Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Seto Inland Sea ing Jepang = Shutterstock 1

Seto Inland Sea ing Jepang = Shutterstock

Foto: Laut Seto sing tenang

Segara Pedalaman Seto minangka segara sing tenang sing misahake Honshu lan Shikoku. Kejabi situs warisan dunia Miyajima, ana kene uga akeh wilayah sing apik. Napa sampeyan ora ngrancang plancongan ngubengi Segara Inland Seto?

Ing sisih Honshu, waca artikel ing ngisor iki.

Sisih Shikoku waca artikel ing ngisor iki.

Foto saka Laut Seto Inland

Pemandangan sore sing apik banget karo Miyajima lan segara daratan Seto ing Hiroshima, Jepang = Shutterstock

Pemandangan sore sing apik banget karo Miyajima lan segara daratan Seto ing Hiroshima, Jepang = Shutterstock

 

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido), sing nyambung prefektur Hiroshima ing Honshu lan Ehime prefecture ing Shikoku = AdobeStock

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido), sing nyambung prefektur Hiroshima ing Honshu lan Ehime prefecture ing Shikoku = AdobeStock

 

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) uga duwe dalan sepeda = AdobeStock

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) uga duwe dalan sepeda = AdobeStock

 

Segara Segara Seto cedhak Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa ing sisih Shikoku = AdobeStock

Segara Segara Seto cedhak Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa ing sisih Shikoku = AdobeStock

 

Lansekap Laut Seto Inland, kutha Aji, kutha Takamatsu, Shikoku = Shutterstock

Lansekap Laut Seto Inland, kutha Aji, kutha Takamatsu, Shikoku = Shutterstock

 

Pulo cilik segara laut Seto, Shikoku = Shutterstock

Pulo cilik segara laut Seto, Shikoku = Shutterstock

 

Lanskap Jambatan Kurushima Kaikyo sing bagean saka Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

Lanskap Jambatan Kurushima Kaikyo sing bagean saka Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

 

Wong lelungan wanita lungguh ing stasiun sepur laut sing apik ing pinggir segara ing Shimonada, Iyo, Matsuyama, Shikoku = Shutterstock

Wong lelungan wanita lungguh ing stasiun sepur laut sing apik ing pinggir segara ing Shimonada, Iyo, Matsuyama, Shikoku = Shutterstock

 

Sunset ing Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

Sunset ing Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

 

 

Peta Segara Pedalaman Seto

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.