Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Art of Pumpkin Kuning ing Naoshima, prefektur Kagawa, Jepang = Shutterstock

Art of Pumpkin Kuning ing Naoshima, prefektur Kagawa, Jepang = Shutterstock

Prefektur Kagawa! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Kagawa mapan ing sisih wetan laut Pulo Shikoku. Prefektur iki diwatesi Prefektur Okayama ing pinggir sebrang ing sebrang Laut Segara Seto kanthi jembatan Seto Ohashi, dawa 12,300 meter. Dadi, sampeyan bisa rumangsa bebas menyang wilayah kasebut. Ing pulo pesisir prefektur Kagawa ana museum sing apik. Lan ing Prefektur Kagawa ana akeh restoran sing enak udon (miju Jepang sing tebal). Napa sampeyan ora nyelehake kene?

Seto Inland Sea ing Jepang = Shutterstock 1
Foto: Laut Seto sing tenang

Segara Pedalaman Seto minangka segara sing tenang sing misahake Honshu lan Shikoku. Kejabi situs warisan dunia Miyajima, ana kene uga akeh wilayah sing apik. Napa sampeyan ora ngrancang plancongan ngubengi Segara Inland Seto? Ing sisih Honshu, waca artikel ing ngisor iki. Sisih Shikoku waca ...

Garis saka Kagawa

Peta Kagawa

Peta Kagawa

Geografi lan Iklim

Prefektur Kagawa mapan ing sisih wetan laut Shikoku. Prefektur iki, bebarengan karo Prefektur Okayama ing sisih Segara Seto Inland, gampang dibuwang kanthi iklim sedheng.

Plancongan Sanuki nyebar kabeh sisih lor, lan kabeh Segara Seto ing daratan dikepung kanthi 116 pulo apa wae, kalebu Pulo Shodo shima.

Kutha utama kayata Takamatsu kutha ing Plos Sanuki. Ing sisih kidul prefektur, gunung-gunung sing paling dhuwur ing ndhuwur 1000 meter disambungake.

Pusat Prefektur Kagawa yaiku Kutha Takamatsu. Kutha iki didegake lan wis makmur dadi kutha kastil wiwit Kastil Takamatsu dibangun ing kene ing taun 1588.

Saiki, Takamatsu dadi titik tekane penting ing Shikoku lan titik wiwitan sing trep kanggo njelajah kabeh pulau amarga rampung Jembatan Seto Ohashi ing taun 1988.

akses

Airport

Ana Bandara Takamatsu ing Prefektur Kagawa. Ing bandara iki, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki

Penerbangan internasional

Seoul / Incheon
Shanghai / Pudong
Taipei / Taoyuan
Hong Kong

Penerbangan domestik

Tokyo / Haneda
Tokyo / Narita
Okinawa / Naha

Saka Bandara Takamatsu, udakara 40 menit kanthi bis langsung menyang stasiun JR Takamatsu.

Sepur

Shinkansen ora digunakake ing Prefektur Kagawa. Nanging, Prefektur Kagawa minangka gapura menyang Pulo Shikoku. Saka stasiun Takamatsu, garis Yosan lan Kotoku baris dioperasi. Lan saka stasiun Tadotsu, baris Dosan dioperasi.

 

Udon

Authentic Sanuki Udon ing Takamatsu City, Kagawa, Japan = shutterstock

Authentic Sanuki Udon ing Takamatsu City, Kagawa, Japan = shutterstock

Mungkin rada aneh, nanging yen sampeyan menyang prefektur Kagawa, aku nyaranake supaya mangan udon sadurunge luwih dhisik menyang papan wisata. Udon minangka panganan sing murah, enak lan sehat.

Wong ing Prefektur Kagawa tresna udon. Ana akeh restoran udon ing wilayah kasebut. Mesthi wae, dheweke mangan udon ing omah. Akeh udon sing adol ing supermarket.

Aku kaping pirang-pirang menyang kutha Takamatsu lan kutha Marugame. Nalika lunga menyang restoran udon ing wilayah kasebut, wong mangan udon enak banget. Iku pemandangan sing nyenengake banget. Nalika ndeleng adegan iki, aku ngerti yen aku tekan prefektur Kagawa.

 

Situs Art Benesse Naoshima

Pulo Naoshima ndeleng Menuju Samodra karo Awan lan Langit lan Hawa = shutterstock

Pulo Naoshima ndeleng Menuju Samodra karo Awan lan Langit lan Hawa = shutterstock

Prefektur Kagawa ngadhepi Laut Seto Inland sing tenang. Ing pulo luar pesisir ana museum seni sing ana gandhengane karo "Situs Art Benesse Naoshima". Bubar, pulo kasebut misuwur banget ing antarane turis.

"Benesse Art Site Naoshima" minangka jeneng kolektif kanggo kabeh kegiatan sing gegandhengan karo seni ing pulo Naoshima lan Teshima ing Prefektur Kagawa lan ing pulau Inujima ing Prefektur Okayama.

Aku ngenalake Benesse Art Site Naoshima ing artikel babagan museum Jepang.

>> Mangga waca artikel iki ing "Situs Seni Benesse Naoshima"

 

Pantai Chichibugahama

Chichibugahama ing Prefektur Kagawa, Shikoku = Shutterstock

Chichibugahama ing Prefektur Kagawa, Shikoku = Shutterstock

Chichibugahama ing Prefektur Kagawa, Shikoku = Shutterstock 8
Foto: Chichibugahama -A pantai kaya pangilon!

Chichibugahama ing Prefektur Kagawa ing Shikoku yaiku pantai sing dawa sing dawane udakara 1 km. Ing kene, nalika ombak sing sithik, pantai katon kaya pangilon. Utamane ing wayah sore, sampeyan bisa njupuk foto sing apik tenan. Napa ora njupuk gambar ing kene lan dikirimake ing Instagram? Isi DaftarPotosan ...

Chichibugahama ing Prefektur Kagawa ing Shikoku yaiku pantai sing dawa sing dawane udakara 1 km. Ing kene, nalika ombak sing sithik, pantai katon kaya pangilon. Utamane ing wayah sore, sampeyan bisa njupuk foto sing apik tenan.

 

Taman Ritsurin ing Kota Takamatsu

Taman Ritsurin ing Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa = Shutterstock

Taman Ritsurin ing Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa = Shutterstock

Taman Ritsurin ing Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa = Shutterstock 1
Foto: Taman Ritsurin ing Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa

Ritsurin Garden, sing ana ing Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa, minangka kebon Jepang paling apik ing Shikoku. Wiwit dibangun ing separo kaping kalih abad kaping 16, kanthi apik dijaga dening daimyo sing sukses. Wilayah kasebut 750,000 meter persegi. Wit-witan lawas sing dilindhungi para pengrajin pancen apik. Iki ...

Taman Ritsurin, sing ana ing Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa, minangka taman Jepang sing dihargai para turis manca. Iki dibangun ing pungkasan abad kaping 16. Mula, para daimyos sing sukses ing mrentah negara iki terus berkembang. Kanthi area sing dhuwure 750,000 meter persegi kalebu gunung sing ana ing mburi, taman iki akeh wit-witan sing tuwa wiwit jaman semana. Ing separo pungkasan wulan November, warna musim gugur katon luar biasa.

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.