Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 1

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Foto: Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima

Ing Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima, plum, peach, kembang ceri lan kembang-kembang liyane dadi siji ing musim semi kaya sing ditampilake ing kaca iki. Taman iki sejatine gunung cilik sing diduweni wong tani. Nanging, petani mutusake manawa mbuwang sampah kanggo monopoli lanskap iki, lan mbukak kanggo umum. Napa sampeyan ora ndeleng pemandangan musim semi sing tenang iki?

Foto Taman Hanamiyama

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 2

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 3

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 4

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 5

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 6

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 7

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 9

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = AdobeStock 10

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = AdobeStock

 

 

Peta Taman Hanamiyama

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Miharu Takizakura ing prefektur Fukushima
Foto: The Miharu Takizakura -Tanduran wit sing paling apik ing Jepang!

Yen sampeyan takon babagan apa kembang sing paling ayu ing Jepang, aku bakal ujar Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima. Wit Miharu Takizakura umur luwih saka 1000 taun. Wit wit sing éndah iki wis suwe dilindhungi lan disenengi dening masarakat lokal. Ayo pindhah virtual ...

Blossoms Cherry lan Geisha = Shutterstock
Spots lan Musim Blossom Paling apik ing Jepang! Istana Hirosaki, Mt.Yoshino ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata kanthi kembang sakura sing apik. Amarga masarakat Jepang nandur kembang cherry ing kana-kene, dadi angel banget milih wilayah sing paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan wilayah sing para wisatawan saka negara manca bisa ngrasakake emosi Jepang kanthi kembang sakura. ...

 

 

2020-05-20

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.