Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Istana Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang = Simpenan Adobe

Istana Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang = Simpenan Adobe

Prefektur Aichi: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Aichi ing sisih Samodra Pasifik. Ing pusat kasebut yaiku Kutha Nagoya. Nagoya minangka kutha paling gedhe ing wilayah Chubu. Ing jaman shogunate, kulawarga Tokugawa mrentah wilayah iki kanthi langsung. Istana Nagoya sing dibangun ing wektu kasebut yaiku kastil sing gedhe sing dibandhingake karo Istana Kaisar (kastil Edo), Kastil Osaka, Istana Himeji lan liya-liyane.

Garis Aichi

Benteng Inuyama ing kutha Inuyama, Aichi, Jepang = shutterstock

Benteng Inuyama ing kutha Inuyama, Aichi, Jepang = shutterstock

Peta Aichi

Peta Aichi

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.