Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Festival Danjiri Kishiwada, Osaka = Shutterstock

Festival Danjiri Kishiwada, Osaka = Shutterstock

Prefektur Osaka! Objek lan Bab sing Paling Apike

Ngomong babagan Osaka, misuwur saka papan tanda Neon sing kerlip ing Dotonbori ing kutha Osaka. Ing Osaka ana budaya wong sing kuat. Sing bisa ujar ora mung ing Osaka, nanging uga ing Prefektur Osaka. Napa sampeyan ora seneng banget karo Osaka?

Garis Prefektur Osaka

Kuromon Ichiba minangka pasar sing wiyar karo vendor sing adol panganan jalanan, prodhuksi seger lan kerang, ditambah karo cenderamata, Osaka = shutterstock

Kuromon Ichiba minangka pasar sing wiyar karo vendor sing adol panganan jalanan, prodhuksi seger lan kerang, ditambah karo cenderamata, Osaka = shutterstock

Peta prefektur Osaka

Peta Prefektur Osaka

Kapal turis ing Dotonbori Terusan lan Glico Running Man sing misuwur ing dalan Dotonbori, Namba, distrik belanja lan hiburan sing populer., Osaka, Jepang = Shutterstock
Osaka! 17 Wisata Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ etc.

"Osaka minangka kutha sing luwih nyenengake tinimbang Tokyo." Popularitas Osaka tambah bubar ing antarane turis saka negara manca. Osaka minangka kutha utama Jepang sisih kulon. Osaka wis dikembangake dening commerce, dene Tokyo minangka kutha sing dibangun Samurai. Dadi, Osaka nduwe suasana populer. Wilayah kutha ...

Prefektur Osaka minangka pusat Jepang sisih kulon. Pedunung udakara udakara 8.8 yuta wong, yaiku ing jejere Prefektur Tokyo lan Kanagawa ing Jepang.

Prefektur Osaka caket ing sisih kulon prefektur Kyoto lan prefektur Nara, madhep segara. Pramila sampun tuwuh minangka kutha nglengkapi Kyoto lan Nara wiwit jaman biyen. Wiwit prefektur Osaka ngadhepi samodra, mula nduweni peran penting utamane saka perdagangan.

Karakteristik utama Osaka yaiku akeh pedagang sing duwe pengaruh wiwit jaman kuna lan ngembangake wilayah iki minangka pusat ekonomi Jepang. Ing tahap pungkasan jaman Edo, Tokyo berkembang banget lan tuwuh dadi kutha sing ngluwihi Osaka. Saiki, Tokyo wis dadi kutha sing gedhe banget, nanging masarakat ing Osaka duwe kuwat nentang Tokyo. Lan masarakat ing Osaka ngormati budaya urip.

Amarga saka latar mburi sejarah lan budaya iki, yen sampeyan menyang Osaka sampeyan bakal seneng budaya sing beda saka Tokyo. Ing pusat kutha Osaka, budaya asli tetep kuwat ing kutha kidul kayata Dotonbori. Aku wis ngenalake ing artikel ing ndhuwur. Dadi, yen sampeyan ora mikir, tulung uga ing artikel iki.

Lan minangka kutha ing sisih kidul Osaka yen budaya asli tetep kuwat ing njaba kutha Osaka. Yen sampeyan rencana nggunakake Bandara Kansai sing dumunung ing sisih kidul Osaka, bisa uga narik yen mandheg karo kutha cedhak Bandara Kansai.

 

Kishiwada

Festival Danjiri taunan sing dijupuk ing pendhapa Kishiwada, Osaka, Jepang. Ing acara iki, apus kayu gedhe digawa dening tim peserta lanang lan nitih antarane tim = shutterstock

Festival Danjiri taunan sing dijupuk ing pendhapa Kishiwada, Osaka, Jepang. Ing acara iki, apus kayu gedhe digawa dening tim peserta lanang lan nitih antarane tim = shutterstock

Festival Kishiwada Danjiri
Foto: Festival Kishiwada Danjiri

Ing Kishiwada City sing dumunung ing sisih kidul Osaka, "Danjiri Festival" sing wani banget ditindakake saben pertengahan September. Ing festival iki, wong-wong lokal nyamar kutha kasebut kanthi narik akeh Danjiri (ngambang). Akeh wong lanang ing Kishiwada mikir yen festival Danjiri minangka perkara sing paling penting ing uripane. ...

Kutha Kishiwada dumunung ing sisih kidul Prefektur Osaka. Udakara udakara 20 menit saka Nankai Railway saka Kansai Airport Station. Aku mikir yen budaya lawas Osaka tetep ana ing Kishiwada. Napa sampeyan ora ngeculake ing Kishiwada yen sampeyan tekan ing Bandara Kansai utawa bali saka Bandara Kansai?

Kishiwada misuwur amarga "Kishiwada Danjiri Festival" sing ditindakake ing pertengahan September saben taun. Wong-wong sing manggon ing Kishiwada suwe banget ngurus festival iki. Ing festival iki, wiwit jaman saiki, para wong lanang nggambar "danjiri" sing gedhe lan mbukak kutha. Dheweke bersaing amarga wani lan kesatuan ing festival iki.

Yen sampeyan kasengsem, bukak festival iki ing Kishiwada ing wulan September. Ing wektu liya, sampeyan bisa ndeleng nyata babagan "Danjiri" lan gambar festival ing "Kishiwada Danjiri Kaikan (Hall)".

Aku nulis babagan festival Kishiwada ing artikel sing ngenalake festival Jepang. Yen sampeyan ora mikir, mangga culake menyang artikel ing ngisor iki.

>> Kanggo rincian "Festival Kishiwada Danjiri" waca artikel iki

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.