Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kuil Eiheiji Fukui Jepang. Eiheiji minangka salah sawijining candhi utama sekolah soto Zen Buddha, denominasi agama tunggal paling gedhe ing Jepang = Shutterstock

Kuil Eiheiji Fukui Jepang. Eiheiji minangka salah sawijining candhi utama sekolah soto Zen Buddha, denominasi agama tunggal paling gedhe ing Jepang = Shutterstock

Prefektur Fukui: Objek lan Bab sing Paling Apik

Prefektur Fukui uga ngadhepi Laut Jepang. Prefektur Fukui asring diarani "Wilayah Hokuriku" bebarengan karo Prefektur Kanazawa lan Prefektur Toyama. Ing Prefektur Fukui ana candhi gedhe kuna sing jenenge "Eiheiji". Ing kene sampeyan bisa nemu semedi Zazen. Prefektur Fukui minangka papan sing akeh digali saka balung dinosaurus. Museum dinosaurus populer karo bocah-bocah.

Garis Fukui

Peta Fukui

Peta Fukui

 

Kuil Eiheiji

Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui = Shutterstock 1
foto: Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui

Yen sampeyan pengin pengalaman jero budaya "Zen" ing Jepang, sampeyan kudu ngunjungi Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui. Akeh biksu prakteke Zen ing candhi iki, lan sampeyan uga bisa ngalami. Ana uga kutha candhi tradisional sing apik ing saubenging candhi. Eiheiji isine udakara 150 km sisih wetan mangetan Kyoto ...

 

Ichijodani: kutha samurai sing dibalekake

Ichijodani, Prefektur Fukui
Foto: Ichijodani-kutha samurai

Yen sampeyan pengin njelajah kutha samurai Jepang, aku menehi saran supaya menyang Ichijodani ing Prefektur Fukui. Ichijodani minangka kutha sing dibangun dening klan Asakura ing abad kaping 15. Nanging, klan Asakura dirusak dening samurai liyane ing abad kaping 16. Ichijodani lali lan dikubur ing ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.