Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 10

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Foto: Garis Tadami ing Prefektur Fukushima

Yen sampeyan pengin ndeleng pemandangan desa sing apik saka sepur, aku nyaranake JR Tadami Line ing Prefektur Fukushima sisih kulon. Garis Tadami mlaku saka Aizu-Wakamatsu, sawijining kutha kuna sing bisa dirasakake budaya samurai Jepang, liwat pagunungan.

Kampung Ouchijuku ing Fukushima Prefecture = Shutterstock 1
Foto: Kampung Ouchijuku ing Prefektur Fukushima

Ngomong desa tradisional ing wilayah salju salju sing abot, Shirakawa-go paling misuwur. Nanging, yen sampeyan lagi lelungan saka Tokyo, sampeyan bisa uga pengin nambah Kampung Ouchijuku ing Fukushima Prefecture menyang jadwal sampeyan. Desa isih nahan swasana nalika Samurai urip. Tabel Luwih saka Dhaptar Désa OuchijukuMap ...

Foto Tadami Line

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 1

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 2

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 3

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 4

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 5

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Pixta 6

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Pixta

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 7

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Pixta 8

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Pixta

 

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 9

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

 

 

Peta Aizu-Wakamatsu

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Kampung Ouchijuku ing Fukushima Prefecture = Shutterstock 1
Foto: Kampung Ouchijuku ing Prefektur Fukushima

Ngomong desa tradisional ing wilayah salju salju sing abot, Shirakawa-go paling misuwur. Nanging, yen sampeyan lagi lelungan saka Tokyo, sampeyan bisa uga pengin nambah Kampung Ouchijuku ing Fukushima Prefecture menyang jadwal sampeyan. Desa isih nahan swasana nalika Samurai urip. Tabel Luwih saka Dhaptar Désa OuchijukuMap ...

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.