Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 6

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

Foto: Koyasan

Yen sampeyan pengin ngunjungi papan sing paling suci ing Jepang, aku nyaranake menyang Koyasan ing Prefektur Wakayama. Koyasan minangka papan suci agama Buddha sing diadegake 1200 taun kepungkur. Udakara udakara 2 jam kanthi kereta api ekspres lan kabel saka Namba ing Osaka. Sampeyan bisa tetep ing panginepan candhi sing diarani "shukubo". Sampeyan bakal ditambani ing jagad sepi.

Bab lan Paragraf

Foto Koyasan

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 1

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 2

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 3

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 4

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 5

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 7

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 8

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 9

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

Koyasan ing Wakayama Prefecture = Shutterstock 10

Koyasan ing Prefektur Wakayama = Shutterstock

 

 

Peta Koyasan

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Kembang ros ing Mt. Yoshino = Shutterstock 1
Foto: Mt. Yoshino -30,000 wit cherry mekar ing musim semi!

Yen sampeyan pengin ngunjungi papan sing indah kembang ceri ing Jepang, aku nyaranake menyang Mt. Yoshino ing Prefektur Nara. Ing gunung iki, 30,000 wit cherry mekar ing musim semi. Mt. Yoshino dumunung udakara 1 jam 40 menit kidul saka Stasiun Kyoto dening Kintetsu Express. Muga-muga sampeyan ...

 

 

2020-05-20

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.