Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wisata tur Jepang mlaku ing lemah Naritasan Shinshoji. Candhi iki nduwe sejarah luwih saka 1000 taun kanthi pagoda sing apik banget telung = Shutterstock

Wisata tur Jepang mlaku ing lemah Naritasan Shinshoji. Candhi iki nduwe sejarah luwih saka 1000 taun kanthi pagoda sing apik banget telung = Shutterstock

Prefektur Chiba: Kuil Naritasan Shinshoji, lsp.

Prefektur Saitama dumunung ing sisih wétan Tokyo. Ana Bandara Narita ing prefektur iki. Ing cedhak bandara ana Candi Naritasan Shinshoji kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Kajaba iku, Mt. Nokogiriyama uga misuwur.

Bandara Narita Ing Chiba Prefecture, Jepang = Shutterstock
Bandara Narita! Kepiye tekan Tokyo / Explore Terminal 1, 2, 3

Bandara Internasional Narita minangka bandara paling gedhe nomer loro ing jejere Bandara Haneda Tokyo ing Jepang. Bandara Narita, kanthi Bandara Haneda, kanthi operasional minangka bandara hab Metropolitan Tokyo. Yen sampeyan lelungan ing Tokyo, sampeyan bisa nggunakake Bandara kasebut. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake Bandara Narita. Wiwit Narita ...

Garis saka Chiba

Rompi mekar kanthi apik ing sadawane "Railway Isuimi" ing Prefektur Chiba

Rompi mekar kanthi apik ing sadawane "Railway Isuimi" ing Prefektur Chiba

Peta Chiba

Peta Chiba

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.