Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kuil Miyajima, Prefektur Hiroshima, Jepang = Simpenan Adobe

Kuil Miyajima, Prefektur Hiroshima, Jepang = Simpenan Adobe

Wilayah Chugoku! Sing paling apik yen ditindakake ing 5 Prefecture

Papan wisata ing wilayah Chugoku sugih kekarepan sing ora bisa diterangake kanthi tembung. Kosok baline, yen sampeyan lelungan ing wilayah Chugoku, sampeyan bisa nikmati macem-macem papan wisata. Sisih sisih kidul wilayah iki ngadhepi Laut Seto Inland sing tenang. Ana papan-papan plancongan sing tenang kaya Miyajima ing prefektur Hiroshima. Ing sisih liya, sisih sisih lor minangka wilayah sing dikepungake, mula nggawe jagad tradisional sing apik banget sanajan Jepang uga lali.

Pintu torii Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima = Shutterstock 1
Foto: Miyajima ing Prefektur Hiroshima - misuwur ing Kuil Hisukushima

Salah sawijining papan suci sing paling populer kanggo para tamu manca ing Jepang yaiku Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima (Prefektur Hiroshima). Ing kuil iki ana gapura torii sing gedhe banget ing segara. Bangunan kuil uga protrude menyang segara. Lanskap terus ganti amarga pasang. Pemandangan ...

Seto Inland Sea ing Jepang = Shutterstock 1
Foto: Laut Seto sing tenang

Segara Pedalaman Seto minangka segara sing tenang sing misahake Honshu lan Shikoku. Kejabi situs warisan dunia Miyajima, ana kene uga akeh wilayah sing apik. Napa sampeyan ora ngrancang plancongan ngubengi Segara Inland Seto? Ing sisih Honshu, waca artikel ing ngisor iki. Sisih Shikoku waca ...

Wong-wong sing nekani grand shinto kuil Izumo-taisha, Shimane Prefecture, Jepang = Shutterstock
Foto: tanah gaib San'in -A sing isih Jepang gaya lawas!

Yen sampeyan pengin seneng-seneng karo Jepang sing sepi lan kuno, aku nyaranake lelungan ing San'in (山陰). San-in minangka wilayah ing Laut Jepang sisih kulon Honshu sisih kulon. Utamane Matsue lan Izumo ing Shimane Prefecture pancen apik. Saiki ayo miwiti perjalanan virtual menyang San'in! Isi DaftarPotosan San'inMap saka ...

Garis ing Wilayah Chugoku

Izumo Taisha Shrine ing Shimane, Jepang. Kanggo ndedonga, wong Jepang biasane ngapit tangan kaping pindho, nanging kanggo kuil iki kanthi aturan sing beda, dheweke kudu ngepit 2 kaping tinimbang = AdobeStock

Izumo Taisha Shrine ing Shimane, Jepang. Kanggo ndedonga, wong Jepang biasane ngapit tangan kaping pindho, nanging kanggo kuil iki kanthi aturan sing beda, dheweke kudu ngepit 2 kaping tinimbang = AdobeStock

Peta Chugoku = shutterstock

Peta Chugoku = shutterstock

TCTerms

Wilayah Chugoku dumunung ing sisih kulon Honshu. Tlatah ing sisih wétan lan sisih kulon. Ing tengah wilayah iki, gunung sing diarani "Chugoku Sanchi" disambungake ing sisih wétan lan sisih kulon. Mula, sisih kidul lan sisih lor wilayah Chugoku dipérang karo gunung iki. Sisih sisih kidul duwe akeh populasi, industri berkembang. Ing sisih liya, sisih lor minangka wilayah serius kanthi populasi sing mandhek.

Prefektur Hiroshima ing sisih kidul duwe turis paling akeh ing wilayah Chugoku. Wilayah iki nduweni Pulo Miyajima sing paling misuwur ing antarane turis manca. Ana kuil maritim sing jenenge "Kuil Hisukushima".

Lan Museum Peringatan Damai Hiroshima ing kutha Hiroshima wis akeh regane ing turis sing bener-bener lunga menyang kana. Nalika Perang Dunia II ing kutha Hiroshima, bom atom kasebut mudhun. Adhedhasar pengalaman kasebut, wong Hiroshima ngarepake katentreman.

Objek wisata sing populer ing sisih lor wilayah Chugoku yaiku Izumo Taisha Shrine (Prefektur Shimane) sing katon ing gambar ing ndhuwur, Museum Seni Adachi (Prefektur Shimane) lan Tottori Sand Dunes (Prefektur Tottori).

Iklim lan cuaca ing wilayah Chugoku

Shimanami Kaido ekspres lan rute muter link Prefektur Onomichi Hiroshima karo Prefektur Imabari Ehime sing ngubungake pulo laut Seto = shutterstock

Shimanami Kaido ekspres lan rute muter link Prefektur Onomichi Hiroshima karo Prefektur Imabari Ehime sing ngubungake pulo laut Seto = shutterstock

Iklim wilayah Chugoku beda banget ing sisih kidul lan sisih lor. Sisih sisih kidul kurang udan sajrone taun. Sing umume entheng.

Ing sisih liya, ing sisih lor, awan mendhung terus ing musim salju, udan lan salju sering udan. Iki amarga udhara sing lembab asale saka sisih Laut Jepang.

Udhara lembab iki diblokir dening gunung ing tengah wilayah Chugoku lan supaya salju salju. Dadi, salju salju sering ing wilayah pegunungan.

akses

Airport

Saben prefektur ing wilayah Chugoku duwe bandara. Lokasi kantor prefecture saben prefektur kabeh cedhak karo bandara.

Sepur

Sisih sisih kidul

Ing sisih kidul wilayah Chugoku, Sanyo Shinkansen dilakokno. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses Hiroshima, Okayama, Yamaguchi saka Osaka, Kyoto lsp.

Malah saka Tokyo, ana akeh wong sing ngliwati Shinkansen tinimbang pesawat. Nyatane, yen sampeyan lunga saka Tokyo menyang prefektur Okayama utawa prefektur Hiroshima, ing pirang-pirang kasus, Shinkansen luwih trep tinimbang pesawat. Ing sisih kidul, sampeyan uga bisa menyang prefektur Fukuoka dll ing Kyushu kanthi gampang.

Sisih sisih Lor

Ing sisih lor wilayah Chugoku, Shinkansen ora dilakokno. Ora akeh kereta api sing mlaku ing wilayah kasebut. Ing sisih lor, garis utama JR San-in nganggo wétan - sisih kulon. Nanging, jumlah operasi cilik ing garis iki.

Railroad nyambungake sisih lor lan kidul wilayah Chugoku yaiku JR Hakubi Line. Nganggo garis iki, sepur turu "Sunrise Izumo" mlaku saka Stasiun Tokyo menyang Stasiun Kutha Izumo ing Prefektur Shimane.

Bus

Bus dioperasikake ing antarane sisih kidul lan sisih lor ing wilayah Chugoku Contone, udakara 3 jam lan 10 menit kanthi bis saka Kota Hiroshima tekan Kota Matsue ing Prefektur Shimane.

 

Sugeng rawuh ing Chugoku!

Mangga ngunjungi saben wilayah ing wilayah Chugoku. Kowe arep lunga menyang endi?

Prefektur Okayama

Turis sing ora dingerteni nikmati prau lawas ing sadawane terusan Kurashiki ing distrik Bikan kutha Kurashiki, Jepang = Shutterstock

Turis sing ora dingerteni nikmati prau lawas ing sadawane terusan Kurashiki ing distrik Bikan kutha Kurashiki, Jepang = Shutterstock

Prefektur Okayama minangka wilayah sing sabar. Papan wisata sing disaranake utamane ing wilayah iki yaiku Kurashiki. Lurung-lurung tradisional Jepang isih ana.

Turis sing ora dingerteni nikmati prau lawas ing sadawane terusan Kurashiki ing distrik Bikan kutha Kurashiki, Jepang = Shutterstock
Prefektur Okayama! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Okayama minangka wilayah sing sabar ing sisih Segara Seto. Ing kutha Kurashiki ing wilayah kasebut, lurung-lurung Jepang tradisional dijaga. Kota Okayama duwe Bèntèng Okayama lan Taman Korakuen. Prefektur Okayama caket karo Osaka lan Hiroshima, dadi yen sampeyan lelungan ing Jepang sisih kulon, bisa gampang ngeculake. ...

Prefektur Hiroshima

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe

Prefektur Hiroshima duwe rong obyek wisata sing misuwur. Salah sijine yaiku Museum Peringatan Hiroshima lan Dome Bom Atomik ing cedhak. Liyane Pulau Miyajima. Ing pulo iki ana kuil Hisukushima Shinto, kuil wakil ing Jepang.

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe
Prefektur Hiroshima! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Hiroshima minangka pusat distrik Chugoku. Kutha Hiroshima kanthi lokasi prefektur misuwur amarga kutha sing rusak karo bom atom nalika Perang Dunia II. Yen pindhah menyang Hiroshima, sampeyan bisa ngunjungi museum sing misuwur sing ngeling-eling dina iku. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ...

Pintu torii Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima = Shutterstock 1
Foto: Miyajima ing Prefektur Hiroshima - misuwur ing Kuil Hisukushima

Salah sawijining papan suci sing paling populer kanggo para tamu manca ing Jepang yaiku Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima (Prefektur Hiroshima). Ing kuil iki ana gapura torii sing gedhe banget ing segara. Bangunan kuil uga protrude menyang segara. Lanskap terus ganti amarga pasang. Pemandangan ...

Prefektur Tottori

Dune pasir Tottori, Tottori, Jepang = Shutterstock

Dune pasir Tottori, Tottori, Jepang = Shutterstock

Prefektur Tottori ngadhepi Laut Jepang nduwe Tottori Sand Dunes kaya sing katon ing gambar ndhuwur. Ing tlatah iki sampeyan bisa nikmati iwak seger lan kepiting sing kejiret ing Laut Jepang. Lan ana sumber panas sing apik.

Dune pasir Tottori, Tottori, Jepang = Shutterstock
Prefektur Tottori! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Tottori ing sisih Laut Jepang ing distrik Chugoku. Prefektur iki minangka salah sawijining wilayah sing paling depopulasi ing Jepang. Pedunung prefektur iki mung 560,000 wong. Nanging ing jagad sepi iki akeh papan kanggo nambani pikiran. Ing kaca iki, aku ...

Prefektur Shimane

Sunset ing Shinji Lake, Matsue, Shimane, Jepang

Sunset ing Shinji Lake, Matsue, Shimane, Jepang

Akeh wong Jepang lawas ing prefektur Shimane madhep Segara Jepang. Gambar ing ndhuwur yaiku Lake Shinji sing misuwur kanthi pemandangan matahari sing apik banget. Prefektur Shimane uga nduwe Kuil Izumo Taisha lan Museum Seni Adachi saliyane iki.

Sunset ing Shinji Lake, Matsue, Shimane, Jepang
Prefektur Shimane: 7 Objek lan Bab sing Paling Apik

Penulis sing misuwur Patrick Lafcadio Hearn (1850-1904) urip ing Matsue ing prefektur Shimane lan seneng banget ing tanah iki. Ing prefektur Shimane, jagad sing apik sing narik kawigaten wong. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake tujuan wisata sing apik banget ing Prefektur Shimane. Isi DaftarOutline ShimaneMatsueAdachi ...

Prefektur Yamaguchi

Jambatan Kintaikyo ing Iwakuni, Yamagushi, Jepang. Iki minangka jembatan kayu kanthi arit urutan = shutterstock

Jambatan Kintaikyo ing Iwakuni, Yamagushi, Jepang. Iki minangka jembatan kayu kanthi arit urutan = shutterstock

Prefektur Yamaguchi ing sisih kulon wilayah Chugoku. Prefektur iki ngadhepi Laut Seto Inland sisih kidul lan ngadhepi Laut Jepang ing sisih lor. Yen lelungan prefektur Yamaguchi lor lan kidul, sampeyan bisa ndeleng segara loro. Ing sisih Segara Jepang, ana kutha Hagi sing dadi kutha sejarah sing apik banget.

Jambatan Kintaikyo ing Iwakuni, Yamagushi, Jepang. Iki minangka jembatan kayu kanthi arit urutan = shutterstock
Prefektur Yamaguchi! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Yamaguchi minangka prefektur minangka titik paling kulon ing Honshu. Prefektur Yamaguchi ngadhepi Laut Seto Inland sing tenang ing sisih kidul, dene sisih lor ngadhepi segara Jepang sing liar. Shinkansen mlaku ing wilayah kidul prefektur iki, nanging ing wilayah sisih lor ora ngganggu ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Seto Inland Sea ing Jepang = Shutterstock 1
Foto: Laut Seto sing tenang

Segara Pedalaman Seto minangka segara sing tenang sing misahake Honshu lan Shikoku. Kejabi situs warisan dunia Miyajima, ana kene uga akeh wilayah sing apik. Napa sampeyan ora ngrancang plancongan ngubengi Segara Inland Seto? Ing sisih Honshu, waca artikel ing ngisor iki. Sisih Shikoku waca ...

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.