Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Taman tradisional Jepang "Kenrokuen" ing Kanazawa, Jepang sajrone musim salju = Shutterstock

Taman tradisional Jepang "Kenrokuen" ing Kanazawa, Jepang sajrone musim salju = Shutterstock

Prefektur Ishikawa: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Ishikawa ngadhepi Segara Jepang. Prefektur Ishikawa, bebarengan karo Prefektur Toyama lan Prefektur Fukui, asring diarani "Wilayah Hokuriku". Kutha Kanazawa kanthi kantor prefektur ing prefektur Ishikawa minangka kutha wisata paling gedhe ing wilayah Hokuriku. Tengetan kutha tradisional Jepang lan kebon Jepang sing endah "Kenrokuen" isih kari ing kene. Gambar ing ndhuwur yaiku kebon Jepang "Kenrokuen" Kanazawa. Ing Kenrokuen, ing mangsa adhem, cabang-cabang digantung nganggo tali kaya sing katon ing gambar supaya cabang-cabang wit kasebut ora bakal pecah kanthi bobot salju.

Garis saka Ishikawa

Semenanjung Noto nalika musim salju kanthi angin kenceng sing ana angin saka Laut Jepang = AdobeStock

Semenanjung Noto nalika musim salju kanthi angin kenceng sing ana angin saka Laut Jepang = AdobeStock

Peta Ishikawa

Peta Ishikawa

fitur

Prefektur Ishikawa dumunung ing segara Laut Jepang ing Pulo Honshu. Kabupaten iki nduwe fitur-fitur ing ngisor iki: (1) sampeyan bisa ngalami macem-macem budaya tradisional saka jaman Edo (1603-1867), (2) sampeyan bisa nikmati pemandangan salju sing salju ing musim dingin, lan (3) sampeyan bisa nyenengake sajian panganan laut sing enak saka Laut Jepang. Tujuan wisata sing khas yaiku Kota Kanazawa, ibukutha prefektur. Tujuan liya sing populer yaiku Semenanjung Noto, minangka omah ing Wakura Onsen sing misuwur.

sejarah lan budaya

Prefektur Ishikawa dipimpin dening kulawarga Maeda (kaga Kaga), pangeran feodal nomer loro sawise kulawarga shogunate Tokugawa sajrone jaman Edo (1603-1867). Kulawarga Maeda luwih nggentosi babagan budaya tinimbang karo militer supaya mréntahaké manawa dudu klan feudal marang kulawarga Tokugawa.

Asile, Prefektur Ishikawa wis nuwuh budaya tradisional sing makili Jepang. Budaya kasebut utamane dilestarekake ing Kanazawa, ibukutha prefektur Ishikawa. Yen sampeyan ngunjungi Kanazawa, sampeyan mesthi bakal seneng karo budaya tradisional Jepang, sing nomer loro mung ana ing Kyoto lan Nara.

Climate

Wiwit Prefektur Ishikawa dumunung ing Segara Jepang, asring asring nalika mangsa mangsa. Sajrone wulan mangsa, ana sawetara srengenge sing luwih sithik. Semenanjung Noto, sing ana ing sisih lor Prefektur Ishikawa, duwe angin musiman sing kuat. Ing musim liyane, iklim iki meh padha karo Tokyo, Osaka lan Kyoto.

 

Kanazawa

Kastil Kanazawa ing Kutha Kanazawa = Shutterstock

Kastil Kanazawa ing Kutha Kanazawa = Shutterstock

Kutha Kanazawa, ibukutha Prefektur Ishikawa, minangka salah sawijining kutha turis ing Jepang. Ing Kanazawa, kaya ing Kyoto lan Nara, kutha-kutha tradisional Jepang wis dijaga. Ing wektu sing padha, budaya unik lan godhong lacquerware sing unik isih dilestarekake saiki.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kanazawa, waca artikel ing ngisor iki.

Kenrokuen Garden murup ing wayah wengi = Shutterstock
Kanazawa: Kutha kuna kanthi budaya tradisional sing nggumunake

Kanazawa ing Prefektur Ishikawa minangka kutha turis sing populer lan budaya tradisional isih kuwat, kaya Kyoto lan Nara. Papan sing paling apik kanggo ngunjungi Taman Kenrokuen, salah sawijining kebon utama ing Jepang. Objek wisata liyane sing populer kalebu Distrik Chayamachi kanthi lanskap tradisional tradisional lan Abad 21 ...

Pemandangan ing Kanazawa, Prefektur Ishikawa = Shutterstock 1
Foto: Kanazawa ing prefektur Ishikawa

Ana sawetara papan ing Jepang sing duwe dalan tradisional sing padha karo Kyoto. Conto wakil yaiku Kutha Kanazawa (Prefektur Ishikawa) sing ana ing Laut Jepang ing sisih tengah Honshu. Yen pindhah menyang Distrik Chayamachi ing Kanazawa, bisa ketemu malah geisha. Sawise mlaku-mlaku liwat Chayamachi, mula ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.