Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Chusonji ing mangsa, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 1

Chusonji ing mangsa, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

Foto: Kuil Chusonji ing Hiraizumi, Prefektur Iwate

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing wilayah Tohoku Jepang (Northeheast Honshu), ngapa ora menyang Kuil Chusonji, yaiku situs Warisan Donya, ing Kota Hiraizumi, Prefektur Iwate. Kira-kira 1000 taun kepungkur, wilayah Tohoku nduwe pemerintah bersenjata kuat sing meh ora mandhiri saka Mahkamah Kaisar ing Kyoto. Fujiwara, panguasa nalika wilayah Tohoku meh gabung sawise pirang-pirang peperangan sing nggegirisi, mbangun Kuil Chusonji kanggo ndedonga katentreman ing wilayah kasebut. Ing bangunan sing katon ing foto iki ing ndhuwur iku papan emas jaman saiki. Ayo marasake pikiran lan awak ing swasana sing tenang ing Kuil Chusonji.

Foto saka Chusonji Temple ing Hiraizumi

Chusonji ing mangsa, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 2

Chusonji ing mangsa, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

 

Chusonji ing mangsa, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 3

Chusonji ing mangsa, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

 

Chusonji ing musim semi, Hiraizumi, Prefektur Iwate = AdobeStock 1

Chusonji ing musim semi, Hiraizumi, Prefektur Iwate = AdobeStock

 

Chusonji ing musim semi, Hiraizumi, Prefektur Iwate = AdobeStock 2

Chusonji ing musim semi, Hiraizumi, Prefektur Iwate = AdobeStock

 

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 1

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

 

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 2

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

 

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 2

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

 

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 4

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

 

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock 10

Chusonji ing musim gugur, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Shutterstock

 

 

Peta Chusonji Temple

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.