Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Resor ski Naeba, Nigata, Jepang = Simpenan Adobe

Resor ski Naeba, Nigata, Jepang = Simpenan Adobe

Prefektur Nigata: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Niigata ngadhepi Laut Jepang. Ing mangsa adhem, awan udan asale saka sisih Laut Jepang, nggempur gunung lan salju nganti salju. Dadi sisih gunung prefektur Niigata dikenal minangka wilayah salju salju sing abot. Ing sisih gunung prefektur Niigata ana resort ski sing gedhe kayata Naeba, Jyoetsu Kokusai lan liya-liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang lunga saka stasiun Tokyo dening Joetsu Shinkansen. Kualane salju rada lemu tinimbang Hakuba lan Niseko.

Garis saka Nigata

Wong seneng main salju, salju, salju salju, sled ing resort ski Yuzawa, prefektur Nigata, Jepang = Shutterstock

Wong seneng main salju, salju, salju salju, sled ing resort ski Yuzawa, prefektur Nigata, Jepang = Shutterstock

Peta Nigata

Peta Nigata

 

 

Tokamachi

Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock

Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock

Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock 1
Foto: Tokamachi ing Prefektur Nigata

Yen sampeyan pengin ndeleng deso Jepang sing apik, sampeyan kudu lunga menyang Tokamachi ing Prefektur Niigata, udakara rong jam lor Tokyo kanthi Shinkansen. Tokamachi dadi omah sawah, alas lan jurang sing apik. Ing canaons, sampeyan bisa nyenengake pemandangan sing apik tenan saka njero trowongan, kaya sing dituduhake ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.