Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe

Bangunan peringatan bom atom ing Hiroshima, Jepang = Saham Adobe

Prefektur Hiroshima! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Hiroshima minangka pusat distrik Chugoku. Kutha Hiroshima kanthi lokasi prefektur misuwur amarga kutha sing rusak karo bom atom nalika Perang Dunia II. Yen pindhah menyang Hiroshima, sampeyan bisa ngunjungi museum sing misuwur sing ngeling-eling dina iku. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngrasakake kekuwatan kutha iki sing dibangun maneh. Hiroshima nduwe Pulau Miyajima sing dadi turis turis banget. Lelungan menyang Hiroshima bakal menehi sampeyan pengalaman sing apik banget.

Seto Inland Sea ing Jepang = Shutterstock 1
Foto: Laut Seto sing tenang

Segara Pedalaman Seto minangka segara sing tenang sing misahake Honshu lan Shikoku. Kejabi situs warisan dunia Miyajima, ana kene uga akeh wilayah sing apik. Napa sampeyan ora ngrancang plancongan ngubengi Segara Inland Seto? Ing sisih Honshu, waca artikel ing ngisor iki. Sisih Shikoku waca ...

Outline Prefektur Hiroshima

Peta Prefektur Hiroshima

Peta Prefektur Hiroshima

Summary

Ana rong papan wisata sing ora bisa dicopot saka jadwal sajrone wisata Hiroshima. Salah sijine yaiku Pulau Miyajima ing Segara Inland Seto. Lan sing liyane yaiku Museum Peringatan Damai Hiroshima ing kutha Hiroshima.

Prefektur Hiroshima dumunung ing wilayah sing tenang ngadhepi Laut Seto Inland ing Jepang sisih kulon. Prefektur iki dihubungake karo prefektur Ehime ing Shikoku ing sisih liya Segara Seto kanthi jembatan penghubung sing jenenge "Shimanami Kaido". Saka jembatan iki sampeyan bisa nikmati pemandangan segara Laut Seto sing ayu.

Titik wiwitan Shimanami Kaido yaiku Onomichi City, Prefektur Hiroshima. Onomichi minangka kutha sing indah asring digunakake ing lokasi film. Sampeyan bisa mandheg kanthi Onomichi.

akses

Airport

Ana Bandara Hiroshima ing kutha Mihara, prefektur Hiroshima. Udakara udakara 45 menit kanthi bis menyang JR Hiroshima Station saka bandara iki. Ing Bandara Hiroshima, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki.

Penerbangan internasional

Seoul / Incheon
Beijing
Shanghai / Pudong
Dalian
Taipei / Taoyuan
Hong Kong
Singapore

Penerbangan domestik

Sapporo / Chitose Anyar
Sendai
Tokyo / Haneda
Tokyo / Narita
Okinawa / Naha

Shinkansen

Sanyo Shinkansen mlaku ing Prefektur Hiroshima. Prefektur Hiroshima nduweni 5 stasiun sabanjure.

Stasiun Fukuyama
Stasiun Shin-Onomichi
Stasiun Mihara
Stasiun Higashi Hiroshima
Stasiun Hiroshima

Kira-kira 3 jam lan 45 menit saka Hiroshima Shinkansen saka Stasiun Tokyo nganti Stasiun Hiroshima. Antarane wong sing teka saka Tokyo tekan Hiroshima, jumlah pangguna pesawat lan Shinkansen meh setengah.

 

Miyajima (Kuil Hisukushima)

Pintu torii Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima = Shutterstock

Pintu torii Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima = Shutterstock

Pulo Miyajima minangka pulo cilik ing sisih kulon Kutha Hiroshima. Iki ana kuil lawas sing kondhang kanthi jenenge Menyang Herukushima. Kuil iki ditetepake ing cethek Laut Seto Inland. Menyang gapura torii sing gedhe, sampeyan bisa mlaku nalika segara ana pasang surut.

Ing sandhinge kuil iki yaiku Mt. Misen Saka ndhuwur gunung sampeyan bisa ndeleng Segara Inland lan Shikoku.

Babagan Miyajima lan Kuil Hisukushima aku wis ngenalake pirang-pirang artikel. Yen sampeyan kepincut, tulung mandhegake artikel kasebut.

Pintu torii Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima = Shutterstock 1
Foto: Miyajima ing Prefektur Hiroshima - misuwur ing Kuil Hisukushima

Salah sawijining papan suci sing paling populer kanggo para tamu manca ing Jepang yaiku Shrine Hisukushima ing Pulo Miyajima (Prefektur Hiroshima). Ing kuil iki ana gapura torii sing gedhe banget ing segara. Bangunan kuil uga protrude menyang segara. Lanskap terus ganti amarga pasang. Pemandangan ...

Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Shutterstock 1
Foto: Miyajima ing musim gugur

Salah sawijining tujuan tur paling populer ing Jepang ing antarane turis manca yaiku Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima. Ing Miyajima, Gapura Torii ing segara paling misuwur. Nanging, ing pulo cilik iki, saliyane gapura torii, ana macem-macem pemandangan sing apik ing sajrone patang mangsa. Utamané wiwit pertengahan nganti pungkasan ...

>> Kanggo katrangan babagan Kuil Itsukushima, waca artikel iki
>> Kanggo rincian Miyajima, waca artikel iki
>> Kanggo godhong musim gugur Miyajima, waca artikel iki

 

Kutha Hiroshima

Museum Peringatan Hiroshima Damai ing Jepang kanthi langit biru = shutterstock
Hiroshima: Museum Peringatan Damai iku kudu dideleng

Hiroshima minangka salah sawijining kutha Jepang sing kondhang ing jagad iki. Kutha iki ditinggalake karo bom atom nalika tanggal 6 Agustus 1945. Saiki, Hiroshima urip maneh minangka kutha paling gedhe ing wilayah Chugoku kanthi jumlah jiwa 1.2 yuta. Fasilitas sing ana gandhengane karo bom atom, kayata ...

Museum Peringatan Damai

Museum Peringatan Hiroshima Damai ing Jepang kanthi langit biru = shutterstock

Museum Peringatan Hiroshima Damai ing Jepang kanthi langit biru = shutterstock

Sanajan sampeyan pindhah menyang Kota Hiroshima, sampeyan bisa uga ora bisa nemokake gambar kutha sing wis rusak dening bom atom. Kutha Hiroshima dadi rusak nalika ing 6 Agustus 1945. Nanging, sawise iku, wong-wong sing isih urip Hiroshima isih kerja keras lan ngrampungake rekonstruksi kasebut. Yen sampeyan mlaku ing Kota Hiroshima, sampeyan bakal rumangsa kekuwatan saka kutha iki.

Nanging, yen sampeyan mirsani Museum Peringatan Damai Hiroshima, sampeyan uga bakal rumangsa manawa wong-wong ing Hiroshima durung nate lali karo tragedi bom atom. Babagan Museum Peringatan Hiroshima, aku wis ngenalake artikel ing ngisor iki. Yen sampeyan ora ngelingake, kirimake uga ing artikel iki.

>> Kanggo rincian Museum Peringatan Perdamaian Hiroshima, waca artikel iki

 

Shimanami Kaido

"Shimanami Kaido" sing nyambung karo prefektur Hiroshima lan prefektur Ehime saka Shikoku minangka jembatan sing apik ing endi para turis bisa ngliwati sepeda. Babagan Shimanami Kaido, aku ngenalake artikel ing ngisor iki. Yen sampeyan ora mikir, waca artikel iki.

>> Kanggo rincian Shimanami Kaido waca artikel iki

 

Onomichi kutha

Ropeway ing onomichi, Hiroshima, Jepang = shutterstock

Ropeway ing onomichi, Hiroshima, Jepang = shutterstock

Jalan cilik ing Onomichi = shutterstock

Jalan cilik ing Onomichi = shutterstock

Onomichi minangka kutha sing nyenengake. Kaya sing sampeyan deleng ing foto ndhuwur, omah-omahé sacedhake segara ing Onomichi. Yen sampeyan pindhah menyang Taman Senkoji ing gunung kanthi ropeway sing dilakokno ing kutha iki, sampeyan bisa ndeleng kabeh kutha iki. Segara sing apik banget nyebar adoh.

Ing Onomichi, mlaku ing kutha nyenengake. Yen sampeyan njupuk ropeway, aku bakal menehi saran supaya mlaku-mlaku ing omah. Butuh udakara udakara udakara 30 menit nganti tekan stasiun ing sikil gunung. Pancen akeh omah retro ing lereng gunung. Yen sampeyan mbukak slope sempit, sampeyan bisa uga nemoni kucing akeh.

Udakara udakara 40 menit kanthi Shinkansen saka stasiun Hiroshima menyang kutha Onomichi. Perlu udakara 3 menit ing ropeway menyang Taman Senkoji.

Onomichi kondhang amarga amen sing enak. Mangga mangan.

>> Kanggo rincian Onomichi, deleng situs web resmi

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.