Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Railway Funicular ing Koyasan, Jepang = Shutterstock

Railway Funicular ing Koyasan, Jepang = Shutterstock

Prefektur Wakayama! Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Wakayama duwe jagad suci lan tradisional sing ora ana ing wilayah kutha kayata Osaka lan Kyoto. Ana akeh gunung ing prefektur iki. Papan sing sepur kayata agama Buddha wis ditetepake lan dijaga ing wilayah kasebut. Contone, yen sampeyan menyang Koyasan, sampeyan bakal bisa ketemu jagad sing hebat banget kanthi alam sing sugih.

Garis saka Wakayama

Pamriksan saka Fushiogamioji observatorium (rute ziarah Kumano Kodo), prefektur Wakayama, japan = shutterstock

Pamriksan saka Fushiogamioji observatorium (rute ziarah Kumano Kodo), prefektur Wakayama, japan = shutterstock

Peta Wakayama

Peta Wakayama

Summary

Prefektur Wakayama dumunung ing sisih kulon semenanjung Kii ing Honshu tengah. Ing sisih kidul prefektur Wakayama ana wilayah pagunungan sing nyebar.

Prefektur Wakayama ditundha ing pembangunan tinimbang prefektur Kansai liyane. Pramila bangunan bersejarah lawas lan Rute Ziarah dilindhungi ing kene lan alam sing sugih uga ditinggalake. Sawise sampeyan ngerti daya tarik prefektur Wakayama, sampeyan bisa uga pengin teka maneh ing kene.

Iklim lan cuaca ing prefektur Wakayama

Nalika ngenalake prefecture Wakayama, aku kudu njlentrehake iklim Prefektur Wakayama.

Yen sampeyan menyang sisih kidul prefektur Wakayama, luwih becik nyiyapake perjalanan kasebut kanthi mikir yen ana akeh udan.

Ing sisih kidul prefektur Wakayama, udan taunan udakara 2000 mm. Utamane ing wilayah pegunungan lan sekitar Kutha Nachikatsura, udan akeh lan udan taunan luwih saka 3,000 mm. Saiki, udan lan angin gedhe bisa nyebabake udan deres, mula dirungokake ramalan cuaca paling anyar.

 

Koyasan

Wiku Buddha sing mlaku candhi kepungkur ing Koyasan, Mt Koya, Jepang nalika musim gugur = shutterstock

Wiku Buddha sing mlaku candhi kepungkur ing Koyasan, Mt Koya, Jepang nalika musim gugur = shutterstock

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 6
Foto: Koyasan

Yen sampeyan pengin ngunjungi papan sing paling suci ing Jepang, aku nyaranake menyang Koyasan ing Prefektur Wakayama. Koyasan minangka papan suci agama Buddha sing diadegake 1200 taun kepungkur. Udakara udakara 2 jam kanthi kereta api ekspres lan kabel saka Namba ing Osaka. Sampeyan bisa nginep ing panginepan candhi ...

Langkung sewu taun kepungkur, pengadilan Kyoto nyengkuyung agama Buddha lan nampi pembukaan rong situs suci sing gedhe. Salah sijine yaiku Kuil Hieizai Enryakuji ing sisih wetan Kyoto. Latihan biksu dianakaké ing gunung sing diarani Hieizan. Lan liyane yaiku Koyasan ing sisih lor Prefecture Wakayama.

Koyasan ana ing cekungan sing paling dhuwur 900 meter. Panggonan iki adoh saka Kyoto saengga luwih tenang. Sampeyan bisa pindhah menyang Koyasan nganggo mobil kabel utawa bis. Ana swasana sing suci banget. Kanggo Koyasan, aku wis ngenalake artikel liyane.

>> Kanggo rincian Koyasan, waca artikel iki

 

Rute Ziarah Kumano Kodo

"Kumano Kodo" (dalan ziarah lawas ing distrik Kumano Jepang) = shutterstock

"Kumano Kodo" (dalan ziarah lawas ing distrik Kumano Jepang) = shutterstock

IAbout Kumano Kodo Rute Ziarah, aku wis ngenalake artikel liya. Nyuwun pangapunten kanggo ngganggu sampeyan, nanging aku bakal ngormati yen sampeyan nyelehake ing artikel ing ngisor iki. Yen sampeyan ngeklik, artikel kasebut bakal ditampilake ing kaca sing kapisah.

>> Mangga deleng artikel iki kanggo rincian Kumano Kodo

Yen ana wong Jepang sing takon babagan "Kumano Kodo", mbiyen wong umume ora bakal mangsuli kanthi becik. Kumano Kodo duwe rong unsur adoh. Pisanan, ana gambar sing adoh banget ing Kumano. Kapindho, Kodo (Rute Ziarah) meh ora ana hubungane karo Jepang saiki.

Satemene, Rute Ziarah Kumano Kodo minangka salah sawijine wong Jepang dina iki. Nanging, bubar Kumano Kodo entuk perhatian kanthi cepet. Kumano Kodo kadaptar minangka Situs Warisan Donya ing taun 2004. Kanthi iki, luwih akeh wong sing kepengin weruh Kumano Kodo, para turis terus munggah. Ing Rute Ziarah, sing meh Jepang ora lali, jagad liyane nyebar.

Rute Ziarah Kumano Kodo ing Prefektur Wakayama, Jepang = Shutterstock
Foto: Rute Ziarah Kumano Kodo ing Prefektur Wakayama, Jepang

Yen sampeyan pengin hiking ing endi wae ing Jepang, coba "Kumano Kodo" sing terdaftar ing Warisan Dunia. Iki minangka rute ziarah kuno menyang telung Grand Shrines Kumano (Prefektur Wakayama). Ana akeh Kumano Kodo ing Semenanjung Kii, semenanjung Honshu sing paling gedhe. Saben dalan kebak swasana sing misterius. Tabel saka ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.