Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Patung Tanggal Masamune (panguasa Tohoku ing jaman Sengoku) ing taman Sendai (utawa kraton Aoba) ing Gunung Aoba = shutterstock

Patung Tanggal Masamune (panguasa Tohoku ing jaman Sengoku) ing taman Sendai (utawa kraton Aoba) ing Gunung Aoba = shutterstock

Sendai: mlaku-mlaku ngubengi kutha paling gedhe ing wilayah Tohoku

Yen sampeyan lelungan ing wilayah Tohoku, kenapa ora mandhegake Sendai, kutha paling gedhe ing wilayah kasebut? Kutha Sendai nduwe pedunung udakara 1.08 yuta. Minangka pusat politik lan ekonomi ing wilayah Tohoku. Ing wektu sing padha, yaiku kutha sing ana sejarah sing dipimpin kulawarga Tanggal, salah sawijining daimyos sing misuwur ing Jepang, suwene 300 taun suwene wiwit abad kaping 16. Ing Kastil Sendai, papan wisata sing populer, patung Tanggal Masamune, salah sawijining Sengoku Daimyo sing paling kuat ing Jepang, isih ngawasake kutha kasebut.

Garis Sendai

 

 

Katerangan ing musim dingin

The Sendai Pageant of Starlight, salah sawijining acara pencahayaan sing misuwur ing wilayah Tohoku lan Jepang. Papan kanggo acara yaiku Jozenji avenue sing dadi dalan utama Sendai = Shutterstock

The Sendai Pageant of Starlight, salah sawijining acara pencahayaan sing misuwur ing wilayah Tohoku lan Jepang. Papan kanggo acara yaiku Jozenji avenue sing dadi dalan utama Sendai = Shutterstock

Wiwit awal nganti akhir Desember saben taun, katerangan sing diarani "SENDAI PAGEANT OF STAR LIGHT" ditindakake ing Jozenji Avenue, dalan utama ing kutha Sendai. Ing wektu iki, udakara 160 zelkov Jepang gedhe bakal dihiasi karo 600,000 lampu.

Kutha Sendai asring dibeku ing wayah wengi ing wulan Desember, nanging ing Jozenji Avenue, kebak kekasih lan kulawarga.

The Illmination "SENDAI PAGEANT OF STAR LIGHT" sing dianakake ing wulan Desember ing Kota Sendai, Prefektur Miyagi = Shutterstock 3
Foto: "SENDAI PAGEANT OF STAR LIGHT" -Sendai, Prefektur Miyagi

Ing Jepang, akeh wit-witan jalanan saka murup wiwit wulan Nopémber nganti Februari. Saliyane ing Tokyo, Osaka lan Sapporo, aku kepengin menehi rekomendasi "SENDAI PAGEANT OF STAR LIGHT" sing ditindakake ing Desember ing Bandar Sendai, Prefektur Miyagi. Sendai ngalami kerusakan gedhe nalika Gempa Raya Timur Timur 2011. Nanging, kutha kasebut ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

2020-05-31

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.