Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Museum Peringatan Hiroshima Damai ing Jepang kanthi langit biru = shutterstock

Museum Peringatan Hiroshima Damai ing Jepang kanthi langit biru = shutterstock

Hiroshima: Museum Peringatan Damai iku kudu dideleng

Hiroshima minangka salah sawijining kutha Jepang sing kondhang ing jagad iki. Kutha iki ditinggalake karo bom atom nalika tanggal 6 Agustus 1945. Saiki, Hiroshima urip maneh minangka kutha paling gedhe ing wilayah Chugoku kanthi jumlah jiwa 1.2 yuta. Fasilitas sing ana gandhengane karo bom atom, kayata Dome Bom Atom lan Museum Peringatan Damai Hiroshima, wis diwarisake kanthi ati lan narik kawigaten akeh turis.

Njelaske nganggo bentuk kutha Hiroshima

 

Museum Peringatan Damai Hiroshima

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-31

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.