Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Gerbang Yomeimon ing Kuil Toshogu, Nikko, Jepang

Gerbang Yomeimon ing Kuil Toshogu, Nikko, Jepang = Shutterstock

Ngubengi Tokyo (Wilayah Kanto)! Sing paling apik ditindakake ing 7 Prefecture

Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo ing Jepang, kenapa ora seneng karo trip cendhak ing Tokyo? Ana akeh papan-papan wisata sing apik ing wilayah Kanto Plain (Wilayah Kanto) ing Tokyo. Ing wilayah kasebut, sampeyan bakal bisa ngalami macem-macem jagad sing beda karo pusat kutha Tokyo. Aku arep ngenalake sampeyan menyang akeh papan sing disaranake ing wilayah Kanto ing kene.

Garis saka Wilayah Kanto

Tlaga Ashi lan Gunung Fuji minangka Latar mburi, Prefektur Hakone, Prefektur Kanagawa, Jepang

Tlaga Ashi lan Gunung Fuji minangka Latar mburi, Prefektur Hakone, Prefektur Kanagawa, Jepang

Peta Kanto = shutterstock

Peta Kanto = shutterstock

Wilayah Kanto dumadi saka 7 prefektur sing dumunung ing dhataran Kanto. Bagéan ing tengah wis berkembang minangka Tokyo Metropolis (wilayah kutha sing akeh dumunung ing Tokyo).

Ana jaringan kereta api JR lan rel sepur swasta, lan sepur-sepur kasebut diurus kanthi sawetara detik. Sejatine, jaringan sepur iki disusun kanthi tliti supaya masarakat bisa mlaku kanthi iring lan ing sekitar Tokyo. Pedunung Tokyo Metropolis udakara 35 yuta.

Wilayah ing Dataran Kanto duweke sambung rapet karo Tokyo sing terus berkembang. Nanging, ing sisih liya, wilayah sing adoh saka Tokyo isih duwe pemandangan sing apik lan budaya urip sing unik kanggo tanah kasebut. Lan wilayah kasebut rame karo turis saka Tokyo.

 

Sugeng rawuh ing Kanto!

Mangga ngunjungi saben wilayah ing wilayah Kanto. Ngendi sampeyan pengin pindhah?

Prefektur Ibaragi

Wong-wong turis sing seneng nduwe pemandangan Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan sing populer ing Jepang = Shutterstock

Wong-wong turis sing seneng nduwe pemandangan Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan sing populer ing Jepang = Shutterstock

Prefektur Ibaraki dumunung ing sisih lor-wétan Tokyo lan ngadhepi Samodra Pasifik. Ing kutha Mito sing dadi lokasi kantor prefektur, ana taman Jepang sing misuwur yaiku Kairakuen. Lan, udakara 2 jam kanthi bis ekspres saka stasiun Tokyo, ing taman Hitachi Seaside. Ing taman sing jembar iki, ana kebon kembang sing nggumunake kaya ing foto ing ndhuwur. Mané warna kembang mekar ing saindenging taun.

Wong-wong turis sing nyenengake ing Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan pariwisata populer ing Jepang = shutterstock
Prefektur Ibaraki: Taman Hitachi Seaside pantes dikunjungi!

Prefektur Ibaraki dumunung ing sisih lor-wétan Tokyo lan ngadhepi Samodra Pasifik. Ing kutha Mito sing dadi lokasi kantor prefektur, ana taman Jepang sing misuwur yaiku Kairakuen. Lan, udakara 2 jam kanthi bis ekspres saka stasiun Tokyo, ing taman Hitachi Seaside. Ing taman sing amba iki, ...

 

Prefektur Tochigi

Kegon Falls lan Lake Chuzenji ing musim gugur, Nikko, Jepang = Simpenan Adobe

Kegon Falls lan Lake Chuzenji ing musim gugur, Nikko, Jepang = Simpenan Adobe

Ngomong babagan tujuan wisata sing misuwur ing sekitar Tokyo, Kamakura lan Hakone ing Prefektur Kanagawa, lan Nikko ing prefektur Tochigi bisa kasebut. Nikko nduwe Kuil Toshogu sing apik banget kaya sing katon ing foto ndhuwur kaca iki. Lan sampeyan bisa ndeleng ing gambar ing ndhuwur iki ana taman nasional sing apik. Lake Chuzenji sing dikubengi gunung pancen apik banget.

Lake Kegon lan tlaga Chuzenji ing musim gugur, Nikko, Jepang = Adobe Stock
Prefektur Tochigi: Nikko, Taman Kembang Ashikaga, lsp.

Ngomong babagan tujuan wisata sing misuwur ing sekitar Tokyo, Kamakura lan Hakone ing Prefektur Kanagawa, lan Nikko ing prefektur Tochigi bisa kasebut. Nikko nduwe Kuil Toshogu sing apik banget kaya sing katon ing foto ndhuwur kaca iki. Lan sampeyan bisa ndeleng ing gambar ing ndhuwur iki ana taman nasional sing apik. ...

 

Prefektur Gunma

Autumn ing Oze highland, Prefektur Gunma, Jepang = Simpenan Adobe

Autumn ing Oze highland, Prefektur Gunma, Jepang = Simpenan Adobe

Prefektur Gunma dumunung ing sisih lor-kulon ing wilayah Kanto. Nglayani industri serikultur lan tekstil ing wilayah kasebut sapisan, iki nyumbang banget kanggo modernisasi Jepang. Ana Oze ing Prefektur Gumma. Taman nasional iki disaranake banget kanggo hiking.

Autumn ing Oze highland, Prefektur Gunma, Jepang = Simpenan Adobe
Prefektur Gunma: Oze, Kusatsu Onsen.etc.

Prefektur Gunma dumunung ing sisih lor-kulon ing wilayah Kanto. Nglayani industri serikultur lan tekstil ing wilayah kasebut sapisan, iki nyumbang banget kanggo modernisasi Jepang. Ana Oze ing Prefektur Gumma. Taman nasional iki disaranake banget kanggo hiking. Tabel Lambang saka GunmaOze Garis saka Gunma ...

 

Prefektur Saitama

Landskap "Taman Hitsujiyama" ing ngendi Moss Phlox mekar kabeh. Wiwit April nganti Mei, bukit-gunung kasebut kebak kembang pink lan putih = Shutterstock

Landskap "Taman Hitsujiyama" ing ngendi Moss Phlox mekar kabeh. Wiwit April nganti Mei, bukit-gunung kasebut kebak kembang pink lan putih = Shutterstock

Prefektur Saitama dumunung ing sisih lor Tokyo. Mangkene akeh taman lan kutha sing bisa dibukak kanthi gampang saka Tokyo. Paling populer yaiku Kutha Kawagoe sing akeh bangunan lawas ing jaman Edo sing disimpen.

Landskap "Taman Hitsujiyama" ing ngendi Moss Phlox mekar kabeh. Wiwit April nganti Mei, bukit-gunung kasebut kebak kembang pink lan putih = Shutterstock
Prefektur Saitama: ChiChibu, Nagatoro, Taman Hitsujiyama, lsp.

Prefektur Saitama dumunung ing sisih lor Tokyo. Mangkene akeh taman lan kutha sing bisa dibukak kanthi gampang saka Tokyo. Paling populer yaiku Kutha Kawagoe sing akeh bangunan lawas ing jaman Edo sing disimpen. Tabel konténOutline saka SaitamaChichibuMetropolitan Area Oks Underground Discharge Saluran Saitama ...

 

Prefektur Chiba

Wisata tur Jepang mlaku ing lemah Naritasan Shinshoji. Candhi iki nduwe sejarah luwih saka 1000 taun kanthi pagoda sing apik banget telung = Shutterstock

Wisata tur Jepang mlaku ing lemah Naritasan Shinshoji. Candhi iki nduwe sejarah luwih saka 1000 taun kanthi pagoda sing apik banget telung = Shutterstock

Prefektur Saitama dumunung ing sisih wétan Tokyo. Ana Bandara Narita ing prefektur iki. Ing cedhak bandara ana Candi Naritasan Shinshoji kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Kajaba iku, Mt. Nokogiriyama uga misuwur.

Wisata tur Jepang mlaku ing lemah Naritasan Shinshoji. Candhi iki nduwe sejarah luwih saka 1000 taun kanthi pagoda sing apik banget telung = Shutterstock
Prefektur Chiba: Kuil Naritasan Shinshoji, lsp.

Prefektur Saitama dumunung ing sisih wétan Tokyo. Ana Bandara Narita ing prefektur iki. Ing cedhak bandara ana Candi Naritasan Shinshoji kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Kajaba iku, Mt. Nokogiriyama uga misuwur. Garis kembang Chiba Rape mekar kanthi apik ing sadawane "Railway Isuimi" ing Peta Prefektur Chiba ...

 

Metropolitan Tokyo

Pegunungan Pegunungan saka Gunung Takao, kanthi godhong Abang = Adobe Stock

Pegunungan Pegunungan saka Gunung Takao, kanthi godhong Abang = Adobe Stock

Ing pinggiran kutha Tokyo, ana MT. Takao kaya sing katon ing gambar ndhuwur. Gunung iki wis menangaké telung lintang kanthi Panduan Michelin. Sampeyan bisa kanthi gampang menyang puncak nganggo mobil kabel. Ana suci suci lan sifat sing apik banget.

Pegunungan Pegunungan saka Gunung Takao, kanthi godhong Abang = Adobe Stock
Tokyo Metropolitan: Mt. Takao disaranake!

Ing pinggiran kutha Tokyo, ana MT. Takao kaya sing katon ing gambar ndhuwur. Gunung iki wis menangaké telung lintang kanthi Panduan Michelin. Sampeyan bisa kanthi gampang menyang puncak nganggo mobil kabel. Ana suci suci lan sifat sing apik banget. Isi IsiOutline Tokyo MetropolitanShowa Kinen ParkMt. ...

 

Prefektur Kanagawa

Buddha Agung ing Kamakura Jepang. Watesan ngarep yaiku kembang ceri.Muncul ing Kamakura, Prefektur Kanagawa Jepang = Shutterstock

Buddha Agung ing Kamakura Jepang. Watesan ngarep yaiku kembang ceri.Muncul ing Kamakura, Prefektur Kanagawa Jepang = Shutterstock

Prefektur Kanagawa dumunung ing sisih kidul Tokyo. Ana akeh panggonan wisata populer kayata Yokohama, Kamakura, Enoshima lan Hakone ing prefektur iki.

Buddha Agung ing Kamakura Jepang. Watesan ngarep yaiku kembang ceri.Muncul ing Kamakura, Prefektur Kanagawa Jepang = Shutterstock
Prefektur Kanagawa: Yokohama, Kamakura, Enoshima, Hakone, lsp.

Prefektur Kanagawa mapan ing sisih kidul Tokyo. Ana akeh tujuan wisata sing populer kayata Yokohama, Kamakura, Enoshima lan Hakone ing prefektur iki. Daftar Isi Outline KanagawaYokohamaKamakura Garis Besar Hakone Gunung Kanagawa, Fuji, lan, Enoshima, Shonan, Kanagawa, Jepang = shutterstock Lake Ashi lan Mount Fuji minangka Background, Hakone, Kanagawa prefecture, Japan Map of Kanagawa ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.