Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Istana Himeji, Hyogo, Jepang = Shutterstock

Istana Himeji, Hyogo, Jepang = Shutterstock

Prefektur Hyogo! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Hyogo nduweni Istana Himeji, atraksi turis sing nggantosi Jepang. Meh kabeh menara kastil lan menara benteng iki isih ditinggal. Minangka simbol dening benteng iki, Hyogo Prefecture nduweni macem-macem obyek wisata sing makili Jepang. Napa sampeyan ora lelungan jero ing Prefektur Hyogo?

Garis Hyogo

Peta Hyogo

Peta Hyogo

Sadurunge, aku wis manggon ing prefektur Hyogo. Aku seneng prefektur iki. Aku mikir ana telung aspek ing Prefektur Hyogo.

Kaping pisanan, iki minangka pusat lalu lintas utama sing nyambung macem-macem bagean ing sisih kulon Jepang lan wilayah Kansai. Dadi, ing prefektur Hyogo, Istana Himeji dibangun ing abad kaping-17. Shogunate Tokugawa mutusake kanggo ngalangi mungsuh saka Jepang Kulon ing Istana Himeji.

Sareh, iki minangka dhasar perdagangan sing makili wilayah Kansai. Ing abad kaping XNUMX, plabuhan Kobe dibangun ing sisih kidul Prefektur Hyogo. Pelabuhan minangka dhasar penting sing nyambungake negara-negara manca lan wilayah Kansai.

Katelu, ana akeh wong Jepang lawas ing sisih lor Prefektur Hyogo. Utamane ing Kutha Toyooka madhep Segara Jepang, ana kutha spa lawas sing diarani Kinosaki Onsen. Sampeyan bisa ketemu Jepang lawas ing Prefektur Hyogo.

 

Istana Himeji (Himeji City)

Kastil Himeji ing musim kembang ceri, Himeji, Jepang = Pixta

Kastil Himeji ing musim kembang ceri, Himeji, Jepang = Pixta

Himeji, Jepang ing Istana Himeji ing musim semi karo para pengunjung kanggo musim kembang ceri = shutterstock

Himeji, Jepang ing Istana Himeji ing musim semi karo para pengunjung kanggo musim kembang ceri = shutterstock

Himeji Castle diarani istana sing paling apik ing Jepang. Lan kastil iki uga dianggep salah siji istana sing paling lengkap ing Jepang.

Kastil Himeji diarani dibangun ing taun 1346, nanging kastil saiki dibangun ing separo pisanan saka abad kaping-17. Ing wektu iki, teknologi kanggo mbangun istana Jepang paling dhuwur. Iki amarga kaping nalika samurai nempuh perang ing abad ka-16 terus, lan teknologi kanggo mbangun kastil digegat kanthi sewajarnya. Akeh macem-macem kepinteran kanggo ngusir serangan mungsuh uga diklumpukake. Jepang nduwe jaman sing tentrem miturut aturan shogunate Tokugawa ing abad ka-17. Ing wektu kasebut, katrampilan lan kepinteran digawe ing Istana Himeji. Mula, Kastil Himeji diarani minangka ngrampungake benteng Jepang.

Babagan Istana Himeji, aku wis ngenalake artikel babagan istana Jepang.

Bèntèng Himeji ing Prefektur Hyogo 1
Foto: Kastil Himeji ing musim semi -Luwih apik karo kembang ceri!

Bèntèng sing paling nggumunake ing Jepang diarani Himeji Castle, sing didaftar minangka Situs Warisan Donya. Menara benteng lan bangunan liyane sing dibangun ing wiwitan abad kaping 17 isih ana. Yen sampeyan kepengin weruh budaya tradisional Jepang, sampeyan bisa uga pengin nambah Istana Himeji kanggo ...

Bèntèng Himeji sing sumunar ing langit biru, kutha Himeji, prefektur Hyogo, Jepang. Kraton Himeji minangka salah sawijining Warisan Budaya Dunia. = Shutterstock
11 Kastil sing paling apik ing Jepang! Istana Himeji, Bèntèng Matsumoto, Bèntèng Matsuyama ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake istana Jepang. Ana istana lawas ing Jepang. Istana sing paling misuwur yaiku istana Himeji lan benteng Matsumoto. Kejabi iki kastil Kumamoto uga populer. Wigati banget, kastil Kumamoto bubar rusak amarga ana gempa gedhe lan saiki lagi ana pemulihan. Matsuyama ...

 

Kobe

Plabuhan langit Kobe ing Jepang ing sonten = shutterstock

Plabuhan langit Kobe ing Jepang ing sonten = shutterstock

v

Wong sing dipadhakake dening cahya rembulan biru, Kobe, Jepang = Shutterstock

Pemandangan wengi saka platform Kikuseidai ing Mt. Line Line Maya ing Kobe, Jepang. "Top 3 Night View ing Jepang" = shutterstock

Pemandangan wengi saka platform Kikuseidai ing Mt. Line Line Maya ing Kobe, Jepang. "Top 3 Night View ing Jepang" = shutterstock

Wengi Kobe = Shutterstock 0
Foto: Deleng wengi ing Kobe

Yen pindhah menyang Kyoto utawa Osaka, mangga selehake ing Kobe ing Prefektur Hyogo. Ing Kobe, sampeyan bisa kanthi gampang menek gunung kanthi ropeway utawa mobil kabel. Sampeyan bisa ndeleng pemandangan ing wengi sing luar biasa saka ing kono. Sampeyan uga bisa ndeleng kutha Osaka. Aku manggon ing Kobe kanggo loro ...

Kota Kobe minangka kutha pelabuhan ngadhepi Laut Seto Inland ing sisih kidul Prefektur Hyogo. Kutha iki kanthi pedunung 1.5 yuta wong minangka ibukutha prefecture prefektur Hyogo lan minangka wilayah perwakilan ing wilayah Kansai bebarengan karo Kyoto, Osaka lan Nara.

Objek wisata utama

Wiwit pungkasan abad kasongolas, kutha Kobe wis maju liwat perdagangan karo negara manca. Dadi, akeh warga negara asing sing manggon ing kutha pelabuhan iki. Ing bukit Kobe, omah-omah retro sing pedagang Kulon manggon ing separo pisanan abad kaping-20 ditinggalake lan dadi papan wisata.

Kutha Kobe dipapag ing sisih wétan lan sisih kulon, lan gunung sing ana ing sisih wétan lan sisih kulon ing sisih lor pesisir. Gunung utama yaiku Mt. Maya (702 m dhuwur) lan Mt. Rokko (dhuwure 931 m), loro uga minangka wisata wisata. Ing gunung kasebut bisa munggah menyang puncak nganggo mobil kabel. Saka puncak gunung kasebut, sampeyan ora mung ndeleng Kobe nanging uga pesisir ing wilayah Kansai kalebu Prefektur Osaka lan Prefektur Wakayama. Ing wayah sore, sampeyan bisa nyenengake tampilan wengi sing apik kaya gambar ing ndhuwur.

Sampeyan uga bisa numpak kapal kesenengan saka port Kobe. Ana Chinatown gedhe cedhak pelabuhan.

Gempa bumi Hanshin-Awaji

Kobe luminarie minangka festival cahya sing diadani ing Kobe, Jepang, saben Desember wiwit 1995 kanggo mengeti gempa Besar Hanshin ing taun kasebut = shutterstock

Kobe luminarie minangka festival cahya sing diadani ing Kobe, Jepang, saben Desember wiwit 1995 kanggo mengeti gempa Besar Hanshin ing taun kasebut = shutterstock

Ing 5:46 tanggal 17 Januari 1995, kabeh wilayah ing Kobe City kena gempa bumi. Jalan raya lan bangunan saya rubuh lan ana geni siji-sijine. Gempa iki mateni 6,434 wong. Wiwit taun iki, ing wulan Desember saben taun ing Kota Kobe, festival lampu "Kobe Luminarie" dianakake kanggo menehi Kobe ing macem-macem cara.

Aku manggon ing Kobe udakara 2 taun nganti Februari 1994. Aku seneng karo kutha iki. Nalika mutusake pindhah menyang Tokyo kanggo relokasi, kanca ing Kobe ngendika marang aku, "Tokyo, ana gempa akeh, dadi ati-ati!" Nanging ana lindhu ana ing Kobe.

Kobe minangka kutha sing apik banget lan apik banget. Yen mandheg karo Kobe, aku pancene pengin matur nuwun saka njero ati.

>> Mangga deleng situs web resmi kanggo rincian Kobe

 

Arima Onsen (Kota Kobe)

Arima Onsen, Kobe, Jepang dadi kutha panas mata air panas = shutterstock

Arima Onsen, Kobe, Jepang dadi kutha panas mata air panas = shutterstock

Arima Onsen minangka wakil kutha spa sing gedhe ing wilayah Kansai. Dununge ana ing sisih lor Kutha Kobe.

Ana gunung ing pesisir Kobe. Arima Onsen ana ing sisih lor pagunungan iki. Sampeyan bisa kanthi gampang menyang Arima Onsen sajrone wisata Kobe.

Babagan Arima Onsen, aku wis ngenalake artikel babagan sumber panas Jepang. Yen sampeyan kepincut, waca artikel kasebut. Klik ing link ing ngisor iki lan bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

>> Mangga waca artikel iki kanggo rincian Arima Onsen

 

Kinosaki Onsen (Kutha Toyooka)

Wit ing wayah wengi kanthi refleksi ing Terusan, Kinosaki onsen, Jepang = shutterstock

Wit ing wayah wengi kanthi refleksi ing Terusan, Kinosaki onsen, Jepang = shutterstock

Kinosaki Onsen ing Prefektur Hyogo
Foto: Kinosaki Onsen -Popular kutha musim panas tradisional ing Prefektur Hyogo

Kinosaki Onsen (Prefektur Hyogo) minangka kutha musim panas tradisional tradisional sing ana ing Laut Jepang ing sisih Honshu tengah. Perlu udakara udakara 2.5 jam kanthi stasiun ekspres JR sing diwatesi saka Kyoto Station. Ing Kinosaki Onsen, sampeyan bisa nemu macem-macem sumber panas nalika mlaku ngubengi kutha. Ing musim semi, kembang ceri ...

Ing prefektur Hyogo, ana musim panas sing apik banget aku pengin menehi saran kanggo sampeyan. Kinosaki Onsen ngadhepi Laut Jepang ing Prefektur Hyogo lor.

Ing Kinosaki Onsen, Onsen Ryokan (hotel gaya Jepang) nyemplung ing kali kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Ing mangsa adhem, sampeyan bisa mangan ketam sing enak ing ryokan sampeyan.

Amarga Kinosaki Onsen uga dadi musim semi sing panas sing makili Jepang, aku wis ngenalake musim panas iki ing artikel babagan sumber panas Jepang.

>> Mangga deleng artikel iki kanggo rincian Kinosaki Onsen

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.