Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Takayama ing Prefektur Gifu = Shutterstock

Takayama ing Prefektur Gifu = Shutterstock

Prefektur Gifu: Objek lan Bab sing Paling Apik

Prefektur Gifu dumunung ing sisih kulon prefektur Aichi. Prefektur Gifu dipérang dadi Mino Aria ing sisih kidul lan wilayah Hida ing sisih lor. Ana kutha kayata kutha Gifu lan kutha Ogaki ing Mino. Ing sisih liya, wilayah pagunungan sing nyebar ing Hida kaya Prefektur Nagano. Ing ngisor iki Takayama lan Shirakawago sing misuwur. Sisih lor Shirakawago yaiku Prefektur Toyama. Ana Gokayama dikenal minangka desa sing ayu karo Shirakawago.

Ing bagean tengah Honshu, ana area pegunungan sing diarani "Alpen Jepang" kanthi ketinggian 3000m = Shutterstock 1
Foto: Apa sampeyan ngerti "Alps Jepang"?

Jepang minangka negara pegunungan. Ing sisih lor Mt. Fuji, ana wilayah pegunungan sing diarani "Alps Jepang." Pagunungan sing paling dhuwur 2,000 nganti 3,000 meter diantrekake. Hakuba, Kamikochi, lan Tateyama kalebu kabeh bagean Alps Jepang. Ana akeh wilayah resort gunung sing bisa ...

Garis Gifu

Peta Gifu

Peta Gifu

 

Kampung Shirakawago

Shirakawago Villadge ing mangsa = Shutterstock

Shirakawago Villadge ing mangsa = Shutterstock

Kampung Shirakawago nalika musim dingin, Prefektur Gifu = Shutterstock
Shirakawago: desa tradisional kanthi atap sing dipasang Gassho, Gifu, Jepang

Yen sampeyan pengin menyang desa tradisional sing ayu ing wilayah salju salju ing Jepang, tambah Shirakawago (Prefektur Gifu) menyang jadwal sampeyan. Shirakawa-go yaiku desa sing didaftar minangka Situs Warisan Donya lan Gokayama (Prefektur Toyama) ing wilayah sing padha. Ing Shirakawa-go, sampeyan bisa nemu kepiye warga ...

 

Takayama

Takayama ing Prefektur Gifu

Takayama ing Prefektur Gifu

Takayama ing Prefektur Gifu 1
Foto: Takayama -Baraut tradisional kutha ing wilayah gunung

Yen menyang Kampung Shirakawago, situs pusaka jagad ing wilayah Hida ing Jepang, sing mandheg ing Takayama sing cedhak. Takayama minangka pusat wilayah Hida. Ing kene sampeyan bisa nyleweng ing dalan-dalan lawas. Sampeyan bakal ngrasakake urip Jepang lawas sing wis ilang ing Tokyo lan ...

 

Magome

Magome lan Tsumago ing endi gambar kutha kirim ing jaman Edo kiwa = Shutterstock 1
Foto: Magome lan Tsumago-Kutha pos ing Jepang

Yen sampeyan pengin bali menyang Jepang atusan taun kepungkur lan mlaku menyang kutha-kutha pos sing bersejarah, sampeyan kudu pindhah menyang Magome (Prefektur Gifu) lan Tsumago (Prefektur Nagano) ing wilayah pegunungan ing Honshu tengah. Magome lan Tsumago nahan swasana bekas kutha-kutha pos. Sampeyan bisa tetep ing ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.