Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Istana Kaisar Kyoto, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe

Istana Kaisar Kyoto, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe

Wilayah Kansai! Sing paling apik sing kudu ditindakake ing 6 Prefecture

Ing Jepang, wilayah Kanto ing papan Tokyo lan wilayah Kansai ing papan Kyoto lan Osaka asring dibandhingake. Fitur utama ing wilayah Kansai yaiku saben wilayah kayata Kyoto, Osaka, Nara, Kobe, lsp. Yen sampeyan lelungan ing wilayah Kansai, sampeyan bisa nikmati macem-macem tujuan wisata individu.

Garis ing Kansai

Kyoto, cityscape Jepang ing distrik bersejarah Higashiyama = shutterstock

Kyoto, cityscape Jepang ing distrik bersejarah Higashiyama = shutterstock

Peta Kansai = shutterstock

Peta Kansai = shutterstock

TCTerms

Wilayah Kansai minangka wilayah sing paling sejarah lan tradisional ing Jepang. Sadurunge, pengadilan sijine ibukutha Jepang ing Prefektur Nara, banjur pindhah ibukutha menyang Kyoto. Ana akeh candhi lawas sing dipengaruhi budaya Cina ing prefektur Nara. Sawise iku, ing Kyoto ing ngendi kulawarga Kaisar lan aristokrat urip luwih saka 1000 taun, budaya Jepang diwasa.

Prefektur Osaka lan Prefektur Hyogo sing madhep segara wis ndhukung kutha-kutha kasebut wiwit dina biyen. Ing prefektur Osaka, kutha-kutha bakul dikembangake. Ing prefektur Hyogo, port perdagangan lan zona pabrik nyebar liwat perdagangan karo negara-negara Kulon wiwit separo abad kaping 19.

Ing prefektur Wakayama, sing ana ing sisih kidul wilayah wilayah Kansai, papan-papan suci kanggo nglatih agama Buddha diselehake saka wilayah kutha. Khususé, Koyasan ing Wakayama Prefecture bubar narik kawigaten wisatawan.

Artikel sing disaranake babagan Kansai

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

Kapal turis ing Dotonbori Terusan lan Glico Running Man sing misuwur ing dalan Dotonbori, Namba, distrik belanja lan hiburan sing populer., Osaka, Jepang = Shutterstock
Osaka! 17 Wisata Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ etc.

"Osaka minangka kutha sing luwih nyenengake tinimbang Tokyo." Popularitas Osaka tambah bubar ing antarane turis saka negara manca. Osaka minangka kutha utama Jepang sisih kulon. Osaka wis dikembangake dening commerce, dene Tokyo minangka kutha sing dibangun Samurai. Dadi, Osaka nduwe suasana populer. Wilayah kutha ...

 

Sugeng rawuh ing Kansai!

Saiki, mangga bukak saben wilayah ing wilayah Kansai. Kowe arep lunga menyang endi?

Prefektur Shiga

Lake Biwa's Cruise Michigan.A = prau padhang Shutterstockwonderful, ing port Ohtsu ing Jepang

Lake Biwa's Cruise Michigan.A = prau padhang Shutterstockwonderful, ing port Ohtsu ing Jepang

Ing Prefektur Shiga ana tlaga Lake Biwa, tlaga paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan njupuk kapal kesenengan ing sendhang iki, sampeyan bakal duwe wektu santai. Ing sakcedhake Lake Biwa ana candhi-candhi bersejarah lan kedaton. Kajaba iku, urip tradisional Jepang sing diwarisake. Aku rumangsa menarik kanggo lelungan kanggo njelajah.

Lake Biwa's Cruise Michigan.A = prau padhang Shutterstockwonderful, ing port Ohtsu ing Jepang
Prefektur Shiga! Objek lan Bab sing Paling Apike

Nalika lelungan ing Kyoto, aku nyaranake sampeyan lelungan ing prefektur Shiga yen sampeyan duwe wektu luang. Kaping pisanan, bakal menarik njupuk kapal kesenengan "Michigan" ing Danau Biwa, tasik paling gedhe ing Jepang. Yaiku apike kanggo lelungan ing sekitar candhi-candhi lawas ing saindenging sendhang. ...

Prefektur Kyoto

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe

Ana rong "Kyoto" ing Jepang. Salah sawijining kutha Kyoto sing misuwur amarga nduwe akeh kuil lan kuil kuno. Lan liyane yaiku prefektur Kyoto ing ngendi akeh desa desa Jepang lan desa mancing isih ana. Yen sampeyan ndeleng minat ing Kyoto kanthi wiyar, perjalanan Kyoto sampeyan bakal dadi tambah apik.

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe
Prefektur Kyoto! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ana desa luar negeri sing apik kayata Miyama lan desa mancing unik kayata Ine ing prefektur Kyoto Ngandika babagan Kyoto, kutha Kyoto, pusat Prefecture iki misuwur, nanging kenapa ora menyang wilayah sing nggumunake? Isi IsiTeliti Prefektur KyotoMiyamaUnthi Peta Prefektur Kyoto ...

Prefektur Nara

Patung Raksasa Gedhe Buddha Todaiji, Nara, Jepang = Saham Adobe

Patung Raksasa Gedhe Buddha Todaiji, Nara, Jepang = Saham Adobe

Yen sampeyan kasengsem ing umur Jepang, prefektur Nara minangka tujuan sing apik banget. Ing prefektur iki ana bangunan sejarah sing dibangun ing jaman tuwa luwih tuwa tinimbang candhi lan kuil ing kutha Kyoto. Ing prefektur Nara, sampeyan bakal seneng lelungan sing tenang lan jero.

Patung Raksasa Gedhe Buddha Todaiji, Nara, Jepang = Saham Adobe
Prefektur Nara! Objek lan Bab sing Paling Apike

Yen sampeyan lunga menyang Bandar Nara kanthi kereta api saka Stasiun Kyoto, sampeyan bakal kaget amarga ana jagad sepi sing sepi isih tetep ana ing wilayah kasebut. Salajengipun, yen sampeyan menyang wilayah kayata Ikaruga, sampeyan bisa ketemu karo Jepang sing luwih tuwa. Prefektur Nara ngajak sampeyan Jepang sing ...

Prefektur Osaka

Gambar Kishiwada Danjiri Festival = shutterstock

Gambar Kishiwada Danjiri Festival = shutterstock

Dibandhingake karo Tokyo lan Osaka, masarakat ing Osaka bisa uga luwih sehat. Ing prefektur Osaka ana tradhisi yen pedagang wis slamet kanthi ngrancang kepinteran wiwit biyen. Yen sampeyan mlaku liwat kutha ing Prefektur Osaka kayata Kishiwada, sampeyan bakal bisa ngrasakake wong sing rame lan kuwat.

Festival Danjiri Kishiwada, Osaka = Shutterstock
Prefektur Osaka! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ngomong babagan Osaka, misuwur saka papan tanda Neon sing kerlip ing Dotonbori ing kutha Osaka. Ing Osaka ana budaya wong sing kuat. Sing bisa ujar ora mung ing Osaka, nanging uga ing Prefektur Osaka. Napa sampeyan ora seneng banget karo Osaka? Isi DaftarOutline saka ...

Prefektur Wakayama

Railway Funicular ing Koyasan, Jepang = Shutterstock

Railway Funicular ing Koyasan, Jepang = Shutterstock

Prefektur Wakayama duwe wilayah padunungan. Mula, pangembangan kasebut ditundha dibandhingake karo wilayah sekitar kayata Kyoto, Nara, Osaka dll. Minangka asil kasebut, prefektur Wakayama wis ninggalake barang-barang misterius sing sadurunge ditindakake ing Jepang. Wakayama menarik banget!

Railway Funicular ing Koyasan, Jepang = Shutterstock
Prefektur Wakayama! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Wakayama duwe jagad suci lan tradisional sing ora ana ing wilayah kutha kayata Osaka lan Kyoto. Ana akeh gunung ing prefektur iki. Papan sing sepur kayata Buddha wis ditetepake lan dijaga ing wilayah kasebut. Contone, yen sampeyan menyang Koyasan, sampeyan bakal bisa ...

Prefektur Hyogo

Istana Himeji, Hyogo, Jepang = Shutterstock

Istana Himeji, Hyogo, Jepang = Shutterstock

Prefektur Hyogo mapan ing sisih kulon Jepang menyang tengah Jepang kayata Kyoto lan Osaka. Kanggo alasan iki, ing Prefektur Hyogo, istana gedhe wis dibangun kanggo ngalangi tentara sing nyerang saka Jepang Jepang. Wakil kasebut yaiku Istana Himeji. Sampeyan bakal bisa nyenengake akeh swasana jaman samurai ing kastil sing asri iki.

Istana Himeji, Hyogo, Jepang = Shutterstock
Prefektur Hyogo! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Hyogo nduwe Kastil Himeji, atraksi turis sing dadi Jepang. Meh kabeh menara kastil lan menara benteng iki isih ditinggal. Minangka simbol dening benteng iki, Hyogo Prefecture nduweni macem-macem obyek wisata sing makili Jepang. Napa sampeyan ora lelungan jero ing Prefektur Hyogo? Isi DaftarOutline HyogoHimeji ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.