Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kenrokuen Garden murup ing wayah wengi = Shutterstock

Kenrokuen Garden murup ing wayah wengi = Shutterstock

Kanazawa: Kutha kuna kanthi budaya tradisional sing nggumunake

Kanazawa ing Prefektur Ishikawa minangka kutha turis sing populer lan budaya tradisional isih kuwat, kaya Kyoto lan Nara. Papan sing paling apik kanggo ngunjungi Taman Kenrokuen, salah sawijining kebon utama ing Jepang. Objek wisata populer liyane kalebu Distrik Chayamachi kanthi lanskap tradisional tradisional lan Museum Seni Kontemporer 21st, Kanazawa, minangka salah sawijining museum seni kontemporer terkenal ing Jepang.

Photos

Pemandangan ing Kanazawa, Prefektur Ishikawa = Shutterstock 1
Foto: Kanazawa ing prefektur Ishikawa

Ana sawetara papan ing Jepang sing duwe dalan tradisional sing padha karo Kyoto. Conto wakil yaiku Kutha Kanazawa (Prefektur Ishikawa) sing ana ing Laut Jepang ing sisih tengah Honshu. Yen pindhah menyang Distrik Chayamachi ing Kanazawa, bisa ketemu malah geisha. Sawise mlaku-mlaku liwat Chayamachi, mula ...

Budaya godhong emas ing Kanazawa 4
Foto: Budaya godhong emas ing Kanazawa

Ing Kanazawa, Prefektur Ishikawa, budaya tradisional nggunakake godhong emas isih saiki isih urip. Contone, ana "Kin-tsunagi," ing tembe rusak sing dipasang bareng karo lacquer banjur dihiasi godhong emas. Utawa kebiasaan kanggo nyelehake godhong emas ing panganan utawa ombenan. Ayo ngormati sing nggantheng ...

 

Garis saka Kanazawa

Anazawa ngendi?

Akses lalu lintas

Miturut online

Bandara Komatsu → Kanazawa: 40 menit kanthi bis limosin

Bandara Haneda (Tokyo) → Bandara Komatsu: 1 jam
Bandara Narita (Tokyo) → Bandara Komatsu: 1 jam 20 menit

Kanthi sepur

Stasiun JR Tokyo → Stasiun JR Kanazawa:

Udakara 2 jam 30 menit kanthi Hokuriku Shinkansen (peluru peluru)

Stasiun JR Osaka → Stasiun JR Kanazawa:

Udakara 3 jam kanthi JR Thunderbird Express

Stasiun JR Kyoto → Stasiun JR Kanazawa:

Udakara 2 jam 30 menit kanthi JR Thunderbird Express

 

Taman Kenrokuen

Jembatan ing Taman Kenrokuen, Kanazawa = Shutterstock

Jembatan ing Taman Kenrokuen, Kanazawa = Shutterstock

 

Higashi Chayagai (Distrik Higashi Chaya)

Higashi Chaya District ing mangsa = Shutterstock

Higashi Chaya District ing mangsa = Shutterstock

 

Museum Seni Kontemporer 21, Kanazawa

Salah sawijining karya seni sing paling kaget ing antarane turis ing Museum Seni Kontemporer 21 ing Kanazawa yaiku ilusi optik kolam renang Leandro Erlich = shutterstock

Salah sawijining karya seni sing paling kaget ing antarane turis ing Museum Seni Kontemporer 21 ing Kanazawa yaiku ilusi optik kolam renang Leandro Erlich = shutterstock

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock
14 Museum paling apik ing Jepang! Edo-Tokyo, Samurai, Museum Ghibli ...

Ana macem-macem jinis museum ing Jepang. Ana sawetara musium sing ngrampungake kaya Amerika Serikat, Prancis, Inggris, nanging museum Jepang unik ing pirang-pirang jinis. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 14 museum sing pengin disaranake khusus. Tabel Isi Museum Museum-Tokyo-Tokyo (Tokyo) Museum Nasional Tokyo (Tokyo) Museum Samurai (Tokyo) Ghibli ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-20

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.