Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wong-wong sing nekani grand shinto kuil Izumo-taisha, Shimane Prefecture, Jepang = Shutterstock

Wong-wong sing nekani grand shinto kuil Izumo-taisha, Shimane Prefecture, Jepang = Shutterstock

Foto: tanah gaib San'in -A sing isih Jepang gaya lawas!

Yen sampeyan pengin seneng-seneng karo Jepang sing sepi lan kuno, aku nyaranake lelungan ing San'in (山陰). San-in minangka wilayah ing Laut Jepang sisih kulon Honshu sisih kulon. Utamane Matsue lan Izumo ing Shimane Prefecture pancen apik. Saiki ayo miwiti perjalanan virtual menyang San'in!

Foto San'in

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

 

Mt. Daisen, Prefektur Tottori = Shutterstock

Mt. Daisen, Prefektur Tottori = Shutterstock

 

Museum Adachi misuwur amarga kebon Jepang sing apik banget = Shutterstock

Museum Adachi misuwur amarga kebon Jepang sing apik banget = Shutterstock

 

Bèntèng Matsue, dibangun ing taun 1607, Shimane = Shutterstock

Bèntèng Matsue, dibangun ing taun 1607, Shimane = Shutterstock

 

Helem Samurai ditampilake ing Istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

Helem Samurai ditampilake ing Istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

 

Kapal kanggo njelajah istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

Kapal kanggo njelajah istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

 

Sunset Sunset Shinji, Shimane = Shutterstock

Sunset Sunset Shinji, Shimane = Shutterstock

 

Izumo Taisha Shrine ing Kota Izumo, Shimane = Shutterstock

Izumo Taisha Shrine ing Kota Izumo, Shimane = Shutterstock

 

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

 

Inasa-no Hama (Pantai Inasa), 1km sisih kulon Kuil Izumo Taisha, Prefektur Shimane = Shutterstock

Inasa-no Hama (Pantai Inasa), 1km sisih kulon Kuil Izumo Taisha, Prefektur Shimane = Shutterstock

 

 

Peta Izumo Taisha Shrine

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

2020-05-19

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.