Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

Foto: Lembah Biwako ing Prefektur Shiga

Yen sampeyan lunga ing Kyoto, sampeyan bisa uga pengin ngunjungi Lake Biwa, sing ana ing sisih wetan Kyoto. Lake Biwa minangka tlaga paling gedhe ing Jepang. Cara sing apik kanggo ndeleng sendhang ayu iki yaiku ngunjungi "Lembah Biwako". Wisata ski sing ana ing antarane Kyoto lan Tlaga Biwa. Apa musim semi, musim panas utawa musim gugur, kaya sing katon ing kaca iki, sampeyan bakal bisa ndeleng sing paling apik!

Foto saka Lembah Biwako

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock1

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock2

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock3

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock4

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock5

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock6

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock7

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock8

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock9

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock10

Lembah Biwako ing Prefektur Shiga = Shutterstock

 

 

Peta Lembah Biwako

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

2020-05-19

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.