Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Pemandangan Iri Grand Shamine ing wayah surup, Prefektur Mie, Jepang = Shutterstock

Pemandangan Iri Grand Shamine ing wayah surup, Prefektur Mie, Jepang = Shutterstock

Prefecture Mie: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Mie dumunung ing sisih kidul prefektur Aichi. Iki kuil Ise sing misuwur. Ing sisih kidul Ise Shima dikenal kanthi mutiara budaya. Prefektur Mie uga duwe "Resort Nagashima" sing ana sumber mata air panas, taman hiburan, outlet mall lan liya-liyane. Ing Nabana ora Sato cedhak resort Nagashima, sampeyan bisa nikmati katerangan paling gedhe ing Jepang.

Garis Mie

Nabana ora Sato taman ing wayah wengi ing mangsa, Prefektur Mie, Jepang = Simpenan Adobe

Nabana ora Sato taman ing wayah wengi ing mangsa, Prefektur Mie, Jepang = Simpenan Adobe

Prefektur Mie

Prefektur Mie

 

Shrine Ise Jingu

Shrine Ise jingu ing Prefektur Mie = Shutterstock

Shrine Ise jingu ing Prefektur Mie = Shutterstock

Irik Shrine ing Prefektur Mie = Shutterstock 1
Foto: Kuil Ise Jingu ing Prefektur Mie

Yen ana wong sing takon minangka Shinto ing Shinto nomer siji ing Jepang, mula akeh wong Jepang sing ujar yen Iry Jingu Shrine ing Ise City, Prefektur Mie, ing tengah Honshu. Ise Jingu diarani wis dibangun luwih saka 2000 taun kepungkur. Yaiku 125 sing cilik lan cilik ...

Yen ana wong sing takon yaiku Shintoine Shinto nomer siji ing Jepang, mula akeh wong Jepang sing ujar manawa Iry Shrine ing Ise City, Prefektur Mie, ing tengah Honshu. Ise Jingu diarani wis dibangun luwih saka 2000 taun kepungkur. Ana 125 jinis gedhe lan cilik sing kasebar ing saindenging wilayah iki, lan ndhuwur kabeh loro sing paling misuwur yaiku Naiku (内 宮, Kuil Batin) lan Geku (外 宮, Shrine Outer). Aku saranake mlebu Ise Jingu esuk. Banjur sampeyan bakal rumangsa swasana sing sepi lan endah. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan menyang salah sawijining bagean saka Ise Jingu kanthi 10 foto.

 

Nabana ora ana Sato

Hurup saka Nabana no Sato, Prefektur Mie = Shutterstock

Hurup saka Nabana no Sato, Prefektur Mie = Shutterstock

Panjerukan Nabana ora ana Sato = Shutterstock 1
Foto: Nabana ora Sato -Jangan ora lali ing katrangan mangsa!

Ing Jepang, mangsa adhem bakal terus nganti akhir wulan Februari. Sajrone wektu kasebut, katerangan ngucapake salam ing macem-macem papan. Saka pertengahan Oktober nganti awal Mei saben taun, katerangan sing apik banget ditindakake ing Nabana no Sato, sing ana 40 menit kanthi bis saka Nagoya. Panerangan iki pancen apik banget. Mangga deleng ...

Ing Jepang, mangsa adhem bakal terus nganti akhir wulan Februari. Sajrone wektu kasebut, katerangan ngucapake salam ing macem-macem papan. Saka pertengahan Oktober nganti awal Mei saben taun, katerangan sing apik banget ditindakake ing Nabana no Sato, sing ana 40 menit kanthi bis saka Nagoya.

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.