Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Dune pasir Tottori, Tottori, Jepang = Shutterstock

Dune pasir Tottori, Tottori, Jepang = Shutterstock

Prefektur Tottori! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Tottori ing sisih Laut Jepang ing distrik Chugoku. Prefektur iki minangka salah sawijining wilayah sing paling depopulasi ing Jepang. Pedunung prefektur iki mung 560,000 wong. Nanging ing jagad sepi iki akeh papan kanggo nambani pikiran. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan-papan wisata lsp ing Prefektur Tottori.

Wong-wong sing nekani grand shinto kuil Izumo-taisha, Shimane Prefecture, Jepang = Shutterstock
Foto: tanah gaib San'in -A sing isih Jepang gaya lawas!

Yen sampeyan pengin seneng-seneng karo Jepang sing sepi lan kuno, aku nyaranake lelungan ing San'in (山陰). San-in minangka wilayah ing Laut Jepang sisih kulon Honshu sisih kulon. Utamane Matsue lan Izumo ing Shimane Prefecture pancen apik. Saiki ayo miwiti perjalanan virtual menyang San'in! Isi DaftarPotosan San'inMap saka ...

Garis saka Torrori

TCTerms

Prefektur Tottori dumunung ing sisih Jepang wilayah Chugoku. Tlatah iki minangka area sing dawane udakara 125 kilomèter sisih wétan-kulon lan udakara 60 kilomèter sisih lor-kidul. Kanggo alasan kasebut, prefektur Tottori asring diterangno kanthi kapisah ing sisih wétan lan sisih kulon.

Pusat ing sisih kulon prefektur Tottori minangka kutha Tottori. Daya tarik wisata paling apik ing kutha iki yaiku Tottori Dune. Dune pasir iki nyebar udakara 16 kilometer ing sisih wétan lan kulon, udakara 2.4 kilometer ing sisih lor lan kidul, lan dikenal minangka dune wedhi paling gedhe ing Jepang. Jepang sugih ijo, umure wedhi kaya ngono ora biasa.

Ing prefektur Tottori ing sisih wétan, salju salju ing musim salju. Nanging, iku ora tumpukan akeh. Ing kene ing mangsa, sampeyan bisa mangan ketam sing enak banget.

Pusat ing sisih kulon prefektur Tottori yaiku kutha Yonago. Ing kutha iki ana kutha spa sing diarani Kaike Onsen. Malah ing wilayah kasebut, crabs apik banget nalika musim dingin.

akses

Airport

Prefektur Tottori duwe rong bandara:

Bandara Tottori

Bandara Tottori ana sekitar 7 km sisih lor-kulon saka pusat kutha Tottori. Saka bandara iki butuh 20 menit kanthi bis menyang stasiun JR Tottori. Ing bandara iki, penerbangan biasa mung dioperasikake karo bandara Haneda ing Tokyo.

Bandara Yonago

Bandara Yonago dumunung 11 km sisih lor Stasiun JR Yonago. Udakara udakara 30 menit saka bis saka bandara menyang stasiun Yonago.

Penerbangan domestik

Penerbangan biasa mung dioperasikake karo bandara Haneda ing Tokyo.

Penerbangan internasional

Hong Kong
Seoul / Incheon

Sepur

Shinkansen ora mbukak ing prefektur Tottori. Railway utama yaiku garis utama JR San-ing operasi ing sisih wétan lan kulon. Saka Stasiun Tottori, sampeyan bisa pindhah menyang sisih Laut Seto Inland dening Chizu Express. Saka stasiun Yonago sampeyan bisa pindhah menyang arah Okayama kanthi garis JR Hakubi.

 

Sand Dunes Tottori

Tukang pasir Tottori, Tottori, Jepang

Tukang pasir Tottori, Tottori, Jepang

Gundukan Pasir Tottori minangka simbol prefektur Tottori. Udakara 20 menit nganggo bis saka stasiun Tottori.

Bener, sampeyan bakal rumangsa dununge pasir iki gedhe banget. Amarga, dune wedhi iki ora mung amba, nanging bedane mung gedhe. Bentenane jembatan dununge yaiku 90 meter. Bukit kasebut diarani "Suribachi" duwure 40 meter. Ing Tottori Sand Dunes, akeh turis sing menek bukit iki. Kuwat banget menek ing kene. Nanging, nalika sampeyan menek, sampeyan bakal bisa menikmati lanskap sing apik banget.

Sand in Tottori ing Tottori Orefecture = Shutterstock
Foto: Tottori Sand Dunes ing Tottori Orefecture

Jepang minangka negara sing akeh alas, nanging ana papan sing kaya swarga. Yen menyang Sand Tottori Sand Dunes sing ana ing Laut Jepang sisih kulon Honshu, sampeyan bakal kepunjulen karo lanskap sing jembar ing ngarep sampeyan. Sand Dunes Tottori ora mung gedhe ...

>> Kanggo rincian Tottori Sand Dunes waca situs web resmi

 

Kaike Onsen

Kaike Onsen ing prefektur Tottori = saham Adobe

Kaike Onsen ing prefektur Tottori = saham Adobe

Kaike Onsen minangka kutha spa sing ana ing sisih kulon Prefektur Tottori. Udakara udakara 20 menit saka bis saka Stasiun JR Yonago.

Prefektur Tottori duwe sawetara sumber panas sing apik saliyane Kaike Onsen. Antarane, aku pengin menehi saran Kaike Onsen amarga sampeyan bisa nikmati pemandangan sing ayu kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur.

Sadurunge Kaike Onsen, ana pantai sing ayu sing diarani "Yumigahama". Sampeyan bisa mlaku ing pantai iki. Ing wektu kuwi, sampeyan bakal weruh gunung sing apik sing jenenge Daisen ing ngarepe. Iki gunung ditutupi salju ing mangsa.

Yen sampeyan tetep ing Kaike Onsen Hotel utawa Ryokan (hotel gaya Jepang) nalika musim dingin, sampeyan bakal bisa duwe ketam. Crab lan sumber panas lan pemandangan sing ayu. Apa liyane sing perlu?

>> Kanggo rincian Kaike Onsen, bukak situs web resmi

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.