Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Station = Shutterstock 3

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Station = Shutterstock

Foto: Desain lampu ing Jepang-Stasiun Tokyo, Menara Tokyo, lsp.

Ana akeh desainer lampu terkenal ing Jepang. Kaoru MENDE nggarap lampu Tokyo Station sing dakkenal ing kene. Dheweke uga aktif ing jagad, kalebu ngrancang lampu Taman Teluk Teluk ing Singapura, lan sapiturute sadurunge, nalika aku wawancara karo dheweke, ujar manawa penting ngrancang ora mung cahya, nanging uga peteng. Iki minangka ide sing ana ing mburi lampu tradisional Jepang. Menara Tokyo, Jambatan Pelangi, Kuil Sensoji, lsp. Dirancang kanggo Cik Motoko ISHII. Dheweke dadi ahli utama ing lapangan iki. Pak Hirohito TOTSUNE ngurus Tokyo Skytree. Yen sampeyan teka ing Jepang, tulungenake cahya lan pepeteng sing dirancang.

Foto saka desain Lampu ing Jepang

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Station 2

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Station

 

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Station = AdobeStock 1

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Station = AdobeStock

 

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Tower = Shutterstock 1

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Tower = Shutterstock

 

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Tower = Shutterstock 2

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Tower = Shutterstock

 

Desain lampu ing Jepang: Jembatan Pelangi = Shutterstock

Desain lampu ing Jepang: Jembatan Pelangi = Shutterstock

 

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock 1

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock

 

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree 2

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree

 

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock 3

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock

 

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock 4

Desain lampu ing Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.