektur Kanagawa: Yokohama, Kamakura, Enoshima, Hakone, lan liya-liyane Prefektur Nagano: Atraksi lan Prekara paling apik sing bakal ditindakake Prefektur Shizuoka: Atraksi lan Hal sing Paling Bisa Dilakukan Mei ing Jepang! Musim Paling Apik. Pegunungan uga apik! Prefektur Yamanashi: Atraksi paling apik lan Prefektur Nigata: Atraksi lan Prefektur Chiba sing paling apik: Kuil Naritasan Shinshoji, lsp. Prefektur Tottori! Atraksi lan Hal sing Paling Apik sing Nggawe Shining Spring lan Scene Snow Distant: Saka 10 gambar sing apik! Prefektur Saitama: ChiChibu, Nagatoro, Taman Hitsujiyama, lsp.

Read More

Lake Kegon lan tlaga Chuzenji ing musim gugur, Nikko, Jepang = Adobe Stock

Tochigi

2020 / 6 / 11

Prefektur Tochigi: Nikko, Taman Kembang Ashikaga, lsp.

Babagan babagan tujuan wisata sing misuwur ing sekitar Tokyo, Kamakura lan Hakone ing Prefektur Kanagawa, lan Nikko ing prefektur Tochigi bisa disebutake. Nikko duwe Kuil Toshogu megah kaya sing katon ing foto ndhuwur kaca iki. Lan sampeyan bisa ndeleng ing gambar ing ndhuwur, ana taman nasional sing apik. Danau Chuzenji sing diubengi gunung pancen apik banget. Daftar Isi Outline TochigiNikkoNikko Kuil Toshogu (kutha Nikko) Taman Kembang Ashikaga (kutha Ashikaga) Garis Besar Tochigi Iluminasi wisteria sing apik ing Taman Kembang Ashikaga, prefektur Tochigi, Jepang = Peta shutterstock Peta Tochigi Nikko Ing Iroha-zaka, sing lagi lunga Kutha Nikko menyang Tlaga Chuzenji, sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing apik banget ing musim gugur = Shutterstock Kuil Nikko Toshogu (kutha Nikko) Gerbang Yomeimon ing Kuil Toshogu, Nikko, Jepang Nalika ngomong babagan bangunan tradisional sing paling apik ing sekitar Tokyo, aku pisanan mikir Kuil Nikko Toshogu. Toshogu minangka salah sawijining situs warisan donya ing Jepang. Kaendahane bisa dibandhingake karo Kuil Kinkakuji ing Kyoto. Taman Kembang Ashikaga (kutha Ashikaga) Kembang wisteria ing Taman Kembang Ashikaga. Prefektur Tochigi Wiwit pungkasan wulan April nganti wiwitan Mei, nalika kembang ceri wis rampung mekar, kembang wisteria wis dadi pucuk ing Jepang. Taman Bunga Ashikaga minangka taman kembang kanthi kembang wisteria sing paling akeh ing Jepang. Kembang wisteria sing mekar ing situs 100,000 m² bakal disinari LED lan nyala kanthi apik sawise sore. Terowongan kembang wisteria uga apik banget. Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kanto Region" About ...

Read More

Wong-wong turis sing nyenengake ing Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan pariwisata populer ing Jepang = shutterstock

Ibaraki

2020 / 6 / 21

Prefektur Ibaraki: Taman Hitachi Seaside pantes dikunjungi!

Prefektur Ibaraki dununge ana ing sisih lor mangetan Tokyo lan madhep karo Samodra Pasifik. Ing kutha Mito sing dununge ana kantor prefektur, ana kebon Jepang Kairakuen sing misuwur. Lan udakara 2 jam nganggo bis ekspres saka stasiun Tokyo, ana Hitachi Seaside Park. Ing taman sing jembar iki, ana kebon kembang sing nggumunke kaya sing katon ing foto ing ndhuwur. Maneka warna kembang mekar sajrone setaun. Daftar Isi Outline IbarakiHitachi Seaside ParkKubu Kashima-jinguOarai-Isosaki Jinja KuilFukuroda-no-Taki (Air Terjun Fukuda) Garis Besar Ibaraki Peta Ibaraki Hitachi Seaside Park Hitachi Seaside Park ing Ibaraki prefcture = Shutterstock Kashima-jingu Shrine Kashima-Shrine -Kuil Jinos Isosaki "Kamiiso no Torii Gate" ing Kuil Oarai-Isosaki Jinja, Prefektur Ibaraki = Shutterstock Fukuroda-no-Taki (Air Terjun Fukuda) Fukunoda-no-Taki (Air Terjun Fukuda) beku ing musim salju = AdobeStock Aku seneng nalika maca pungkasan Bali menyang "Best of Kanto Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing ana gandhengane: Foto: Taman Hitachi Seaside ing Prefcture Ibaraki: Kuil Oarai-Isosaki Jinja -Masyarakat "Gerbang Kamiiso no Torii" Foto: Kuil Kashima-jingu ing Foto Prefektur Ibaraki: Fukuroda-no-Taki (Air Terjun Fukuda) 5 Kembang Paling Apik Taman ing Jepang: Shikisai-no-oka, Farm Tomita, Hitachi Seaside Park ... Foto: Ashikaga Flower Park ...

Read More

 

Wilayah Chubu (Honshu Tengah)

Peta Chubu = shutterstock

Japan Alpen tampilan saka desa Hakuba ing mangsa = Shutterstock
Wilayah Chubu! Sing paling apik yen sampeyan tindakake ing 10 Prefecture

Ing wilayah Chubu ana akeh tujuan wisata sing makili Jepang kayata Mt. Fuji, Matsumoto, Tateyama, Hakuba, Takayama, Shirakawago, Kanazawa lan Ise. Sampeyan bisa dikandhakake manawa akeh macem-macem atraksi sing diklumpukake ing wilayah kasebut. Ing kaca iki, aku kepengin njelasake wilayah Chubu. Tabel ...

Disaranake tujuan

  • Mt. Fuji (Yamanashi, Prefektur Shizuoka)
  • Shirakawago (Prefektur Gifu)
  • Kanazawa (Prefektur Ishikawa)
Mt. Fuji = Adobe Simpenan

Gunung Fuji

2020 / 6 / 12

Gunung Fuji: 15 papan paling apik ing Jepang!

Ing kaca iki, aku bakal nuduhake sudut pandang paling apik kanggo ndeleng Mt. Fuji. Mt. Fuji minangka gunung paling dhuwur ing Jepang kanthi dhuwure 3776 meter. Ana tlaga sing digawe dening kegiyatan gunungapi gunung Mt. Fuji, lan nggawe lanskap sing apik ing saubenge. Yen sampeyan pengin ndeleng akeh Mt. Fuji, aku ora nyaranake menyang Mt. kaping lima berturut-turut. Fuji. Amarga sampeyan ora bisa ndeleng Mt. Fuji ing kana. Titik sing paling disenengi yaiku danau Motosu sing sepi banget. Ing endi, sampeyan pengin ndeleng Mt. Fuji? >> Klik gambar peta ing ngisor iki kanggo ndeleng peta ing kaca sing kapisah << Peta Mt. Daftar Isi FujiAksesFuji-Q HighlandArakurayama Sengen ParkLake KawaguchikoGotemba Premium OutletsOshino HakkaiLake YamanakakoSaiko Iyashino-Sato NenbaLake MotosukoVenue Fuji Shibazakura HighivalAsagirikogen HighlandMiho no matsubaraAround Enoshima Island. Stasiun Fuji kaping 5 Surat kabar saka Mt. Stasiun Fuji Access Kawaguchiko, Turis nggunakake layanan bus tur. Transportasi trep banget kanggo sepur lan bis = shutterstock Bus Wiwit lingkungan Mt. Fuji jembar banget, ana macem-macem rute nalika arep saka Tokyo. Umume, sampeyan bisa kanthi gampang menyang macem-macem titik kanthi nggunakake bus. Kanggo rincian bis sing arep menyang Mt. Fuji, waca situs Fujikyuko Bus ing ngisor iki. Saka pusat kutha Tokyo nganti titik-titik ing sacedhake Mt. Fuji, udakara udakara 2 jam nganggo bis. Sanajan sampeyan lelungan ngubengi obyek wisata ing Mt. Fuji, sampeyan kudu nggunakake bis. Fujikyuko Bus nyopir bus bundaran sing ngubengi turis ...

Read More

Miho no matsubara yaiku pantai ireng sing nduwe gunung Fuji.Ing papan sing terkenal kanggo plancongan = Shutterstock

Shizuoka

2020 / 6 / 12

Prefektur Shizuoka: Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Shizuoka dununge ana ing sisih Samodra Pasifik ing antarane Tokyo lan Nagoya. Ing sisih wétan prefektur Shizuoka ana Gunung Fuji ing antarane Prefektur Yamanashi. Nalika sampeyan numpak Shinkansen saka Tokyo menyang Kyoto, sampeyan bisa ndeleng Gunung Fuji ing jendhela ing sisih tengen. Gunung Fuji sing katon saka Shinkansen ana mburi pabrik ing prefektur Shizuoka. Mungkin sampeyan kuciwa amarga Mt. Fuji karo pabrik-pabrik kasebut. Nanging, Mt. Fuji wis misuwur karo masarakat ing sisih Samodra Pasifik. Lan Mt. Fuji dikaruniai banyu akeh kanggo pabrik ing sisih Pasifik. Coba dingerteni manawa Gunung Fuji minangka gunung sing akrab. Yen sampeyan pengin ndeleng Mt. Fuji dikubengi karo alam sing sugih, bisa uga luwih becik ndeleng saka Prefektur Yamanashi ing sisih lor. Daftar Isi Outline ShizuokaMt. Garis Besar Fuji Gunung Shizuoka Fuji lan Cherry Blossom mekar kanthi lengkap kaya sing dideleng saka Danau Tanuki, Kota Fujinomiya, Prefektur Shizuoka, Jepang = Peta AdobeStock Gunung Shizuoka. Fuji Aku seneng sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Chubu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Prefektur Nigata: Atraksi lan Preferensi sing paling apik sing kudu ditindakake Prefektur Yamanashi: Atraksi lan Hal sing Paling Apik ...

Read More

Sapi Gunung Mt. Yatsugatake dataran tinggi, Yamanashi, Jepang = Shutterstock

Yamanashi

2020 / 6 / 12

Prefektur Yamanashi: Objek lan Bab sing Paling Apik

Prefektur Yamanashi dununge ana ing sisih lor Mt. Fuji. Gunung Fuji katon saka prefektur Yamanashi ing Kawaguchiko lan Danau Motosu lsp ayu banget. Kutha Kofu kanthi kantor prefektur dununge ing cekungan sing misuwur minangka area pamrih anggur lan anggur. Ing sisih lor ana pegunungan Alpen Jepang kayata Mt. Yatsugatake. Daftar Isi Garis Besar YamanashiMt. Garis Besar Fuji Yamanashi Putih Swan karo Gunung Fuji ing tlaga Yamanaka, Yamanashi, Jepang = Peta shutterstock Gunung Yamanashi Mt. Fuji Aku seneng sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Chubu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Mt. Fuji ing wayah esuk, Prefektur Shizuoka: Objek wisata lan Prefektur Nigata sing paling apik: Atraksi lan Atraksi Aomori sing paling apik! Objek Wisata lan Objek Wisata Paling Apik: Apa sampeyan ngerti "Alps Jepang"? Prefektur Tottori! Objek wisata lan Prekara paling apik sing bisa ditindakake Prefektur Kanagawa: Yokohama, Kamakura, Enoshima, Hakone, lsp. Prefektur Shiga! Atraksi lan Hal sing Paling Apik sing Nggawe Shining Spring lan Scene Snow Distant: Saka 10 gambar sing apik! Prefektur Toyama: Atraksi lan Hal sing Paling Apik Kanggo Prefektur Yamagata! Atraksi lan Hal-Hal Paling Apik sing kudu ditindakake ing Prefektur Kyoto! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Read More

Istana Matsumoto minangka salah sawijining istana bersejarah ing Jepang, bebarengan karo Kastil Himeji lan Kumamoto Castle = Adobe Stock

Nagano

2020 / 7 / 1

Prefektur Nagano: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Nagano duwe akeh papan wisata sing makili Jepang, kayata Hakuba, Kamikochi, lan Matsumoto. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan macem-macem jagad sing nyenengake ing Nagano. Daftar Isi Outline NaganoMatsumotoKamikochiHakubaTateyama Kurobe Alpine RouteTogakushiJigokudani Yaen-koenKaruizawaKirigamineTumulus Outline Nagano Peta Nagano Matsumoto Refleksi ati-ati ing wayah wengi ing Kastil Matsumoto. Iki minangka istana bersejarah utama Jepang ing Honshu sisih wétan, Matsumoto-shi, wilayah Chubu, Prefektur Nagano, Jepang = shutterstock Matsumoto minangka kutha paling gedhe ing prefektur Nagano sawise Kutha Nagano. Nalika mlaku-mlaku ing Kutha Matsumoto, sampeyan bakal nemokake manawa lurung-lurung tradisional tetep ana. Kajaba iku, sampeyan bisa ndeleng pagunungan sing asri 3000 meter ing sakupenge Matsumoto. Objek wisata utama ing kutha iki yaiku Kastil Matsumoto. Kastil Himeji (Prefektur Hyogo), sing paling populer ing Jepang, putih pethak, dene Kastil Matsumoto duwe warna ireng ireng. Menara kastil sing dibangun udakara taun 1600 minangka harta nasional. Akeh turis motret menara kastil iki ing latar mburi pegunungan salju ing saubengé. Pegunungan Kamikochi Hotaka lan jembatan Kappa ing Kamikochi, Nagano, Jepang = Shutterstock Hakuba Ing Hakuba, sampeyan bisa seneng ski nalika nonton gunung-gunung sing apik makili Jepang = shutterstock Hakuba populer kanggo jalur hiking ing musim panas = Shutterstock Tateyama Kurobe Alpine Route Kurobe ing Tateyama Kurobe Rute Alpine = Shutterstock Ing Rute Alpine Tateyama Kurobe, sampeyan bisa ndeleng wilayah pegunungan ing ketinggian 3,000 m = Shutterstock Rute Alpine Tateyama Kurobe yaiku gunung ...

Read More

Resor ski Naeba, Nigata, Jepang = Simpenan Adobe

Nigata

2020 / 7 / 27

Prefektur Nigata: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Niigata ngadhepi Laut Jepang. Ing musim salju, awan sing udan teka saka sisih Laut Jepang, tekan gunung lan salju bakal tiba. Dadi sisih gunung prefektur Niigata dikenal minangka wilayah salju sing deres. Ing sisih gunung prefektur Niigata ana resort ski gedhe kayata Naeba, Jyoetsu Kokusai lan liya-liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang menyang ing kana saka stasiun Tokyo kanthi Joetsu Shinkansen. Kualitas salju rada lembab tinimbang Hakuba lan Niseko. Daftar Isi Outline NigataTokamachi Garis Besar Nigata Wong seneng main salju, ski, wadhah salju, sled ing resor ski Gala Yuzawa, prefektur Nigata, Jepang = Peta Shutterstock Nigata Tokamachi Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Chubu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Prefektur Tottori! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake Prefektur Shizuoka: Objek wisata lan Prefektur Aomori sing paling apik! Objek wisata lan Prekara paling apik ing Prefektur Toyama: Objek wisata lan Prefektur Yamagata sing paling apik! Atraksi lan Hal-Hal Paling Apik sing kudu ditindakake ing Prefektur Hiroshima! Atraksi lan Hal sing Paling Apik Kanggo Nggawe Prefektur Kochi! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake ing Prefektur Ishikawa: ...

Read More

Istana Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang = Simpenan Adobe

Aichi

2020 / 5 / 28

Prefektur Aichi: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Aichi ana ing sisih Samodra Pasifik. Ing tengah yaiku Kutha Nagoya. Nagoya minangka kutha paling gedhe ing wilayah Chubu. Ing jaman shogunate, kulawarga Tokugawa langsung mrentah wilayah iki. Kastil Nagoya sing dibangun nalika semana minangka kastil gedhe sing bisa dibandhingake karo Istana Kaisar (kastil Edo), Kastil Osaka, Kastil Himeji lan liya-liyane. Garis besar kastil Aichi Inuyama ing kutha Inuyama, Aichi, Jepang = shutterstock Peta Aichi Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Chubu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Prefektur Fukui: Objek wisata lan Prefektur Shizuoka sing paling apik: Prefektur Ishikawa sing paling apik: Objek wisata lan Prefektur Toyama sing paling apik: Prefektur Yamanashi sing paling apik: Prefektur paling apik lan Prefektur Miyazaki : Atraksi lan Objek Wisata Paling Apik 2019 Prakiraan Cherry Blossom Jepang: rada luwih awal utawa padha karo prefektur Mie: Objek Wisata lan Prefektur Miyagi sing Paling Apik! Atraksi lan Prekara paling apik sing bakal ditindakake Prefektur Akita! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake ing Prefektur Osaka! Atraksi lan Hal-Hal Paling Apik sing kudu ditindakake ing Prefektur Hyogo! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Read More

Pemandangan Iri Grand Shamine ing wayah surup, Prefektur Mie, Jepang = Shutterstock

Mie

2020 / 6 / 3

Prefecture Mie: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Mie dununge ing sisih kidul prefektur Aichi. Iki kuil Ise sing misuwur. Ing sisih kidul ana Ise Shima sing misuwur kanthi budaya mutiara. Prefektur Mie uga duwe "Resor Nagashima" kanthi sumber banyu panas, taman hiburan, mall outlet lan liya-liyane. Ing Nabana no Sato cedhak resor Nagashima, sampeyan bisa nikmati katerangan paling gedhe ing Jepang. Daftar Isi Outline MieIse Jingu ShrineNabana no Sato Outline of Mie Nabana no Sato kebon ing wayah salju ing wayah salju, Prefektur Mie, Jepang = Adobe Stock Mie Prefecture Ise Jingu Shrine Ise jingu Shrine in Mie Prefecture = Shutterstock Yen ana wong sing takon Shinto nomer siji Kuil ing Jepang, akeh wong Jepang sing bakal ujar manawa Kuil Ise ing Kutha Ise, Prefektur Mie, ing Honshu tengah. Ise Jingu jarene dibangun luwih saka 2000 taun kepungkur. Dumadi saka 125 Shrines gedhe lan cilik sing sumebar ing wilayah iki, lan sing paling penting yaiku Naiku (内 宮, Kuil Batin) lan Geku (外 宮, Kuil Luar). Aku nyaranake esuk menyang Ise Jingu. Banjur sampeyan bakal ngrasakake swasana sing sepi lan megah. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan menyang salah siji bagean saka Ise Jingu kanthi 10 foto. Nabana no Sato Penerangan Nabana no Sato, Prefektur Mie = Shutterstock ing Jepang, musim dingin sing adhem bakal terus nganti pungkasan wulan Februari. Sajrone wektu iki, iluminasi bakal ngucapake salam ing macem-macem panggonan. Saka pertengahan Oktober nganti awal Mei saben taun, katerangan apik banget ...

Read More

Takayama ing Prefektur Gifu = Shutterstock

Gifu

2020 / 7 / 1

Prefektur Gifu: Objek lan Bab sing Paling Apik

Prefektur Gifu dununge ing sisih kulon prefektur Aichi. Prefektur Gifu dipérang dadi Mino Aria ing sisih kidul lan wilayah Hida ing sisih lor. Ana kutha kayata kutha Gifu lan kutha Ogaki ing Mino. Saliyane, wilayah pegunungan sing curam nyebar ing Hida kaya Prefektur Nagano. Ing ngisor iki Takayama lan Shirakawago sing misuwur. Sisih lor Shirakawago yaiku Prefektur Toyama. Ana Gokayama sing dikenal minangka desa sing apik karo Shirakawago. Daftar Isi Outline Gifu Village VillagehirakawagoTakayama Outline Magome Peta Gifu Shirakawago Village Shirakawago Villadge ing musim salju = Shutterstock Takayama Takayama ing Prefektur Gifu Magome Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Chubu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Magome lan Tsumago -Kota pos sejarah ing Jepang Shirakawago: desa tradisional kanthi atap Gassho, Gifu, Jepang Foto: Takayama -Lancaran kutha tradisional sing apik ing wilayah pegunungan Prefektur Kyoto! Atraksi lan Objek Wisata Paling Apik: Sekawan Musim ing Shirakawago, Prefektur Gifu, Jepang Foto: Desa Shirakawago ing Wilayah Chubu musim salju! Hal sing paling apik sing kudu ditindakake ing 10 Prefektur Tottori Prefecture! Atraksi lan Objek Wisata Foto: Shirakawago Village ing Autumn Nagano ...

Read More

Rong bus sing mudhun menyang stasiun Bijodaira, Tateyam, Prefektur Toyama, Jepang = shutterstock

Toyama

2020 / 6 / 9

Prefektur Toyama: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Toyama ana ing sisih Segara Jepang. Prefektur Toyama asring diarani "wilayah Hokuriku" bebarengan karo prefektur Ishikawa lan prefektur Fukui. Sampeyan bisa ndeleng pagunungan Tateyama ing sisih lor Alpen Jepang, sanajan saka pusat kutha kutha Toyama. Saben taun, salju tiba banget ing pegunungan Tateyama. Nalika musim semi teka, kaya gambar ing ndhuwur, salju dicopot lan bis wiwit liwati. Sampeyan bisa numpak bis lan ndeleng tembok sing salju. Daftar Isi Outline ToyamaTateyama Kurobe Alpine RouteGokayamaShogawa Gorge cruiseTonami Plain Outline gunung Toyama Snow ing Tateyama Kurobe Alpine Route, Jepang tujuan tujuan. Lansekap ing kutha Toyama, Jepang. = Peta Shutterstock Rute Alpine Toyama Tateyama Kurobe Alpine Route Alpine Tateyama minangka salah sawijining rute wisata gunung sing misuwur ing saindenging jagad sing ngliwati wilayah pegunungan Honshu Tengah kanthi ketinggian 3000 m. Iki rute sing apik banget saka stasiun Tateyama ing prefektur Toyama menyang stasiun JR Shinano-Omachi ing prefektur Nagano kanthi dawane udakara 40km lan bedane dhuwur 1,975m. Ing dalan, sampeyan bisa ngrasakake pemandangan sing spektakuler kanthi nggunakake mobil kabel, ropeways lan bus. Rute Alpine Tateyama Kurobe ditutup nalika musim salju nalika salju ana ing pegunungan. Diwiwiti saka pertengahan April nganti pungkasan November. Ing musim semi sampeyan bisa ngrasakake salju sing endah banget. Ing mangsa panas, sampeyan bisa ngrasakake swasana alpine sing adhem. Lan ing ...

Read More

Taman tradisional Jepang "Kenrokuen" ing Kanazawa, Jepang sajrone musim salju = Shutterstock

Ishikawa

2020 / 5 / 28

Prefektur Ishikawa: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Ishikawa ngadhepi Segara Jepang. Prefektur Ishikawa, bebarengan karo Prefektur Toyama lan Prefektur Fukui, asring diarani "Wilayah Hokuriku". Kutha Kanazawa kanthi kantor prefektur ing prefektur Ishikawa minangka kutha wisata paling gedhe ing wilayah Hokuriku. Tengetan kutha tradisional Jepang lan kebon Jepang sing endah "Kenrokuen" isih kari ing kene. Gambar ing ndhuwur yaiku kebon Jepang "Kenrokuen" Kanazawa. Ing Kenrokuen, ing mangsa adhem, cabang-cabang digantung nganggo tali kaya sing katon ing gambar supaya cabang-cabang wit kasebut ora bakal pecah kanthi bobot salju. Daftar IsiOutline IshikawaKanazawa Garis Besar Ishikawa Semenanjung Noto ing musim salju kanthi angin kenceng saka Laut Jepang = Peta AdobeSisthi Ishikawa Prefektur Ishikawa ana ing Segara Jepang ing Pulo Honshu. Distrik duwe fitur kaya ing ngisor iki: (1) sampeyan bisa ngrasakake macem-macem budaya tradisional wiwit jaman Edo (1603-1867), (2) sampeyan bisa ngrasakake pemandangan salju sing asri ing musim salju, lan (3) sampeyan bisa nikmati masakan laut sing enak saka Segara Jepang. Tujuan wisata sing khas yaiku Kota Kanazawa, ibukutha prefektur. Tujuan liyane sing populer yaiku Semenanjung Noto, papan dununge Wakura Onsen sing misuwur kanthi nasional. sejarah lan budaya Prefektur Ishikawa dipimpin dening kulawarga Maeda (klan Kaga), panguwasa nomer loro sawise kulawarga shogunat Tokugawa sajrone jaman Edo (1603-1867). Kulawarga Maeda luwih negesake budaya tinimbang militer kanggo mréntah supaya dudu kulawarga feodal nglawan kulawarga Tokugawa. Minangka ...

Read More

Kuil Eiheiji Fukui Jepang. Eiheiji minangka salah sawijining candhi utama sekolah soto Zen Buddha, denominasi agama tunggal paling gedhe ing Jepang = Shutterstock

Fukui

2020 / 7 / 29

Prefektur Fukui: Objek lan Bab sing Paling Apik

Prefektur Fukui uga ngadhepi Laut Jepang. Prefektur Fukui asring diarani "Wilayah Hokuriku" bebarengan karo Prefektur Kanazawa lan Prefektur Toyama. Ing Prefektur Fukui ana candhi gedhe lawas sing jenenge "Eiheiji". Ing kene sampeyan bisa ngalami meditasi Zazen. Prefektur Fukui minangka papan sing digali balung dinosaurus. Museum dinosaurus populer karo bocah-bocah. Dhaptar Isi Outline FukuiEiheiji TempleIchijodani: Kutha samurai sing wis dibalekake Outline Fukui Peta Fukui Eiheiji Temple Ichijodani: Kutha samurai sing wis dibalekake aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Chubu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Ichijodani -Resor ing kutha samurai Prefektur Ishikawa: Atraksi lan Hal sing Paling Apik Kanggo Prefektur Iwate! Atraksi lan Panganan Paling Apik, Spesialisasi Prefektur Fukushima! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu dilakoni ing Prefektur Yamaguchi! Objek wisata lan Prekara paling apik ing Prefektur Oita: Objek wisata lan Prefektur Kyoto sing paling apik! Atraksi lan Hal sing Paling Apik Kanggo Prefektur Hyogo! Atraksi lan Preferensi sing paling apik sing bisa ditindakake Prefektur Mie: Objek wisata lan Prefektur Saga sing paling apik: Prefektur Wakayama sing paling apik! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake Prefektur Aichi: Atraksi lan Objek Wisata Paling Apik

Read More

 

Wilayah Kansai (Sekitar Kyoto lan Osaka)

Peta Kansai = shutterstock

Istana Kaisar Kyoto, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Wilayah Kansai! Sing paling apik sing kudu ditindakake ing 6 Prefecture

Ing Jepang, wilayah Kanto ing papan Tokyo lan wilayah Kansai ing papan Kyoto lan Osaka asring dibandhingake. Fitur utama ing wilayah Kansai yaiku saben wilayah kayata Kyoto, Osaka, Nara, Kobe, lsp. Yen sampeyan lelungan ing wilayah Kansai, sampeyan ...

Disaranake tujuan

  • Kyoto (Prefektur Kyoto)
  • Nara (Prefektur Nara)
  • Osaka (Prefektur Osaka)
Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe

Kyoto

2020 / 6 / 11

Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing apik lan nduweni budaya tradisional Jepang. Yen sampeyan menyang Kyoto, sampeyan bisa nikmati budaya tradisional Jepang miturut konten sing disenengi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake obyek wisata sing paling disaranake ing Kyoto. Kaca iki dawa, nanging yen sampeyan maca kaca iki nganti pungkasan, sampeyan bakal entuk informasi dhasar sing dibutuhake kanggo tamasya ing Kyoto. Aku uga masang link kayata situs web resmi kanggo saben tamasya, gunakake. >> Yen sampeyan ngeklik video ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake manawa Kyoto apik sanajan wayah bengi << Dhaptar KontenOutline KyotoPhotos Kuilushimi Inari TaishaSanjusangendoKiyomizudera TempleKinkakuji Temple = Pavilion EmasGandiakuakuakuji = Paviliun PerakMlakune Filsafat (Tetsugaku no Michi) Kuil Eikandojijijijijijijijijijijijijijijijijijijijijijiji RiverPontocho districtNishiki MarketKodaiji TempleTofukuji TempleToji TempleByodoin TempleDaitokuji TempleRyoanji TempleKyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) Nijo CatsleKatsura RikyuArashiyamaToei Kyoto Studio ParkKifune Shrine Outline of Kyoto Beautiful Bambu Grove in Arashiyama Tokyo Kyoto, Tokyo Kyoto is a city Kyoto, Tokyo Kyoto is a city Kyoto, Tokyo Kyoto is Tokyo Kyoto Udakara 368 jam 2 menit kanthi Shinkansen paling cepet saka Tokyo. Kyoto minangka ibukutha Jepang udakara 15 taun nganti ibukota pindhah menyang Tokyo ing 1000. Budaya unik Jepang wis dibangun ing kutha iki. Malah saiki, ana akeh kuil lan kuil ing Kyoto. Uga ana omah kayu tradisional sing diarani "Kyo-Machiya" ing kana-kene. Yen sampeyan menyang Gion lsp, sampeyan bakal weruh wanita sing nganggo klambi sing ayu, Maiko lan Geiko. Nalika sampeyan ngunjungi kuil lan kuil ing Kyoto, sampeyan bakal kaget yen wit lan ...

Read More

Kapal turis ing Dotonbori Terusan lan Glico Running Man sing misuwur ing dalan Dotonbori, Namba, distrik belanja lan hiburan sing populer., Osaka, Jepang = Shutterstock

Osaka

2020 / 6 / 20

Osaka! 17 Wisata Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ etc.

"Osaka iku kutha sing luwih nyenengake tinimbang Tokyo." Popularitas Osaka saiki saya tambah akeh saka turis saka negara manca. Osaka minangka kutha tengah Jepang sisih kulon. Osaka wis dikembangake kanthi perdagangan, dene Tokyo minangka kutha sing dibangun dening Samurai. Dadi, Osaka duwe swasana sing populer. Wilayah kutha Osaka akeh banget. Panganan ing dalan murah lan enak. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan Osaka sing nyenengake. http://japan77.net/wp-content/uploads/2018/06/Dotonbori-Osaka-Japan-Shutterstock.mp4 Daftar IsiOutline OsakaMinami: Dotonbori, Namba, ShinsaibashiAbenoShinsekaiUmedaOsaka CastleUnivarsal Studuo Japan (USR) Tempozan Harbor Osaka Dotonbori Walking Street, Osaka, Jepang = shutterstock Klik ing gambar peta ing ngisor iki kanggo ndeleng Google Maps ing kaca sing kapisah. Deleng ing kene kanggo peta rute Sepur JR, sepur pribadi lan kereta bawah tanah. Peta Osaka Ana rong wilayah kutha ing Osaka, Minami (tegese basa Jepang Kidul) lan Kita (tegese Lor). Ing tengah Minami, Ana distrik sing misuwur kayata Dotonbori lan Namba. Ing kene, neon flashy narik perhatian para turis, kaya sing katon ing gambar ing sisih ndhuwur. Ing wilayah iki, sampeyan bisa ngrasakake akeh panganan lurung-lurung sing enak kayata Takoyaki. Yen sampeyan menyang Osaka, nyaranake mlaku-mlaku ngubengi Dotonbori lan Namba. Ing jantung Kita ana distrik sing diarani Umeda. Umeda bisa uga rada elegan tinimbang Dotonbori lan Namba. Swasana Umeda padha karo Tokyo. Ana akeh gedung pencakar langit ing wilayah iki. Saliyane rong wilayah pusat kutha kasebut, bubar iki, Universal Studios Jepang (USJ) sing dununge ing Bay Area wis ...

Read More

Lake Biwa's Cruise Michigan.A = prau padhang Shutterstockwonderful, ing port Ohtsu ing Jepang

Shiga

2020 / 7 / 20

Prefektur Shiga! Objek lan Bab sing Paling Apike

Nalika lelungan ing Kyoto, aku saranake sampeyan lelungan ing prefektur Shiga yen sampeyan duwe wektu ganti. Kaping pisanan, bakal luwih apik njupuk prau kesenengan "Michigan" ing Danau Biwa, tlaga paling gedhe ing Jepang. Apike sampeyan ngubengi candhi-candhi lawas ing sacedhake tlaga kasebut. Ing saubengé tlaga iki, masarakat tetep urip kanthi cara kuna, mula apik banget kanggo njajahi gaya urip kaya ngono. Daftar Isi Outline ShigaHieizan Enryakuji TempleMichigan CruiseBiwako ValleyDhuwur wit metasequoia ing Kota TakashimaHline Kastil Sikone Shiga Peta Shiga Ringkesan Prefektur Shiga ana ing sisih kulon prefektur Kyoto. Mula, prefektur iki wis dadi tahapan macem-macem sejarah karo Kyoto wiwit suwe. Akeh bangunan kayu sejarah sing isih ana ing sisih kulon prefektur Shiga, sing paling cedhak karo Kyoto. Antarane, ana pemandangan sing pantes dolan nalika lelungan ing Kyoto. Akeh bangunan kayu sejarah sing isih ana ing sisih kulon prefektur Shiga, sing paling cedhak karo Kyoto. Antarane, ana pemandangan sing pantes dolan nalika lelungan ing Kyoto. Lan ing tengah prefektur Shiga ana Tlaga Biwa, kuriling udakara 235 km. Minangka danau paling gedhe ing Jepang. Sampeyan bisa numpak prau kesenengan ing kene. Kapal kesenengan ing kene apik banget. Pesisir wétan Danau Biwa wis suwe dadi pusat transportasi utama. Amarga alesan iki, ana kastil sing kuat sing diarani Istana Hikone ing pesisir wétan. Bèntèng iki ...

Read More

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe

Prefektur Kyoto

2020 / 6 / 7

Prefektur Kyoto! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ana wilayah pedesaan sing apik kayata Miyama lan desa nelayan sing unik kayata Ine ing prefektur Kyoto. Ngomong babagan Kyoto, kutha Kyoto, pusat Prefektur iki, misuwur, nanging kenapa ora menyang wilayah sing apik tenan? Daftar Isi Output Prefektur KyotoMiyama Garis Besar Prefektur Kyoto Prefektur Kyoto Kyoto minangka prefektur sing dawa ing sisih lor lan kidul. Ing sisih lor madhep Laut Jepang lan salju tiba ing musim salju. Ing sisih kidul Prefektur Kyoto, ana kutha tradisional lawas kayata Kutha Kyoto lan Kutha Uji. Saliyane, ana macem-macem pamukiman tradisional ing sisih tengah lan sisih lor Prefektur Kyoto. Antarane, ana obyek wisata sing disenengi para turis. Butuh wektu kanggo lunga menyang desa kasebut. Nanging, yen sampeyan ngunjungi pemukiman, sampeyan bakal nemokake jagad sing beda banget karo kutha Kyoto. Miyama Ing Miyama sampeyan bisa nemu lanskap pedesaan Jepang sing tenang = AdobeStock Miyama Kayabukinosato Kyoto Jepang, Musim Dingin = shutterstock Miyama minangka desa deso sing apik sing dununge ana ing bagean tengah Prefektur Kyoto. Ana udakara 250 omah gaya Jepang. Ngomong babagan desa tradisional Jepang, Shirakawago saka prefektur Gifu misuwur karo turis. Nanging, Miyama ing Kyoto uga duwe pemandangan deso Jepang sing apik. Yen mlaku-mlaku ing desa iki, sampeyan bisa nikmati lanskap Jepang lawas. Kajaba iku, sampeyan bisa nginep ing omah tradisional iki. Pemandangan desa iki ganti apik miturut owah-owahan patang musim. Yen sampeyan ...

Read More

Patung Raksasa Gedhe Buddha Todaiji, Nara, Jepang = Saham Adobe

Prefektur Nara

2020 / 6 / 7

Prefektur Nara! Objek lan Bab sing Paling Apike

Yen sampeyan lunga menyang Bandar Nara kanthi kereta api saka Stasiun Kyoto, sampeyan bakal kaget amarga ana jagad sepi sing sepi isih tetep ana ing wilayah kasebut. Salajengipun, yen sampeyan menyang wilayah kayata Ikaruga, sampeyan bisa ketemu karo Jepang sing luwih tuwa. Prefektur Nara ngajak sampeyan menyang Jepang sing luwih tuwa lan luwih jero. Isi IsiTelaga candhi NaraTodaijiNara ParkKasugataisha ShrineHoryuji TempleMt. Yoshino Outline Nara Map of Nara Ringkesan gunung biru siluet ing srengenge. Foggy biru lanskap impen. Ouda, Nara, japan = Wengi Shutterstock ing Ikaruga, Prefektur Nara. Kontras antarane candhi candhi Toukiji lan rembulan apik banget = Prefektur Shutterstock Nara dumunung ing sisih kidul Kyoto. Ana Basin Nara ing sisih lor-kulon, nanging umume wilayah liyane yaiku Pagunungan. Pusat Basin Nara yaiku Kutha Nara. Nara minangka papan sing dadi ibukutha Jepang sadurunge Kyoto. Nara minangka kutha sing sepi kaya ing alam. Ing ngisor iki ana pirang-pirang kuil lan kuil sing apik sing dibandhingake karo Kyoto. Ing sisih kidul prefektur Nara ana gunung sing amba lan plateau nyebar. Ing antarane, ana area alas sing diarani daerah gunung Yoshino. Ana Mt. Yoshino, sing misuwur banget minangka papan kembang ceri ing kene. Akses Sanajan prefektur Nara ing tengah Jepang, jaringan transportasi ora dikembangake kanthi apik. Bandara Ora ana bandara ing prefektur Nara. Yen sampeyan pengin menyang prefektur Nara kanthi pesawat, sampeyan nggunakake Bandara Kansai ...

Read More

Festival Danjiri Kishiwada, Osaka = Shutterstock

Prefektur Osaka

2020 / 5 / 28

Prefektur Osaka! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ngomong babagan Osaka, misuwur saka papan tanda Neon sing kerlip ing Dotonbori ing kutha Osaka. Ing Osaka ana budaya wong sing kuat. Sing bisa ujar ora mung ing Osaka, nanging uga ing Prefektur Osaka. Napa sampeyan ora seneng banget karo Osaka? Isi ContonEutline Prefektur OsakaKishiwada outline Prefektur Osaka Kuromo Ichiba minangka pasar sing wiyar karo para vendor sing adol panganan jalanan, panganan seger lan kerang, uga oleh souvenir, Osaka = Peta shutterstock Prefektur Osaka Prefektur Osaka minangka pusat Jepang sisih kulon. Pedunung udakara udakara 8.8 yuta wong, yaiku ing jejere Prefektur Tokyo lan Kanagawa ing Jepang. Prefektur Osaka caket ing sisih kulon prefektur Kyoto lan prefektur Nara, madhep segara. Pramila sampun tuwuh minangka kutha nglengkapi Kyoto lan Nara wiwit jaman biyen. Wiwit prefektur Osaka ngadhepi samodra, mula nduweni peran penting utamane saka perdagangan. Karakteristik utama Osaka yaiku akeh pedagang sing duwe pengaruh wiwit jaman kuna lan ngembangake wilayah iki minangka pusat ekonomi Jepang. Ing tahap pungkasan jaman Edo, Tokyo berkembang banget lan tuwuh dadi kutha sing ngluwihi Osaka. Saiki, Tokyo wis dadi kutha sing gedhe banget, nanging masarakat ing Osaka duwe kuwat nentang Tokyo. Lan masarakat ing Osaka ngormati budaya urip. Amarga saka latar mburi sejarah lan budaya iki, yen sampeyan menyang Osaka sampeyan bakal seneng budaya sing beda saka Tokyo. Ing pusat kutha ...

Read More

Railway Funicular ing Koyasan, Jepang = Shutterstock

Wakayama

2020 / 6 / 4

Prefektur Wakayama! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Wakayama duwe jagad suci lan tradisional sing ora ana ing wilayah kutha kayata Osaka lan Kyoto. Ana akeh gunung ing prefektur iki. Papan sing sepur kayata Buddha wis ditetepake lan dijaga ing wilayah kasebut. Contone, yen sampeyan menyang Koyasan, sampeyan bakal bisa ketemu jagad sing hebat banget kanthi alam sing sugih. Isi IsiTelitiOkline WakayamaKoyasanKumano Kodo Polaan Rangkaian Wakayama Sawijining tampilan saka pemerhatian Fushiogamioji (rute Kumano Kodo), prefektur Wakayama, Jepang = Peta shutterstock saka Wakayama Ringkesan Prefektur Wakayama dumunung ing sisih kulon semenanjung Kii ing tengah Honshu. Ing sisih kidul prefektur Wakayama ana wilayah pagunungan sing nyebar. Prefektur Wakayama ditundha ing pembangunan tinimbang prefektur Kansai liyane. Pramila bangunan bersejarah lawas lan Rute Ziarah dilindhungi ing kene lan alam sing sugih uga ditinggalake. Sawise sampeyan ngerti daya tarik prefektur Wakayama, sampeyan bisa uga pengin teka maneh ing kene. Iklim lan cuaca ing prefektur Wakayama Nalika ngenalake prefecture Wakayama, aku kudu njlentrehake iklim Prefektur Wakayama. Yen sampeyan menyang sisih kidul prefecture Wakayama, luwih becik nyiyapake perjalanan kasebut kanthi mikir yen ana akeh udan. Ing sisih kidul prefektur Wakayama, udan taunan udakara 2000 mm. Utamane ing wilayah pegunungan lan sekitar kutha Nachikatsura, udan akeh lan udan taunan luwih saka 3,000 mm. Bubar udan lan badai abot bisa nyebabake udan deres, mula ...

Read More

Istana Himeji, Hyogo, Jepang = Shutterstock

Hyogo

2020 / 6 / 10

Prefektur Hyogo! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Hyogo duwe Kastil Himeji, sawijining obyek wisata sing makili Jepang. Meh kabeh menara kastil lan menara kastil iki isih kari. Minangka simbol saka istana iki, Prefektur Hyogo duwe macem-macem papan wisata sing makili Jepang. Napa sampeyan ora lelungan kanthi jero ing Prefektur Hyogo? Daftar Isi Outline HyogoKastil Himeji (Kota Himeji) KobeArima Onsen (Kota Kobe) Kinosaki Onsen (Kota Toyooka) Garis Besar Peta Hyogo Hyogo Sadurunge, aku wis urip ing prefektur Hyogo. Aku seneng prefektur iki. Aku mikir ana telung aspek ing Prefektur Hyogo. Kaping pisanan, iki minangka pusat lalu lintas utama sing ngubungake macem-macem wilayah ing Jepang kulon lan wilayah Kansai. Dadi, ing prefektur Hyogo, Kastil Himeji dibangun ing abad kaping 17. Shogunate Tokugawa mutusake kanggo mblokir mungsuh saka Jepang Kulon ing Kastil Himeji. Kapindho, iki minangka basis perdagangan sing makili wilayah Kansai. Ing abad kaping sangalas, pelabuhan Kobe dibangun ing sisih kidul Prefektur Hyogo. Pelabuhan iki minangka basis penting sing nyambungake negara manca lan wilayah Kansai. Katelu, ana akeh wong Jepang lawas ing sisih Prefektur Hyogo. Apamaneh ing Kota Toyooka madhep Segara Jepang, ana kutha spa lawas sing diarani Kinosaki Onsen. Sampeyan bisa ketemu Jepang lawas ing Prefektur Hyogo. Kastil Himeji (Kutha Himeji) Kastil Himeji ing musim kembang ceri, Himeji, Jepang = Pixta Himeji, Jepang ing Kastil Himeji nalika musim semi karo pengunjung nalika musim kembang ceri = shutterstock Kastil Himeji diarani kastil paling apik ing Jepang. ...

Read More

 

Wilayah Chugoku (Honshu Kulon)

Peta Chugoku = shutterstock

Kuil Miyajima, Prefektur Hiroshima, Jepang = Simpenan Adobe
Wilayah Chugoku! Sing paling apik yen ditindakake ing 5 Prefecture

Papan wisata ing wilayah Chugoku sugih kekarepan sing ora bisa diterangake kanthi tembung. Kosok baline, yen sampeyan lelungan ing wilayah Chugoku, sampeyan bisa nikmati macem-macem papan wisata. Sisih sisih kidul wilayah iki ngadhepi Laut Seto Inland sing tenang. Ana papan-papan wisata sing tenang ...

Disaranake tujuan

  • Hiroshima (Prefektur Hiroshima)
  • Miyajima (Prefektur Hiroshima)
  • Matsue (Prefektur Shimane)
Turis sing ora dingerteni nikmati prau lawas ing sadawane terusan Kurashiki ing distrik Bikan kutha Kurashiki, Jepang = Shutterstock

Okayama

2020 / 7 / 6

Prefektur Okayama! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Okayama minangka wilayah sing sabar ing sisih Segara Seto. Ing kutha Kurashiki ing wilayah kasebut, lurung-lurung Jepang tradisional dijaga. Kota Okayama duwe Bèntèng Okayama lan Taman Korakuen. Prefektur Okayama caket karo Osaka lan Hiroshima, dadi yen sampeyan lelungan ing Jepang sisih kulon, bisa gampang ngeculake. Wiwit prefektur Okayama nyambung karo Shikoku kanthi jembatan, sampeyan bisa lelungan saka Okayama menyang Shikoku. Isi kontesOutline of OkayamaSeto ohashi BridgeKurashikiKorakuen GardenKojima Jeans Street out of Okayama Seto Ohashi Bridge saka Mt.Washu katon ing Kutha Kurashiki, Prefektur Okayama, Jepang. Jembatan Seto Ohashi minangka jembatan sing nyambung karo Kota Kurashiki, Prefektur Okayama lan Kutha Sakaide, Prefektur Kagawa = shutterstock Peta prefektur Okayama Okayama, yaiku wilayah sing tenang. Wilayah iki diberkahi loro iklim lan ekonomi. Cuaca lan iklim prefektur Okayama Iklim prefektur Okayama tenang banget sajrone taun. Ana gunung ing sisih lor prefektur Okayama. Dadi, sanajan hawa lembab asale saka segara Jepang sisih lor ing mangsa, pagunungan diblokir. Mulané salju udan ora bakal mudhun. Ing musim panas, awan udan asale saka Samudera Pasifik ing sisih kidul, nanging gunung-gunung ing Shikoku dumunung kidul kidul Prefektur Okayama. Dadi ora udan deres. Ekonomi prefektur Okayama prefektur Okayama ora ala banget ekonomi. Prefektur Okayama ing cedhak Osaka lan kepenak transportasi apik. Dadi Prefektur Okayama duweni industri sing maneka warna. Akeh pabrik ing tlatah pesisir. Salajengipun, amarga ...

Read More

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe

Hiroshima

2020 / 7 / 12

Prefektur Hiroshima! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Hiroshima minangka pusat distrik Chugoku. Kutha Hiroshima kanthi lokasi prefektur misuwur amarga kutha sing rusak karo bom atom nalika Perang Dunia II. Yen pindhah menyang Hiroshima, sampeyan bisa ngunjungi museum sing misuwur sing ngeling-eling dina iku. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngrasakake kekuwatan kutha iki sing dibangun maneh. Hiroshima nduwe Pulau Miyajima sing dadi turis turis banget. Lelungan menyang Hiroshima bakal menehi sampeyan pengalaman sing apik banget. Isi IsiTeliti Prefektur HiroshimaMiyajima (Kuil Hisukushima) Kutha HiroshimaShimanami KaidoOnomichi outline Peta Prefektur Hiroshima Ringkesan Prefektur Hiroshima Ana rong papan-papan pariwisata sing ora bisa disingkirake saka jadwal nalika wisata Hiroshima. Salah sijine yaiku Pulau Miyajima ing Segara Inland Seto. Lan sing liyane yaiku Museum Peringatan Damai Hiroshima ing kutha Hiroshima. Prefektur Hiroshima dumunung ing wilayah sing tenang ngadhepi Laut Seto Inland ing Jepang sisih kulon. Prefektur iki dihubungake karo prefektur Ehime Shikoku ing sisih liya Segara Seto kanthi jembatan penghubung sing jenenge "Shimanami Kaido". Saka jembatan iki sampeyan bisa nikmati pemandangan segara Laut Seto sing ayu. Titik wiwitan Shimanami Kaido yaiku Onomichi City, Prefektur Hiroshima. Onomichi minangka kutha sing indah asring digunakake ing lokasi film. Sampeyan bisa mandheg kanthi Onomichi. Bandara Akses Ana bandara Hiroshima ing kutha Mihara, prefektur Hiroshima. Udakara udakara 45 menit kanthi bis menyang JR Hiroshima Station saka bandara iki. Ing Bandara Hiroshima, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo ing ngisor iki ...

Read More

Dune pasir Tottori, Tottori, Jepang = Shutterstock

Tottori

2020 / 7 / 17

Prefektur Tottori! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Tottori ing sisih Laut Jepang ing distrik Chugoku. Prefektur iki minangka salah sawijining wilayah sing paling depopulasi ing Jepang. Pedunung prefektur iki mung 560,000 wong. Nanging ing jagad sepi iki akeh papan kanggo nambani pikiran. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan-papan wisata lsp ing Prefektur Tottori. Isi konténOutline saka Sandhakan TorroriTottori DunesKaike Onsen garis Torrori Poin Prefektur Tottori dumunung ing sisih Jepang wilayah Chugoku. Tlatah iki minangka area sing dawane udakara 125 kilomèter sisih wétan-kulon lan udakara 60 km sisih lor-kidul. Kanggo alasan kasebut, prefektur Tottori asring diterangno kanthi kapisah ing sisih wétan lan sisih kulon. Pusat ing sisih kulon prefektur Tottori minangka kutha Tottori. Daya tarik wisata paling apik ing kutha iki yaiku Tottori Dune. Dune pasir iki nyebar udakara 16 kilometer ing sisih wétan lan kulon, udakara 2.4 kilometer ing sisih lor lan kidul, lan dikenal minangka dune wedhi paling gedhe ing Jepang. Jepang sugih ijo, umure wedhi kaya ngono ora biasa. Ing prefektur Tottori ing sisih wétan, salju salju ing musim salju. Nanging, iku ora tumpukan akeh. Ing kene ing mangsa, sampeyan bisa mangan ketam sing enak banget. Pusat ing sisih kulon prefektur Tottori yaiku kutha Yonago. Ing kutha iki ana kutha spa sing diarani Kaike Onsen. Malah ing wilayah kasebut, crabs apik banget nalika musim dingin. Akses Prefektur Tottori nduwe rong bandara: Bandara Tottori Tottori Bandara udakara udakara ...

Read More

Sunset ing Shinji Lake, Matsue, Shimane, Jepang

Shimane

2020 / 7 / 15

Prefektur Shimane: 7 Objek lan Bab sing Paling Apik

Panyerat sadurunge Patrick Lafcadio Hearn (1850-1904) urip ing Matsue ing prefektur Shimane lan seneng banget karo tanah iki. Ing prefektur Shimane, jagad sing apik sing narik perhatian masarakat isih ditinggalake. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan tujuan wisata sing apik banget ing Prefektur Shimane. Daftar Isi Outline ShimaneMatsue Museum Seni Shachi Kuil Izzumo TaishaOku-Izumo wilayahIwami GinzanOki KepulauanMuda Garis Besar Shimane Peta Shimane Points Geografi Prefektur Shimane ana ing sisih Lor Lor ing Chugoku, lan madhep karo Segara Jepang. Umume, wilayah ing sadawane Segara Jepang ing Distrik Chugoku diarani "San'in", mula Prefektur Shimane kalebu wilayah San'in. Ana Semenanjung Shimane ing sisih lor mangulon saka prefektur iki. Lake Nakaumi lan Lake Shinji ana ing antarane daratan lan semenanjung iki. Sampeyan bakal nemokake Kepulauan Oki udakara 70-100 km sisih lor Semenanjung Shimane. Akses Railway luwih gampang nggunakake JR liwat Yonago ing Prefektur Tottori saka Okayama kanggo ngunjungi Prefektur Shimane nganggo jalur kereta api. Prefektur Airpot Shimane duwe telung bandara. Bandara Izumo ing sisih wétan prefektur, Bandara Iwami (uga diarani Bandara Hagi-Iwami) ing sisih kulon prefektur kasebut, lan bandara Oki ing Kepulauan Oki. Bandara Izumo Bandara Izumo dununge ing pesisir kulon Danau Shinji. Sampeyan uga gampang mampir ing kutha Izumo lan Matsue. Bandara Iwami Bandara Iwami mapan udakara 5 km sisih kulon kutha Masuda. Bandara Oki Bandara Oki mapan ing pesisir kidul Pulo Dougo ing Kepulauan Oki. Video sing disaranake gegandhengan karo Shimane Matsue Tampilan saka ...

Read More

Jambatan Kintaikyo ing Iwakuni, Yamagushi, Jepang. Iki minangka jembatan kayu kanthi arit urutan = shutterstock

Yamaguchi

2020 / 6 / 13

Prefektur Yamaguchi! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Yamaguchi minangka prefektur sing minangka titik paling kulon ing Honshu. Prefektur Yamaguchi ngadhepi Segara Pedalaman Seto sing tenang ing sisih kidul, dene sisih lor madhep karo segara Jepang sing liar. Shinkansen mlaku ing wilayah kidul prefektur iki, nanging ing wilayah lor ora kepenak dituju. Amarga ana macem-macem wilayah ing prefektur iki, coba goleki papan wisata favorit sampeyan kanthi lengkap. Daftar Isi Garis Besar Jembatan YamaguchiKintaikyoAkiyoshidai lan AkiyoshidoHagiGarisan Kuil Yotonuchi Motonosumi Yamaguchi ing Prefektur Yamaguchi = Peta Shutterstock Titik Yamaguchi Titik wisata ing Prefektur Yamaguchi pancen beda-beda. Yen sampeyan ngrencanakake plancongan karo prefektur Hiroshima dadi tujuan utama, aku saranake menyang Jembatan Kintaikyo ing Kutha Iwakuni, sing cedhak karo prefektur Hiroshima. Kintaikyo minangka jembatan sing cukup menarik. Yen sampeyan seneng karo alam, aku saranake sampeyan menyang Akiyoshidai ing Misaki. Ana guwa watu gamping paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan seneng karo sejarah Jepang lan bangunan tradisional, aku saranake sampeyan menyang kutha Hagi ing sisih lor Prefektur Yamaguchi. Ing paruh pungkasan abad kesembilan belas, Hagi duwe peran penting nalika Jepang mungkasi shogunate Tokugawa lan nyepetake modernisasi. Bandara Akses Prefektur Yamaguchi duwe Bandara Yamaguchi Ube. Ing Bandara Yamaguchi Ube, penerbangan sing dijadwalake mung dioperasikake karo Bandara Haneda ing Tokyo. Wong sing lunga saka Tokyo menyang prefektur Yamaguchi luwih seneng nggunakake pesawat tinimbang Shinkansen. Nanging, yen tujuan sampeyan ing Prefektur Yamaguchi yaiku ...

Read More

 

Shikoku

Peta Shikoku = shutterstock

kazurabashi saka Iya ing shikoku japan = Shutterstock
Wilayah Shikoku! Sing paling apik sing kudu ditindakake ing 4 Prefecture

Ing Pulo Shikoku ing Jepang sisih kulon, wilayah pagunungan sing tajem lan jembar nyebar ing tengah-tengah. Dibagi karo gunung kasebut, ana papat prefektur. Saben prefektur kasebut pancen individu. Yen sampeyan lelungan Pulo Shikoku, sampeyan bisa nikmati 4 jagad sing menarik! Isi IsiTeliti saka ShikokuWelcome menyang Shikoku! Garis saka ...

Disaranake tujuan

  • Pulo Naoshia (Prefektur Kagawa)
  • Takamatsu (Prefektur Kagawa)
  • Matsuyama (Prefektur Ehime)

Tokushima

2020 / 6 / 20

Prefektur Tokushima! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Tokushima minangka wilayah paling cedhak saka wilayah Kansai ing Pulo Shikoku. Prefektur Tokushima misuwur banget kanggo Awa Dance (Awa Odori) sing bakal ditindakake nalika musim panas. Ana obyek wisata liyane kayata Naruto Whirlpools (Naruto Uzushio) lan Museum Seni Otsuka. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake pemandangan sing dianjurake dll. Ing Prefektur Tokushima. Isi DaftarOutline Dance TokushimaAwa (Awa Odori) Whuto Ringa Naruto (Naruto Uzushio) Museum ArtikyayaIya Kazura saka Prefektur Tokushima Tokushima Prefektur Tokushima dumunung ing sisih wetan ing Pulo Shikoku Jepang. Kajaba ing Dataran Tokushima ing sisih lor prefecture, iku wilayah sing akèh pagunungan. Utamane, pagunungan Shikoku sing ana ing sisih kidul Jembatan Tokushima minangka salah sawijining wilayah pegunungan sing paling kenceng ing Jepang sisih kulon. Akeh kali sing mili saka gunung kasebut. Bandara Akses Ana Bandara Tokushima ing Prefektur Tokushima. Bandara iki ana 9 km sisih wetan saka tengah kutha Tokushima sing dadi pusat ing Dataran Tokushima. Ing Bandara Tokushima, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki. Tokyo / Haneda Fukuoka Sapporo / Shin Chitose = operasi ing Railway Shinkansen musim panas ora dioperasi ing Prefektur Tokushima. JR Shikoku ngoperasikake rute ing ngisor iki ing Prefektur Tokushima. Dening rute iki, prefektur Tokushima dihubungake karo prefektur liyane ing Pulo Shikoku. Garis Tokushima baris Kotuto Naruto baris Mugi baris Dosan Garis menyang stasiun Tokushima, ana bis langsung nggunakake Jembatan Akashi Kaikyo saka kutha-kutha Kansai kayata Kobe lan Osaka. ...

Read More

Art of Pumpkin Kuning ing Naoshima, prefektur Kagawa, Jepang = Shutterstock

Kagawa

2020 / 6 / 17

Prefektur Kagawa! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Kagawa mapan ing sisih lor-wétan Pulo Shikoku. Prefektur iki diwatesi karo Prefektur Okayama ing sakiwa tengene Segara Inland Seto karo Jembatan Seto Ohashi, dawane 12,300 meter. Dadi, sampeyan bisa bebas lunga menyang wilayah iki. Ing kepulauan ing prefektur Kagawa ana museum sing apik. Lan ing Prefektur Kagawa ana akeh restoran udon sing enak (mi Jepang kenthel). Napa sampeyan ora mlebu ing kene? Daftar Isi Outline KagawaUdonSitus Seni Benesse NaoshimaChichibugahama BeachRitsurin Garden in Takamatsu City Outline of Kagawa Map of Kagawa Geography and Climate Kagawa Prefecture is located in the east-east of Shikoku. Prefektur iki, bebarengan karo Prefektur Okayama ing sisih liyane Segara Inland Seto, gampang digunakake kanthi iklim sedheng. Dataran Sanuki menjangkau kabeh sisih lor, lan kabeh Segara Inland Seto dihiasi karo 116 pulau kanthi ukuran apa wae, kalebu Pulo Shodo shima. Kutha-kutha utama kayata kutha Takamatsu ana ing Dataran Sanuki. Ing sisih kidul prefektur, gunung-gunung sing ana ing ketinggian 1000 meter disambungake. Pusat Prefektur Kagawa yaiku Kutha Takamatsu. Kutha iki didegake lan wis maju dadi kutha kastil wiwit Kastil Takamatsu dibangun ing kene ing taun 1588. Dina iki, Takamatsu dadi titik tekane penting ing Shikoku lan titik wiwitan sing gampang kanggo njelajah kabeh pulau amarga kesimpulane Jembatan Seto Ohashi ing 1988. Bandara Akses Ana Bandara Takamatsu ing Prefektur Kagawa. Ing iki ...

Read More

Dogo Onsen ing Matsuyama, Jepang. Iki minangka salah sawijining sumber panas paling tuwa ing negara = Shutterstock

Ehime

2020 / 6 / 13

Prefektur Ehime! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Ehime minangka area sing nyebar ing sisih lor-kulon Pulo Shikoku. Akeh wong Jepang lawas sing ditinggalake ing kene. Ing Matsuyama City, sing dadi pusat ing wilayah kasebut, sampeyan bisa seneng adus ing fasilitas musim panas sing apik banget. Uga ana kraton Matsuyama ing endi bangunan kayu lawas tetep ana ing Matsuyama. Menyang kidul wilayah kasebut, sampeyan bisa ndeleng gunung liar lan segara. Isi DaftarOutline Bèntèng EhimeMatsuyamaDogo Onsen Garis Peta Ehime saka Prefektur Ehime Prefektur Ehime dumunung ing bagean sisih lor-kulon saka Shikoku. Iklim saya entheng lan anget. Iki diubengi segara Seto Inland, lan Range Pagunungan Shikoku. Prefektur Ehime dipérang dadi telung wilayah. Sisih sisih wetan yaiku wilayah sing sabar ngadhepi Laut Seto Inland. Ing ngisor iki jembatan "Shimanemi Kaido" sing nyambungake Prefektur Okayama ing sisih liya Segara Seto. Dalan kanggo sepeda motor dijaga ing jembatan iki Saka jembatan iki sampeyan bisa ndeleng Segara Inland sing tentrem. Bagean tengah prefektur Ehime yaiku wilayah sing ana ing sekitar kutha Matsuyama. Ana akeh tempat sing misuwur kayata kastil Matsuyama lan Dogo Onsen ing kene. Pungkasan, ing sisih kidul-kulon prefektur Ehime, deso Jepang lawas isih kiwa. Alam sugih, lan segara uga apik banget. Akses Airport Ehime Prefecture nduwe Bandara Matsuyama. Bandara iki ana 6 km sisih kulon saka pusat kutha Matsuyama. Ing bandara iki, penerbangan sing dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki. Penerbangan internasional Seoul / Incheon Shanghai / ...

Read More

Menara Bèntèng Kochi, Kochi, Kochi, Jepang = Shutterstock

Kochi

2020 / 5 / 28

Prefektur Kochi! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Kochi dumunung ing sisih kidul Pulo Shikoku. Ing wilayah kasebut ana kali sing murni, capes liar, lan pesisir sing apik banget karo Samudra Pasifik. Ing Jepang, akeh wong enom sing kepengin banget karo swasana iki lan lelungan ing Kochi. Yen sampeyan menyang Kochi, mesthine bakal nyenengake perjalanan sampeyan. Isi IsiTeliti Kastil KochiKochiShimanto RiverCape Ashizuri Outline of Kochi Map of Kochi Poin: Pegunungan Shikoku sing akeh nyebar ing sisih lor prefektur Kochi. Prefektur iki minangka wilayah pegunungan kanthi 89% saka total wilayah. Watake kali saka gunung kasebut. Kali kasebut isih ninggal swasana kali ing Jepang wiwit jaman tuwa. Ing sisih kidul gunung ana Samudra Pasifik sing luar biasa. Yen lunga menyang tanjung, sampeyan bisa menikmati pemandangan sing kuat banget. Ing lingkungan sing kaya ngono, masarakat Kochi wis mikir babagan negara manca ing njaba segara. Samurai Kochi aktif banget kanggo modhifikasi ing Jepang kanthi mungkasi jaman shogunate Tokugawa ing separo abad kaping 19. Sampeyan bisa gambar nalika samurai ing Kastil lan pantai Kochi. Iklim lan cuaca ing prefektur Kochi Prefektur Kochi ngalami pirang-pirang dina, nanging ing wektu sing saya akeh udan. Kochi Prefecture jam srengenge taunan ngluwihi 2000 jam lan kelas paling dhuwur ing Jepang. Nanging, ing tangan liyane, udan taunan udakara 2500 mm sanajan ing dhataran, lan luwih saka 3000 mm ing gunung. Kali kaya ngono ...

Read More

 

Kyushu

Peta Kyushu = shutterstock

Gambar gunung lan alun sing apik, wit Pine lan wit ngganti warna kalebu golf ing wayah esuk ing Aso, prefektur Kumamoto, Jepang = Shutterstock
Wilayah Kyushu! Sing paling apik ditindakake ing 7 Prefecture

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Kyushu, kepenak sing nyenengake. Ing Kyushu ana akeh papan-papan wisata sing bisa sampeyan kepenak sing apik, kalebu Mt. Aso lan Sakurajima. Ana gunung aktif ing Kyushu, mula uga ana Onsen (Hot Springs) ing kene. Nyegerake pikiran lan awak ...

Disaranake tujuan

  • Fukuoka (Prefektur Fukuoka)
  • Aso (Prefektur Kumamoto)
  • Beppu, Yufuin (Prefektur Oita)
Wong mangan warung gerak mobile Yatai ing wengi ing Fukuoka, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Fukuoka

2020 / 7 / 22

Fukuoka Pefecture: Objek sing paling apik lan apa sing kudu ditindakake

Ana akeh panganan sing enak ing Fukuoka. Amarga segarane cedhak, iwak seger. Makane Sushi ing Fukuoka paling apik. Ramen lan mintaiko (cod cod roe) uga spesialisasi. Uga ana kuil gedhe jenenge Kuil Dazaifu Tenmangu ing Kutha Dazaifu ing sisih kidul wetan kutha Fukuoka. Daftar Isi Output FukuokaKawachi Wisteria Garden (kutha Kitakyushu) Kuil Komyozen-ji (Dazaifu City) Garis Besar Fukuoka Peta Fukuoka Kawachi Wisteria Garden (kutha Kitakyushu) Kembang wisteria ing Kawachi Wisteria Garden. Kitakyushu, Fukuoka, Kyushu = Shutterstock Kawachi Wisteria Garden in Kitakyushu City, Fukuoka Prefecture, minangka taman kebon sing kembang wisteria apik banget. Wiwit pungkasan April nganti pertengahan Mei, saben taun, kembang wisteria sing apik mekar ing kebon jembar. Kuil Komyozen-ji (Kota Dazaifu) Kuil Komyozen-ji ing Dazaifu City, Prefektur Fukuoka = Shutterstock Kuil Komyozen-ji duwe rong kebon Jepang sing dirancang dening Mirei Shigemori, arsitek lanskap abad kaping-20 sing misuwur. Taman Zen ing kuil iki minangka salah sawijining sing paling apik ing Kyushu. Ing pungkasan November, warna musim gugur apik banget. Nanging, elinga yen candhi iki ditutup kanthi ora teratur. Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo luwih lengkap ...

Read More

Runtuhan kuno ing Taman Sejarah Yoshinogari, Kanzaki, Prefektur Saga, Jepang = Shutterstock

saga

2020 / 5 / 28

Prefektur Saga: Objek lan Babagan sing paling apik

Ana "Reruntuhan Yoshinogari" sing dadi kerusakan paling gedhe ing Jepang ing Prefektur Saga. Ana sawetara jejak desa sajrone jaman Yayoi sejarah Jepang (3 c SM nganti 3 c Masehi). Reruntuhan iki dikembangake dadi Taman Sejarah Yoshinogari. Maneka warna omah lan bètèng kuna wis dibalèkaké ing taman sing jembar, mula sampeyan bisa seneng Jepang kuna. Garis Besar Peta Saga saka Saga Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Wilayah Kyushu! Hal-hal sing paling apik sing kudu ditindakake ing 7 Prefektur Miyazaki Prefektur: Objek Wisata lan Prefektur Fukui sing Paling Apik: Objek Wisata lan Hal-Hal sing Paling Apik sing Disaranake Situs! Restoran lan festival Jepang Prefektur Kagoshima: Atraksi lan Prefektur paling apik ing Prefektur Kumamoto: Atraksi lan Prekara paling apik Prefektur Yamanashi: Atraksi lan Hal-hal sing paling apik sing bakal ditindakake Prefektur Shizuoka: Atraksi lan Prekara paling apik sing bakal ditindakake ing Jepang Ramalan Blossom Jepang 2019: rada luwih awal utawa padha kaya biasane prefektur Mie: Atraksi lan Objek Wisata Osaka sing Paling Apik! 17 Atraksi Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ lsp. Miyagi Prefecture! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Read More

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Nagasaki

2020 / 6 / 8

Prefektur Nagasaki: Objek lan Babagan sing paling apik

Ana akeh papan wisata ing prefektur Nagasaki. Museum Bom Atom Nagasaki dununge ing Kutha Nagasaki, dununge kantor prefektur, sing menehi pengalaman bom atom diturunake tanggal 11 Agustus 1945. Amarga Nagasaki City duwe lereng, sampeyan bisa ndeleng pemandangan wengi sing apik saka bukit ing wayah wengi. Daftar Isi Outline NagasakiKota Nagasaki Situs Kristen TersembunyiHuis Ten Bosch Outline Nagasaki Peta Nagasaki Nagasaki kutha Nagasaki City misuwur kanthi pemandangan wengi sing apik = Shutterstock Didhelikake Situs Kristen Kepulauan Amakusa ing Nagasaki = Adobe Stock Huis Ten Bosch Colourful of Tulips field with dutch windmills ing Huis Ten Bosch, Nagasaki Jepang = Shutterstock Pulo Gunkanjima Pulo Gunkanjima ing Nagasaki Prefecture = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Huis Ten Bosch ing Nagasaki Prefecture, Kyushu, Jepang Foto: Pulo Gunkanjima ing Foto Prefektur Nagasaki: Kutha Nagasaki -Masyhur kanggo pemandangan wengi sing apik! Prefektur Mie: Atraksi lan Hal sing Paling Apik Kanggo Prefektur Kagawa! Atraksi lan Hal sing Paling Apik Kanggo Prefektur Hyogo! Atraksi lan Hal-Hal Paling Apik sing kudu ditindakake ing Prefektur Hiroshima! Atraksi Paling Apik ...

Read More

Gunung gunung lan petani pethi ing Kumamoto, Jepang = Shutterstock

Kumamoto

2020 / 6 / 12

Prefektur Kumamoto: Objek sing paling apik lan apa sing kudu ditindakake

Kumamoto asring diarani "negara geni." Amarga ing prefektur Kumamoto, ana Mt. Aso sing isih nerusake kegiyatan vulkanik. Minangka kursus populer ing prefektur Kumamoto kanggo ndeleng gunung geni iki. Kastil Kumamoto ing kutha Kumamoto saiki pulih amarga bagean kasebut rusak ing gempa bumi gedhe 2016. Daftar Isi Outline KumamotoKastil KumamotoAsoKikuchiOkoshiki Pesisir Kastil Kumamoto Kumamoto kanthi kembang sakura nalika musim semi. Kumamoto, Jepang. Kastil Kumamoto saiki lagi dandan = Peta Shutterstock Kastil Kumamoto Kastil Kumamoto ing Kyushu, Jepang = AdobeStock Yen sampeyan pengin ndeleng kastil paling kuat ing Jepang, aku nyaranake Kastil Kumamoto ing Kyushu. Kastil Kumamoto rusak parah amarga gempa bumi Kumamoto 2016. Foto ing kaca iki dijupuk sadurunge taun 2016. Kastil saiki lagi dipugar. Saka musim semi 2021, pungkasane sampeyan bisa ngunjungi menara kastil. Yen sampeyan menyang kastil iki, sampeyan bakal ngrasakake swasana samurai lan perasaan para warga lokal sing nglindhungi istana! Kawah Aso ing Aso = Shutterstock Lembah Kikuchi Kikuchi ing Prefektur Kumamoto = Shutterstock Pesisir Okoshiki Pesisir Okoshiki ing Segara Ariake, Kyushu = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. ...

Read More

Pemandangan indah cityscape Beppu kanthi uap sing wis diusir saka adus umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock

Oita

2020 / 5 / 28

Prefektur Oita: Objek lan Bab sing Paling Apik

Gambar ing ndhuwur minangka tampilan Kota Beppu, Prefektur Oita. Kutha iki ora kobong kanthi kobongan. Amarga banyu mata air panas banget amba, sampeyan bisa ndeleng pemandangan kaya uap. Cedhak Kutha Beppu ana Yufuin sing dadi resor spa sing sipate akeh banget. Kutha iki uga misuwur karo turis asing. Daftar Isi Outline OitaBeppu Ringkesan Lansekap Oita Yufuin, Jepang = Peta AdobeStock Oita Beppu Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Beppu (4) Nikmati sumber panas kanthi macem-macem gaya! Prefektur Kumamoto: Atraksi lan Objek Wisata Prefektur Toyama: Objek Wisata lan Prefektur Fukui sing paling apik: Prefektur Miyazaki: Atraksi lan Objek Wisata Foto: Beppu (2) Owah-owahan sing apik ing patang musim! Prefektur Kyoto! Atraksi lan Prekara paling apik sing bisa ditindakake Prefektur Shizuoka: Atraksi lan Objek Wisata Paling Apik 2019 Jepang Prakiraan Cherry Blossom: rada luwih awal utawa padha karo prefektur Mie: Objek Wisata lan Prefektur Miyagi sing paling apik! Atraksi lan Prekara paling apik sing bakal ditindakake Prefektur Akita! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Read More

Takachiho jurang lan air terjun ing Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Miyazaki

2020 / 5 / 28

Prefektur Miyazaki: Objek lan Objek sing paling Apike

Jurang Takachiho ing Prefektur Miyazaki minangka salah sawijining obyek wisata paling apik ing Kyushu. Cliff kanthi dhuwure 80-100 meter terus suwene 7 kilometer. Sampeyan uga bisa muter prau ing lembah iki. Daftar Isi Outline MiyazakiTakachiho Garis Besar Miyazaki Peta Miyazaki Takachiho Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Takachiho ing Prefektur Miyagaki Prefektur Kumamoto: Atraksi lan Hal sing Paling Bisa Dilakukan ing Prefektur Kagoshima: Atraksi lan Hal sing Paling Apik Kanggo Prefektur Oita: Objek Wisata lan Prefektur Fukui sing paling apik: Prefektur paling apik lan Prefektur Saga: Prefektur Yamanashi: Objek wisata lan Prefektur Mie sing paling apik sing bisa ditindakake Prefektur Miyagi! Atraksi lan Prekara paling apik sing bakal ditindakake Prefektur Akita! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu dilakoni ing Prefektur Yamagata! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Read More

Kagoshima, Jepang karo Gunung Sakurajima = Shutterstock

Kagoshima

2020 / 6 / 4

Prefektur Kagoshima: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Kagoshima dununge ing sisih kidul sisih kidul Kyushu. Ing prefektur iki ana gunung geni sing diarani Sakurajima kaya sing dideleng ing gambar ing ndhuwur. Sakurajima dununge ana ing pesisir Kagoshima-shi. Sampeyan uga bisa menyang Sakurajima kanthi numpak prau. Daftar IsiOutline KagoshimaYakushima Garis Besar Kagoshima Peta Kagoshima Yakushima Pohon cedar sing akeh, umure ewonan taun, tuwuh liar ing Pulo Yakushima = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Prefektur Nagasaki: Objek wisata lan Prefektur Mie sing paling apik: Objek Wisata lan Objek Wisata Foto: Pulo Gunkanjima ing Prefektur Nagasaki Wilayah Kyushu! Hal-hal sing paling apik sing bisa ditindakake ing 7 Prefektur Miyazaki: Objek Wisata lan Prefektur Tottori sing Paling Apik! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake Prefektur Saga: Objek wisata lan Prefektur Wakayama sing Paling Apik! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu disaranake situs lokal Jepang! Jepang Kulon (Chugoku, Shikoku, Kyushu, Okinawa) Prefektur Ehime! Atraksi lan Prekara paling apik sing kudu ditindakake Prefektur Kumamoto: Objek wisata lan Prefektur Nagano sing paling apik: Objek Wisata lan Objek Wisata

Read More

 

Okinawa

Peta Okinawa

Peta Okinawa

Disaranake tujuan

  • Pulo Okinawa
  • Pulo Miyakojima
  • Pulo Ishigakijima
jepang okinawa ishigaki kabira bay = shutterstock

Okinawa

2020 / 6 / 19

Paling apik Okinawa! Naha, Miyakojima, Ishigakijima, Taketomijima lsp.

Yen sampeyan pengin ndeleng pemandangan pantai sing apik ing Jepang, wilayah sing paling apik yaiku Okinawa. Okinawa dununge ing sisih kidul Kyushu. Dumadi saka macem-macem pulau ing banyu sing jembar 400 km sisih lor-kidul lan 1,000 km sisih wétan nganti mangulon. Ana terumbu karang, segara biru bening kristal, pantai pasir putih, lan pemandangan alam sing asri. Budaya Ryukyu sing unik uga apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan turis sing paling disaranake ing Okinawa. Daftar IsiOutline OkinawaPulo Utama OkinawaPulo YiyakojimaIline Pulau Okinawa Okinawa Tari tradisional Okinawa karo kastanet = shutterstock Peta Okinawa Ringkesan Prefektur Okinawa umume dipérang dadi telung klompok pulau, Kapuloan Okinawa ing sekitar pulau utama Okinawa, Kapuloan Miyako ing sekitar Pulo Miyakojima, lan Pulo Yaeyama ing sekitar Pulo Ishigakijima. Dadi, nalika lelungan ing Okinawa, sampeyan kudu milih itinerary, apa sampeyan bakal tetep ing pulau utama Okinawa, nikmati pulau utama Okinawa lan pulau liyane sing adoh, utawa tetep ing pulau sing adoh. Total pedunung Okinawa udakara 1.45 yuta wong, sing udakara 90% manggon ing pulau utama Okinawa. Pulo utama Okinawa udakara udakara 470 km, lan wis wiwit tuwuh wiwit biyen, umume ing sisih kidul. Ibukutha prefektur ana ing Naha City, sisih kidul Pulo iki. Ing sisih lor pulo iki, sampeyan bakal nemokake alam sing liar. Dadi, yen sampeyan pengin tetep ing pulau utama Okinawa, sampeyan kudu milih itinerary sampeyan, apa tetep ing sisih kidul utawa tetep ing resor ing sisih lor ...

Read More

Miyakojima nalika musim panas. Wong sing seneng olahraga laut ing segara sing apik nyebar ing Bandara Shimoji ing Shimojima ing sisih kulon Irabu-jima = Shutterstock

pesisir

2020 / 6 / 19

7 Pantai sing Paling Apik ing Jepang! Hate-no-hama, Yonaha Maehama, Pantai Nishihama ...

Jepang minangka negara pulau, lan kalebu pirang-pirang pulau. Segara sing resik nyebar nyebar. Yen sampeyan lelungan ing Jepang, aku uga menehi saran supaya sampeyan menyang pantai kayata Okinawa. Ana karang ing saubengé pantai, lan iwak nglangi warna-warni. Kanthi snorkeling, sampeyan bisa ngrasakake jagad sing apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake pantai Okinawa. Ing Okinawa, musim renang kanggo segara diwiwiti wulan April. Nanging, iklim musim panas Okinawa sing nyata wiwit Mei nganti Oktober. Masyarakat lokal renang ing samodra biasane saka wulan Juni nganti September. Elinga yen sampeyan kudu nganggo setelan udan kanggo nglangi musim liyane. Klik ing peta individu, Google Maps bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Yen sampeyan seneng, waca artikel babagan Okinawa ing ngisor iki. Daftar Isi Pantai Aarien Island Pulo Tokashiki, Okinawa Beach Pantai Furuzamami Island Pulo Zamami, Okinawa) Hate-no-hama (Pulo Kume, Okinawa beach Pantai Yonaha Maehama (Pulo Miyakojima, Okinawa Beach Pantai Sunayama Island Pulo Miyakojima, Okinawa et Kondoiima Pulo, Okinawa) Pantai Nishihama (Pulo Hateruma, Okinawa Beach Pantai Aharen (Pulo Tokashiki, Okinawa) Pantai Aharen Island Pulo Tokashiki, Okinawa) Peta Pantai Aharen Pulo Tokashiki karo Pantai Aharen minangka pulau paling gedhe ing kepulauan Kerama sing nyebar ing sisih kulon utama pulau Okinawa. Pulo iki udakara kira-kira 25 kilometer. Amarga Pulo Tokashiki mung jarak 30 kilometer saka pulau utama Okinawa, mula sampeyan bisa plancongan sadina. Menyang Pulo Tokashiki saka pelabuhan Tomari, ing kutha utama Okinawa, pulau Naha, udakara 35 menit kanthi kapal kacepetan "Marine Liner", 1 jam 10 menit nganggo feri. ...

Read More

 

Photos

Shinkansen nyambungake macem-macem bagean ing Jepang kanthi tepat kaping 1
Foto: Shinkansen ing macem-macem lokasi ing Jepang

Shinkansen dilakokno ing pirang-pirang bagean ing Nusantara Jepang. Ana macem-macem jinis sepur, saka model paling anyar kanggo "Dokter Kuning", sing mriksa trek kasebut. Shinkansen mlaku kanthi tepat wektu. Dadi kenapa ora nggunakake ing perjalanan sampeyan? Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan Shinkansen ing saindenging ...

Cara tali ing Zao = Shutterstock
Foto: Ropeways ing Jepang

Ana akeh ropeways ing Jepang. Yen sampeyan nggunakake ropeways, trip bakal dadi telung dimensi. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake sampeyan menyang sawetara ropewan sing paling populer sing operasi ing tujuan wisata utama. Isi IsiDaisetsuzan (Hokkaido) Otaru (Hokkaido) Hakodate (Hokkaido) Zao (Yamagata) Hakone (Kanagawa) Tateyama (Toyama) Shinhotaka (Gifu) Yoshino (Nara) Kobe (Hyogo) Daisetsuzan (Hokkaido) ...

Mt. Chokai ing Prefektur Akita = Shutterstock
Foto: Gunung sing apik ing Jepang!

Ayo kula ngenalake sampeyan menyang gunung utama Jepang saka sisih lor. Ngomong gunung-gunung Jepang, Gunung Fuji misuwur banget. Nanging akeh gunung liyane sing ayu. Kegiatan gunung berapi terus ing Nusantara Jepang wiwit jaman biyen, mula jeblugan nggawe akeh gunung lancar lan seimbang. Ing ...

Foto K-mobil1
Foto: K-mobil ing Jepang

Nalika sampeyan tekan Jepang, sampeyan bisa uga wis weruh mobil-mobil cilik banget ing dalan kasebut. Iki diarani K-mobil (軽 自動 車, Kei mobil). Petani lan karyawan bisnis cilik saben dinane ing mobil cilik-cilik kasebut. Mobil-mobil kasebut pancen ora modis. Nanging, iki minangka simbol ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.