Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Gelombang ombak ing Channel Naruto, Tokushima, Jepang = Shutterstock

Prefektur Tokushima! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Tokushima minangka wilayah paling cedhak saka wilayah Kansai ing Pulo Shikoku. Prefektur Tokushima misuwur banget kanggo Awa Dance (Awa Odori) sing bakal ditindakake nalika musim panas. Ana obyek wisata liyane kayata Naruto Whirlpools (Naruto Uzushio) lan Museum Seni Otsuka. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake pemandangan sing dianjurake dll. Ing Prefektur Tokushima.

Seto Inland Sea ing Jepang = Shutterstock 1
Foto: Laut Seto sing tenang

Segara Pedalaman Seto minangka segara sing tenang sing misahake Honshu lan Shikoku. Kejabi situs warisan dunia Miyajima, ana kene uga akeh wilayah sing apik. Napa sampeyan ora ngrancang plancongan ngubengi Segara Inland Seto? Ing sisih Honshu, waca artikel ing ngisor iki. Sisih Shikoku waca ...

Garis saka Tokushima

Prefektur Tokushima

Prefektur Tokushima

Geografi

Prefektur Tokushima dumunung ing sisih wetan sisih Pulo Shikoku Jepang. Kajaba ing Dataran Tokushima ing sisih lor prefecture, iku wilayah sing akèh pagunungan. Utamane, pagunungan Shikoku sing ana ing sisih kidul Jembatan Tokushima minangka salah sawijining wilayah pegunungan sing paling kenceng ing Jepang sisih kulon. Akeh kali sing mili saka gunung kasebut.

akses

Airport

Ana Bandara Tokushima ing Prefektur Tokushima. Bandara iki ana 9 km sisih wetan saka tengah kutha Tokushima sing dadi pusat ing Dataran Tokushima. Ing Bandara Tokushima, penerbangan dijadwal dilakokno nganggo bandara ing ngisor iki.

Tokyo / Haneda
Fukuoka

Sapporo / Shin Chitose = operasi ing mangsa panas

Sepur

Shinkansen ora digunakake ing Prefektur Tokushima.

JR Shikoku ngoperasikake rute ing ngisor iki ing Prefektur Tokushima. Dening rute iki, prefektur Tokushima dihubungake karo prefektur liyane ing Pulo Shikoku.

Garis Tokushima
Garis Kotoku
Garis Naruto
Garis mugi
Garis Dosan

Bus

Kanggo stasiun Tokushima, ana bis langsung nggunakake Akashi Kaikyo Bridge saka kutha-kutha wilayah Kansai kayata Kobe lan Osaka. Ana uga bus langsung saka Bandara Kansai. Kunjungan jarak cedhak saka kutha-kutha utama yaiku ing ngisor iki.

Saka Stasiun Sannomiya (Kobe): 1 jam 50 menit
Saka Bandara Kansai: 2 jam 40 menit
Saka stasiun Kyoto: 2 jam 50 menit

Salajengipun, bis langsung mlaku saka Stasiun Tokushima menyang stasiun utama ing Pulo Shikoku.

Saka stasiun Takamatsu (Prefektur Kagawa): 1 jam 30 menit
Saka stasiun Matsuyama shi (prefektur Ehime): 3 jam 10 menit
Saka Stasiun Kochi (Kochi Prefecture): 2 jam 40 menit

 

Tari Tari (Awa Odori)

AWA ODORI. Salah sawijining tarian tradisional Jepang ing festival Obon. Festival tari paling gedhe ing Jepang. Kota Tokushima = shutterstock

AWA ODORI. Salah sawijining tarian tradisional Jepang ing festival Obon. Festival tari paling gedhe ing Jepang. Kota Tokushima = shutterstock

Tari Dance (Awa Odori) minangka salah sawijining festival musim panas sing misuwur ing Jepang. Iki dianakaké ing macem-macem bagean Prefektur Tokushima. Ing Prefektur Tokushima, minangka persiapan kanggo festival iki, akeh wong sing terus nari praktik tarian unik rong kekalahan. Ing wulan Agustus, turis teka ing Kutushima City saka kabeh negara. Kanthi semangat banget, wong terus nari Tari Dance.

Babagan Awa Dance, aku ngenalake artikel babagan festival Jepang. Yen sampeyan kepincut, kirimake ing artikel ing ngisor iki.

>> Kanggo rincian Dance Awa, waca artikel iki

 

Whirlpools Naruto (Naruto Uzushio)

Whirlpools Naruto (Naruto Uzushio) yaiku vorteks gedhe sing dumadi nalika pasang ombak sing dhuwur lan pasang surut ing Selat Naruto antarane Pulo Awaji lan Kutha Naruto, Prefektur Tokushima. Sampeyan bisa numpak lan ndelok Whirlpools Naruto. Aku uga wis njupuk prau. Kapal iki pantes ditunggangi. Nggoleki karo Naruto Whirlpools, sampeyan mesthi bakal kepunjulen karo kekuwatane.

Kapal sing mlaku ngubengi Naruto Whirlpools dioperasikake saka sisih Naruto lan sisih Pulau Awaji. Wektu pesawat lagi udakara 20 menit.

>> Mangga waca situs web resmi kanggo rincian babagan kapal

 

Otsuka Museum Seni

Museum Seni Otsuka minangka museum ageng ing kutha Naruto, prefektur Tokushima. Yen pindhah menyang museum iki, sampeyan bisa ndeleng duplikat karya saka kabeh ndonya. Iki digawe saka keramik, supaya sampeyan bisa ndemek tanpa masalah.

Yen sampeyan ngunjungi Whirlpools Naruto ing Selat Naruto, aku menehi saran supaya sampeyan mandheg ing museum iki.

Aku ngenalake Museum Seni Otsuka ing artikel babagan museum ing Jepang. Yen sampeyan kasengsem, wacanen artikel ing ngisor iki.

>> Kanggo rincian Museum Seni Otsuka, waca artikel iki

 

Jambatan Iya Kazura

Oku iya dobel kazura kaping pindho ing Tokushima Jepang = shutterstock

Oku iya dobel kazura kaping pindho ing Tokushima Jepang = shutterstock

Peta Jambatan Kazura, Iya

Peta Jambatan Kazura, Iya

Sisih kidul Prefektur Tokushima nduwe seri gunung sing tajem. Kali sing mili saka gunung ndadekake lembah jero. Lembah Iya minangka salah sawijine. Ing ngisor iki, kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur, ana jambatan anggur kuno sing diarani "Jambatan Iya Kazura".

Ing wilayah kasebut, jarene Samurai sing kalah perang wis ndhelik ing jaman biyen. Jembatan iki digunakake wiwit wektu kasebut.

Sekitare jembatan iki ditutup karo alas sing jero. Saka ndhuwur jembatan sampeyan bisa ndeleng kali ing sisih ngisor lembah sing jero. Sampeyan bakal nemokake Jepang liar ing kene.

Jambatan Iya Kazura udakara udakara jam saka Stasiun Awa Ikeda utawa Stasiun Dosan Jalinan.

Jembatan Iya Kazura ing Tokushima, Shikoku = Shutterstock 1
Foto: Jambatan Iya Kazura ing Tokushima, Shikoku -Manehi bisa nyabrang jembatan iki?

Ing tengah Shikoku, ana gunung sing tajem. Kali sing mili saka gunung ndadekake lembah jero. Lembah Iya minangka salah sawijine. Ing ngisor iki, kaya sing katon ing kaca thi, ana jambatan anggur kuno sing diarani "Jambatan Iya Kazura". Mangga deleng artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Isi DaftarPotosan ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.