Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Sapi Gunung Mt. Yatsugatake dataran tinggi, Yamanashi, Jepang = Shutterstock

Sapi Gunung Mt. Yatsugatake dataran tinggi, Yamanashi, Jepang = Shutterstock

Prefektur Yamanashi: Objek lan Bab sing Paling Apik

Prefektur Yamanashi dumunung ing sisih lor gunung Mt. Fuji. Mt.Fuji katon saka Kawaguchiko prefektur Yamanashi lan Tlaga Motosu lan sapiturute. Kutha Kofu kanthi kantor prefektur mapan ing cekungan sing misuwur minangka wilayah anggur lan anggur. Ing sisih lor ana pagunungan Alps Jepang kayata Mt. Yatsugatake.

Ing bagean tengah Honshu, ana area pegunungan sing diarani "Alpen Jepang" kanthi ketinggian 3000m = Shutterstock 1
Foto: Apa sampeyan ngerti "Alps Jepang"?

Jepang minangka negara pegunungan. Ing sisih lor Mt. Fuji, ana wilayah pegunungan sing diarani "Alps Jepang." Pagunungan sing paling dhuwur 2,000 nganti 3,000 meter diantrekake. Hakuba, Kamikochi, lan Tateyama kalebu kabeh bagean Alps Jepang. Ana akeh wilayah resort gunung sing bisa ...

Garis saka Yamanashi

Swan Putih kanthi Gunung Fuji ing tlaga Yamanaka, Yamanashi, Jepang = shutterstock

Swan Putih kanthi Gunung Fuji ing tlaga Yamanaka, Yamanashi, Jepang = shutterstock

Peta Yamanashi

Peta Yamanashi

 

Gunung Fuji

Mt. Fuji = Adobe Simpenan
Gunung Fuji: 15 papan paling apik ing Jepang!

Ing kaca iki, aku bakal nuduhake sampeyan sudut pandang paling apik kanggo ndeleng Mt. Fuji. Mt. Fuji minangka gunung paling dhuwur ing Jepang sing paling dhuwur 3776 meter. Ana tlaga sing digawe dening kegiatan gunung berapi Mt. Fuji, lan nggawe sesawangan sing apik ing babagan kasebut. Yen pengin ndeleng ...

Kayu salju sing ditutupi salju Fuji 1
Foto: Mt. Fuji ditutupi salju

Gunung Fuji ditutupi salju saka musim gugur nganti musim semi. Ing mangsa adhem, udhara cetha, saengga bisa ndeleng Gunung Fuji sing ayu sanajan saka Tokyo. Kanggo rincian babagan Gunung Fuji, waca artikel ing ngisor iki. Isi DaftarPotosan saka Mt. FujiMap saka Mt. Foto Fuji saka Mt. Fuji ...

Mt. Fuji ing srengenge esuk saka Motosu Lake = Shutterstock. 6.
Foto: Mt. Fuji ing srengenge esuk

Secara pribadi, tampilan favoritku ing Mt. Fuji minangka sunrise sing katon saka pesisir lor Lake Motosu ing sisih lor Mt. Fuji. Ana sethitik lampu gawean ing saindhenging Lake Motosu, saengga sampeyan bisa nyekseni ing Mt. Fuji kaya sing dideleng dening Jepang kuno. Pemandangan sing katon saka kene dicithak ...

Pendaki sing ndeleng srengenge ing pucuk gunung Mt. Fuji = Shutterstock
Foto: Climbing Mt. Fuji nalika musim panas

Wiwit awal Juli nganti awal September, ing Jepang, sampeyan bisa menek gunung Mt. Fuji (3,776 m). Ing wektu iki, Mt. Fuji meh ora salju. Butuh udakara 7 jam kanthi mlaku saka stasiun 5th ing ngendi bis teka ing ndhuwur. Yen sampeyan menek, aku nyaranake nonton srengenge ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.