Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe

Prefektur Kyoto! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ana desa luar negeri sing apik kayata Miyama lan desa mancing unik kayata Ine ing prefektur Kyoto. Ngandika babagan Kyoto, kutha Kyoto, pusat Prefecture iki misuwur, nanging kenapa ora menyang wilayah sing nggumunake?

Garis Prefektur Kyoto

Peta Prefektur Kyoto

Peta Prefektur Kyoto

Kyoto minangka prefektur panjang ing sisih lor lan kidul. Lor sisih Segara Jepang lan salju salju ing musim salju.

Ing sisih kidul Prefektur Kyoto, ana kutha-kutha tradisional lawas kayata Kota Kyoto lan Kutha Uji. Ing sisih liya, ana macem-macem pamukiman tradisional ing sisih tengah lan lor Prefektur Kyoto. Antarane, ana obyek wisata sing misuwur banget ing antarane turis.

Perlu wektu kanggo lunga menyang desa kasebut. Nanging, yen sampeyan ngunjungi pemukiman, sampeyan bakal nemokake jagad sing apik banget karo kutha Kyoto.

 

Miyama

Ing Miyama, sampeyan bisa nemu sesawangan ing desa Jepang sing tenang

Ing Miyama, sampeyan bisa nemu lanskap desa Jepang sing tenang = AdobeStock

Miyama Kayabukinosato Kyoto Jepang, Winter = shutterstock

Miyama Kayabukinosato Kyoto Jepang, Winter = shutterstock

Miyama minangka desa deso sing apik ing wilayah tengah Prefektur Kyoto. Ana udakara 250 omah-omah tendhangan ala Jepang.

Ngomong desa desa Jepang tradisional, Shirakawago prefektur Gifu misuwur ing antarane turis. Nanging, Miyama ing Kyoto uga duwe deso luar biasa Jepang. Yen mlaku-mlaku ngubengi desa iki, sampeyan bisa nikmati pemandangan Jepang sing akeh. Kajaba iku, sampeyan bisa tetep ing omah tradisional iki.

Pemandangan saka desa iki diganti kanthi apik miturut owah-owahan musim iki. Yen sampeyan kepengin weruh, waca video ing ndhuwur.

Tumrap Miyama, angkat ing Stasiun Hiyoshi saka Stasiun JR Kyoto ing Jalur Utama San-in. Udakara udakara 60 menit saka stasiun Kyoto tekan stasiun Hiyoshi. Saklajengipun, udakara 40 menit kanthi bis saka Stasiun Hiyoshi menyang Miyama.

Yen sampeyan langsung bus saka Kyoto Station, udakara udakara 100 menit.

Miyama ing Prefektur Kyoto = AdbeStock 1
Foto: Kyoto, Miyama liyane - Seneng lan desa deso tradisional

Miyama minangka desa deso sing apik ing wilayah tengah Prefektur Kyoto. Ana udakara 250 omah-omah tendhangan ala Jepang. Para tamu ditambani pemandangan sing tenang. Saka Stasiun Kyoto tekan Miyama udakara 100 menit kanthi bis langsung. Isi DaftarPotosan Miyama ing Prefektur KyotoMap tanggal Miyama ...

 

Ine

Daya tarik wisata sing misuwur "ine no funaya" saka Kyoto.Iku ditunjuk ing distrik perlindungan bangunan tradisional, prefektur Kyoto, Jepang = shutterstock

Daya tarik wisata sing misuwur "ine no funaya" saka Kyoto.Iku ditunjuk ing distrik perlindungan bangunan tradisional, prefektur Kyoto, Jepang = shutterstock

Ine yaiku desa mancing sing madhep Segara Jepang ing sisih lor Prefektur Kyoto. Omah nelayan ing desa nelayan iki duwe garasi prau pertama, kaya sing katon ing ndhuwur. Bangunan iki kaya ngambang ing segara diarani "Funaya (omah kapal)".

Funaya minangka omah nelayan tradisional Jepang. Amarga akeh omahku ing Ine iki, mula "Laut Kyoto". Amarga samodra ana ing sangisore omah, uga diarani "kutha sing paling cedhak karo segara ing Jepang". Kira-kira 300,000 turis ngunjungi desa iki saben taun.

Yen pindhah menyang Ine, bisa nemu urip ing Funaya. Sampeyan bisa ing prau. Sampeyan bisa mangan iwak sing enak banget ing Segara Jepang. Lan sampeyan bisa tetep ing Funaya. Ora diragukan "Kyoto liyane" ing Ine.

>> Kanggo rincian babagan Ine, waca situs web resmi

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.